będąc w belgi miałem okazje poznac tego aktora a nawet mieszkac obok jego domu rodzinnego i musze przyznac ze to bardzo swietny facet człowiek orkiestra tak go moge nazwac ma niesamowite poczucie humoru i nigdy usmiech nie znika z jego twarzy jakies pytania to prosze bardzo smiało pytac
A Masz może jakieś dowody np. zdjęcia jak znim byłeś czy coś w tym stylu bo jakos ci uwierzyc nie moge
tez go znam.zaskoczyl mnie kiedys w ciemnym zaulku.chcial mi portfel i komore zabrac...dostal z glana i sie pozegnalismy...a co?
ludzie!! ale wy jestescie okropni! zawsze trzeba dac dowód bo inaczej nie uwierzycie? a to ze ktos chce sie podzielic z wami wrazeniami odrazu zmieszacie z błotem! wiem jak to jest gdy ktoś kogos obraża i mu nie wierzy!! zastanówcie sie co robicie!
a pzrepraszam bardzo, jest taki piekny jak kiedys?? i czy rzeczywiscie pzrepil cala swoja kase?? z tego co wiem, to chyba swoj ogromny majatek przepil ( o ile mozna pzrepic tyle hajsu)
"będąc w belgi miałem okazje poznac tego aktora a nawet mieszkac obok jego domu rodzinnego i musze przyznac ze to bardzo swietny facet człowiek orkiestra tak go moge nazwac ma niesamowite poczucie humoru i nigdy usmiech nie znika z jego twarzy jakies pytania to prosze bardzo smiało pytac"
ahahahahahahhahah rotfl...
a ja wczoraj gadałem z Reese Whiterspoon a pozniej jak poszła to z Bradem Pittem ...
ten agelus powinien na badania psychiatryczne isc
przeciez Van Damme juz od w chu*& dawna mieszka w USA to ciekawe co robil w "Belgi"
ziomek byl w BELGII a nawet nie wie jak to sie pisze...