Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

jako aktora na Filmwebie z 7,6 na 7,7.Niby nie dużo,ale zawsze coś.

aza_0_9_z_

Od początku 2010r. miał 7,6, więc widać :) Może po tej reklamie Volvo coś się ruszyło :)

AdamBayern01

Możliwe.I ostatnio miał sporo dobrych kreacji(JCVD,Krzyżowy Ogień,Niezniszczalni 2,Enemies Closer).Aktorsko też się rozwinął,więc może dlatego.

P.S
A pamiętasz może jaką miał notę przed 2010 rokiem?

aza_0_9_z_

7,6 cały czas chyba, Lundgren miał średnią bardzo długo 7,3 a po występie w Expendables2 ta średnia wzrosła o 0,1 ;)

AdamBayern01

Aha.Apropo,masz może pojęcie kiedy się mniej więcej pojawiają napisy do filmów na chomik.pl?Chodzi mi konkretnie o film Enemies Closer z JCVD.

aza_0_9_z_

Nie zmieniaj tematu. Mówimy o średniej na filmwebie. Spytaj się o to pod filmem Enemies Closer.

AdamBayern01

Do pytam do cholery milion razy i jakoś mi nikt nie odpisuję,to musiałem się gdzieś indziej zapytać.Może jak mi ktoś by łaskawie odpisał(jakby się komuś chciało dup...ko ruszyć do komputera) to bym nie zmieniał tematu tam gdzie nie trzeba,sorry.

AdamBayern01

Statham ma średnią 8.8

bradock

To mnie,akurat denerwuję.Jak Statham może być lepszym aktorem od np.Harrisona Forda?

aza_0_9_z_

A mnie nie ,bo te rankingi od dawna nie są miarodajne .

bradock

Faktycznie.Nie ma się co przejmować.

aza_0_9_z_

02:35 JCVD na TVP1
świetny film
szkoda że prawie nikt nie zobaczy :(

mc_aural

TVP1
02:35 dzisiaj
23:15 jutro
Polecam w szczególności osobom nie lubiącym filmów z tytułowym bohaterem. Dobry i bardzo oryginalny w swojej konstrukcji film, to takie połączenie fabularyzowanego-dokumentu, dramatu, f. biograficznego a nawet sensacyjnego, z "wstawką" filmu 'Akcja-Sztuki Walki" na samym początku.