Niestety ja popełniłem ten błąd i w dałem się w dyskusję z tym użytkownikiem czego bardzo żałuję. To poprostu nastoletnie dziecko, które wierzy że wszystko co dzieje się na filmach ma przełożenie w rzeczywistości. Jedyne co robi to śmietnik na tym forum dlatego proszę o nie odpisywanie na jego posty.
Bajki które zmyśla poprostu bawią do łez. :)
Na początku wyczytał, że odbędzie się walka Van Damme VS Seagal i to oznacza koniec kariery Van Damme'a...
Później mówił, że Seagal ma utajniony okres w życiu bo jest agentem FBI w... Japonii ... !
Można by jeszcze wymieniać, uważa też że widział w akcji Schwarzeneggera i Al'a Pacino...
A ostatnio napisał, że Bruce Lee jest już stary ale jakby się wysilił to pokonałby Van Damme'a...
Jednym słowem szkoda czasu marnować dla nastolatka, który ma swój świat i pisze w każdym temacie że Seagal 10/10 rządzi jednym słowem mówiąc zaśmieca forum, dlatego proszę o ignorowanie tego użytkownika, co ja postanowiłem właśnie( niestety tak późno uczynić).
Pozdrawiam wszystkich fanów Van Damme'a i Seagal'a i innych bohaterów kina akcji.
Ty też się nie popisałeś inteligencją, wdając się w jawną prowokację, a zarazem w dyskusję z prowokatorem... Wiele razy zawiodłem się już na inteligencji ludzi w internecie, ale wciąż nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś taki jak van_helsing pisze to wszystko nie nabijając się ze złapanych w swe prowokatorskie sidła.
"JAKIEŚ PYTANIA???"