http://www.youtube.com/watch?v=TiGe3O-HDnY&NR=1
czyli:
Behind Closed Doors - serial który już wszyscy znamy dzięki użytkownikowi oneofthefew
Kung Fu Panda 2 - nic pisać nie muszę
Cyborg (Director's Cut) - rzecz na którą czekam najbardziej
Beur Sur La Ville - Francuski film z udziałem JCVD
Rzhevskiy protiv Napoleona - Rosyjski film z udziałem JCVD
Weapon - mam nadzieje że za niedługo film już zobaczymy
Dragon Eyes - na razie mało wiadomo o tym projekcie
The Eagle Path - na to wszyscy od dawna czekamy i nie wiem czy się doczekamy
Havana Heat - Dudikoff i Van Damme, byłoby świetnie, miał też być Snipes...
The Expendables 2 - miejmy nadzieje że Van Damme pojawi się na planie tego filmu
Universal Soldier: The New Dimension - Van Damme i Lundgren, to musi być dobre
Jean-Claude Van Damme vs. Somrak Kamsing - walka na którą wszyscy czekamy
Pozdrawiam
Chciałem dodać że w Universal Soldier 4 wystąpi również znany z dwójki Michael Jai White i Scott Adkins więc będzie ostra jatka ;D
jasne ma się rozumieć jak zwykle Luc Deveraux i Andrew Scott będą odgrywać znaczącą rolę tym razem liczę żeby walka pomiędzy nimi była dłuższa niż w regeneracji albo żeby byli sojusznikami ;D A odnośnie obsady mam nadzieje że zagra tam jeszcze raz andrei Arlovski bo w trójce świetnie się zaprezentował. Pozdrawiam
Możliwe że Andrei Arlovski zagra w nowym Uniwersalnym Żołnierzu, na imdb Arlovski jest w obsadzie.
Ma też być syn Van Damme'a za którym szczere nie przepadam (w Pasażeru był żałosny) Kristopher Van Varenberg.
No Kristopher w pasażeru był jeszcze dzieckiem teraz jest już dorosły i mam nadzieje że zastąpi swojego ojca chociaż bedzie to trudne gdy są tacy aktorzy jak Scott Adkins
W "Uniwersalnym Żołnierzu 3 Regeneracja" był już Kristopher i nie przepadam za nim, ale trzeba czekać na Eagle Path, Dragon Eyes i Weapon, gdzie on gra, może zmienię zdanie o nim.