Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

..po co te kłótnie i wyzwiska, przecież i tak każdy ma inny gust. To wolny kraj, każdy ma prawo oglądać to co chce. Choć muszę przyznać, ze można pocisnąć beke z niektórych docinków. Lepiej się śmiać niż denerwować. Peace!!!! I miłego dnia wszyskim!

POPIERAM ;-D

Ja również POPIERAM.

Naśmiewanie się ze sztywnych fanów klasyki to najważniejsza zabawa co niektórych, myślę że młodych użytkowników tego portalu. Typowa cechą młodych jest podważanie autorytetów., standardów, opinii. Ma to swoje plusy ale czasem jest żenujące swoim poziomem wypowiedzi.

akron

Mnie to kiedyś śmieszyło teraz już to jest żenujące.

prof_mateusz27

Ja nie lubię jak ktoś się naśmiewa ze starych kultowych klasyków kina akcji ,nawet tych słabszych i gorszych typu ,,Żywy Cel ,, To nie w porządku .Nie ma złych filmów akcji w latach ,wszystkie są niesamowite !!!

użytkownik usunięty
bradock

Żywy cel? To widzę, że o mnie chodzi. Jak to kurde nie ma złych filmów. Co za głupoty. Masa takich filmów powstawała, a Żywy cel jest największym przykładem bardzo złego filmu akcji. Nie wszystkie są niesamowite.

,, Żywy cel ,, to tak naprawdę wybryk kina akcji ,wybryk natury .Czarna owca kina akcji .Nie należy tego filmu brać na poważnie a ni się nim zajmować .Film który nie powinien nigdy powstać ... Tyle w tym temacie .

bradock

Ten film jest cholernie poważny, dlatego bawi.
Dobrze, że powstał. Takie też są potrzebne.

granat5

,,Dobrze ,że powstał .Takie też są potrzebne ,, Tobie naprawdę ten film się podoba ,tylko jeszcze nie wiesz o tym albo nie chcesz się przyznać .Ten film jest dobry w swoim gatunku .Powineś podnieść ocene z 5 do 7 .Pewnie Żywy cel jest twoim ulubionym akcyjniakiem obok ,,Szklanej Pułapki ,, ,,Liberatora ,, czy ,,Rambo ,,

bradock

Podoba mi się, ale nie uważam go za dobrego w swoim gatunku. Przynajmniej można się pośmiać z nieporadności filmu, z głównego bohatera i jego działań.

granat5

Dałeś 5 ?Tego się po tobie nie spodziewałem..:)

prof_mateusz27

A co myślałeś, że mniej?

granat5

Nie, co ty, że więcej...

prof_mateusz27

Kiedyś przez jakiś czas 6 było.

granat5

i serduszko.

granat5

Jeśli ci się podoba to musi być dobry ! Nie ma innej opcji !!! Nie ma czego się wstydzić , mi też się podoba ,,Zaginiony w akcji ,, czy ,,Czerwony skorpion ,, Mimo że trochę słabsze od Rambo to nadal doskonałe !!! Dałem obydwom 10 i serduszko .

bradock

Nie rozumiesz mnie. Wcale nie musi być tak, że podobają się ino dobre filmy. Mam kilka pozycji filmów, które uważam za złe, jednak podobają się. Tym przykładem jest Żywy cel. A dlaczego jest słaby? To chyba już pisałem, ale jeśli chcesz mogę to powtórzyć.

bradock

Nie ma złych ? Wszystkie są niesamowite ? Nie rozśmieszaj mnie. Tu się muszę zgodzić z Granatem. Takich filmów powstało dużo. A "Żywy cel" to jak dla mnie zwykła tandeta.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Są dobre jak i złe filmy. :)

Pewnie.

prof_mateusz27

Z tym że nie ma złych filmów to tylko oczywiście żartowałem ,bo pewnie że się zdarzają słabe czy nawet okropne filmy .Dzisiaj to tak naprawdę gatunek kina akcji jest na wymarciu ,teraz co prawda w kinach bedzie ,,Non -Stop ,, Nessona ale po zwiastunach ,spotach ,clipach itp widać że to bedzie inne kino akcji niż np ,,Pasażer 57 ,, gdzie Wesly Snipes w widowiskowy sposób rozwalał terrorystów na pokładzie samolotu .Tym czasem ,,Non -Stop ,, to raczej bedzie inteligetne ,trzymające w napieciu kino akcji albo thilller z elementami sensacji ,udanie zaadoptowany do kina akcji .Raczej na ostrą demolkę w stylu ,,Pasażera 57 ,, czy ,,Liberatora ,, raczej nie powiniśmy liczyć .Szkoda .Z drugiej strony widać że Liam bardzo dobrze dobiera sobię rolę w filmach akcji ,gra takie role w których może wykarzać się swoją swietną grą aktorską .