Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Szkoda 1006 miejsce.

użytkownik usunięty

Van Damme może i nie jest dobrym aktorem, ale i tak jest za nisko co pokazuje, że ten ranking jest do dupy. :)
Czy tak ludzie nie lubią Jeana. Należy mu się szacunek za wkład w kino akcji.

użytkownik usunięty
bradock

Nie uważam aby trylogia Bourne'a była przegadana.

Mi się bardzo podobała pierwsza cześć .2 i 3 cześć też fajne ale to nie to samo co filmy akcji z lat 90 .

użytkownik usunięty
bradock

No pierwsza część najlepsza, kolejne gorsze.

Zobacz co znalzłem ! Były kiedyś takie czasy że Polsat puszczał przyzwoite filmy akcji nawet z Rothrock ! : http://www.youtube.com/watch?v=W-1GXEUVHZs

użytkownik usunięty
bradock

O proszę. :)

użytkownik usunięty
bradock

Wiem, że interesuje Cię film Agenci z Washingtonem i Wahlbergiem. Po zwiastunach wygląda dobrze, chyba to taka komedia sensacyjna jakie kręcili dawniej w duetach typu Zabójcza Broń, Bad Boys, Tango i Cash. Film ma kategorie R. :)

To super !!!

użytkownik usunięty
bradock

A ty zwiastun widziałeś?

Jeszcze nie ale obejrzę to .

użytkownik usunięty
bradock

To masz tutaj poniżej krótki trailer.
http://www.youtube.com/watch?v=fJi5vlV-2P8

Świetne !!! Dzieki za trailer .Kiedy to leci w kinach w Polsce ? Chyba na to pójdę .

użytkownik usunięty
bradock

Według filmweba od 27 września.

Fajnie ,to idę na to i zaś wam zdam relacje .

użytkownik usunięty
bradock

A na Espace Plan z Sylwkiem i Arnoldem idziesz?

Jak znajdę czas to raczej tak ,choć nie obiecuje .Chciałem też iść na Świat w płomieniach ale nie wypaliło jakość .

Chyba to taka komedia sensacyjna jaką kręcili dawniej w duetach typu Bad Boys ? Ciekawe :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ten uśmieszek podejrzany czy faktycznie cię to zaciekawiło co napisałem.

Czemu ? ja lubię takie filmy.A Bad boys uwielbiam! A Duet z "Bad Boys" to jest mistrzostwo nie do pobicia!

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Myślałem że tak to ironicznie napisałeś. :)
Też lubię takie filmy.

bradock

Z jakiego filmu z Rothrock jest ta scena?

karoman4

Odział Specjalny 2 .Ale najlepsze z nią i z Nortonem jest to : http://www.youtube.com/watch?v=B9BoUw2cdVw

bradock

''Wściekłość i sprawiedliwość''. Obie części mam na cho mikuj. Zresztą więcej filmów z nią tam mam. A z Nortonem, to ona często grywała w filmach.

karoman4

Tu masz lepszy zwiastun ,,Wściekłość i Sprawieliwość 2 ,, bo tamten był kijowy : http://www.youtube.com/watch?v=kYbcSARlKEQ

bradock

Metro Strachu to jest zdecydowanie THRILLER/Sensacyjny.

prof_mateusz27

No właśnie Thiller /Sensacyjny ale bardziej Thiller ,mało akcji ale sam film bardzo fajny i ciekawy .Nie mniej jednak trudno go nazwać prawdziwym filmem akcji .

bradock

No bo to nie maił być prawdziwy film akcji tylko Thriller! Ten film to na prawdę dobre kino.

Dziwne że Wills tak mówił że kino akcji nigdy nie umrzę ,skoro Sylwek przy premierze pierwszej cześci Niezniszczalnych mówił że kino akcji to wymierający gatunek dlatego zdecydował się na nakrecnie seri ,,Niezniszczalni ,, żeby pokazać jeszcze innym jak się kreci porządne filmy akcji !!!

użytkownik usunięty
bradock

Willis mówił, że kino akcji przynosi największy zysk. A że Sylwek mówił iż to wymierający gatunek nie do końca bym się zgodził. Pamiętajmy kino akcji to nie tylko Sylwek, Seagal itp.

użytkownik usunięty
bradock

Kino akcji to nie mały gatunek. Przecież są komedie akcji, filmy o sztukach walk, filmy sci-fi/akcji, filmy akcji szpiegowskie, filmy o superbohaterach komiksowych czy też thrillery akcji. To wszystko to kino akcji.

No zgadza się co napisałeś .I masz racje ,kino akcji raczej nie umrzę ale w obecnych czasach rzadko bedą powstawać takie filmy jak ,,Niezniszczalni ,, ,,Uprowadzona ,, ,,Olimp w ogniu ,, czy ,,Elita Zabójców ,, było proste łubu -dubu .Ale cieszy mniej ten nowy film co mi poleciłeś z Denzelem .

użytkownik usunięty
bradock

Dokładnie! Jean Claude van Damme to żywa legenda i nic tego nie zmieni :)

Ale ma wyższe miejsce niż Seagal więc sprawiedliwość na tym portalu jakaś jest.

użytkownik usunięty
frycek49

Zgadzam się.

dobry aktor,w kinie akcji tylko arni i bruce sa lepsi od niego.

Tak samo jak większość gwiazdorów kina akcji, to aktor z niego słaby, ale tu akurat nie chodzi o aktorstwo tylko o walkę. Ale mimo wszystko uwielbiam go.

Hej czy możesz mi podać link do tego rankingu bo nie moge znaleźć Pozdrawiam :-)

użytkownik usunięty

Jak dla mnie to powinien być przynajmniej w pierwszej dwudziestce. Normalnie wstyd i hańba.

użytkownik usunięty

W 20 to moim zdaniem też przegięcie.

użytkownik usunięty

Masz prawo do własnego zdania a moje jest jak wyżej:)