Mam do was wszystkich małe pytanie: Co Was skłoniło do zarejestrowania się w filmwebie? Nuda? Chęć poznania ludzi o podobnych gustach filmowych i konwersacji o nich? Czy też szukacie tu sympatii. Książki nie piszę, po prostu jestem ciekawa :)
Mnie skłoniła sympatia do filmów, chęć podzielenia się wrażeniami z innymi. Jak się nudzisz to podrap się w nos, tutaj nie jest miejsce żeby kogoś szukać.
A Ty się podrap po ja.ach. Nie napisałam,że tu kogoś szukam bo już nie muszę. Żyję w szczęśliwym związku. A jakby nawet to na pewno bym tego nie robiła przez internet. Na brak zajęć tez nie narzekam. Zalogowałam się tu by podyskutować o moim ulubionym aktorze.Po prostu zadałam pytanie. Co nie znaczy, że tak sądzę.
Może trochę przesadziłem swoją wypowiedzią, I'm sorry.
Dzielenie się wrażeniami z innymi to zdecydowanie mój powód rejestracji na tym filmowym portalu. Miałem niedawno okazję poznać osobiście prawdziwego Fana, miłośnika filmów science-fiction m.in Blade Runner, gość ma większego hopla na punkcie kina ode mnie (nie mówiąc już o wiedzy), czułem się podczas dyskusji o filmie BR jak amator, motyla noga. Aż żal dupę ściska, że się żyje na tym świecie i tyle ciekawostek nie wie filmach.
Ja też raczej z miłości do filmów.I przede wszystkich chciałem móc wyrazić swoją opinię i podzielić się nią z innymi.
To tak samo jak ja. Zadałam proste pytanie a już odbierane są przez niektórych jak pie.rzony atak. To oczywiście nie do Ciebie.
byłem mile zaskoczony że jest coś takiego jak filmweb,mogę podyskutować z ludźmi czasami się posprzeczać :) o filmach fajną rzeczą jest też to że po drugiej stronie jest jakaś anonimowa osoba z Polski z którą można popisać na temat filmów :)
znalazłam się tu, bo uwielbiam kino. chciałam wiedzieć więcej o konkretnych filmach i twórcach. ciekawa byłam sądów innych ludzi. cieszą mnie prawdziwi nawiedzeńcy kinowi.
dodam, że impulsem ostatecznym była miłość do ridleya scotta i premiera jego filmu, ale nie powiem jakiego, bo mnie zlinczują ;)
Miłość do filmów :) Czasem wchodzę na filmweb, aby zobaczyć jaką ocenę ma dany film. I często się zawodzę oceną na filmwebie. Możliwe, że mam inny gust, ale filmy które uwielbiam mają zazwyczaj 4 lub 5 gwiazdek.
TVP1
02:35 dzisiaj
23:15 jutro
Polecam w szczególności osobom nie lubiącym filmów z tytułowym bohaterem. Dobry i bardzo oryginalny w swojej konstrukcji film, to takie połączenie fabularyzowanego-dokumentu, dramatu, f. biograficznego a nawet sensacyjnego, z "wstawką" filmu 'Akcja-Sztuki Walki" na samym początku.