Ludzie, dlaczego Van Damme jest teraz w Rankingu 731/?
Kiedyś był 717. ???????????????????????
wogóle na jakiej podstawie jest utworzony ten ranking?
w jaki sposób ktoś np. idzię w dół o 2 czy 3 miejsca?
Pewnie na takiej podstawie że ktoś inny poszedł o tyle w górę i dlatego ktoś inny idzie w dół. To jeszcze mogę zrozumieć ale miejsce Toma Cruisa mnie zaskoczyło totalnie, nie to żebym go lubił specjalnie ale jak pamiętam ostatnio jak zaglądałem na jego profil to był o wiele wyżej w rankingu. Ranking reżyserów to już dla mnie porażka kiedyś zajrzałem na niego a tam na 1 miejscu jakaś kobitka o której nigdy nie słyszałem a Kieślowski który był tyle czasu na 1 miejscu znalazł się na 40- którymś ! To jakaś paranoja.
nie wiem za bardzo, dlaczego ludzie go niedoceniają?
to jeden z lepszych aktorów XX i XXI wieku - drugiego taakiego Van Damma nie będzie ;)
no powinien powinien, ale co zrobić?
Stallone i Schwarzenegger też nie za wysoko, a są to wielkie gwiazdy kina, tak samo jak Van Damme ;)
A dzień dzisiejszy poszedł w górę o 1 miejsce, więc małe światełko w tunelu się odnalazło ;)
To małe światełko, prawie niewidoczne, jutro może spaść o 2 pola w dół.
Aż szkoda że stare kojoty jak JCVD, czy Stallone, Schwarzenegger, są u dołu !
Ale Patrz Leon92 , że moje ulubone filmy z Van Dammem (Krwawy Sport, Skazany na Piekło, Bez odwrotu, Lwie Serce, Kickboxer) to najlepsze filmy z Van Dammem i żaden z nich nie ma średniej przynajmniej 8.0
Ciekawe dlaczego?
Tak jak pisze albo ludzie ich nie doceniają i van Damme, albo mało ludzi te filmy widziało na oczy :0
na Twoim avatarze widzę Van Damma, Schwanzeneggera, i jakieś 2 aktorki...
Więc to zupełnie, jakby te postacie były dla Ciebie równe...
prof_mateusz27 - to jak jest?
na pierwszym miejscu moich ulubionych aktorów jest Van damme a tamtych aktorów na zdjęciu też lubię bardzo
wedlug mnie lista czyli ranking powinien byc podzielony na grupy w sensie aktorzy lat 80, 90, aktorzy komediowi, aktorzy kina akcji itd
heh wtedy to by Van Damme górował ;) chociaż kto wie, niektórzy ludzie powtórzę: po prostu go nie doceniają :(
Van damme to ikona kina akcji gdyby tą listę robili specjaliści to van damme stallone i arni był by na pewno w pierwszej setce albo dziesiątce