Jakie chcielibyście filmy w których grać miałby Van Damme. O jakiej tematyce , gatunku. Ja chciałbym żeby to był film w stylu turniej walk , luba jakiś mroczny thriller. Chętnie obejrzałbym go ponownie jako Luca Deveraux ale raczej to niemożliwe. Może jakieś kontynuacje jego wcześniejszych ról.
Film, w którym zagrałby detektywa prowadzącego śledztwo. Tylko, żeby to było ciekawe. I konieczne chciałbym zobaczyć Podwójne Uderzenie 2 i coś o sztukach walki, właśnie jakiś turniej. Będzie niby remake Kickboxera, ale będzie grał nauczyciela.
Tak , tak słyszałem. Co do tego turnieju walk to może zdecyduje się nagrać w końcu The Tower. Bo podobno ten film był już w jego filmografii , ale cos nie wyszło.
Tak to byłoby na pewno odrodzenie w jego karierze , choć po eagle path , pound of flesh czy kikboxerze takie też może nastapić. Ale mimo wszystko mam mały żal do Van Damme , dlatego że odmówił gry w Niezniszczalnch w których grałby do dzisiaj , ponieważ zastąpiłby Dolpha Lundgrena , a gra w takich filmach jak oczy smoka , czy swelter których nawet w pełni nie obejrzałem.
No Oczy Smoka faktycznie średnie. Ale Swelter nawet mi się podobał, fajny miał klimacik. A co powiesz o Enemies Closer (Bliski Wróg) Ja bardzo lubię.
W jakimkolwiek o większym budżecie z bardziej znanymi aktorami. Niekoniecznie ze scenami walki, bo uważam, że jest dobry aktorem i nie musi tylko kopać.