Muszę to wyznać publicznie, iż uwielbiam Jean Claude van Damme, pięknego i mądrego faceta, bohatera mojego dzieciństwa, w którym kochałam się od dziecka i że jest dla mnie wspaniały, zaraz po moim mężu, który jest dla mnie numerem jeden:) Żyj sto lat Jean Claude van Damme!!! Twój blaski nigdy nie zgaśnie.
Van Damma nie da się nie lubić .W sumie ja też się nim jarałem mając 13 -14 lat ,Krwawy Sport ,Cyborg ,Kickbokser ,Wykonać Wyrok czy Podwójne Uderzenie to wszystko żeśmy razem z kuzynem katowali aż do bólu na magnetowidzie kaset VHS .Stare dobre czasy które już nigdy nie wrócą ,aż łeżka się w oku kreci ...
U mnie podobnie 11-14 lat filmy na kasetach się katowało,do dzisiaj do dzisiaj go lubię, lubiłem oglądać filmy też jak większość z was Segala Stalone Arnolda czy Lundgrena ale jednak Van Dame najbardziej z nich wszystkich
U mnie era VHS kojarzy mi się głównię z tym :
-Częstym oglądaniem Bondów ,szczególnie ,,Licencja na Zabijanie ,,
- Plakatem z filmu ,,Ostry poker w małym Tokio ,, który wisiał w wypożyczalni do której chodziłem .
-Filmami takimi jak :
-Rambo1&2
-Cobra
-Commando
-Terminator
-W krzywym zwierciadle :Wakacje
-Pogromcy Duchów
-Akademia Policyjna
-Moja macocha jest kosmitką
-Gremliny
- Krwawy Sport
-Uniwersalny Żołnierz
-Robocop 1&2
-Mroczny anioł
-Ostry Poker w Małym Tokio
-Niezawodna Obrona
oraz z serialami jak ,,Dynastia ,, ,,Pokolenia ,, ,,Gliniarz i prokurator ,, ,,MacGyver ,, ,,Policjanci z Miami ,, ,,Niebezpieczne ujećia itp .
z tych filmów co powyżej wymieniłeś wszystkie kiedyś oglądałem,wydaje mi się że my wszyscy jesteśmy w podobnym wieku :) pozdro dla fanów filmów lat 90-tych
Mój wie,że Go jednak kocham bardziej niż idola dzieciństwa, he,he. On znowu bardzo lubi Jennifer Lopez i jesteśmy kwita :P :)
A mam takie pytanie do ciebie skoro jesteś kobietą ? : Czy dzisiaj też kobiety ,dziewczyny kochają się ,lecą na takich facetów jak dawni bohaterowie kina akcji z lat 80 : Twardzi ,Stanowczy,Charyzmatyczni i Wyluzowani ,typu Arni z Komando ,Sylwek z Cobry ,Van Damme z Nieuchwytnego Celu ,Lundgreen z Mrocznego Anioła itp Kit już z tym wyglądem bo wiadamo każdy się ładny się podoba komuś ale ogólnie o cechy charakteru ,wyrazistość itp .
Z tego co zaobserwowałam to naprawdę bywa różnie.Moja mama ( tak, tak) i siostra też lubią van Damme ale znowu koleżankom podobają się badziej zniewieścieli faceci jak Bloom czy Dicaprio. Prawda jest taka, że ideały ideałami a i tak zakochujemy się często w kimś zupełnie innym a nawet w jego przeciwieństwie :) Ja tam lubię trardzieli z lat 80, 90 :) :P. A na poważnie - my kobiety lubimy czuć się bezpieczne, ważne,kochane i piękne przy boku tego jedynego.
Szkoda rozwalać taką fajną rodzinkę. Zresztą, on się takimi otacza kobietami, że szok.
TVP1
02:35 dzisiaj
23:15 jutro
Polecam w szczególności osobom nie lubiącym filmów z tytułowym bohaterem. Dobry i bardzo oryginalny w swojej konstrukcji film, to takie połączenie fabularyzowanego-dokumentu, dramatu, f. biograficznego a nawet sensacyjnego, z "wstawką" filmu 'Akcja-Sztuki Walki" na samym początku.