Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Z głębi serca...

użytkownik usunięty

Muszę to wyznać publicznie, iż uwielbiam Jean Claude van Damme, pięknego i mądrego faceta, bohatera mojego dzieciństwa, w którym kochałam się od dziecka i że jest dla mnie wspaniały, zaraz po moim mężu, który jest dla mnie numerem jeden:) Żyj sto lat Jean Claude van Damme!!! Twój blaski nigdy nie zgaśnie.

Piękne słowa.Podzielam opinię.Mój największy idol.

Van Damma nie da się nie lubić .W sumie ja też się nim jarałem mając 13 -14 lat ,Krwawy Sport ,Cyborg ,Kickbokser ,Wykonać Wyrok czy Podwójne Uderzenie to wszystko żeśmy razem z kuzynem katowali aż do bólu na magnetowidzie kaset VHS .Stare dobre czasy które już nigdy nie wrócą ,aż łeżka się w oku kreci ...

bradock

U mnie podobnie 11-14 lat filmy na kasetach się katowało,do dzisiaj do dzisiaj go lubię, lubiłem oglądać filmy też jak większość z was Segala Stalone Arnolda czy Lundgrena ale jednak Van Dame najbardziej z nich wszystkich

janosik_filmaniak

U mnie era VHS kojarzy mi się głównię z tym :
-Częstym oglądaniem Bondów ,szczególnie ,,Licencja na Zabijanie ,,
- Plakatem z filmu ,,Ostry poker w małym Tokio ,, który wisiał w wypożyczalni do której chodziłem .
-Filmami takimi jak :
-Rambo1&2
-Cobra
-Commando
-Terminator
-W krzywym zwierciadle :Wakacje
-Pogromcy Duchów
-Akademia Policyjna
-Moja macocha jest kosmitką
-Gremliny
- Krwawy Sport
-Uniwersalny Żołnierz
-Robocop 1&2
-Mroczny anioł
-Ostry Poker w Małym Tokio
-Niezawodna Obrona
oraz z serialami jak ,,Dynastia ,, ,,Pokolenia ,, ,,Gliniarz i prokurator ,, ,,MacGyver ,, ,,Policjanci z Miami ,, ,,Niebezpieczne ujećia itp .

bradock

z tych filmów co powyżej wymieniłeś wszystkie kiedyś oglądałem,wydaje mi się że my wszyscy jesteśmy w podobnym wieku :) pozdro dla fanów filmów lat 90-tych

janosik_filmaniak

Dzięki ,również pozdrawiam kolege .

bradock

Fajna lista. Mi się mocno VHS kojarzą też z Amerykańskim Ninja i z Powrotem do przyszłości.

janosik_filmaniak

Ja również Van Damme ze wszystkich gwiazd kina akcji najbardziej lubiłem.

prof_mateusz27

no to jest już nas paru :)

Też go kocham, świetny facet.

kathrina357

A co na to maż ?

użytkownik usunięty
bradock

Mój wie,że Go jednak kocham bardziej niż idola dzieciństwa, he,he. On znowu bardzo lubi Jennifer Lopez i jesteśmy kwita :P :)

I bardzo dobrze że się dogadujecie .Tak trzymać .

A mam takie pytanie do ciebie skoro jesteś kobietą ? : Czy dzisiaj też kobiety ,dziewczyny kochają się ,lecą na takich facetów jak dawni bohaterowie kina akcji z lat 80 : Twardzi ,Stanowczy,Charyzmatyczni i Wyluzowani ,typu Arni z Komando ,Sylwek z Cobry ,Van Damme z Nieuchwytnego Celu ,Lundgreen z Mrocznego Anioła itp Kit już z tym wyglądem bo wiadamo każdy się ładny się podoba komuś ale ogólnie o cechy charakteru ,wyrazistość itp .

użytkownik usunięty
bradock

Z tego co zaobserwowałam to naprawdę bywa różnie.Moja mama ( tak, tak) i siostra też lubią van Damme ale znowu koleżankom podobają się badziej zniewieścieli faceci jak Bloom czy Dicaprio. Prawda jest taka, że ideały ideałami a i tak zakochujemy się często w kimś zupełnie innym a nawet w jego przeciwieństwie :) Ja tam lubię trardzieli z lat 80, 90 :) :P. A na poważnie - my kobiety lubimy czuć się bezpieczne, ważne,kochane i piękne przy boku tego jedynego.

Ok ,dzięki za fajne i ciekawe wytłumaczenie .

kathrina357

Nie mam. Ale do Van Damma to tylko taka platoniczna miłość.

kathrina357

To dobrze ,bo już myślałem że to coś poważniejszego może być ...

użytkownik usunięty
kathrina357

To jedź i walcz o Van Damme'a. xD

He ,he .Dobre .

użytkownik usunięty

Szkoda rozwalać taką fajną rodzinkę. Zresztą, on się takimi otacza kobietami, że szok.

02:35 JCVD na TVP1
świetny film
szkoda że prawie nikt nie zobaczy :(

mc_aural

TVP1
02:35 dzisiaj
23:15 jutro
Polecam w szczególności osobom nie lubiącym filmów z tytułowym bohaterem. Dobry i bardzo oryginalny w swojej konstrukcji film, to takie połączenie fabularyzowanego-dokumentu, dramatu, f. biograficznego a nawet sensacyjnego, z "wstawką" filmu 'Akcja-Sztuki Walki" na samym początku.