Jeśli ktoś odwiedził stronę poświęconą Stallone'a to kuma o co chodzi.
Ktoś zapodaje link z kadrem, a inni zgadują z jakiego to filmu i podają następną...
Zacznę od czegoś prostego i zapraszam do zabawy :P
http://i931.photobucket.com/albums/ad160/thrasher2030/jack.jpg
Mówiłem ci że mam ojca policjanta znalazł cię ale nie będe się bronił policją sam wezmę kolegów i wskoczymy na twoją chatę znam adres imię i nazwisko twoje a Piotr Szczepanowski nie wiem kto to jest :):):)
Hej kewin ja też jestem z Wrocławia więc to się dobrze składa nie pozwole żeby obrażali mistrza sztuk walki a na forum nie będe karmił trollów bo znowu mnie zablokują także nie karm trolli . Pozdrawiam :)
Ja mam tych trolii wszystkich w dupie olewam ich i tobie też to radze nie warto z nimi pisać bo to anty fani i gnoje,lepiej olać co piszą :):):)
Piotrus jestes lamus:) no zdradz moje imie i nazwisko :) masz przeciez wymyslonego ojca ktory ci powiedzial :D
Jeszcze jedno ja przeszukam cały Szczecin żeby cię znaleść a ty przeszukasz Wrocław że by mnie znaleść raczej nie ,a nawet nie masz jak szukać bo znasz moje fałszywe dane a prawdziwych nie pa pa pa :):):) zobaczymy się nie długo synek..............
tylko ze ja nie jestem ze szczecina idioto :) i nie bedziesz mial czasu na szukanie bo sie szkola zaczyna, wracasz do klay integracyjnej
aha pisze sie "znaleźć" przyglupie, i "niedlugo" piszemy razem ze juz nie wspomne ze "żeby" tez piszemy razem
hehehehe widze że też ci się podoba :) To co piszesz to święta prawda i do tego pomaga dzieciom jest moją idolką :)
Rozumiem że masz inny gust i szanuje to byle byś nie przezywała jej jak inne trolle filmwebu ok ?
Wiem że nie jest trollem , ale do kinomana też nic nie mam bo jest fanem Van Damme i lubi Angie :)
Ale ile można to oglądać..liczyłem na kolejne kroniki...nie ma !
Kolekcjoner kości tez nice ! :)
Raz się obejrzy, ale takich filmów jak z Van Dammem to nikt nie zrobi jego ogląda się setki razy i nichuja się nie znudzi :)
Bo ja trenuje aktorstwo i jak on coś w filmie mówi to ja też dlatego że chciałbym kiedyś zostać aktorem,nie wiem czy się uda ale sprubuję :)
Ja wiem, że nie uczył się aktorstwa, ja ogólnie kiedyś chciałam iść na aktorstwo, ale wystarczyły mi role w przedstawieniach;) Nie uczę się, gram instynktownie, pokazuję to co czuję, moim zdaniem czegoś nie da się nauczyć, trzeba pokazać co się czuje w danym momencie itp. haha ;p
Mówił to w wywiadzie, on lepiej gra różne postacie w filmach niż ci wszyscy aktorzy po szkole aktorskiej :) znam kilku takich aktorów co dostali się do filmu bez szkoły aktorskiej jak np.Jason Statham
Polecam film Wanted -ścigani ten film jest zarąbisty szkoda że tam Van Damme nie zagrał . Moim marzeniem jest aby Van Damme i Angie zagrali razem w filmie ponieważ Jean nie ma sobie równych wśród męszczyzn tak jak Angelina jest uważana za najlepszą aktorke kina akcji i ogólnie :)