Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jeśli ktoś odwiedził stronę poświęconą Stallone'a to kuma o co chodzi.
Ktoś zapodaje link z kadrem, a inni zgadują z jakiego to filmu i podają następną...
Zacznę od czegoś prostego i zapraszam do zabawy :P
http://i931.photobucket.com/albums/ad160/thrasher2030/jack.jpg

kinoman989999

Mówiłem ci że mam ojca policjanta znalazł cię ale nie będe się bronił policją sam wezmę kolegów i wskoczymy na twoją chatę znam adres imię i nazwisko twoje a Piotr Szczepanowski nie wiem kto to jest :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Hej kewin ja też jestem z Wrocławia więc to się dobrze składa nie pozwole żeby obrażali mistrza sztuk walki a na forum nie będe karmił trollów bo znowu mnie zablokują także nie karm trolli . Pozdrawiam :)

Ja mam tych trolii wszystkich w dupie olewam ich i tobie też to radze nie warto z nimi pisać bo to anty fani i gnoje,lepiej olać co piszą :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Zgadzam się z tym ja też ich już dawno olewam :)

Ale nie możemy pozwalać na to by obrażali naszego idola :):):)

użytkownik usunięty

Ja też, ale kewin lubi ich trochę przycisnąć :)
ja tak nie potrafię :)

kinoman989999

Mam cię uważaj jeszcze jedno słowo na mnie złe powiesz

kewin948

jestes lamusem. wystarczy czy jeszcze jedno zle slowo?

kewin948

Piotrus jestes lamus:) no zdradz moje imie i nazwisko :) masz przeciez wymyslonego ojca ktory ci powiedzial :D

kinoman989999

Dorwę cię Rafałku z Szczecina pożałujesz......................

kewin948

haha nawet blisko :) wojewodztwo trafiles, brawo IP sie wyswietlilo wiec umiesz czytac

kinoman989999

Jeszcze jedno ja przeszukam cały Szczecin żeby cię znaleść a ty przeszukasz Wrocław że by mnie znaleść raczej nie ,a nawet nie masz jak szukać bo znasz moje fałszywe dane a prawdziwych nie pa pa pa :):):) zobaczymy się nie długo synek..............

kewin948

tylko ze ja nie jestem ze szczecina idioto :) i nie bedziesz mial czasu na szukanie bo sie szkola zaczyna, wracasz do klay integracyjnej

kinoman989999

aha pisze sie "znaleźć" przyglupie, i "niedlugo" piszemy razem ze juz nie wspomne ze "żeby" tez piszemy razem

użytkownik usunięty
Priscilla22

Święta prawda
Van Damme = mistrz
Angelina Jolie = mistrz ( chodzi o aktorki )

Angelina dla mnie jest taka sobie;)

Priscilla22

Angelina wymiata :P sliczna, dobra aktorka a co najwazniejsze ma swietny charakter i nie gwiazdorzy

użytkownik usunięty
kinoman989999

hehehehe widze że też ci się podoba :) To co piszesz to święta prawda i do tego pomaga dzieciom jest moją idolką :)

użytkownik usunięty
Priscilla22

Rozumiem że masz inny gust i szanuje to byle byś nie przezywała jej jak inne trolle filmwebu ok ?

Ja nikogo nie obrażam.

użytkownik usunięty
Priscilla22

Ja wiem że nie obrażasz i ciesze się z tego :)

Priscilla nie jest trollem ale kinoman jest :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Wiem że nie jest trollem , ale do kinomana też nic nie mam bo jest fanem Van Damme i lubi Angie :)

Też lubię Angeline ale nie jest moją ulubioną aktorką :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Dla mnie ma 7/10 :)

Dla mnie 6/10 :)

użytkownik usunięty
kewin948

ja strzelałem....za Pan i pani Smith dałem 1 p. :)

Fajny był z nią Lara Crift Tom Leader czy coś takiego :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Ale ile można to oglądać..liczyłem na kolejne kroniki...nie ma !
Kolekcjoner kości tez nice ! :)

Widziałem tylko raz to jednorazówka i tyle :)

użytkownik usunięty
kewin948

O to chodzi, zero zafascynowania, i podziwu, było i tyle :)

Raz się obejrzy, ale takich filmów jak z Van Dammem to nikt nie zrobi jego ogląda się setki razy i nichuja się nie znudzi :)

użytkownik usunięty
kewin948

Masz rację nichuja...to niemożliwe i nie osiągalne !

Znam już prawie cały scenariusz z jego paroma filmami od tyle powtórek oglądania :)

użytkownik usunięty
kewin948

Hahahha :):)

Poważnie np.Lwie Serce znam na 90 % scenariusz :):):)

użytkownik usunięty
kewin948

Łoł....i dialogi też, nie no ja się aż tak nie angażowałem ;)

Bo ja trenuje aktorstwo i jak on coś w filmie mówi to ja też dlatego że chciałbym kiedyś zostać aktorem,nie wiem czy się uda ale sprubuję :)

kewin948

wiesz że Van Damme nie uczył się aktorstwa

prof_mateusz27

Ja wiem, że nie uczył się aktorstwa, ja ogólnie kiedyś chciałam iść na aktorstwo, ale wystarczyły mi role w przedstawieniach;) Nie uczę się, gram instynktownie, pokazuję to co czuję, moim zdaniem czegoś nie da się nauczyć, trzeba pokazać co się czuje w danym momencie itp. haha ;p

prof_mateusz27

Mówił to w wywiadzie, on lepiej gra różne postacie w filmach niż ci wszyscy aktorzy po szkole aktorskiej :) znam kilku takich aktorów co dostali się do filmu bez szkoły aktorskiej jak np.Jason Statham

użytkownik usunięty
kewin948

Polecam film Wanted -ścigani ten film jest zarąbisty szkoda że tam Van Damme nie zagrał . Moim marzeniem jest aby Van Damme i Angie zagrali razem w filmie ponieważ Jean nie ma sobie równych wśród męszczyzn tak jak Angelina jest uważana za najlepszą aktorke kina akcji i ogólnie :)

użytkownik usunięty
kewin948

z Angelina też są takie filmy które można w kółko oglądać ;D

I Brad Pitt też jest fajny :)

użytkownik usunięty
kewin948

pewnie że jest :)

Pasują razem z Angeliną do siebie :)

użytkownik usunięty
kewin948

To prawda są udaną parą i kochającą się :)

Oby tak zawsze się kochali :)

użytkownik usunięty
kewin948

Spokojnie niedługo ponoć mają wziąść ślub i oby żyli długo i szczęśliwie :)

Widzę że bardzo ich lubisz to fajnie ja ich też :)