Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Czy ktoś mógłby wrzucić filmik pokazujący występ Van Damme w zaginionym w akcji??lub w którym momencie on tam występuje??

shatanshakira

on tam nie występują tylko był choreografem sztuk walki :)

sasaki_filmweb_filmweb

A tu się chyba mylisz, Van Damme owszem jest w tym filmie choreografem sztuk walk, ale jest tu również statystą jako Kierowca Samochodu, ja go dodałem już chyba z miesiąc temu do obsady filmu, nie wiem czemu wcześniej nikt tego nie zrobił. Niestety dokładnej sceny z nim nie znam w końcu był statystą, ale można by szukać.

cyborg.vandamme

ale to malutka scenka jest więc to jest nic ale dzięki za odpowiedż

sasaki_filmweb_filmweb

Dla mnie liczy się nawet najmniejsza sekunda , jeżeli jest tam jakiś aktor, Sylvestra Stallone jako człowieka w klubie nie znalazłem w "Klute", a Willis w "Werdykcie" też jest bardzo mało jako obserwator na sali sądowej i da się go dostrzec. Van Damme'a również nie da się dostrzec w "Ulicy Barbarzyńców", a gra on tam policjanta, w "Zaginionym w Akcji" również się go nie znajdzie.
Pozdrawiam

cyborg.vandamme

no i jeszcze w breakin gra tam obserwatora jak tańczą ;D Jean bardzo dobrze tańczy :)

shatanshakira

W "Zaginionym w akcji" Van Damme gra kierowcę taksówki - epizodzik. Pracował jednak przy całym filmie, ponieważ był jednym z 3, czy 4 głównych kaskaderów, oraz sparingpartnerem (na treningach) Chucka Norrisa.

oneofthefew

A wiesz może która dokładnie to scena gdzie Van Damme jest kierowcą taksówki?