Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

prosze o aktualny adress Jeane-Claude Van Damma chacialbym napisac do niego list!!! zestaw Ćwiczen jestem jego zagozalym fanem i poprostu ulubiony aktor dla mnie jest najlepszy !!!

laska_10

Ja też jestem jego fanem i podziwam Twoją odwagę żeby napisać list do Van Damme'a. Może kiedyś też do niego napiszę ale najbardziej to chciałbym spotkać się z nim osobiście.

użytkownik usunięty
laska_10

przecie w opisie jest podany jego adres geniusze ;)

laska_10

Ten aktor jest moim ulubionym aktorem i chcialbys wziąśc zestaw ćwiczeń od Jean Claude Van Damme jestem pełen podziwu po prostu zatkalo mnie więc jakbyś miał ten zestaw ćwiczeń to mugłbyś mi go przesłać wiem rozumiem ty chcesz sobie sam osobiście załatwic ten zestaw ćwiczeń ale ja też chciałbym sie uczyś tak walczyć tak jak troche umiem tych walk bardzo cie prosze jak bys mial to mugłbyś mi przesłac chciałbym sie kiedyś z nim spotkac naprawde ten aktor ma ten talent ja po prostu go najbardziej uwielbiam ze wszystkich aktorów jak byś miał to mugłbyś mi przesłac był bym ci bardzo wdzięczny jakłbys mi przesłał te ćwiczenia to był bys zajebisty gościu oczywiście ja jestem młody i chcialbym sie pouczyć takich technik jak on to muj adres Zelik.THC@vp.pl ja ci daje adres: C/O United talent Agency, 9560 Wilshire Blvd., Ste. 500, Beverly Hills, CA 90212 Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Mekeke_jv

ahahaha zestaw cwiczen dobre hehe tak jak by nie wiadomo co kosmicznego robil;) to ze pewnie biega sobie z 5 razy w tygodniu albo i co dziennie , to se smiga sobie w chacie na rowerku i sie rozciaga przed lustrem . to ze se pojdzie na silke z 3 albo i 5 razy w tygodniu no i oczywiscie pare razy w tygodniu treningi taekwondo lub jakies inne style. no ale nie wy twierdzicie ze ma super wyjebiscie kosmiczny trening i zeby byc takim jak on koniecznie musicie sie stosowac do jego treningowych instrukcji. kazdy ma inna budowe inne warunki i sam powinien sobie dobierac trening i to co mu pasuje styl walki itd. nie twierdze ze jego plan zajec treningowych w tygodniu jest zly uwazam ze jest raczej zajebisty bo cos tam w koncu osiagnol ale raczej nie robi duzo wiecej niz to co napisalem wczesniej. no ale powodzenia chlopaki. mam nadzieje ze jakos wam sie uda z nim skontaktowac bo tesh sam bardzo chcial bym go spotkac :))))