van Damma był żonaty pieciokrotnie i żadna żona z nim długo nie wytrzymała, bo każdą tłukł, i to za byle przewinienie. więc co z tego, że on niby przystojny i umięśniony (choć w ogóle nie w moim typie)- prawdziwego mężczyzne poznaje się po tym, jak traktuje kobiety, tak więc wniosek taki, że z tego Van Damma mężczyzna zaden.
1 do niego wróciła Gladys Portugues od 10 lat są razem,Kristopher, Bianca to ich dzieci.Claude jest kochającym mężem i ojcem.<<BIŁ żony..Skąd wiesz że żonY.MASZ RACJE prawdziwego mężczyzne poznaje się po tym, jak traktuje kobiety,ale także po tym iż potrafi odbić sie od dna.VAN DAMME NIE TYLKO PIĘKNIE WALCZY W SWOICH FILMACH ALE TAKŻE W SWOIM PRYWATNYM ŻYCIU.Zwalczył narkotyki,alkocholizm i wziął sie za siebie.Nie oceniajmy ludzi tylko za to jacy kiedyś byli ale trzeba brać pod uwage także to jacy są obecni. Pozdrawiam
Serio. to mnie guzik obchodzi co on robi u siebie w domu może tłuc, gwałcić, zdradzać żonę, może nie płacić podatków, kraść, ćpać, chlać i robić co mu się podoba nie jestem jego sąsiadem. jestem fanem filmów sensacyjnych i mnie interesuje tylko to jakie robi filmy