Ani to ładne, ani utalentowana aktorka, w czterech filmach zagrała, a tu 300 głosów, średnia 8 z czymś, żenada :/
Tak czytalam sobie te wypowiedzi i oczom swoim nie wierzę. Jenna brzydka? Kurde chyba coś ze mną nie tak, bo moim zdaniem ona jest śliczna. Nawet bez makijarzu itp.
Niektórzy ludzie naprawdę stali się dosyć wymagający. nie wiem co się dzieje.
Tu nawet nie mozna mówić o gustach, ona po prostu jest piękna i już!
I trzeba to wziąść pod uwagę że jestem kobietą, a kobiety zwykle nie piszą takich rzeczy o konkurencji :D
Co do tańca, jak ona tańczy, to nie jest źle, ma grację i styl. Wszagże nie lubię Step up, bo jest on mdły moim zdaniem, a jako aktorką jest dobra jak na nudnawe postacie ktore grywała. Ot moja opinia!
A co do wyglądu to radzę ze mną nie zadzierać!!<żart>
Jak dotąd widziałem ją tylko w filmie "Tamara" i bardzo mi się spodobała.Świetnie zagrała a wyglądała po prostu bajecznie.Rozumiem,że ktoś może uważać,że nie jest wybitną aktorka,ale jesli chodzi o urodę to jest po prostu piękna !
no to kwestia gustu bo ja juz wole jak ona gra niz jak wygląda :) ale fajnie tańczy ;)Dla mnie to ona jest nic specialnego ale bardzo sympatyczna jest
TO ciekawe kto jest ładny? Na pewno nie jest brzydka. A wystarczy zobaczyc 2 filmy z nią (step up i Take the Lead) i wsio. Z taką dziewczyną jak ona każdy umie tańczyć.
Zgadzam sie w 100%.Uwazam ,ze w jej przypadku slowo "aktorka" brzmi smiesznie.Ja mozna nazwac wylacznie tancerka majaca wielkie szczescie.
Dobrze gadasz, a i zaloze sie ze 90% nas wsztstkich + 90% wszystkich "super" aktorek nie zatanczy nawet w polowie tak dobrze jak Jenna. 8 jej sie nalezy jak nic, a moze nawet i lepiej.
mi się wydaje że jest całkiem niezła, może lekko zbyt chuda. co do gry aktoskiej to rzeczywiście nie ma jak jej ocenić bo... jeszcze nie zagrała w filmie, w którym mogłaby pokazać kunszt aktorski, ale chyba nieźle tańczy...
Moim zdaniem jest bardzo ładna i świetnie tańczy:)A w Step up'ie zagrała super. Jest moją ulubioną aktorką:*
zgadzam sie z założycielem tematu. Gra tak sobie niczym sie nie wyróżnia, tanczy nieźle, ale tak tańczyć potrafi wiele osób. Jestem dziewczyną wiec zaraz bedzie ze jestem zazdrosna ze czepiam sie urody ale nna tym zdjeiu wyglada w porzadku : bo jest retuszowane no i ma zamkniete usta. Natpmiast radze wam pooglądać zdjecia z gal imprez a nawet bez makijazu na serwisie IMDB czy jakos tak. Zawsze myslałam ze jest bardzo ładna ale jak zobaczyłam te zdjęcia to moje pierwsze skojarzenie : wygląda jak nietoperz, a jeszcze jak sie usmiecha.... szkoda gadac. To moje zdanie. Ładna jest ale nie najładniejsza.
Możliwe, ale zdjęcia nie przestawiają w pełni wyglądu człowieka. Może nie jest fotogeniczna itd.? Ja też nie jestem. Za zdjęciach wyglądam całkiem inaczej niż w rzeczywistości.
A propo tańca to mnie rozśmieszyłaś. Wiele osób??? Przecież, żeby tak tańczyć ćwiczy się wiele lat. Różne figury itp... potrafiłabyś się wygiąć do tyłu, żeby głową dotykać prawie podłogi, a nogę ponieść, żeby tworzyła kąt 180 stopni z drugą nogą? Mogę się założyć że nie... Więc nie gadaj głupot. I nie mówię o urodzie, tylko o tym tańcu.
I teraz pewnie każdy pomyśli, że jestem wielką fanką Step Up bo dałam mu 10, i aktorów grających w tym filmie. I że wg mnie, moją powinnością jest ich bronić jak ktoś ich krytykuje na forum. Ale sami mówicie, że forum jest od wyrażania opinii, więc ja właśnie to robię.
A co o mnie pomyślicie.... hm... mam to w dupie xD
Sorry, ale co Ci się nie podoba w jej grze aktorskiej??
Np. Step Up. Grała dobrze, nie była sztuczna jak Ci z Sędzi Anny Marii Wesołowskiej.
Przecież ładna jest. ;/
I jeśli ta fotka na twoim koncie przedstawia Ciebie, to lepiej żebyśmy nie zaczęli komentować twojego...
ci któży sądzą re jest brzydka to maja z głową jest bardzo ładna i utalentowana i ci któży mówią ,że nie jest umalowana to niech se okulary kupią bo nie widzą za dobrze i są porąbani!!!!!!!!!!!!
OMG, 12 projektów w filmografii i cholernie wysoka pozycja w rankingu ( top świat: 148 ). Za co, pytam się, za co? Chyba nie za Step Up, Tamarę i parę innych mało znaczących ról dla światowej kinematografii.
Nie przesadzajmy- to, że umie tańczyć, czy ma ładną buźkę nie daje podstaw do tak wysokiego uplasowania jej na liście Top Świat dzięki głosom nierozważnie, ba- bezmyślnie dawanym jej przez dzieciaki... Dla porówania: Tilda Swinton w ogóle nie jest uwzględniona w rankingu- a ją można nazwać przynajmniej aktorką z prawdziwego zdarzenia.
Eh... Ale tak to już jest: wypuszczą masówkę dla nastolatków, a potem owa grupa wiekowa nabija głosy "gwiazdeczkom" i "aktoreczkom" które przede wsyztskim wyglądają, a nie grają... :/
Ja was kurde nie rozumiem! Tu nie chodzi o to w ilu filmach zagrała! Ma dopiero dwadzieścia kilka lat i zagra jeszcze w wielu. O to się nie martwcie! Dziewczyna ma talent, ale nie może go pokazać, bo na razie jest obsadzana w nędznych filmach, a to nie jej wina. Myślicie, że wszyscy twórcy błagają ją na kolanach, aby zagrała w ich produkcji? Nie! Sama musi chodzić na castingi i ubiegać o rolę.
Ja daję jej kredyt i oceniam na 8, bo wierzę, że jeszcze Was zaskoczy...
Aktor sam sobie wybiera role, które gra. Więc to jak juz jest jej wina, że obsadzana zostaje w nędznych produkcjach, jak to określiłaś.
A tak coś ode mnie- bardzo ładna jest, świetnie tańczy i w Step Up też zagrała okej. Ale nie mamy tu oceniać tego, jaką jest tancerką tylko aktorką. Może się jeszcze rozwinie, bo narazie to w niewielu filmach zagrała.
Zgadzam się z tobą, ale jako początkująca musi "łapać, co się nawinie". Hmm.. Tyci za wysoko ją oceniłam. Zmieniam właśnie moje kryteria oceniania i nota spada o 2pkt.
Śliczna i utalentowana, dzisiaj obejrzalam Step Up i jestem pod wrazeniem, napewno lepiej sie spisala niz aktorka z 2 czesci :)
też na początku uważałam że jej ,,aktorstwo'' to jedna wielka ściema, po obejrzeniu step up'u. Ale jak obejrzałam z nią Tamarę to zmieniłam zdanie, nie jest najwyższych lotów ale zła też nie jest. pozdro
Założyłam ten temat pod wpływem "impulsu" z dobre 3 lata temu, teraz przypadkiem się i na to natknęłam i wiecie co..? Ubolewam.
Przekonaliście mnie, naprawdę - zgadzam się całkowicie. Jest jedyna i niepowtarzalna, taki talent zdarza się raz na dekadę. Wyznacznikiem tutaj może byc fakt, że rzeczywiście przed kamerą zachowuje się nieco bardziej...khem... swobodnie.. od obsady, przytoczonego wyżej, najbardziej poważanego polskiego serialu minionych lat - "Sędzi Anny Marii Wesołowskiej".
Co więcej, jak widzę, od tamtej pory jej filmografia wzbogaciła się o pozycje takie jak: "American Virgin" czy "Podryw na głupka", co rzeczywiście wróży jej świetlaną przyszłość w świecie filmu.
I ma fajny tyłek.
Dajmy jej 10.
Serio.