Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

albo sponiewieraną w "do szpiku kości" zapomina się o urodzie, zostaje za to wiernie oddawanie
emocji bohaterek i świetnie gra, mimo młodego wieku.
dla tych wypisujących tu o urodzie lub jej braku - ona w większości nie wybiera ról "amantek",
klasowych piękności, dziewczyn głównego bohatera itp. dlatego nie powinna być wkładana do
jednego wora i porównywana pod kątem urody z laskami budującymi karierę na swoich
silikonowych biustach i długich nogach.

_j_w_

Masz rację. Lubię jak jej gra aktorska często sprowadza się do ukazywania "brzydkich twarzy". Raz oglądałam jej wywiad w którym wypowiadała się, że ma problemy z "ładnym płakaniem". Ale prawda jest taka, że właśnie to jest jej plusem - owszem, gdy łezka jej poleci to leci ładnie, ale jak jest moment gdy zwykły człowiek rozbeczałby się i wyglądałby dość niewyjściowo to ona właśnie to robi. Jej mimika często ukazuje ją w dość słabym świetle ale właśnie to jest dobre. Gdy jesteśmy pod wpływem emocji często nasze miny nie wyglądają zbyt ... przyciągająco. I właśnie to podoba mi się np. w jej ukazaniu Katniss, ta naturalność.

Rose_Clementine

Dokładnie :) To co pokazała w Pierścieniu ognia - mistrzostwo! Oczywiście nadal znajdą się hejterzy ,którzy uważają ,że ona nie ma talentu.. no cóż tak działąją fora :)

kulusinio

Nie znam jej, mało na jej temat czytałam ale jakoś lubię ją. Wydaję się nie zmanierowana i przede wszystkim jest dobrą aktorką. Nie pasują do niej role w komediach romantycznych w których tak naprawdę niewiele by miała do zagrania. Być może kiedyś w jakieś zagra, może już zagrała, bo tak jak mówię nie śledzę jej kariery jakoś szczególnie, ale uważam ją za obiecującą aktorkę młodego pokolenia, no i jest to mój rocznik więc tym bardziej trzymam kciuki :)

kulusinio

Wiesz, w porównaniu z innymi aktorami ona ma na prawdę mało hejterów.. Nawet krytycy są za nią :)

Rose_Clementine

Wiadomo :) tak działa ten świat. Tylko dziwi mnie to ,że wciąż się mówi o tym ,że ona nie ma talentu a przecież na tym się wybiła..

kulusinio

Do każdego się przyczepią..

Rose_Clementine

Nie rozumiem co to znaczy że ma problemy z ,,ładnym płakaniem'' :D

Czikula

W jednym wywiadzie Lawrence wspominała coś, że jej współpracownicy oczekiwali od niej, że będzie ładnie płakać, tzn. nie jak beksa - czy normalna osoba w normalnej, rozpaczliwej sytuacji - a jak lalka, u której łzy jedynie są dodatkiem do pięknej buzi.

Rose_Clementine

Aaaa ok już rozumiem dzięki :D