Zauważyłam, że brak Wam tolerancji. Tzn. chodzi mi oto, że mówicie, że to 'pedał' i wgl. A słyszeliście jakieś Jego piosenki? Owszem co do aktorstwa może i niezbyt się nadaje. Ale jest świetnym piosenkarzem.
JB sami piszą piosenki, piosenki z przesłaniem. I mają miliardy fanek. Możecie myśleć, że to kolejne "Disneyowskie gwiazdki" otóż Oni od niedawna pracują z Disneyem. I byli bardzo sławni zanim zaczęli z nim współprace. I jestem ich fanką. Ale ze względu na muzyke. Nie na wygląd. I nie wstydze się, że Ich słucham. Każdy może słuchać czego chce. xd No sorry, ale to, że nie lubie np. Green Day . Nie oznacza, że na każdym forum o nich piszę jacy to oni nie są blee . xd
Popieram Cię cały sercem:P Ja również lubię słuchać JB. Uważam, że ich piosenki nie się durnymi melodyjkami(choć niektóre teksty są zabawne) i mają jakieś przesłanie.
Jestem ich fanką, bo podoba mi się ich muzyka(moim skromnym zdaniem Joe ma bardzo ładny głos).
Gdyby wszyscy patrzyli talko na wygląd to założę się, że najlepszym przyjacielem byłoby odbicie w lustrze(choć nie zawsze). Joe ma specyficzne poczucie humoru, które nie każdy lubi, ale to nie znaczy że jest głupi czy jest "pedałem". Ludzie litości!!
Poza tym słuchanie tego zespołu nie wyklucza słuchanie innych;p
Heh, ja tam nie lubię JB, ale jak komuś przyjemność sprawia słuchanie ich piosenek to czemu nie? Każdy ma prawo lubić co chce.
A odzywki typu: "pedał" są po prostu żałosne. Ludzie nie kompromitujcie się. Nawet gdyby to była prawda, to co z tego? Tolerancja ludzie, tolerancja. Niby wszyscy są tolerancyjni, a jak przychodzi co do czego to pierwsi do wytykania palcami. Strasznie mnie to denerwuje.
Ja np. słucham Marilyna Mansona, ale mam szacunek do osób, które słuchają innej muzyki.
Całkowicie się z wami zgadzam. Co prawda JB nie jest moim ulubionym zespołem, ale podobają mi się niektóre z ich piosenek. Zresztą kieruję się zasadą: "Nie oceniaj jak nie znasz" w tym wypadku "nie słyszałeś" Jestem przekonana, że większość z was nie słyszała nawet ich utworów. Nie powinniście oceniać ich znając np. jedną piosenkę. No bo sami powiedźcie. Czy podobają się wam dokładnie WSZYSTKIE kawałki ulubionych piosenkarzy? Nawet jeśli wam nie pasują. Nie musicie od razu ich oczerniać, nie? Każdemu może się podobać coś innego, ale jak już pisali inni "więcej tolerancji"
Super że chociaż jedna osoba mnie popiera;p i masz całkowitą racje ja też ich kochammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmamamammamamamammaam i nie ze względu na wygląd chociaż Joe jest piękny to ze względu na muzyke a skoro ich talent odkrył sie jak byli dziecmi z 10-15 lat to chyba mają naprawdę talent co nie???????