ludzie, co z wami, przecież john holmes to król!!!!!!!!
na filmach z tym typem sie wychowałem, to on pierwszy pokazał mi jak zaspokoić kobiete
Drzewiej były tutaj pojedynce tematy, ale widocznie jakiś poprawny politycznie nadgorliwiec spuścił je prosto w kibel.
A co do Johny'ego36, mój stary miał z nim kilka filmów na kaseciakach. Sam oglądałem ukradkiem. Sceny z Cycoliną totalnie zryły mi psychę jaką małolatowi. Nie ma się czym chwalic, ale każdy to przerabiał..
u mnie podobnie było, stary z niemiec przywiózł kasety z tego typu hitami.
oglądałem po kryjomu jak nikogo nie było w domu, chyba nawet jeszcze gdzieś w piwnicy leżą ;)
No... Właśnie obejrzałem dokument Wadd: The Life and Times of John C. Holmes i niestety ale raz wystąpił z innym mężczyzną... Aż się zniesmaczyłem. Film ten był nagrany już w fazie upadku jego kariery, jestem ciekaw czy skusił się dużą gażą czy raczej dostał propozycję nie do odrzucenia... Anderson jednak ostro upiększył wszystko w Boogie Nights...
Gościu pewnie był tak nawalony różnymi używkami, że nawet jak by mu podstawili owcę to by nie widział różnicy. ;-)
za to, że ma dwa razy takiego penisa jak ty i daje kobietom orgazm pochwowy a ty co najwyżej łechtaczkowy jak typowy lamus z małym