Ale masz problemy dziewczyno...Nie ma w tv to jak Ci go tak brak to oglądaj na dvd...a tak w ogole to niedawno leciały dwa filmy z nim..tyle co mam do powiedzenia:))
kurde, teraz sama nie wiem co wybrać... wszystkie opcje wydają się niezwykle kuszące
No i dobra, ze nie ma. I tak nie mam czasu telewizji oglądać, poza tym telewizja ogłupia. Zamiast tego idź na spacer, posłuchaj muzyki, poczytaj, spotkaj się ze znajomymi, pobiegaj, poucz się, naucz się gotować/szyć/malować/grać na fortepianie/kosić trawę/etc...
Teraz Ci lepiej? ;p
Ewentualnie możesz skorzystać z któregos pomysłu T K
Może to co powiem będzie dla ciebie szokiem, ale... są też inni aktorzy... Może pooglądaj filmy z innymi aktorami? :O
dobra, dobra... już nam Szara oczu nie zamydlaj....
No to kiedy będzie Public Enemies?? No kiedy??? kiedy??? ale długo jeszcze???? Kiedy będzie Public Enemies??????????
czemu jesteście tacy niemili . ????? poprostu lubie Deppa i żałuje , że nie ma z nim filmów w TV.... A wy jesteście odrazu cacy niemili.
Ja jestem niemiła od urodzenia.
I ja też wielu rzeczy żałuję, ale nie piszę ich tutaj.
Nie jesteśmy cacy, jesteśmy be.
Moja imienniczko. Mogłaś to po prostu zachować dla siebie, a wtedy i my nie bylibyśmy wkurwieni, i tobie nie byłoby przykro. Prawda, że lepsze rozwiązanie?
Ok , przepraszam :) Już , ok??
chociaż nie wiem o co tyle hałasu ? tego tematu jeszcze nie było.
Chyba pierwszy raz zobaczyłam słowo 'przepraszam' na tym forum...
Ja Ci wybaczam, idź i nie grzesz więcej :P
Ja sobie wypraszam- ja zdenerwowana nie byłam. Udzieliłam Ci tylko paru rad ;).
Ja zazwyczaj jestem miła i lubię wszystkich, poza dniami gdy nie jestem miła i lubię nie wszystkich.
Gehenn- to ty Marta jesteś? Nie wiem czemu, ale jestem zaskoczona...
o madafaka! jak dobrze, że powstał ten temat. sama w życiu bym na to nie wpadła. bez sensu pstrykam po kanałach, Johnny'ego i tak tam nie będzie...
chlip.
tsaa...krypto gejami, a nawet krypto PEDAŁAMI (każdy gej nie jest pedałem, ale każdy pedał jest gejem).
Ja też nie byłam zdenerwowana...Tylko stwierdziłam iż nie trzeba się tak martwić, że Johnny'ego w telewizji nie ma:))
Nie macie HBO obywatelu?(to pytanie kierowane do autorki tematu)Tam co jakiś czas(co dziennie, co dwa dni, opcjonalnie tylko kilka razy w tygodniu)leci któraś część Piratów z Karajebów.
Jedz codziennie jajecznicę, zobaczymy ile wytrzymasz ;p
Dżak Sparoł i kompania fajni są, ale nie w nadmiarze ;)
Piraty z Karajebów są fajni ale tylko 1 i 2 część,o 3 wolę się nie wypowiadać.Zresztą od Dżaka Wróbelka wolę Kapitana Hektora Barbossę.
a tam! nie znata się!!! WiLl'Uś ByŁ NaJfAjNieJsZy!! OrLi tAkI
sŁiTaŚsNy!!! WIELKIE LOVE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
coś mnie po*ebało.
Ściągnij se z torrentów ileś tam filmów. Patrząc na tak wielką ilośc
filmów w filmografii Depp'a, jak bedziesz oglądac po jednym filmie
dziennie, straczy ci ich na ponad miesiąc. Aha, przed uzyciem zapoznaj
sie z ulotka dołączona do opakowania, bądź skonsultuj sie z lekarzem lub
farmaceuta, gdyż każdy film z Depp'em źle stosowany(czy cos takiego, nie
pamietam) może zagrażac twojemu życiu lub zdrowiu....chyba tak to
szło....
pozdro.
Mada już Ci to napisałam na blogu, ale muszę i tutaj ;)- cudny avatar! ;))
Co do Piratów...ja też wolę Barbossę, bo z Jacka to się robi taka ciota z części na część. Tylko lata za tą Elką, jakby było za czym...
dzieki :) jakoś mnie tak naszło po twojej notce na blogu :) długo
szukałam tego zdjecia z tej fantastycznej piosenki :)
HAHA przypomniało mi sie!!!
w dodatkach do dvd 1 częsci są komentaze audio i Keira Knightley oraz
Jack Davenport gadaja jakieś tam pierdoły.No i w pewnym momencie była
scena z Orlim, a Keira K. mówi "O! Tu Orlando udaje twardziela!"
ahahahah!!
Orlando udawał twardziela?Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić.
Ja jednak sądzę,że jest świetnym aktorem komediowym.(spokojnie!to tlyko przenośnia!) Gdy Jones przedziurkował go w 3 części płakałam ze śmiechu, gdy w 2 go biczowali prawie spadła z krzesła w kinie(oczywiście jakieś lachony mnie zbeształy wzrokiem), gdy dostał wiosłem wciąż się śmiałam i zostałam upomniana a w 1 jak dostał w głowę czymś tam i spadał na granatowy materac nie wytrzymywałam ze śmiechu.Za każdym razem gdy obrywał nie wytrzymywałam.
Dobrze mu tak,hahaha!!!
Ale już cicho bo przyjdzie Euhenia i jej KrEjzi KrEJzOlkI QuMpElKI z forum Orliego i nas zbija.
mnie też wnerwia ten ornaldo , wogóle nie rozumiem dlaczego akurat jego wybrali ?!!?!?!
Pewnie uznali że przyciągnie więcej osób do kin(jakby Deppa było mało), tak zwany lep na lachony.Żeby był jeszcze przystojny to rozumiem,ale tak?!Chociaż lepem na lachony był już sam Kapitan Wróbel więc po co ten kawałek drewna?Pff...