Tak sie zastanawiam... od zawsze ciagnelo mnie coś w strone aktorstwa. Wiele ludzi mówi mi, że mam do tego predyspozycje... Ale jakie ma sie szanse w Polskim Show biznesie aby sie przebić gdzieś wyżej... Do Angli lub USA (np). Większość znanych gwiazd wcześnie zaczynała. Wiele z nas chciałoby coś osiągnąć w tej dziedzinie ale nie wiedzą jak... Może ktoś z was ma jakieś pojęcie jak zacząć kariere aktorską. Prosze o odp.
A mnie ciągnie do reżyserstwa:) Ewentualnie zawód scenażysty. Aktorzy są tylko marionetkami, mają niewielki wpływ na film, a są ci którzy nimi sterują i tworzą niesamowite dzieło zwane filmem:)
"Aktorzy są tylko marionetkami, mają niewielki wpływ na film" czy ja wiem... Może i mają niewielki wpływ, ale mają więcej idoli itd.
Aktorzy mają wielki wpływ na film...rozumiem reżyser mówi aktorą jak mają grać i itp...i on też jest również znany...ale mówiąc szczerze znam nie wiele reżyserów ponieważ oni mnie nie interesują hyhy :PP
Ulcia: Każdy interesi się czymś innym, a jakoś jak mi się film podoba to zawsze sprawdzam kto go reżyserował i kto pisał scenariusz.
Niee ja nie dlatego chce być aktorem a raczej aktorką;p hyhy...po porstu podoba mi się ten zawód...:) i wiem ,że gdybym była aktorką robiła bym to z przyjemności hehe...
Ale reżyser też jest bardzo ważny bo dzięki niemu aktorzy wiedzą jak mają grać.
no i oto chodzi:) niby aktorką trochę jestem (w takim zwykłym małym teatrzyku:), ale wolę tworzyć:) Może Madzia coś napisze, ja wyreżyseruje, a ty zagrasz:)
Wampiratka to ty będziesz naszym reżyserem. Ja z Madzią będziemy aktorkami. Potrzebujemy scenarzysty wizażystów dźwiękowców operatora kamery hmm...kogo tam jeszcze??