Słuchajcie, mam pomysł, zamieszczajcie tutaj adresy swoich blogów o Johnnym (jeśli takowe macie). Na moim to można się tak pośmiać, że jest najlepszy na doła... jego adres to www.ja-johnny-depp-i-reszta.blog.onet.pl Aha i wpisujcie się tu w sprawie takowego udziału w czwartej części "Piratów..." Po prostu żol, jak tak to ja nie idę do kina!!! Przysięgam!!!!!!!1
jesteście żałośni ŻAL ŻAL ŻAL ..........................................jak by nie Jack Sparrow, to byście dzieci nie wiedziały kto to jest Depp, więc proszę się teraz nie wypierać Piratów
czemu ten blog jest tak cholernie różowo-pomarańczowy?
wszedłem i pierwsze co mi się w oczy rzuciło to właśnie pomarańcz i róż, więcej nic nie widziałem, bo jak wspomniałem pomarańcz i róż rzuciły mi się w oczy
yarek5tys. Ty masz jakoś ostatnio same głupie pytania. Zaczynasz pasować do społeczności forum... nie przeraża Cię to?
To się nie martw .To się Chyba udziela każdemu kto tu trochę dłużej po przebywa.Po jakimś czasie zaczyna nam odp********ć.Może się mylę ale kto wie.Nie chodzi mi tylko o pisanie czasami wystarczy samo czytanie wielu mądrych tematów i fajnych postów.
Tak na marginesie jeszcze trochę a trafimy do księgi rekordów.
Pozdrawiam :)))
Ha Ha Ha ale fajne pytanko. Nie wiem może to ten od tego znakomitego piwa.
Bo chyba nie ten od Obi Wana ze "Star Warsów" , ale kto wie :)))
Alec? ale czemu miałby księgę zakładać? albo czemu mieliby nazwać księgę od niego?
a jeśli ten od piwa, to czy jego piwo biło rekord w spożyciu przez ludzi? czy on sam bił rekord w spożyciu piwa i dlatego tak je nazwano? i czemu wpisano by to do księgi?
Nie martw się że przegiąłeś mi się tam podobają twoje pytania.Są naprawdę fajne, i tak różne od niektórych na tym forum.Tęż mi się wydaję ze koleś się opił za dużo piwa a że jest świetne i dość mocne to w rekordowym tempie zaczął rekordy wymyślać :)))
Z czasem naprawdę nam Odp******a , co najwyżej nas wykasują.Pozdrawiam :)))
Blog jest Ok, ja niestety nie mam J.D. Blog ,ani też bloga z jakąś inną gwiazdą czy aktorem.No po za sobą oczywiście.Pozdrawiam :)))
Ps ale jak na różne inne ten jest jak najbardziej OK.
Ja też nie mam ani pomarańczowego, ani różowego, ani różowo-pomarańczowego bloga.
No właśnie dlaczego?
Pozbawmy się masowo naszych żyć, bo nasze blogi(których połowa z nas nie ma) są denne... DENNE!? o nie, to nie może być prawda...
A jeśli ona ma racje i te blogi są denne (mimo, ze ich nie ma), to co wtedy!? pociąć się? nie... może powiesimy się na... sznurku od tampona, albo sznurowadle z trampka? To także zbyt pobłażliwe dla takich grzeszników jak my... pozostaje nam tylko jedno - rzucić się z krawężnika
Lolita zaczynasz mnie lekko wkur*iać, nawet jak ich blogi są denne to ja tylko mogę tak powiedzieć - patrz:
WASZE BLOGI SĄ DENNE
idź się kurw*ć Lolita
Dlaczego panuje tu kult Słońca???????????????????????
Dlaczego, dlaczego, dlaaaczego???????
Mrs.M, nie baw się we mnie :P Ja mam monopol na to pytanie, tak jak Słońce na wszelkiego rodzaju gówna, kupy i inne odchody