Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

On jest swietnym aktorem i przystojniakiem!:D Przynajmniej normalny. Nie pakuje sie w zadne skandale tak jak inne "gwiazdy". Po prostu normalny facet, a teraz malo takich wsrod slawnych osob.

Mousee_69

Ooo ruszyło ;)
To już 2. taki w ciągu doby ;)

Mada_gringo

HMMM. Ja za nim nie przepadam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heh

Smerf956

A to już Twój problem.Jak dla mnie jest super i napewno nie tylko dla mnie;)

Mousee_69

Bla bla bla, jakiż to on piękny, wspaniały i zupełnie normalny, och i ach. Gdybyście naprawdę tak go kochały, wiedziałybyście, zapatrzone ślepo fanki, że Depp wcale nie był takim wspaniałym, normalnym facetem. Pił, ćpał, demolował pokoje, wszczynał bójki. Wyobraźcie sobie, że on też umie przeklinać, przyłożyć komuś, bawić się na imprezie i chlać do nieprzytomności. To, że nie robi tego teraz nie oznacza, że jest takim normalnym, spokojnym człowiekiem, za jakiego większość z was go bierze. Na wymioty mi się zbiera, jak czytam te nieustanne zachwyty nad charakterem Johnnego. Może od razu go beatyfikujmy za życia i wtedy każda z was chyba orgazmu z tej radości dostanie...

Lady_From_Burton_World

Aha- no i oczywiście był bohaterem wielu skandali, z których potem usprawiedliwiał się w wyjątkowo idiotyczny i za każdym razem inny sposób (jak np.: demolowanie pokoju usprawiedliwiał pogonią za pancernikiem).

Lady_From_Burton_World

Tak byl bohaterem wielu skandali, ale jak sama napisalas-BYŁ! A to ze teraz tak nie robi znaczy ze po prostu potrafil i sie zmienil. Wiec pisanie o czyms co bylo troche temu niczego tu nie udawadnia.

Mousee_69

bo Dżony jest najcudofniejszy

gosia2326

Ok, żyj sobie w świecie fantazji o idealnym Deppie, większość z was przy pierwszym, lepszym spotkaniu sam na sam myślałaby o tym, jak zaciągnąć go do łóżka, a nie, jaki to wspaniały obywatel z niego ;PP...

Lady_From_Burton_World

Haha jasne bo on napewno poszedł by do łóżka z 15-latkaxD Masz bardzo inteligentne podejscie co do niego i jego fanek;)

Lady_From_Burton_World

Lady.. z tym pancernikiem to akurat było zabawne :P
Ale popieram popieram, dla zapatrzynych ślepo w niego fanek ten buntowniczy styl życia jaki prowadził kiedyś, pewnie dodaje JD tylko uroku, może i dodaje, ale wątpię czy połowa z tych fanek chciałaby realnie takiego faceta mieć u boku, pewnie połowa by nie wytrzymała psychicznie ;)
A teraz? Oj zmienił się...każdy w końcu dorasta ;P czy chce czy nie chce.

liga1988

Przecież nie mówię, że nie było ;P.
Bądź co bądź, wyobraźnię Pan Depp ma :D.

Lady_From_Burton_World

zGADZAM SIĘ!! Wyobraźnię to on ma. <Przynajmniej tym nie grzeszy>. Bo bądź co bądź: ani to on piękny, ani zdolny!!

Smerf956

Właśnie że jest piękny! Zauwaz tez ze on ma juz swoje lata. A mowiac ze nie jest zdolny albo mu zazdroscisz albo ci sie osoby popieprzyły;]

Mousee_69

"ma juz swoje lata"... starta tata... ledwo 46,5 a mówisz jakby był przed 60;P

liga1988

no sorry ale młody przeciez nie jest...

Mousee_69

no dobrze.. dojrzały jest :)

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

liga1988

Dzieci dzieci, 46 letni człowiek to człowiek młody. Starość wg.mnie zaczyna się po 60-70-ce, nie wcześniej...

Depp jest, obiektywnie rzecz biorąc, ładny. Nie ma blizn, szram, posiada regularne rysy, wysokie kości policzkowe, gęste włosy, duże oczy, ładne usta i dobrą figurę. Jest przystojny i to jest fakt. Zdolny też jest, a że ma pie******te niektóre fanki to już nie jego wina...

Lady_From_Burton_World

no przecież mówię...
oh ale niektórym tego nie wytłumaczysz. ;P

Lady_From_Burton_World

Ty sama jestes p*jebana skoro piszesz z "pierdoln.ietymi" dziewczynami bo to chyba o mnie napisalas;]

Mousee_69

Lady_from_Burton_world napisała ,że niektóre ;Dale całkiem możliwe ,że miała Cię na myśli po Twojej wypowiedzi :) ,że tak się wtrącę do tej jakże ciekawej rozmowy;p

Ulcia_6

TA Lady cos tam poprostu nie miala sie kogo przyczepic sie mnie przyczepila, ale coz sa ludzie i parapety

Mousee_69

Racja. Dlatego parapetom powinno się zakazać używania internetu i zakładania bezsensownych tematów na ogólnodostępnych forach, czyż nie?
Pozdrawiam.

Gehenn

Weź się dziecko odpier*** ode mnie, napisałam uwagę o fankach, ponieważ przez niektóre z nich- te słit różowe- Depp traci opinię dobrego aktora na rzecz opinii ulubieńca tłumów. Nawet przez myśl nie przemknęła mi twoja osoba, myślisz, że jesteś aż tak ważna na tym forum?
Cóż, chyba sobie powinnam zmienić nick, skoro Lady from Burton world (Burton- ulubiony reżyser Deppa, ale rozumiem, nie znasz go, bo nie nakręcił Piratów z Karaibów) jest za trudne do przepisania...
Radzę też nabrać trochę ogłady i powstrzymać się od nazywania innych per "parapetami", bo- pomijając już kompletny idiotyzm tego zwrotu, to zwyczajny brak kultury...

Lady_From_Burton_World

Alez ja sie do Ciebie pani Dorosła nie przyp*erdolilam. Napisalam ze chyba o mnie to bylo nie ze napewno. Wystarczylo napisac ze to nie o mnie. Alez Tyy oczywiscie musisz przyszpanowac tymi swoiimi"doroslymi" tekscikami... wez sie zastanow co Ty wogole soba reprezentujesz.

Mousee_69

Jeżeli z góry założyłaś, że Lady Ciebie nazywa pierdolniętą fanka to ja Ci gratuluję samokrytyki.

Yoko_ono

Nastepna osoba, ktora nie zna znaczenia slowa "chyba".

Mousee_69

Słowo "chyba" ma tu akurat najmniejsze znaczenie.

Yoko_ono

słuchajcie Yoko, dzieci, albowiem ma ona AVATAR.

ta strona powoli zaczyna przyprawiać mnie o żałość. czemu, ah, czemu nie mamy już takich offtopów, jak kiedyś?

Gehenn

http://www.youtube.com/watch?v=HXnZZWO2Uq4

Cześć Gehenn :)

Yoko_ono

hai, Yoko.

Widziałam to, był cudowny <333 http://www.youtube.com/watch?v=3IJQsV3X4NM <masz tu mój ukochany wywiad z judem i robertem :D

Gehenn

*słychać w nim, że sepleni -miłość-*

Yoko_ono

Oj wierz mi że ma. A jakie to sie sama domysl ja ci tlumaczyc nie bede.

Mousee_69

Ignorancja ^ ^ ^

Gehenn i Yoko, dobrze, że chociaż wy jesteście ;PP.

Lady_From_Burton_World

Jak miło znowu popatrzeć na uprzejme i kulturalne rozmowy użytkowników na tym forum ;)

paciek

cześć wam! ;D

gosia2326

Ja cenię Johnny'ego za jego talent aktorski. Potrafi wcielić się w każdą rolę- i dramatyczną i komediową itp. No i uwielbiam jego GŁOS.. Jest boski, pociągający, tajemniczy i sexy ^^

Lena21

Paciuś nie zamulaj! mów coś, błagam bo ci dziwni ludzie mówiący na temat mnie przerażają ;P

gosia2326

i Gehenn! i wszyscy chodźcie tu..

gosia2326

Chętnie bym popisał ale jest Liga Mistrzów i za chwile jeszcze Kowalczyk będzie biegła więc sama wiesz ;)

paciek

ughudjsncashb :/ faceci... ;PP

gosia2326

Ja jestem! Ja jestem!
Gosiaaaa chociaż jedna osoba na tym forum, z którą się dogadać można ;P <z obecnych oczywiście>

Lady_From_Burton_World

Lady widziałam, że udzieliłaś sie na forum Pierwszej Miłości w temacie "najgłupsze cytaty" :D:D

Ten serial mnie poraża. Naprawdę

gosia2326

o! Yoko też jest!

eeej, to jam mam niusa tylko się nie przeraźcie ;P otóż... postanowiłam zacząć oglądać 'modę na sukces' ;D

gosia2326

Oglądałam ostatnio, nic ciekawego się tam nie dzieje.

gosia2326

:P wow no tam na pewno znajdziesz odpowiedź na swoje pytania jak podejść do chlopaka:D bankowo.

liga1988

ale córka Brók jest w ciąży z jej mężem którego nie kocha, a przynajmniej nie tak jak Ridża. no i dała jakiejś pani (chyba swojej siostrze) błogosławieństwo na związek z nim, chociaż nie było łatwo. jak jakieś kilka dni temu oglądałam to Bridżet próbowała powiedzieć Brók o tej ciąży, ale przez kolejne trzy odcinki jej się to nie udało. może teraz...

taaak, tam znajdę odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania..

gosia2326

Moda na sukces - uczy i bawi -.-

Córka Brók wygląda jak moja koleżanka, podobna jest do niej niesamowicie.

Yoko_ono

może.. to ona??? O.O

gosia2326

To musi być jej klon!
To takie w stylu mody na sukces.