On jest swietnym aktorem i przystojniakiem!:D Przynajmniej normalny. Nie pakuje sie w zadne skandale tak jak inne "gwiazdy". Po prostu normalny facet, a teraz malo takich wsrod slawnych osob.
ja się już niestety muszę żegnać, bo rano trzeba wstać :((
do zobaczenia jutro i dobranoc wam :** :)
Że tak powiem...I odejdę od Waszego tematu bo tutaj czytam ,że Moda na sukces itp. niekończące się seriale ^^ i jakże ''mONdre''i ciekawe hehe :)
To jak nasza założycielka tematu się ZBULWERSOWAŁA ,że każdy się jej tutaj czepia. I chcę coś powiedzieć do stylu pisania jak Ty to powiedziałaś ''dorosłego'' to chyba dobrze ,że Lady_from_Burton_world pisze tak...Przynajmniej po ludzku to jest napisane i naprawdę ma rację z tym Burtonem ,bo jak zobaczyłam temat typu ''BOSKIIII!!!!!!!!!<333333'' to pomyślałam ,że pewnie jakaś kolejna stuknięta WIELKA fanka ,która widziała jedynie PzK...Naprawdę...
Pozdrawiam :)
Pierwszy raz słyszę, że mój styl pisania jest "dorosły:, no ale dobra, niech wam będzie ;pp.
Yoko- śledzisz mnie, mendo! ;DD Musiałam się udzielić na forum tegoż, fascynującego serialu, bo gra Mroczka powaliła mnie na kolana i zapadła w pamięć tak głęboko, że po nocach śnią mi się jego zamroczone gniewem oczy ;D. Taki Mroczek z Siedlec to spełnienie marzeń każdej dziewczyny...
Ależ nie śmiałabym Cię śledzić moja droga.
Chciałam wpisać tekst "pakuj piórnik i na w-f" ale już ktoś mnie uprzedził. (śmiałam się tego jakieś 14 minut)
Czytam, patrzę a tu "znajoma gęba" z równie błyskotliwym dialogiem :D:D
;DDD
"Pakuj piórnik i na w-f" też było cudowne!
Spoglądam na ten serial niejako z przymusu, ale jako komedia sprawdza się znakomicie ;P. No i ten mroczny Mroczek, wrr!!! ;DD