Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
cathi

ah on takie nie wyżyty nie? uważaj bo skończysz jako pomoc w napisaniu zakończenia jego powieści bo wiesz że zakończenie jest najwazniejsze? ;)

NonaT

ale zakończenie już napisane... a myślisz, że czemu słuch o jego żonie zaginął? A poza tym... a Ty myślisz, że my się pisaniem zajmujemy? Wiesz, energii tyle zużyliśmy, że kanapki trzeba było zrobić żeby się zregenerować;P

cathi

he he ;) doładujcie sie red bullem doda wam skrzydeł będzie jeszcze lepiej ;) tak lekko ;) i gładko ;) zresztą chyba już tak jest ;) oj ciotka ciotka Ty to masz fart :)

użytkownik usunięty

Ridge z mody na sukces też zajęty jakby coś.

użytkownik usunięty

Ciociu, ja pytałam już na Twoim blogu... jestem twoją bratanicą czy siostrzenicą?

użytkownik usunięty

Ej właśnie...Ja też nie wiem czy jestem babką od strony ojca czy od strony matki

no zakładając, że na Sweeneya polowałam swego czasu to mój brat raczej to nie jest... cholera, to Szara musi być moją siostrą.... No a golonka Ty jesteś mamą Szarej czyli moją też?? Ciara czyli siostrzenicą moją jesteś!

użytkownik usunięty
cathi

Jestem twoją matką! Musisz mnie słuchac! :)

taaaa, jasne. Matka Ty to powinnaś mi Borowego oddać bez gadania jak tak!! i o zięcia dbaj! bo ja zajęta jestem moim nowym 'nauczycielem'

użytkownik usunięty
cathi

I jak ciotka z tymi wnuczętami? Chociaż psa sobie kup albo wez od borowego(to ten wrażliy)

cathi

heh ja jestem kuzynką która z pierdla wyszła niedawno ah co za piekny obrazek aż sie wzruszyłam ;)

użytkownik usunięty
NonaT

Ciebie kuzynko jeszcze nie poznałam. (nie widziałyśmy się kidyś u Borowego?)

tak tak to było u Borowego! a zarz potem niechcący zabiłam pradziadka od strony matki lub ojca nie pamietam juz stary był i za to do kicia trafiłam :) witam takie spotkanie po 15 latach :) piekne co?

użytkownik usunięty
NonaT

No bo przeciez to była jego osiemnastka! Cathi i Szara też tam były(i w brzuchu Szarej Ciara)

hej hej hej!!! mój Borowy!!

użytkownik usunięty
cathi

Chyba będziemy musiały się podzielic Borowym...

Matka, Ty już masz tego swojego amanta z "Mody..." no zostawi córeczce Borowego!! W Twoim wieku jeden facet Tobie wystarczy, a dla mnie trzech to tak akurat!

cathi

NonaT., a spotkałaś może w więzieniu mojego Abruzziego? Jak tak to mam nadzieję, że trzymałaś się od niego z daleka. :D

blumenkohl

kate nawet go nie tknęam on w więzieniu czekał aby na Twoje wizyty potem wszyscy chłopcy mieli spokój w celi przez tydzień ;)

cathi

oh pamiętna osiemnastka Borowego :) nie podzielisz sie Borowym!?

NonaT

niedzielę się facetami!!! wykończycie mi ich a potem będą bezużyteczni!

cathi

'nie dzielę

cathi

cathi, nie słyszałaś o cudzie viagry? ;) potem faceci mogą i mogą i mogą... ;)

cathi

a 18-stkę Borowego też pamiętam... ale do połowy:/

użytkownik usunięty
cathi

Osiemnastka była cudowne, ale... do czasu az staw biodrowy nie zaczął dawac mi się we znaki;/

cathi

do połowy... może to i lepiej bo babka zaczęła kręcić z Borowym i zamknęli sie w łazience prawda golonko? ;)

NonaT

no, że matka miała Borowego jako pierwsza to wiem. Wtedy głupia byłam i myślałam, że Wade mi wystarczy!!!

NonaT

no wiecie żeby sie tak o facetów kłócić zaraz ich wszystkich zarekwiruje i zamknę w swoim pokoju!!!!

NonaT

nie o facetów, tylko o fecata... jednego.... ale jakiego!!!

cathi

ale zamkne wszystkich ;) przydadzą się zawsze to ich kilku nie? ;)

użytkownik usunięty
NonaT

Ale Ridge nalezy go grupy AA! Ja chcę Borowego i kropka "."

Matka, za stara jesteś dla Borowego!! no dla córeczki byś się poświęciła! Chciałaś wnuka jeszcze niedawno przecież! A po viagrze to może i mogą, ale entuzjazm to już nie ten sam:/

cathi

Ee tam, nie rozumiem czemu tak zabiegacie o względy Borowego. Przecież ten facet to nic szczególnego. ;/

użytkownik usunięty

Dobrze....eh;/ Powiem wam całą prawdę

użytkownik usunięty

Mam dziecko z Borowym!!!!!!!!!!!!!!!!

jakie dziecko z Borowym! Ej, Matka bez takich numerów!! jakie dziecko??!!

no to Matka mów bo się spieszę do Morta!

tak kochana GOLONKO.... słuchamy tzn czytamy ;)

NonaT

ło matko kara boska jak to sie stało a babka to nie ma menopalzy przypadkiem bezpieczny sex i tp???

użytkownik usunięty
NonaT

To było dosyc dawno. Byłam dosc młoda by miec dziecko...

użytkownik usunięty
NonaT

Już napisałam: Mam dziecko z Borowym! I itym dzieckiem jestes ty Cathi!

Buahahaha, niezły rozwój akcji :D

CATHI!!!!!!!!!!!!!!! to TY za SWOIM OJCEM TEN TEGES!? ale nam sie barazylijska telenowela zrobiła!!!!!!!!!! aż się boję wie ktos czyim ja jestem dzieckiem!? bo sie boje az ruszyć!

NonaT

niech teraz ktoś spróbuje powiedzieć: "już mnie nic nie zdziwi" =P

użytkownik usunięty
alynka_xD

Rozumiem, że wszystko się pogmatwało, ale nasza rodzina jest pełna tajemnic

ej Matka, ale ile Borowy miał lat jak zaszłaś w takim wypadku.... bo na jego 18stce to ja już nie byłam niemowlakiem!

użytkownik usunięty
cathi

Nie wiem, nie pytałam o wiek...może 17

nie mógł mieć 17 lat!! jakieś 13 może! bo 4 lata to conajmniej miałam.... bo wcześniej przecież nie upijałam się nalewką z kartonika.... wcześniej pijałam tylko czystą! a poza tym Borowy nie jest aż tyle starszy ode mnie!! Matka, nie wybaczę Tobie tego! ZObaczysz jutro w szafie przesiedzisz cały dzień!! ej, ej... a dziadek??

alynka_xD

Cholera, i jak ja mam wyrosnąć na porządnego człowieka skoro się wychowuję w takiej patologicznej rodzinie ?!

użytkownik usunięty
blumenkohl

Ojojoj! A ja nic Ci chyba nie przepisalam w spadku...