upadłam, boje sie, widzę cienie, duch otaczają mnie.... prawie jak lunatycy, świat nie jest tym czym był 20 minut temu... nie wiem co powiedzieć..... o straszne patologia zawładnęła nasza rodziną :(
cholera, Winona leci na Sweeneya (i co z tego, że nie wiadomo czy to jej ojciec) to ja mogę sypiać z Borowym! Matka, jak mogłaś mi o tym dopiero teraz powiedzieć!!
A tak mi się teraz przypomniało...Już o tym nie pamiętałam, ale właśnie zjadłam tabletkę i mnie olśniło.
Ok Cathi mogę Ci dac na przeprosiny Borowego? Pasuje?
Kate dostajesz w spadku rajstopy(czrne) i tuzin jajek.
Może byc jeszcze to radyjko moje stare(też czarne)
idę do Wade'a! Mort niech poczeka bo mnei już znudził. Te same pozycje.... znaczy słownictwo powtarza;P
Nona to dalsza rodzina,(chociaż może się okazac w niedalekiej przyszłości, że bliska)ale i tak coś musisz dostac...może moje druty?
Matka, to weź tabletkę jeszcze jedną!! a Tim wie o tym wszystkim?? to ja już wiem po kim mam skłonności do kilku partnerów!!
mogą być druty przydadzą sie jak wrócę z przepustki do więzienia :) będę mieć zajęcie.... :) nabijanie na druty znajomych z celi <diaboliczny śmiech i pioruny w tle>
O czym gadacie kochana rodzinko? Bo ja chyba zaraz spać ie. Ale ciii matki nie ma to i posiedzieć mogę ;)
Matka, idę stąd bo już siły nie mam! Wade jakiś niemrawy był:/ wracam do Morta. Porozmawiamy jutro.... eee dzisiaj znaczy rano!!
yyy:D
doszła do mnie informacja, że należe do tej rodziny:pp może jestem czyimś nieślubnym dzieckiem? albo adoptowanym? albo czyjąś stryjenką? albo kuzynką szwagra cioci ze strony matki??? oswiećcie mnie:D
to zależy kim chcesz być ta rodzina ma wiele tajemnic... ;)
a poza tym witam my sie chyba jeszcze nie znamy :)
o witam:) tutaj to nikt nic nie wie bo Matka/babka większości ma zaniki pamięci! No i dzisiaj się dowiedziałam że mój kochanek jest moim ojcem!!! Jesteś przygotowana na to, że ta rodzina jest.... no trochę inna ? ;P
ja już znam Deliciosę no i nie mam nic przeciwko żeby była moją siostrą, siostrzenicą a nawet matką! (bo Golonka to za to z Borowym to ... och nigdy jej tego nie wybaczę!!)
NonaT. vel Wino Forever. witam:))
Cathi oo tak jestem na to przygotowana:p czytam to forum i umieram ze smiechu:D
to może zostane szwagrem babci?? a potem się być może okaże, że jestem jej wnukiem, ale jestem na to w zupełności gotowa:p
oj dzięki bardzo!!:)) ja również witam wszystkich CZŁONKÓW (bez skojarzeń!;p) RODZINY! :D ja się tez już musze zwijać ;) dobrej nocy;)
dziękuje za miłe przyjęcie!;)) ojej ojej, ale sie wzruszyłam haha:D witam rodzinke, i mam nadzieje że sie wkrótce bliżej poznamy;p
to się Szara ucieszy z kolejnego dziecka;P ale mam nadzieję, że nie jesteś tak do końca zepsuta jak Winona i Ciara, które szantażowały mnie że wyjawią mojemu Wade'owi prawdę o moich zdradach! A nawet jeśli to i tak już kasy nie mam żeby je opłacać:/ Wade mało samochodów ostatnio ukradł:/
no co Ty mówisz?:/ no okropna sprawa:/ ehh jak tak można szantażowac, ja nie wiem... nie martw sie, ja jestem uczciwa, dobra, uprzejma, pomocna,.. długo by wymieniać:p heh:p
dziecko, to co Ty w tej rodzinie robisz!? My wszyscy tu jesteśmy zdeprawowani, pozbawieni sumienia, nieuczciwi i przede wszystkim większość albo siedziała, albo ich faceci stali lub tymczasowi siedzieli!
no a tak co do facetów... wracam do Morta, bo wiesz, on czekać nie lubi a jedna żona już pod kukurydzą leży... no to dobrej nocy;P
no dobra, przejrzałaś mnie:p TAK! jestem podła, przebiegła, nieuczciwa i wredna! i dobrze mi z tym!!
w koncu te same geny mamy:]