Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

upadłam, boje sie, widzę cienie, duch otaczają mnie.... prawie jak lunatycy, świat nie jest tym czym był 20 minut temu... nie wiem co powiedzieć..... o straszne patologia zawładnęła nasza rodziną :(

Ale przepiszesz Babciu, prawda? <oczy kotka ze Shreka>

NonaT

cholera, Winona leci na Sweeneya (i co z tego, że nie wiadomo czy to jej ojciec) to ja mogę sypiać z Borowym! Matka, jak mogłaś mi o tym dopiero teraz powiedzieć!!

użytkownik usunięty
cathi

A tak mi się teraz przypomniało...Już o tym nie pamiętałam, ale właśnie zjadłam tabletkę i mnie olśniło.

no to w takim razie Tim nie jest moim ojcem!! Matka, jak możesz mi o tym mówić teraz!!

użytkownik usunięty
cathi

Ok Cathi mogę Ci dac na przeprosiny Borowego? Pasuje?
Kate dostajesz w spadku rajstopy(czrne) i tuzin jajek.
Może byc jeszcze to radyjko moje stare(też czarne)

ej no, ale teraz jak wiem, że to mój ojciec.... teraz to sama go sobie weź!

użytkownik usunięty
cathi

Ok

cathi

idę do Wade'a! Mort niech poczeka bo mnei już znudził. Te same pozycje.... znaczy słownictwo powtarza;P

cathi

mogę wam sprezentować kamasutrę :) gwarantuję nie znudzisz sie :) ja i Axel coś o tym wiemy ;)

użytkownik usunięty

Nona to dalsza rodzina,(chociaż może się okazac w niedalekiej przyszłości, że bliska)ale i tak coś musisz dostac...może moje druty?

Dzięki Babciu, jesteś wspaniała!

użytkownik usunięty
blumenkohl

To może Cathi wezmiesz sobie Tima? A ja ucieknę z Borowym nad Bałtyk...

Tim nie jest w moim stylu! Matka, a kto jest ojcem siostry? znaczy Szarej?

użytkownik usunięty
cathi

Tego nikt nie wie...nawet ja

Matka, to weź tabletkę jeszcze jedną!! a Tim wie o tym wszystkim?? to ja już wiem po kim mam skłonności do kilku partnerów!!

użytkownik usunięty
cathi

Na pewno nie po mnie... <anioł>

mogą być druty przydadzą sie jak wrócę z przepustki do więzienia :) będę mieć zajęcie.... :) nabijanie na druty znajomych z celi <diaboliczny śmiech i pioruny w tle>

użytkownik usunięty

O czym gadacie kochana rodzinko? Bo ja chyba zaraz spać ie. Ale ciii matki nie ma to i posiedzieć mogę ;)

użytkownik usunięty

Cathi jest córką Borowego.

użytkownik usunięty

ło matko... Jak to się stało?

babka wpadła :( biedaczka, a cathi i Borowy skonsumowali związek :(

użytkownik usunięty

Już nie pamiętam,ale cały czas to ukrywałam. Borowy też nie wie...

to co ja dostane w spadku?

użytkownik usunięty
NonaT

druty

yay! zawsze marzyłam o DRUTACH :) jesteś taka dobroduszna babciu :)

NonaT

Matka, idę stąd bo już siły nie mam! Wade jakiś niemrawy był:/ wracam do Morta. Porozmawiamy jutro.... eee dzisiaj znaczy rano!!

użytkownik usunięty
cathi

Rano będę na mszy... Dopiero wiezczorem będę w stanie porozmawiac.

użytkownik usunięty

Ja też już idę
Papiduńki wnusie i córeczki (i kuzyneczki)

pa pa kochana babuleńko i cała rodzinko :*

Łał, w radiu właśnie leciała muzyka z "Edzia..." !

blumenkohl

Wszyscy się już zbierają? No to dobranoc Rodzinko :)

yyy:D
doszła do mnie informacja, że należe do tej rodziny:pp może jestem czyimś nieślubnym dzieckiem? albo adoptowanym? albo czyjąś stryjenką? albo kuzynką szwagra cioci ze strony matki??? oswiećcie mnie:D

Deliciosa

to zależy kim chcesz być ta rodzina ma wiele tajemnic... ;)
a poza tym witam my sie chyba jeszcze nie znamy :)

Deliciosa

o witam:) tutaj to nikt nic nie wie bo Matka/babka większości ma zaniki pamięci! No i dzisiaj się dowiedziałam że mój kochanek jest moim ojcem!!! Jesteś przygotowana na to, że ta rodzina jest.... no trochę inna ? ;P

cathi

ja już znam Deliciosę no i nie mam nic przeciwko żeby była moją siostrą, siostrzenicą a nawet matką! (bo Golonka to za to z Borowym to ... och nigdy jej tego nie wybaczę!!)

cathi

dzięki:D kurde noo.. trudny wybór! dobra, to będe Twoja siostrzenicą:D haha:p

cathi

NonaT. vel Wino Forever. witam:))
Cathi oo tak jestem na to przygotowana:p czytam to forum i umieram ze smiechu:D
to może zostane szwagrem babci?? a potem się być może okaże, że jestem jej wnukiem, ale jestem na to w zupełności gotowa:p

Deliciosa

he he widze że mi aby takie patologie nie w głowie NAWET PO 15 latach w więzieniu ;)

NonaT

WITAM GORĄCO W RODZINIE! ale terasz muszę Panie opuścić idę się myć i spać.
dobranoc :)

NonaT

oj dzięki bardzo!!:)) ja również witam wszystkich CZŁONKÓW (bez skojarzeń!;p) RODZINY! :D ja się tez już musze zwijać ;) dobrej nocy;)

NonaT

Deliciosa, witaj w naszej szczęśliwej rodzince. :)

blumenkohl

dziękuje za miłe przyjęcie!;)) ojej ojej, ale sie wzruszyłam haha:D witam rodzinke, i mam nadzieje że sie wkrótce bliżej poznamy;p

NonaT

to się Szara ucieszy z kolejnego dziecka;P ale mam nadzieję, że nie jesteś tak do końca zepsuta jak Winona i Ciara, które szantażowały mnie że wyjawią mojemu Wade'owi prawdę o moich zdradach! A nawet jeśli to i tak już kasy nie mam żeby je opłacać:/ Wade mało samochodów ostatnio ukradł:/

cathi

no co Ty mówisz?:/ no okropna sprawa:/ ehh jak tak można szantażowac, ja nie wiem... nie martw sie, ja jestem uczciwa, dobra, uprzejma, pomocna,.. długo by wymieniać:p heh:p

Deliciosa

dziecko, to co Ty w tej rodzinie robisz!? My wszyscy tu jesteśmy zdeprawowani, pozbawieni sumienia, nieuczciwi i przede wszystkim większość albo siedziała, albo ich faceci stali lub tymczasowi siedzieli!

cathi

no a tak co do facetów... wracam do Morta, bo wiesz, on czekać nie lubi a jedna żona już pod kukurydzą leży... no to dobrej nocy;P

cathi

hehe:) dobranoc;)
jak to dobrze odnaleźć swoją rodzine.. no dobra, koniec:D ide spać:P papa:)

cathi

no dobra, przejrzałaś mnie:p TAK! jestem podła, przebiegła, nieuczciwa i wredna! i dobrze mi z tym!!
w koncu te same geny mamy:]

Deliciosa

Oj, bym kanapek zapomniała.... no, Delociosa teraz widzę, że Ty jedna z nas jesteś!! Zła do szpiku kości jak mama, ciocia, siostry, tata, wujek, dziadek, babcia! Witaj w rodzinie dziecko drogie!!