Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

Nadia_3

Łooo ale poruszyłam temat;) Tylko zaczęłam i wszyscy wymieniają swoich ulubionych aktorów;) O lol fajnie było poczytać i zaczęłam się śmiać z siebie:D Dobra jestem ale ruszyłam towarzystwo;) Pozdrawiam was wariatki;)

_Anusia_

Hehe :): Ja to nawet wymieniać nie musze kogo lubie bo jest ich dużo a i tak na samiutkim początku jest Johnny Depp :* :D:D:D

_Anusia_

u mnie na 1 miejscu to oczywiscie Johnny Depp!:) a potem to m.in. John Malkovich, Jared Leto, Mel Gibson, Vin Diesel i tam jeszcze troche. ;P z kobiet to Kate Winslet
pozdro!

PPG

W jakich filmach tak najbardziej podobał ci się boski Johnny?? :D:D:D

PajotynQ

Mi się najbardziej podobał w "Piratach", "co gryzie Gilberta Grape'a", "Jeździec bez głowy", "Charlie i fabryka czekolady" i wielu innych ;)

Kasia9292

Co do DiCaprio;)
To też kiedyś głównie mówiłam, że w Gilbercie był genialny[bo był;)]
Ale np. w "Pokoju Marvina", "Romeo I Julii", "Aviatorze" ... [dłuższa lista;))] również był rewelacyjny;)
Heh, jest pierwszym blondynem, który mnie tak zachwycił:P
Trochę to głupio brzmi, ale cóż :D

CzarnaKrwinka

Heyoooooooooooooooo Heyaaaaaaa! :D :*:*:*

To znowu ja, po jakże długiej dwu-dniowej przerwie :D tęskniła któraś? <wstydniś> :))

Moi ulubieni aktorzy!!!

1. Johnny Depp (a jakże inaczej)
2. Jim Carrey (za komizm)
3. Rowan Atkinson (również za komizm)
4. Morgan Freeman.. (bez dwóch zdań)
5. Patrz wszystkie punkty powyżej :P

Ja nienawidzę Orlando Blooma... ://// Angelinę za to lubię ;) Ale przecież o gustach się tu nie dyskutuje ... :)) JEstem szczęśliwa, bo znalazłam swoją ulubioną piosenkę, którą szukałam od paru tygodni...

Atomic Kitten - If you come to me... :)) Sweet...

I w ogóle życie mi się układa... Jutro idę do Vistuli z klasą... maszyny oglądać, bo ja do Odzieżówki chodzę :)) Pozdro :*:*:

happysad_owa

Patusia ja tęskniłam:D Wczoraj na gg z Tobą gadałam i teraz z Tobą gadam:D Ale z nas wariatki ja pierdziele:D hahahaha. Pozdrawiam <piraci!!>

happysad_owa

Hehe co do Jima, to jak dla mnie nie tylko w komizmie się sprawdza;)
Np. w "Trumanie", "Zakochanym Bez Pamięci" czy "Majesticu" pokazał, że w dramacie również jest śietny;)
Pozdrawiam :)

Co do Orlando to ja Go lubię, ale nie jako aktora, bo grać za bardzo nie umie:P Ale wydaje się miły;)

CzarnaKrwinka

Mel Gibson

Zapomniałam o nim, a tak go lubię hehe byłby gdzieś w pierwszej trójce

Nadia_3

Oooo tak Mel Gibson jest też bardzo dobrym aktorem u mnie znajdował by się na 5 miejscu czyli za Johnnym a przed Bloomem:D

_Anusia_

Też lubię Gibsona ale to co o nim czytałam to jest za mocne;p
Mel Gibson chodzi na spotkania AA i pewnego razu przyszedł całkowicie pijany, ledwo szedł i potrącił jakąś kobietę i nawet nie przeprosił. Wszyscy z grupy go widzieli.
Szczyt bezczelności to właśnie przyjść pijanym na spotkania AA. =D

Foxi_2

nom. i to wlasnie robi alkohol z czlowiekiem. ;] jednak talent aktorski i rezyserski to posiada.:)

Foxi_2

Łooo to tego nie wiedziałam, że chodzi na spotkania AA i jest pijakiem:D wow no ładnie. Ale Mel Gibson jest dobrym aktorem, dobrze odgrywa role co mu są dane;)

_Anusia_

cze! xD piszemy sobie na gggg heheheh Mel jest alkoholikiem (delikatniejsza nazwa slowa "pijak" badz "zul" :D ) kiedys Go zatrzymali jak kierowal po pijaku i ponoc krzyczal jakies hasla antysemickie. mowie Ci,lol ze Lol. <lol2>

PPG

Nie nie moge co za text "delikatniejsza nazwa slowa "pijak" badz "zul" :D" Buhahahahahahaha<lol2> Anuś rozwalasz mnie;P. Jeszcze na gg gadamy. nie mogła mi napisać na gg tylko na forum:D. Sama ci powiedziałam, byś mi napisała na forum:D Się robi:D Nienormalne. Porąbane wariatki:D

_Anusia_

Sorry, że zmienie temat, ale ja chyba nie mam tyle szczęścia co wy lub jestem po prostu piekielnie niecierpliwa, bo list do deppa wyslalam 2 maja i jeszcze nic do mnie nie doszło :(

_Anusia_

Nie chcę nic mówić, ale wydawało mi się, że to forum Johnny'ego Deppa, a nie Mela Gipsona... Moje drogie, chłopcy się Wam pomylili :P

happysad_owa

Pastusia my wiemy o tym, ale chcemy obgadać każdego:D I jak wiadomo to chcemy utrzymać ten temat jak najdłużej. Więc gadamy o byle czym!!:) Pozdro.

A co do osoby co napisała powyżej. To poczekaj jeszcze. może dojdzie. Bo do mnie na pewno nie dojdzie bo nie dopisałam na kopercie powrotnej(czyli do mnie) POLAND. Głupia ze mnie!! wiadomo, że list jest za granice i chce by do mnie dotarł to musze napisać POLAND a ja nie napisałam. I mam teraz problem;( Niestety do mnie nie dojdzie;( No nic Życie jest brutalne;)

_Anusia_

To napisz jeszcze jeden ale nie zapomnij wszystkiego wypisać :P:P
Ja jak skombinuje te znaczki zagraniczne to wyśle :D:D No ale ja niestety też jestem niecierpliwa i sie bede martwić o ten list po tygodniu czemu nie dochodzi do mnie spowrotem no ale jakoś to przetrzymam :P:P

PajotynQ

Ja skrzynkę sprawdzam codziennie... wysłałam 15 maja i na razie nic...

Kasia9292

wiatjcie :0. Jestem trochę niedorozwinięta umysłowo :p i do mojego pustego łebka nie wchodzi plan tego jak trzeba wysłać ten list. więc tak. napiszę to tak jak zrozumiałam a wy powiedzcie czy dobrze.
1) napisałam list
2)kupiłam dwie koperty większą i mniejszą.
3) kupiłam kupon międzynarodowy.
4)wkładam list i kupon do dużej koperty. i co dalej?? co mam nakleić na dużą kopertę?? naprawdę mi zależy na jego autografie więc proszę o pomoc :) OPISZCIE JAK NAJSZYBCIEJ :)

wilters

Kurde tak Was czytam i ja kupiłam bez kuponu, bo mi kobitka na poczcie dała pare znaczkow[polskich] i powiedziala, ze takie starcza, pytalam pare razy, a teraz się kurczę zastanawiam czy napewno mi dobre dała:P

CzarnaKrwinka

Kemposiu to coś Ty nie kupiła kuponów?? Co za stara torba. Mogłaś jej mówić by Ci dała te kupony a nie pieprzyła!! Kiedy wysłałaś list??

_Anusia_

28 maja, ale ona powiedziała, że same znaczki wystarczą.. kurde:(

wilters

Wszystko dobrze zrobiłaś. To robisz teraz taki myk:D Idziesz na poczte i podchodzisz do okienka. I tam mówisz pani z okienka, że chcesz wysłać list do USA. I pytasz się jaki i ile znaczków masz przykleić na koperte by móc wysłać ten list. Ona może Ci zważy ten list. Mi zważyła tylko przy Deppie przy Bloomie mi już nie ważyli:(. No i jak zważy Ci ten list to ona się Ciebie spyta czy chcesz wysłać priorytetem list czy też nie. Wybiesz co chcesz(ja wybrałam priorytetem, i po co mi to?? Dojść do niego doszło, ale do mnie już nie dojdzie;(). No i naklej te znaczki na koperte i do skrzyneczki;) I po krzyku;) Pozdrawiam serdecznie;)

_Anusia_

aha :) dzięki. a jeszcze jedno pytanko?? jakich rozmiarów powinna być ta duża i mała koperta?? ja mam jakieś "D" i "C" a w środku mają takie plastikowe "bąbelki" - tak to nazywam. czy to dobre koperty?? mam też dwie takie zwykłe koperty trochę większe od tych zwykłych

wilters

Obojętne to co za koperta.

jedna ma być tradycyjna, druga większa od tej tradycyjnej. Nie wiem jakei to są rozmiary:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Ludzie!!! Poprostu spytajcie się kobity, to ona mi duż opowiedziała. Wy tacy nieśmiali czy u Was na poczcie to one gryzą???

_Anusia_

Ludzie!!! Poprostu spytajcie się kobity na poczcie, to ona mi dużo powiedziała o tej całej akcji wysłania listu do USA. Wy tacy nieśmiali czy u Was na poczcie to one gryzą??? <sory,że ja taka ale się zirytowałam...>

Foxi_2

Foxi wiesz co ja nie jestem nieśmiała:D Tylko, że jak poszłam na poczte do Wieliczki to się pytam o kupony międzynarodowe. Nie było ich w wieliczce to się zaczełam dopytywać. Wiesz co mi zrobiła baba z okienka. Pogryzła mnie!!;( Z płaczem uciekłam z poczty;((joke)

W Krakowie są bardzo miłe panie. Na Poczcie Głównej!! Pomogły mi bardzo, i wysłałam. Lecz do mnie na pewno nie dojdzie;( No nic. Wyśle jeszcze raz;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Kurde, zaczynam się serio martwić, ale chyba babka z poczty wie jak się wysyła? :(

CzarnaKrwinka

Kemposiu nie martw się<przytul>:) Może właśnie dojdą do Ciebie. Przecież jeszcze miesiąc musisz czekać:) Ja się załamałam. No ale wyśle jeszcze raz;) Pozdrawiam;)

Polusia

Hej :) A ja wysłałam 7.05 i dzisiaj mi odesłali... Ale się cieszę !!!! :]

Dark_Ness

Ej cholera zaczyna mnie to wkurzać. Sorry, ale taka jest prawda. Tam jest czarno na białym, bardzo dokładnie napisane jak to trzeba wysłać. Wam się tego po prostu nie chce czytać. I tyle. Bo to co tam jest napisane, jest powtarzane chyba przez 20 razy. I to nawet przedszkolak zrozumie. Kiedy ja wysyłałam list przeczytałam wszystkie posty... po kilka razy... parę sobie skopiowałam, żeby sobie nie zapomnieć. Wysłałam i dostałam. Ani razu nie spytałam się na tym forum, jak to trzeba wysłać... Ja się nie dziwię, że wszystkie się wkurzają... Bo mnie też to zaczyna irytować.

Dark_Ness

Co napisać w tym liście do niego, pomysłu żadnego nie mam, co wy napisaliście??

aga__

A ja wysłałam 23 marca i nic jeszcze nie przyszło:/ Kto da więcej?

Madzia92

Aga możesz napisać "DUPA DUPA DUPA !!!!!!!" i tak oni tego nie czytają!!!!!!!! jak zobaczą, że są kupony międzynarodowe to wiadomo, że trzeba odpisać! No i wysyłają Ci autograf. A jeśli chcesz napisać coś w liście po angielsku to przeczytaj sobie posty. Raz natrafisz na mojego posta, gdzie jednej osobie napisałam po angielsku co ma napisać w liście!! Kurde tylko poczytajcie troche!!!!!

_Anusia_

Madzia, a może coś pomyliłaś?? Tak samo jak ja. Nie dopisałam do kopert zwrotnej(zaadresowaną do mnie) POLAND. No i kurde, ten jeden błąd popełniłam. No i do mnie na pewno nie dojdzie;( A Ty może coś pomyliłaś, może pomyliłaś adres do Deppa??

_Anusia_

cześć. mam takie pyt. czy napewno ten adres jest dobry?? bo na fanmail-u był taki:
Johnny Depp
Infinitum Nihil
9100 Wilshire Blvd.
Suite 275W
Beverly Hills, CA 90212
USA
niewiele sie różni, ale jednak. ja na koperci napisąłam ten wasz.... bo skoro do was wróciły odpowiedzi to może i mi się poszczęści

wilters

Dziewczyny mam do was pytanie?? Moge sobie szczelić w pałe?? Nie wytrzymam z takim textami:| Moge?? Powiedzcie, że tak:D

_Anusia_

nie nie możesz, bo jak to zrobisz to nie dostanę odpowiedzi

wilters

No nie...załamka...totalna... Adres podany przez Polusie jest w 100% dobry ponieważ wiele osób wysyłało pod ten adres ( np. ja) i dostało autograf od Johnny Depp'a. ehh...co ja tłumaczę, przepraszam za tą złośliwość ale to pytanie mnie powaliło a czemu tam pisze inaczej?! A hu* wie?!

Foxi_2

Dziękuje Foxi... wyręczyłaś mnie w tym. <<<za krótki>>>

wilters

Pamiętacie może ile trzeba tych znaczków nakleić na koperte?

aga__

Nie wytrzymam... Aga, my nie jesteśmy komputerami które zapisuja swoje wszelkie poczynania na dyskach. Jak będziesz na poczcie to spytaj się panią z okienka ile i jakie trzeba znaczki aby wysłać list do USA.(nie obrażaj się Aga ale takie pytania to już tysiące razy były i jest na nie tysiące odpowiedzi) Nie długo to będą pytania typu: a jakie są rysunki na tych znaczkach? A do kogo to ja wogóle wysyłam? A skąd mogę wysłać list?! A MOŻE MAM WAM PODAĆ POLE I OBWÓD TYCH ZNACZKÓW?!

Foxi_2

Ej ku*wa... Poważnie, skończy się to tym, że wypie*dolę kompa przez okno. :/ Ile można w kółko powtarzać to samo, jak wszystko jest napisane 10 stron wcześniej :/ ku*wa tak trudno nacisnąć wcześniejsze strony i przeczytać... Anusia strzelmy sobie obie w łeb :/ Ja już tu powoli tracę panowanie nad sobą. Foxi podaj im jeszcze dokładną odległość rogu koperty od znaczka...

żal...

Foxi_2

Tak się tylko spytałam bo u mnie na poczcie są strasznie niemiłe panie i niechętnie udzielają informacji. :)

aga__

Ale odpowiedź na te pytanie jest 10 stron wcześniej... wystarczyło tylko nacisnąć i przeczytać... proste, nieprawdaż?

aga__

Ohhh... jak mogłam zapomnieć o tak ważnej informacji!!! Każdy kąt znaczka pocztowego ma 90 stopni. Najlepiej to kupić 99,09 i zjeść je z sosem słodkio-kwaśnym. Tylko broń Boże nie patrzcie prosto w oczy panią z poczty! One mają wzrok jak bazyliszki! Zamieniają ludzi w kamień. A na koniec wskoczcie do skrzynki na listy i wyślijcie się do Depp'a. Napiszcie sobie na czole "I love sweet, hot and sexy Johnny Deep". Tylko nie schrupcie całego Johnny'ego ( bo on to takie CiAcHo;**) żeby coś dla mnie zostało bo ja to już jestem w drodze do niego.