Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
hehe a ja dzisiaj wysłałam do niego list ;D ;D
ciekawe czy mi odpisze. a jeżeli chodzi o kupon to bezproblemu dostałam go na poczcie. już się nie mogę doczekać kiedy mi odpisze lol ;););];D
a w ogóle dziwię się wam dziewczyny zadowala was jego zdjęcie przesłane mailem?? mnie to wogóle nie rusza, ale każdy ma inne upodobania.
pozdro dla osób które zdjęcia już dostały i dla tych co czekają ;D
Mieć taki autografik w swojej kolekcji to super sprawa ;)Chyba też się skusze! A tak w ogóle.. Mogłabyś zeskanować i pokazać nam to zdjęcie z autografem które otrzymałaś? Jestem ciekawa jak to wygląda.. ;)
Mam je zeskanowane na kompie, tylko jeśli mam je jakoś pokazać, to albo mogę wysłać mailem osobom zainteresowanym albo ewentualnie opublikować na swoim blogu i podać adres - jest mi to zupełnie obojętne.
Ok, tak więc adres bloga to: http://polusia-z-mpo.blog.onet.pl Zajrzyjcie najlepiej jutro, do tego czasu umieszczę fotkę. Tylko jeśli mogłabym prosić...byłoby miło gdybyście zostawiły jakiś drobny komentarzyk :D To oczywiście żaden warunek, poprostu drobna prośba...
Rozmiar zdjęcia przybliżony jest do wielkości arkusza A-4.
Przykro mi, ale nie mogę wkleić zdjęcia na bloga, gdyż mijałoby się to z celem. Zdjęcie jest zbyt duże, a przy jakiejkolwiek edycji rozmazuje się :/ W związku z tym wolałabym użyć e-maila. Przepraszam, że was zawiodłam :(
HEY :) ROBIĘ ZLOT FANÓW JOHNNY'EGO DEPPA :):) W TĄ NIEDZIELĘ W GALERII MOKOTÓW POD KINEM O GODZINIE 13.00.
ZAMIERZAMY PISAĆ LIST DO NIEGO Z PROŚBĄ O PRZYJECHANIE DO POLSKI A TAKŻE ZAKŁADAMY FANCLUB !!! WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM!!!
ZNAKIEM ROZPOZNAWCZYM BĘDZIE BIAŁA KARTKA :):)
OLA
Przepraszam, że pytam ale w jakim celu Depp miałby przyjeżdżać do Polski ?! Tylko dla tego, że go zapraszacie ?!
ja niestety mieszkam za daleko i nie mogłabym przyjechac...:( ale zapisuje sie tak czy siak!;) bd z Wami duchowo!:D wlasnie moje pytanie jest podobne do osoby powyzej.trzeba miec dobry powod aby przyjechal do nas...bo tak o to raczej nie mialby czasu..:/
no lajtowo:) tylko,ze ja jestem z Krakowa i raczej jutro do Warszawy (jesli to tam jest Galeria Mokotów) nie przyjade,ale pozdrawiam,milusiego spotkania:)
Ja bym mogła wpaść, ale chyba czasu za bardzo nie będę miała, a poza tym nie chce mi się tam jechać, niedzielę w Galerii Mokotów będzie strasznie! I taka jedna uwaga: to forum dotyczy wysyłania prośby o autograf do Johnny'ego i wolałabym, aby jego profil się nie zmieniał. Jak ktoś zaczyna nowy temat, to niech założy własne oddzielne forum...
hey. Mam jeszcze jedno pytanko co do tego wysyłania. Jakich rozmiarow mają być te koperty? Czy wystarczy żeby kopera do ktorej wsadze list będzie miała format A5 a ta zaadresowana do mnie byłaby normalnych rozmiarów? Jeśli nie to jakiej wielkości mają być te koperty...??
Rozmiary kopert nie mają większego znaczenia. Ja wysłałm list w kopercie A5, a koperta zwrotna była trochę większa od takiej zwykłej, małej. Aytograf dostałam w dużej kopercie (A4), na którą była naklejona moja koperta (ta, na której napisałam swój adres zwrotny). Tak więc wielkość kopert nie jest ważna, bo i tak ci pewnie odeślą w swojej :)
ludzi ale macie problemy jakbyście nigdy listu nie wysyłali jak by wam zalerzałao to przeczytalibyście poprzednie posty tak wszystko pisze.
a ten kupon międzynarodowy to trzeba nakleić na tą kopertę w środku czy nie bo mówiłyście, że ten kupon w USA wymienia się na ich znaczki, więc chyba go nie naklejać nie? z góry dzięki za odp. :P
Wielkie dzięki za udostępnienie adresu ;-) dziś wysłałam swój list do Johnny'ego Deppa i zrobiłam dokładnie to co Foxi. Teraz będę czekać, może mi też szczęście dopisze =)
A ja sobie tak tu wpadłam zobaczyć jak sobie radzicie;p. Czytałam poprzednie posty i dziwie się nie którym osobom jeśli chodzi o te mailowe autografy, ja tam uważam że takie zdjęcie jest o wiele lepsze. Zauważyłam że nie którzy albo są nie zbyt mądrzy albo maksymalnie leniwi. Zadają takie pytania na które nie jedno krotnie padały odpowiedzi we wcześniejszych postach.(przyzwyczaiłam się do mojego autografu ,stoi na biurku obok mego zdjęcia:)) Powodzenia życzę.
Foxi, bo ja mam pytanie do Ciebie ;-) czy na znaczkach, które nakleiłaś na tą dużą kopertę pisało USA czy Polska ? Bo ja wysłałam list dzisiaj i babka sprzedała mi znaczki USA z napisem POLSKA... :/ a drugie pytanie jeszcze mam: Gdzie wsadziłaś kupon ? Do dużej koperty, czy do tej małej zaadresowanej do Ciebie? ... bo ja do dużej...
Ja też chcem autograf "Johnny'ego"! Czyli zupełnie od poczatku to tak:
1. Napisać list do Johnny'ego.( no niekoniecznie ale można :))
2. Kupić 2 koperty. Pierwszą troche wiekszą od normalnej i drugą normalną.
3. Na tej większej napisać adres : jako imie: Johnny Depp
jako adres: 9100 Wilshire Blvd
i jako miejscowość i kod : Ste. 500 CA, 90212 USA
4. Na mniejszej kopercie napisać swój adres i włożyc do niej kupon międzynarodowy dostępny na poczcie.
5.Do większej koperty włożyć mniejszą kopertę i list.
6. Zakleić list. :)
7.Wysłac i czekać.
( takie pytanie: a na tej większej kopercie to jakie znaczki i ile ich nakleić ?)
pzd. for all
Wszystko ok, tylko ja kuponu nie włożyłam do tej koperty zaadresowanej do mnie, tylko bezpośrednio razem z tą kopertą do większej koperty. A o znaczki spytałam na poczcie. I pani mi pomogła, sprzedała odpowiednią ilość znaczków za odpowiednią cenę =)
Patusiu depp, ja włożyłam kartę międzynarodową do koperty zaadresowanej do Johnny'ego. Ja również panią z poczty poprosiłam o pomoc, to na mi doradziła jakie znaczki i ile trzeba żeby do USA.Jak te znaczki wyglądały to nie pamiętam ;/
Wszystko się zgadza. Co do znaczków, to idziesz z listem na pocztę, podchodzisz do okienka, mówisz, że wysyłasz list do USA, pani w okienku ci go waży i sprzedaje odpowiednią ilość odpowiednich znaczków. Potem naklejasz je na wierzchu, hop do skrzynki i po bólu xD
Dzięki Polusiu za udostępnienie adresu, oraz Tobie Foxi za odpowiedź i komentarz na blogu ;-) dodam Was do ulubionych użytkowników, ponieważ obie kochacie JOhnny'ego Deppa tak jak ja ;-)
Jeny to żałosne, że aż tak zadurzyłscie się w Johnnym Depp'ie co on ma takiego pięknego w sobie? Nic! Ech... a wy same będziecie się śmiać z tej waszej obsesyjnej miłości <lol2>
To ty uważasz, że on nie ma nic ładnego w sobie. Niektórzy lubią Johnny'ego Deppa a niektórzy Billa Kaulitza. Są gusty i guściki, a o gustach się nie dyskutuje. Każdy lubi, to co lubi.
A kto powiedział że ja kocham Johhnny'ego Depp'a?! A jeśli ktoś wysyła list z nadzieją o autograf to nie znaczy ,że ma na jego punkcie obsesyjną miłość. A zresztą myśl sobie co chcesz, mnie to mało obchodzi...
Kilka dni temu wyslalam list:) Czekam teraz z niecierpliwością na odpowiedź:) hehe
yyy... no np. ja również go nie kocham? i mam podobne zdanie do Foxi,to ze wyslalam list po autograf,poniewaz nigdy nie bede mogla go dostac osobiscie,a to nie znaczy,ze do niego wzdycham czy cos:]Wzdycham to ja do kogoś innego,ale to jush inna historia:P
Jeśli nic w nim ładnego nie wiedzisz i nie interesuje cię on, to mam takie jedno małe pytanko: po co włazisz na to forum i nam trujesz?! Ja też nie kocham Johnny'ego Deppa, ale jestem nim zafascynowana, uważam jego osobę za interesującą i doceniam jego aktorstwo. Poza tym myślę, że potem, jak spojrzymy na to zdjęcie z autografem nie pomyślimy sobie: "Ależ ja głupia byłam!" tylko "Fajna pamiątka! Pamiętam, jak się wtedy ucieszyłam, że mi się poszczęściło" To tyle.
Po tych waszych komentarzach z przykrością muszę stwierdzić że nie jesteście prawdziwymi fankami Johnny'ego Depp'a. Dlaczego? Przeczytajcie sobie pare postów wyżej to znajdziecie odpowiedz.
Jakoś nie rozumiem za bardzo co masz na myśli... A jaka jest twoja definicja "Fana Johnny'ego Deppa"? Bo dla mnie jest to po prostu ktoś, komu podoba się jego aktorstwo i interesuje się jego życiem i twórczością.
Nie wiem, o co chodziło tamtej osóbce... Ja też jestem jego fanką. Długo nie miałam żadnego idola, a teraz mam i bardzo dużo zyskałam...
Na tym forum zawsze znajdzie się ktoś co ma coś do fanek J.D. . A to nic dziwnego że jeśli jesteś fanem (w tym wypadku J.D.)to chcesz mieć jego autograf(nawet jeśli nie dostałaś go osobiście)i jak wcześniej było powiedziane, będziemy miło wspominać tą przygodę z autografem;D(by najmniej ja).
Zawsze są jakieś ataki na fanki ale co w tym złego ze ktoś ma idola owszem nie popieram tych oszalałych fanek,lecz ja tez kiedyś nie pomyśle o swojej głupocie tylko o tym ze mam fajną pamiętke,a wracając do tematu to dzięki,ze założyłaś taki temat bo właśnei zastanawiałam sie jak wysłać list i czy dostanę odpowiedź:P
Ja znając swoje szczęście pewnie autografu nie dostanę, ale przynajmniej podjęłam próbę i wysłałam. =) A jak dostanę to po prostu nie będzie mnie to obchodzić, czy on list przeczytał, czy to jest Jego podpis... Już sama radość będzie z tego, że mi odesłano to zdjęcie =)
Ja czekam non stop na odpowiedź i znając moje szczęście pewnie jej nie dostanę, ale liczy się to, że spróbowałam =)
Na pewno dostaniesz! Ja i Foxi dostałyśmy, więc coś mi się wydaje, że odsyłają wszystkim. Też latałam codziennie do skrzynki i pewnego dnia była jakaś taka zapchana, i zobaczyłam fragment jaskrawozielonej koperty, którą wysłałam, i jak zaczęłam piszczeć...
Wiem, czytałam... ale to także chodzi o szczęście... a jego nie mam... choć bardzo bym chciala by choć raz się do mnie uśmiechnelo =)