Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Gratulacje!!! A za Anusię trzymać kciuki będę, masz kopniaka na szczęście, nie denerwuj się tylko! Wszystko będzie ok, tylko trzeba trzymać nerwy na wodzy.
Laseczki zdałam ekonomie:D Wiecie na co?? Dostateczny mi dała na zakończenie<lol2> A miałam mieć pyte. miała mnie pytać na 2 a dała mi 3:D Wiecie jaka jestem happy?? Dziękuje, żeście trzymały za mnie kciuki!! Jesteście najlepsze!! Takich drugich jak wy to nie znajde:D
A jeszcze biologie zdałam na 4. Nic kompletnie ne umiałam, a pytała mnie pierwszego półrocza. Koleżanki mi podpowiedziały i mam 4:D Jaka jestem Happy to sobie nie zdajecie sprawy. Dobra ja spadam na korepetycje z angielskiego:D Pozdrawiam:D
Gratulacje!!!=D Super;]!!! Cieszę się Anuś, że zdałaś. Teraz to tylko czeka Cię błogie lenistwo na wakacjach. A mi to już ręka odpada od pisania, będe chyba potrzebowała amputacji;p
no to super!!!:D:D wiedzialam ze dasz rade!;) nauczyciele sa dla mnie nieodgadnionymi istotami... xD
pozdro!!!;*
Dziękuje Dziewczyny;)
Na forum piratów, czytałam różne posty. Jedna z osób podała link do najpiękniejszej sceny z piratów (chyba najpiękniejsza ze wszystkich scen z całej Trylogii). I stwierdziłam, że musze wam ją podać. I wy też sobie oglądnijcie i co o tym sądzicie?? Ja się poryczałam na tym kawałku;( Najpiękniejsza scena w 3 i w ogóle z piratów. To ona przyprawiła mnie o pacz;( Tak się na niej wzruszyłam, że sobie nie wyobrażacie;( A muzyka tutaj jest boska;) Podaje link:
http://www.youtube.com/watch?v=5l-6TFTYST0
Osoby które nie oglądały piratów 3 części niech lepiej nie oglądają:D Bo sobie zepsują zabawe;)
Piękna scena co po chwila ją oglądam;( Co o niej sądzicie?? I jakie macie swoje ulubione lub nawet najpiękniejsze sceny z piratów?? Bo moja to jest właśnie ta. No i po napisach jeszcze;) Pozdrawiam;)
no,ja też zawsze ryczę na tej scenie..jest moją ulubioną..to pożegnanie jest takie piękne... dotykają się delikatnie aby jak najdłużej zapamiętać swój dotyk..;( przecież będą mogli się pocałować i powiedzieć "kocham Cię" DOPIERO za 10 lat!nie wiem czemu ja to tak przeżywam..ahh..never mind.. :p
moja ulubiona scena jest tez walka na kole w 2 cz i jeszcze tam pare motywów. a w pierwszej jest ich duużo:D. w "Na krancu swiata" tez znalazlam pare scenek :D (np.to jak wystrzeliwują Jacka-małpkę,boskie to jest :D:D )
pozdro!:P
ale madre zdanie "dotykają się delikatnie aby jak najdłużej zapamiętać swój dotyk" xD wogole nie patrze co pisze. :P chodzilo mi o to,ze dotykaja sie delikatnie aby zapamietac delikatnosc swojej skory,zapach itd.. ;p
kurde!!!"...delikatnie aby zapamietac delikatnosc swojej skory" jakaaa ja durna!! <lol2> tak siebie dotykaja ze chca zapamietac wszystko co z ukochana osoba jest zwiazane czyli takze wrazenia dotykowe. :) no.;p
P.S. juz wiem o co chodizlo dzisiaj mojej polonistce jak mowila ze mam dobre pioro tylko pisze szybko i bez zastanowienia. xD
pozdro!
Hahahaha Anuś... Wiemy o co chodzi. Ja wiem o co Ci biega. To jest takie piękne, ta ich miłość;) Jak mogli scenarzyści przez 10 lat?? Takiej udręki. Nie widzieć tej drugiej osoby. Ja bym chyba się pochlastała;( Ale miłość ja pierdziele;( Piękna. A Will jest cudowny:D
Anuś spox;) Jak przeczytałam za pierwszym razem to nie zwróciłam uwagi;) Dopiero za drugim... Co chcesz dobrze powiedziane:D:D:D
Przed chwilą oglądałam jeszcze raz tą scene;( nie no ja już nie mogę patrzeć na to;( Łzy mi wszystko zasłaniają;( Pozdrawiam
Tak masz racje Kemposiu:D Ona była okropna!! Ale Will był cudowny. Dlatego mi go tak żal;( Jak on się kochał w Elizabeth to chamsko zrobili, że mu 10 lat służby na morzu zrobili;( Tak chamsko... ona sama została z dzieciakiem, a ona sobie pił rum i tęsknił do niej. I to mnei tak boli;( Tak mnie wzruszyło;( I w ogóle;( Dajcie mi chusteczki;( Poryczałam się;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Idę już od was bo normalnie potop będę mieć w pokoju;( Pozdrawiam;( na smutno;( Ale wy się cieszcie;);(
Hehehe, nie wiem, moze jestem okropna, Willa mi bylo troche zal, ale Elizabeth w ogole:D:D
Heh ja się dzis poplakalam, bo okazalo sie, ze Leo DiCaprio[ na jego oficjanlej stornie pisalo] ma myspace i wyslalam Mu zaproszenie(wczesniej musialam specialnie konto zakladac:P) i je przyjal;))
I po prostu sie ucieszylam :PP
Hehehe, nie wiem, moze jestem okropna, Willa mi bylo troche zal, ale Elizabeth w ogole:D:D
Heh ja się dzis poplakalam, bo okazalo sie, ze Leo DiCaprio[ na jego oficjanlej stornie pisalo] ma myspace i wyslalam Mu zaproszenie(wczesniej musialam specialnie konto zakladac:P) i je przyjal;))
I po prostu sie ucieszylam :PP
No żartujesz przyjął?? Co za zaproszenie?? Kemposiu Ty mnie zadziwiasz naprawde:D
Ale co do tej sceny to tak sobie teraz spoglądałam w gwiazdy i się poryczałam;( Bo przyszedł mi ktoś na myśl;( I cholera;( Poryczałam się;( Tak myślałam o tej scenie i o pewnej osobie i płakałam sobie;( Aaaaa laseczki never mind. Ja idę spać jutro jadę do dentysty:/ Papa dobrej nocy wam życzę;) By Johnny wam się przyśnił. A żeby było jeszcze piękniej to niech wam się i przyśni Bloom;) Bo też jest piękny no nie??
Nareście oceny wystawione!!! Wszystko już poprawiłam i jest spoko;], nic już nie będe robić, wszystko mnie wali;p. Wreście poczytam książke, ale jestem happy =D =D =D
hehs.:D powodzenia u dentysty! <lol> dla mnie Bloom jest ładny ale ma za bardzo maślane oczka. nie widze Go w rolach twardzieli. <lol> w Piratach nie pasowała mi Jego twarzyczka do szabli i walk!:)
pozdro!
P.S. dzisiaj czwartek!:D 8 dni do zakończenia! ;D
Hehehe, to dziwne, bo ja tez mam jutro dentyste:D:D
Heheh i jak zwykle umieram ze strachu:((
Heh, tak bylam na jego oficjalnej stronie i napisał, że ma oficjalny porfil na myspace i dodaje sowich fanow do przyjaciol, to napisalam Mu maila i wyslalam zaproszonko i zaakceptowal :))
I po prostu cały czas wchodze na ta strone i patrze, ze mam Go w znajomych :PP
<Zal troche:PP>
Kemposiu czemu żal?? Właśnie dobrze:D
Dziewczyny wiecie jaka jestem happy:D?? Nie poszłam dziś do szkoły bo mi się nie chciało:) Poszłam za to gdzieś indziej i za to jestem taka szczęśliwa, że sobie nie wyobrażacie:D Co ja dziś przeszłam:D Jestem w 7 niebie:D<zakochana>:D
Pozdrawiam:D
uuu.. ;) to fajnie-bądź szczęśliwa!!:) ja tam nikogo na oku nie mam ale jeden koles ma mnie na swoim i nie wiem co zrobic..:\ ale never mind. ;]
pozdro!
Anuś to chapaj go jak misio miód:D Ale jeśli Ty nie chcesz to nie:D
Ja też bym nie chapała:D Ja się chapie za swojego kumpla. Ale nie wiem czy ten znowu chce;(;( Eh... nie ważne;)
Jestem taka zmęczona, że chyba zalicze kłode w łóżko:D Pozdrawiam;)
Zapraszam na mój świeżo nowiutki temat na moim blogu - taki chwyt marketingowy;p i oczywiście pozdrawiam.
właśnie Anuś nie wiem czy Go chcę czy nie. xD ehh...dawno takiego zamieszania nie miałam. never mind...:P
ja dzisiaj już zaliczyłam drzemkę :D musisz sprawdzić czy On coś by chcial z Tobą..;) a na pewno tak będzie. kto by nie chciał takiej fajnej Anuśki!!:D
Idę coś oglądać.
Pozzzdro!;*
Anuś;( cholera wiesz co się dowiedziałam;( On ma laske podobno szaleje za jakąś laską. Mówił swojej szefowej, że jak dotyka tą laske to mu ciarki przechodzą po ciele. I że jak esy dostaje od niej to taki happy jest...
I jak się o tym dowiedziałam to się tak załamałam, że ja pierdziele;( W końcu się mnie pyta "Aniu co tobie??" Ja na to, że jestem zrozpaczona. "A on a co Ci się stało" Ja na to " Dowiedziałam się czegoś czego nie chciałam się dowiedzieć" On na to "czego się dowiedziałaś" a ja "Nie ważne"
on " no powiedz może Ci w czymś pomogę"
Ja już prawie łzy miałam w oczach na szczęście padał mocno deszcz na polu w dodatku z nim stałam.
I mówię mu "Nie Kamil w niczym mi nie pomożesz" I uciekłam do sklepu do koleżanki. Załamana cała i w ogóle;( Dajcie nawet spokój. Przepraszam żale wam się, ale mi ulżyło;( Cholera zrozpaczona jestem;( Never mind. Kurwa gościu każdej lasce zawróci w głowie;( Że ja się na niego natknęłam;( Nie ważne...;( Pozdrawiam was;(
Aha Anuś. Mówię Ci jeżeli gościu za Tobą szaleje to chapaj się jego jak misio mioda!! Bo może mu to wszystko przejść, a później Tobie może na nim zależeć i będziesz żałować swej decyzji z przeszłości. Często mi się zdarza to;( Może spróbuj. Nie wiem jak jest jakiś wieśniak bez szkoły to się jego nie chapaj buhahahaha!!! No nie wiem jak coś Cię tak troszeczke ciągnie do niego to możesz spróbować;) Pozdrawiam;) Nie przejmujcie się jutro będzie... hm... jutro będzie GORZEJ:D Przepraszam jeśli was dobiłam:D Ale zawsze tym textem dobijam ludzi. I lepiej im jest na drugi dzień;) Pozdrawiam was wariatki;)
Bu! :D
Nie miałam neta, wybaczcie... :)) No cieszę się strasznie z tej majcy... mówię Wam... Pracuję w Echo Miasta. Rozdaje gazety... Dzisiaj byłam pięć godzin na słońcu na rondzie Młyńskim i rozdawałam echo... Wszystko mnie boli bleee...
Ja się do swoich ocen nie przyznaję, bo się jeszcze zgorszycie! :D Same dwóje i tróje :D:D
Kochana moja, teraz to bym Cię najchętniej przytuliła i powiedziała, że wszystko będzie dobrze. bo musi być!!:) zobaczysz że za jakiś czas zapomnisz o wszystkim. :) wiem, że taka sytuacja boli bo sama przerabiałam podobne rzeczy a dopuszczałam się jeszcze gorszych... i przetrwałam.:) także dasz radę. a jak coś wal do mnie!;)
właśnie chyba się za Niego wezmę bo jest spoko. ma fajne poczucie humoru i lubię się z Nim spotykać..:) jednak....jest o 2 lata ode mnie mlodszy!:D ma 15 lat. ale juz keidys mialam chlopaka w Jego wieku i bylo fajno. ;]
pozdro!!;*
Hehehe:D
Mnie teraz nic w zyciu milosnym nie czeka, gimnazjum jeszcze bylo ciekawe, ale ostatnio sie zrobilma bardzo zamknieta na kolesi i cos z glowa w chmurach chodze jesli chodzi o aktorow, i wiem, ze to glupie, bo i tak ich nigdy nie spotkam, ale coz;)
Mysle, ze dopiero w 3 klasie sobie kogos znajde:( ;]
Witam Panie! Moją nie obecność usprawiedliwiam brakiem dostępu do internetu xD a teraz normalnie:
-mi tez udało się poprawić kilka ocen :d z matymy ( z 2 na 3), historii (z 2 na 3) i wf-u (z 4 na 5) :D
-tez miałam "lekką" załamkę z jasnego powodu - chłopaki
A teraz jestem zadowolona, że już mogę z Wami normalnie gadać ;)
Pozdrawiam serdecznie!
Buuuuu :( Nikt mnie nie widzi?? :( Nie cieszy się z tego, że przyszłam? Buuuuu ;(
:D:D:D
O co chodzi z tymi chłopakami kochane? :*
Patusia przeczytaj sobie kilka moich postów;( To ja poruszyłam temat. Dzięki dziewczyny, że przynajmniej na was moge polegać. Cholera, że mama takie fajne kumpele na necie:D Ciesze się bardzo. Anuś i Keposiu już mi tam wszystko zwisa;( Myślałam, że dziś spotkam Kamila;( No niestety nie spotkałam. To oznacza, że przez 2 miesiące go nie będę widzieć;( Jestem zrozpaczona;( Ale to jużnie ma dla mnie znaczenia. Znam tego chłopaka co wma opowiadam(Kamil) facet to jest taki typ kasanowy;( co tydzień ma inną laske;( Ale cholera każdej zawróci. Na samym początku nie zwracałam na niego uwagi. Dopiero wszystko się zdupcyło kiedy na praktyki przyszłam w miniówce;( Nie wiem zachowywał się w stosunku do mnie jakoś inaczej:| Przytulał się do mnie jakieś miłe słówka do mnie mówił. I padłam ofiarą;( Cholera, że właśnie ja;( Dzięki dziewczyny jesteście naprawde coxik;) moge się przynajmniej wam wyżalić;( Co mi leży na sercu;(
Anuś jeśli lubisz spędzać z nim czas z tym chłopakiem. To już Ci pisałam powyżej:D Chapaj go jak misio miód. Drugiej szansy nie będzie;( Kemposiu nie przejmuj się. Co do facetów masz racje są do dupy;( Cholera jestem chwilowo nieszczęśliwa;( Ale mi to minie;) Juto będzie gorzej;) Pamiętacie laski jutro będzie gorzej;) Pozdrawiam was dziewczyny;)
Patusiu i Kasiu żeby nie było witamy was spowrotem. Super, że jesteście. No ale teraz złapałyśmy(się znaczy: Ja, Ania i Kemposia;)) taki temat, jakiś smutny. To znaczy ja go zarzuciłam;( Bo wczoraj byłam szczęśliwa a zarazem załamana;( No ale mi to minie. Możemy o czymś innym pogadać;) Ja się przynajmniej komuś wygadałam;) Dzięki Dziewczyny;) Jesteście super!!
Hehe, nom chłopcy umieją zawrócić w głowie, ale my nie jesteśmy gorsze;))
Ja zawsze jak staram się nie zakochać zykuje dokładnie odwrotny rezultat:P
Buźki:*
Witamy Patusiu!!:) temat jest o facetach,chociaz wogole go nie powinno byc bo mezczyzni nie sa tego warci po prostu..:)
Anusiu,chyba sprobuje...;) ale nie wiem czy na pewno.;)
pozdro!!;*;*
Nigdy, ale to przenigdy nie przejmujcie się facetami, którzy co tydzień mają inną laskę... To po prostu chamstwo... :/ To nie są mężczyźni, tylko skur***** :/ Dziewczyny, przestańcie! Świat jest piękny :)) Zdałyśmy szkołę, mamy Johnny'ego Deppa ;) Przed nami wakacje... ;) Jeśli facetowi nie zależy to tak na prawdę nie był Was wart... Znajdziecie na pewno kiedyś prawdziwą miłość ;) A ja wiem co mówię! Też byłam w dołku.. Że będę sama... Bo kochałam się w koledze z klasy, a on ze mnie żartował. Ale od 5 miesięcy jestem z najwspanialszym chłopakiem na ziemi i świata poza nim nie widzę... Ostatnio chciałam z nim zerwać, bo ze mną chyba on nigdy nie będzie szczęśliwy, a on powiedział "Dopiero bez Ciebie nigdy nie będę szczęśliwy"... Moja przyjaciółka kiedyś powiedziała "Miłość miłość znajdzie" ;) I zobaczycie... kiedyś ona zapuka do Waszych drzwi... Najprawdziwsza miłość... Taka już na zawsze ;)
Więc proszę mi się tu nie smucić...!!! :)
Ale gdzie taki skurwysyn mi zawrócił w głowie;((przepraszam za słownictwo, ale piękniejszego słowa nie mogłam znaleźć) I cholera tak mi jakoś cięzko na sercu, że masakra. Patusia Ty przynajmniej chapnełaś się za jakiegoś fajnego:D Anuś a już ja Ci nie pomoge w uczuciach;) Jak widzisz w nim tylko(podkreślam TYLKO) kolege i nic więcej to się nie chapaj:D Bo ja myślałam, że ja i Kamil będziemy kumplami. Niestety jedna ze stron zawsze się zakocha. Dlatego nie wierze w przyjaźń damsko- męską:D!! Patusia a co mi z Johnnego?? zdjęcia bez niczego; Nie ma go przy mnie;( On ma tam Vanesse i jest happy. Dlatego ja też jestem szczęśliwa, że on jest szczęśliwy. Ma wspaniałą rodzinę i kase;) Żyć nie umierać;) Ja się jakoś rozkleiłam tutaj. Ale zaraz si pozbieram;) Nie martwcie się, troche się posmucę. Wiedzcie o tym, że ja jestem prawie zawsze uśmiechnięta, lecz niekiedy natrafiają mi się dni smutne. No i niestety nastały takie dni;( Ale to niedługo minie;) Troche się posmucę, pożale wypłacze;( ale mi to minie;) Może jutr mi minie, może za dwa dni?? Nie wiem. Ale długo się nie umiem smucić;)
Ale dziewczyny wiecie co:D Dziękuje, żeście mnie pocieszyły;) Jesteście jedyne które mnie pocieszyły. Mojej przyjaciółce nawet nie mówiłam o tym. Bo ona jest szczęśliwa. Ma chłopaka którego bardzo kocha i raczej takie problemy jak moje ją mało interesują;) Ale nie mówcie mi tutaj, że ona nie jest moją przyjaciółką!! Bo my naprawde jesteśmy przyjaciółkami. Tylko, że jak mi jest źle. To jej oczywiście mówię, ale jak pisałam wcześniej albo ją to w ogóle nie interesuje, albo mi coś powie to co chce usłyszeć i jest mi lepiej. A wam opowiedziałam wszystko po kolei;) Dzięki laski:D JESTEŚCIE ZAJEBISTE!! Pozdrawiam;) i dziękuje jeszcze raz;)
Ja to wam nie stety nie mogę pomóc;/ Nie zawracajcie sobie nimi tak głowy, jest przecież wiele powodów do radości np .1 będą wakacje(oszaleje ze szczęścia) 2. wakacje = błogie lenistwo=D czyli mój chleb powszedni;p. A może jak wyjedziecie gzieś to kogoś fajnego poznacie?
Anusiydymek jak czytałam o tym Kamilu i waszych relacjach to aż mi się smutno zrobiło;(. JA POZWOLĘ SOBIE ZARZUCIĆ TEMAT :CO PLANUJECIE NA WAKACJE?!
A ja mam z matmy 2 :D Lepiej nic nie mówcie o matmie, bo mnie coś zeżre :/ Foxi ja nie jadę nigdzie... Będę przykładną obywatelką i będę pracować... w wyżej wspomnianym Echo Miasta i jeszcze gdzie indziej... Potrzebuję własnej kasy :P rolki chcę sobie kupić, piłkę do siatkówki i jakieś tam pierdołki :))
Foxi ja planuje iść do pracy. Nie przepraszam:D Już mam tą robote załatwioną będę przez lipiec robić na zamku, pilnowanie turystów by niczego nie dotykali i takie tam pierdoły:) Najlepsze jet to, że chcą by ja albo moja przyjaciółka... ubrały na siebie piękną suknie i paradować w tej sukni tak po zamku jako Święta Kinga:D Zapraszać turystów do zamku i tak paradować po całym zamku:D Zajebista robótka:D Będę robić na zamku w Wieliczce(Zamek Żup Krakowskich w Wieliczce). Więc jak ktoś jest z okolic Wieliczki czy też ktoś mieszka w Krakowie to serdecznie zapraszam w lipcu na zamek. Może poznacie mnie. W stroju jako Świętą Kingę:D:D:D:D Hahahahahaha;) Mam polew przez to niezły. No ale kase dają za to taką. 1000 złotych dostane za lipiec cały. Spox w sierpniu wybieram się do Zakopanego z kuzynostwem i chłopakiem mojej kuzynki:D(ta kuzynka to właśnie też moja przyjaciółka:)). Tak mam zamiar spędzić wakacje;) Co do Zakopanego to bardzo bym chciała pojechać, no ale nie wiem czy to wypali;(
Patusiu:D Ja też się nie udzielam co do swych ocen. Bo byście się jeszcze załamali. Tutaj nie chodzi o to by mieć jak najlepsze stopnie. Tutaj chodzi o to by przejść, byle do matury;D Oczywiście do matury podchodzę i mam zamiar ją zdać:D No ale co mnie czeka w przyszłości?? Pewnie jeszcze wiele zawodów przejdę(zawód= uczucia);) No ale cóż pożyjemy zobaczymy:D Pozdrówka;)
Cholera dałam taki długi koment na temat kabaretów na blogu foxi no i kurrwa się nie zapisało................. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
Ufffff... uspokoiłam się :P
Zmykam kochaaaane do mojego :P:P papapa :*:* odezwę się wieczorem :) Dzisiaj w telewizji leci "super tata" o 20 na polsacie. Oglądnijcie... to śliczny film :*:*:
Anusiadymek nie przejmuj się Tym Kamilem ;)
Wiem, że dzisiaj "Super Tata" fajny film ;)
Co do ocen to też wolę się nie wypowiadać...
Pozdrawiam!