Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

_Anusia_

Kasiu ale wiesz jak ja się wczoraj chujowo poczułam. Jak byłam radosna przez cały dzień. I koleżanka jak zarzuciła hasło "Kamil ma laske" to jak byłam wesoła tak zaraz się załamałam:D Jaka byłam zrozpaczona to wam mówię;( Jeszcze Kamil mi mówił "Co mi jest" i jak tak nalegał ciągle co mi jest i w ogóle. To myślałam, że się porycze, już miałam łzy w oczach. Tyle dobrze, że deszcz padał mocno. I mało co było widać moje piękne oczka. Jak on tak mi ciągle mówił co mi jest. I gdy poczułam, że chyba się porycze zaraz uciekłam do sklepu w którym robiłam przez maj:D Co za niefart:D Szczęście moje, że uciekłam i się nic nie wygadałam:D

_Anusia_

Wiem, wiem, bo czytałam wszystkie posty napisane pod moją nieobecność...
Pozdrawiam serdecznie...

_Anusia_

Wczoraj nie chciała mi się wysłać długa notka, a potem pojechałam na imieniny i ostatecznie nic wczoraj nie napisałam (Grrrr!!!). Dlatego też piszę dzisiaj, z tym że nie za bardzo wiem o czym, bo nie chciało mi się czytać wszystkich waszych poprzednich notek (leń!). Anusia, nie ma co się przejmować chłopakami. Gdybym ja przeżywała tak wszystkich chłopaków miałabym teraz depresję setnego stopnia xP

Polusia

Hahahahahaha polusia setnego stopnia depresja hahahahaha rozbawiłaś mnie tym:D Ale ja też nie każdym się przejmuje:D Tylko jakoś ten mi się przytrafił:D Poprzedni to za mną szaleli a ja ich olewałam(wiem jestem chamska:D), no a tego co ja chce, to on mnie nie chce;( Zawsze tka jest jak ktoś ci się podoba to ta osoba nie zwraca na ciebie uwagi, a jak ta osoba ciebie chce to ty go olewasz:D Przynajmniej w moim przypadku tak jest;( No nic. Laseczki przeszło mi już jestem happy:D Pocieszyłyście mnie, poczytałyście moje zmartwienia. I już mi lepiej! Dzięki:D!! Niektóre mnie rozbawiły np. Polusia swoim textem czytuje: Gdybym ja przeżywała tak wszystkich chłopaków miałabym teraz depresję setnego stopnia xP Dobrze powiedziane:D hahahaha Dziękuje i pozdrawiam was wariatki;)

_Anusia_

Prawdziwe słowa.. zawsze tak jest, że kochają nas ci, ktorych my nie kochamy, a nam zalezy na tych, ktorym zalezy na kims innym:(

CzarnaKrwinka

Dokładnie Kemposiu;( No ale nic, już mi przeszło;) Jest już lepiej i ciesze się z tego, że wakacje się zbliżają. Hm... mogłabym powiedzieć, że wakacje dla mnie już są:D Pozdrawiam was dziewczynki=]

_Anusia_

nie powinien nic wiedzieć! jeszcze będzie dumny z siebie że kolejna sie w nim zabujala!:) walic facetow!!:D
ja na wakacje jade do Holandii, nad morze z kumplami i wogole nie chce sie nudzic na nich!!;)
pozdro!! Anus,normalnie jak chcesz sie wyryczec to wal do mnie na slepo! ;D ;*

PPG

Z kumplami jedziesz?? Cholera ale ci zazdroszczę:D U mnie nowa notka na blogu zapraszam(tak jest reklama musi być) jeśli chcecie się dowiedzieć o czym, to zapraszam do siebie:D

PPG

Anuś dziękuje:D Już mi przeszło:D Mówiłam, czasem mi się trafiają złe dni ale szybko mijają=) Dzięki Anuś jeszcze raz;) I w ogóle wam dziewczyny dziękuje, umiecie pocieszyć człowieka;) Ale fajnie, że mam takie kumpele na necie, super!! Pozdro;)

_Anusia_

Oglądacie Super tatę? :))

za krótkiiiiiiii....

happysad_owa

Ja niestety nie oglądam:D Nie wiem dlaczego;) Już ten film oglądałam. Jakoś dziś chciałabym sobie posłuchać mojej muzyki metalowej, mojego brata nie ma w domu. Jest na uczelni więc korzystam z komputera ile się da;) Pozdrawiam i miłego oglądania życzę;) Ja w najbliższym czasie chce sobie oglądnąć James Bond: Goldeneye;) Film jest super. Już mi się ściąga z netu;)

_Anusia_

Patusiu depp zapraszam ponownie do skomentowania mego tematu o kabaretach. Szkoda, że się nie zapisało, lecz proszę napisz jeszcze raz ponieważ jestem ciekawa Twojego zdania. Miałaś fajną ankietę;]. A ja to może na wakację pojadę do Beligi i nad morze ale kto to wie?;/

Foxi_2

Dałam już tego komenta foxi ;) Będziesz miała lekturkę... ;-)

happysad_owa

Ja oglądałam "super tatę". spoko film!
co do facetów - przeważnie jest tak, że jak jedno "lubi" to drugie to to drugie nie... nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale mam nadzieję, że tak ;)

Kasia9292

Heheh, ja nie ogladalam Super taty i raczej nie mam zamiaru :D
Za to dzis ogladalam Dziabeł ubiera się u Prady.. i ecchh szczerze mowiac jestem troche zawiedziona tym filmem..

_Anusia_

nom,juz sie tych wakacji doczekac nie moge :D:D tez sie ciesze ze znalazlam takie fajne kolezanki na necie.:d nigdy bym nie pomyslala o tym.:)
wczoraj bylam na imprezie.prowadzilam kumpla ktory mial totalny zgon. ;D jestem w szoku ze Go wogole podnioslam..:D poszlam spac o 3 a juz o 8 musialam wstac. :\ ale jakos się trzymam.:D
chyba mam zwichnieta kostke (jak bieglam to zle stanelam i mi sie jakos przekrecila na bok). troche mnie boli jak chodze. :\

dosyc marudzenia!!:D:D zle dni odstawiamy w kacik i banan na buzce.:d

pozdro! ;*;*

Polusia

Wróciłam własnie z wycieczki było bosko...
tyle tu nowych postów az 2 i pół strony sorr ale nieprzeczytam ich dzisiaj bo jestem zmęczona:P

Nadia_3

Ja Ci moge skrócić o czym gadałyśmy:D No to tak ja żaliłam się do was o faceta jednego który mi się podoba. No ale, jakoś się pozbierałam:D Później zmieniłyśmy temat na wakacje gdzie wyjeżdżamy na wakacje itp...(tzn. temat zmieniła Foxi) Później Patusia się pytała kto ogląda dziś Super tate tzn kto oglądał wczoraj ten film. No a teraz gadamy o niczym. Ja się tak napaliłam na te wakacje, że u siebie na blogu napisałam notke:D I piękne zdjęcia powklejałam. Nadia jeśli chcesz to wejdź i pooglądaj widoki szoki=) Pozdrawiam. Ciesze się Nadia, że się odezwałaś do nas;)

_Anusia_

tyle sie napisałam a tu błąd:P

dobra ja tez skróce

dzieki
też sie ciesze że pisze

fajną masz prace
ja też pewnie cos dorobie:P

nie jade na wakacje

były wyniki egzaminów otrzymałam 71 pk więcej o 5 niz na próbnym

_Anusia_

Uwaga!!! Na TCM 23 czerwca o godzinie 3:00 w nocy będzie film "Benny i Joon" z Johnny'm Depp'em oczywiście;p. Ja pomimo tak późnej godziny oglądne. Najpierw to się trochę przekimam a potem specjalnie wstanę by obejrzeć. (ja to tego jeszcze nie widziałam) A Wy oglądacie???

Foxi_2

Kurwa Foxi;( Nie mam tego programu;( Jasna dupa to sobie pooglądałam;( Zrobiłaś mi taką ochote na ten film.... I nic;( Idę się chlasnąć;(

_Anusia_

Sorry Anuś... ale tak napisałam żeby osoby które mają mogły zobaczyć. Anuś jak to już pisałaś: "life is brutal" ;/. ale ty nerwowa;p

Foxi_2

Nie Foxi to ja przepraszam. Masz racje Życie jest brutalne;( I jakoś musisz sobie robić;)

Przepraszam, że z wulgaryzmem wylatuje ale u mnie trudno jest z tym;( Moja kuzynka mi mówi, że jak ja mówie to sama nawet nie wiem kiedy przeklne:/ W domu nie klnę ale jak jestem gdzieś ze znajomymi to jakoś tak;( Przepraszam będę się hamować]:-> Przepraszm i pozdrawiam;)

_Anusia_

Ja tez nie mam tego kanału :( ale mam ten film na Cd xD

p.s. można ściągnąć przez azeurusa. torrenty są na stronie www.mininova.org

pozdrawiam!

Kasia9292

Cześć ziomska :*:*

Co tam? :) Weście się tak nie przejmujcie tym filmem, na tym świat się nie kończy ;] ściągnie się go z neta i już... ;-) Możemy sobie nawzajem pomagać i pożyczać filmy :)) Wiecie... tak sweet... Cieszę się, że Was poznałam :*:*:* Jesteście super ;) Wymieńmy się numerami GG, co wy na to? :*

happysad_owa

Tak masz racje Patusia należy sobie pomagać:D Mi Kasia powiedziała co i jak i już zabieram się za ściąganie filmu:D A co do wymiany gg to moge podać swój numer:D 1132255- bardzo prosty do zapamiętania. Chociaż jak ostatnio podawałam ten numer Kamilowi to się z deka pogubiłam:D Jak coś chcecie odemnie napiszcie;) Też się ciesze, że poznałam takie fajne koleżanki;) Pozdro=)

_Anusia_

mama kanał i zobacze ten film:p

http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?f=2&t=63654
to do tematu forum tu jest nowy post i pisze tam koleś który wysłał maila i dotał autograf

_Anusia_

Żegnam was na jakiś czas, wyjeżdżam do Gdańska. Wczoraj oglądałam fantastyczny film Milosa Formana - "Hair" i obudziła się we mnie moja hipisowska natura xP Teraz słucham na okrągło muzyki z tego filmu i aż mi się chce obejrzeć go jeszcze raz... Polecam, jeśli ktoś lubi musicale.

Polusia

Polusia źle się wyraziłaś. Tfu... Nie żegnam tylko do zobaczenia laseczki:D hahahahaha. Życzę miłego pobytu w Gdańsku:D

_Anusia_

Anusia, pisze do Ciebie.. buhahahahha a my sobie na gg klikamy... ;)
jaka ja durna nie moge :D:D:D:D

PPG

Hahahahaha no właśnie my sobie piszemy teraz z Anusią na gg:D Porąbane:D I jeszcze tu na forum. Elo Anusia:D hahahahaha... Ale z nas wariatki ja pierdziele;)

Kasia9292

Kasiu, a mogłabyś mi przesłać jakoś?
Ja bym Ci też jakiś film na wymianę mogła wysłać:((
Proooszę, bo ta moja wersja z francuskim dubbingime wszystko psuje:((

Foxi_2

Buuu, ja nie mam chyba tego kanału:((
Echhh a "Benny i Joon" jest przesliczne:)
Johnny jest w tym filmie super slodki:)
Ja niby na plytce mam, ale z francuskim dubbingiem i jest do dupy:(

CzarnaKrwinka

Kemposiu nie przejmuj się:D Ja też zdenerwowałam się przez to. Ale przeżyłam. Teraz ja tylko czekam na wakacje... Kochane lenistwo:D słońce, góry może morze:D i te piękne widoki szoki... Hm... coś cudownego:D

Pozdro for all;)

_Anusia_

Ja tu Was informuje o filmach z Depp'ciem;] w TV, myślałam, że będziecie happy a tu wszystkie wkurzone;/ tak to tylko ja potrafię=D a to ja też podam swoje gg: 9369114. Jak macie ochotę pogadać czy co kolwiek to walić do mnie;p , tylko piście że z filmwebu i proszę przedstawiać się nickiem swoim.

Foxi_2

Foxi... Bo nie wszyscy mają ten program. Jak powiedziałaś "Co gryzie..." To wszystkie były happy bo szedł na jedynce... A tu takie NEMO... No nic. Ja ściągam z netu;) Pozdrawiam

_Anusia_

Kemposiu przykro mi, ale ja mam włoski dubbing. No, ale trudno. Oglądnoąć się, do, bo ściągam napisy. Moje gg 7286818 ;)

Kasia9292

Echhh kurcze:(
Foxi i tak jestesmy Ci wdzieczne, ze nas powiadomilas ;)

CzarnaKrwinka

Zawsze jak będzie lecieć coś na TV z Depp'em to was powiadomie.

CzarnaKrwinka

Zawsze do uług, jak coś będzie z Depp'em to was powiadomie.

Foxi_2

Tak Foxi najlepiej jak by to były programy TVP1, TVP2, POLSAT w ostateczności TVN:D Nie no joke. Informuj nas o wszystkich. Nawet jak by to były "Na krańcu świata":D Podawaj:D Dzięki:D Pozdro;)

_Anusia_

Laseczki... Wiecie co dziś idzie w telewizji na POLSACIE o 20:00??

Mój ulubiony film(zaraz po filmach z Johnnym) z moimi ulubionymi aktorami(ulubieni zaraz po Deppie). Nie nie nic niestety z Johnnym, ale za to z najbardziej utalentowanym aktorem jakiego w życiu widziałam w telewizji, także przyjaciel naszego słodkiego aktora Johnnego Deppa. ten aktor to: Nicolas Cage!!!!!!<--- najlepszy aktor, najlepszy!! Dziś możemy go zobaczyć w filmie 60 sekund wraz z piękną jak zawsze Angeliną Jolie=)

Polecam film wszystkim Ci co nie oglądali!! Naprawde bardzo fajny film. Także film mogą oglądnąć te osoby co kochają szybkie samochody. Ja np. do takich ludzi należę. Co uwielbiam szybkie samochody, kocham:D Film polcam dziś o 20:00 na POLSACIE!!! Pozdrawiam

_Anusia_

Hehe, ja angeliny nie znosze, a film widzialam pare lat temu i niezbyt mi do gustu przypadl ;)
Echhh wlasnie z imprezy wrocilam, bo bylo bardzo dennie :((
Ale nagrywalam "Spokojnie Tatuśku" [ na tvn7 było;)]
Pozdrawiam Was:*

Polusia

Hej! Dzięki bardzo za podanie adresu Johnny'ego :D:D Też jestem jego fanką no i chciałam jego autograf więc teraz próbuje napisać do niego list :):) Już właściwie napisałam ale teraz tłumacze ten list i coś mi to tak idzie średnio ale dam se rade :P:P Jeszcze raz dzięki za ten adres. Pozdrawiam

PajotynQ

Ja oglądałam 60 sekund. Bardzo lubię Angelinę Jolie (wiem, że wiele osób jej nie znosi, ale trudno). Ten film mam na CD. Mi też bardzo się podobał. Już go kiedyś oglądałam. Fajny! Nicolas też bardzo dobrze zagrał!
p.s.Tez lubię fajne i szybkie auta ;)

Kasia9292

No i widzicie następna osoba co uwielbia Angelinę. Czemu jej nikt tak nie lubi?? Ona jest zajebista. Bardzo dobra aktorka;) Nicolas Cage to aktor nad aktorami(zaraz po moim ulubionym aktorze Tadeuszu Łomnickim) Cholera tak teraz sobie patrze na moich ulubionych aktorów. I zastanawiam się na którym miejscu dałabym Deppa.

1. To na pewno Tadeusz Łomnicki
2. Daniel Olbrychski
3. Nicolas Cage
4. Tutaj chyba byłby Johnny Depp
5. Orlando Bloom chociaż z tym to bym się kłóciła o 5 miejsce mogłabym go dać i na 4 a Deppa na 5... Nie wiem dlaczego tak, ale Johnny jest zbyt popularny i wszędzie go widze już do znudzenia z nim... Tylko nie krzyczcie na mnie!! Że tak mówię. To nie znaczy, że ja Johnnego nienawidzę. Gdzie tam ja go dalej uwielbiam tylko jakoś nie wiem... Jakoś przechodzi mi bzik na punkcie tego aktora;( Wiedzcie o tym, że zawsze będę tu z wami i o nim gadać. Może dziś mnie coś takiego napadło. By Deppa dać na miejsce 5 czy też 4 nie wiem zastanawiam się jeszcze:D Jeśli nie wiedziałyście, że moim ulubionym aktorem jest Tadeusz Łomnicki to już wiecie;) I żaden aktor nie pobije Łomnickiego. Przepraszam dziewczyny. Ale nie patrze na urode Deppa tylko na talent. No i moge stwierdzić, że u mnie na liście znajduje się na 4 miejscu;) Przepraszam, powinniście mnie zrozumieć;) Pozdrawiam

_Anusia_

Hehe:)
Ja co do moich ulubionych aktorów, to mogę rozróżnić podstawową 4;)
A potem to 7;)
1.Johnny Depp[jak dla mnie wieloma rolami pokazał, że jest wybitny;)]
1.Tom Hanks[to samo;)]
1.Leo DiCaprio[jak wyżej;)]
I jak dla mnie to oni powinni być na pierwszym miejscu.. wybitni aktorzy, cudowni ludzie:))
Potem jest Keanu Reeves, którego też uwielbiam, ale niestety jest słabszym aktorem od wymienionej trójki:(
Dalej: Jim Carrey, Jack Nicholson i Robin Williams;)
Pozdrawiam :)

CzarnaKrwinka

No to ja też sie wypowiem ;)
1. Johnny Depp (jak dla mnie najlepszy!)
2.Gary Oldman (też świetny)
3.Leonardo DiCprio (w Gilbercie Grape zagrał cudownie)
4.Alan Rickman
i oczywiście wielu innych np. Jim Carrey, Jane Reno czy Nicolas Cage.
Co do aktorek to Angelina Jolie!
Pozdrawiam!

Kasia9292

To ja nie chcąc być gorsza też się wypowiem;]
Number 1 - Johnny Depp a jak by inaczej
Lubię też Jim'a Carrey'a, Robin'a Williams'a, Piotra Adamczyka i Russel'a Crowe. A ulubionych aktorek to nie mam.

Foxi_2

1 gary oldman , johny depp
2 robin williams, jean reno
3 jim carrey
4 nicolas cage , tom hanks
5 orlando bloom

mam nadzieje że nie pomyliłam nazwisk