Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

_Anusia_

No i git :D:D Zawody do szczęścia nie potrzebne :D:D Najlepiej w gronie kumpli :D:D No to do jutra :D:D Paa :*

PajotynQ

Chryste! 143 wiadomości w skrzynce! Niestety moje wrodzone lenistwo nie pozwala mi przeczytać Waszych wszystkich postów... xD W każdym razie wróciłam z Gdańska, opaliłam się trochę i... zostawiłam tam gazetę, w której był plakat z Johnnym! Debil! Muszę sobie teraz nowe Bravo kupić czym prędzej... Podaję mój numer gg: 6714329. Pozdrowienia dla wszystkich lasek z tego nieśmiertelnego forum! Do jutra! xD

PajotynQ

Eee gdzie tam:D To jak już nie będziemy mogły pisać to... To Polusia założy taki sam temat:D I będziemy od nowa:D Zły pomysł?? Dobry:D

A co do mody na sukces. To laseczki chyba powinnyśmy pisać jakiś scenariusz. Nie no joke. Jestem szczęśliwa dziewczyny szczęśliwa:D Prawie;) No ale fajnie dziś było na Wieliczce jak byłam;) Polusia ciesze się, że wróciłaś. Pozdrawiam gorąco laseczki;)

_Anusia_

jakie jaja były na licealiach..:D bralam udzial w jakims durnym przedstawieniu..kazda klasa musiala pokazac scenke zwiazana z tym za co sie przebrali...szkoda slow..xD na gg zadko teraz sie pojawiam bo mam nieciekawie..ale never mind..;]

nie mam zbytniego talentu do sitakówki dlatego wole kosza.:D
pozdro! ;*

PPG

Też lubię grać w siatkę ;) spoko gra
rośnie nam reprezentacja no nie? ;) hehe

Kasia9292

taa!!od razu na mistrzostwa świata z nami! xD u mnie losowo wychodzą serwy.hehhe raz przebiję,raz nie..:D

Polusia

Właśnie wróciłam z poczty i niestety nie mają tam kuponów międzynarodowych. Ale to nic bo ju ż zadzwoniłam do kumpeli i ma iść sprawdzić u niej w mieście, czy tam nie mają. A jak tam nie będzie to pójde w Krakowie na poczte główna i tam to juz na pewno będą. Teraz tylko byle szybko do soboty (chociaż z drugiej strony to może nie bo mam wtedy ten nieszczęsny egzamin :/). Pozdrawiam Was gorąco :D

ewka007

Jazda!!! Mamy już 956 postów, z mioim 957;p. Dojdziemy do tysiaka! Jak postaramy się to może kiedyś dorównamy Modzie na sukces;]a co tam zostawimy ja w tyle=D. To wszystko co chciałam napisać, trzymajcie sie cieplutko;**

Foxi_2

Liczyłaś te posty? Taaa... moda na sukces... pobijemy ich ;)
Współczucia dla tych, którzy będą chcieli przeczytać wsztstko od początku ;) hehe
Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Polusia

Ja słyszałem że na filmwebie na jednym temacie może być maksymalnie 2000 postów, a potem już chyba nie da pisać. Pozdro!

Słuchajcie przestraszyłam się, że już nie dodali mojego posta:| Na szczęście jest kilka postów wyżej;) Pozdrowionka moje koleżanki jedyne;)

_Anusia_

łuhuuu,to lecimy dziewczynki! :D pozdro!

PPG

ile tu znowu tych odpowiedzi :D:D Co za dobrze rozwinięty temacik :D:D:D A w temacie następnych sto jest :D:D No po prostu bomba :D:D Pozdro :D:D

PajotynQ

Ja tam myśle, że nie zrobią nam tego i będziemy sobie mogły pisać do woli:D I do setnej strony i jeszcze dłużej;) Bo ten temat wymiata inne:D

_Anusia_

A co do siatki... to bardzo dobra gra:D Uwielbiam w nią grać;) Dziś też idę nawet jak będzie padać;) Ale ze mnie wariatka ja pierdziele:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

hehe... :D:d Ale szkoda że się tak pogoda popsóła...;/;/ I tak ma być kilka dni...;/ Ale i tak jestem hapyy bo jutro zakonczenie budy... :D:D:D Ale bedzie jazda w holiday i na koloniach :D:D:D Już się doczekać nie moge :D:D:D Pozdro :*

PajotynQ

Na kolonie jedziesz??;) Jak Ci zazdroszczę. Ja nigdy na żadnej kolonii ani obozach nie byłam;( No ale idę do pracy;) Na lipiec. A w sierpniu myśle, że mnie rodzice puszczą na reggae festiwal:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

no jadem.... :D:D Zal mi będzie na 2 tygodnie moje plakaty opóścić :P:P No ale już się na to przygotowałam :D:D Ooo.... a ty na festiwal jedziesz :D:D Ja też chce no ale tego raczej nie załatwie z rodzicami...;/ No ale cóż :P:P Pozdro :)

PajotynQ

Iza to nie jest nic pewne:( Mam zamiar nudzić rodziców o ten wyjazd cały miesiąc. Narazie się nie zgadzają;( Festiwal jest w sierpniu. I mam cały lipiec by się zgodzili. W koncu sama nie jadę:D Oprócz mnie jadą: Moja kuzynka, kuzyn, kolejny kuzyn i chłopak kuzynki. Co do nich to też nie są pewni czy ich rodzice puszczą. No ale jesteśmy pełni optymizmu:D Jednak coś czuje, że rodzice kuzynostwa się zgodzą, a u mnie będzie jak zawsze problem;| Mała anusia co ma już prawie 18 lat zostawia rodziców na 3 dni, jedzie gdzieś w Polske na jakiś reggae festiwal. I rodzice się martwią o małą anusie, bo może się zgubić, może sobie nie poradzić... Nie no po prostu załamka!! Nie jade sama!! Eh... Tak bardzo bym chciała pojechać na ten festiwal(chociaż słucham metalu a reggae mnie tak interesuje jak zeszłoroczny śnieg), bo bym w końcu gdzieś pojechała, bez rodziców!! Cholera, żeby mnie puścili!!

_Anusia_

Nie martw się :):) Napewno się zgodzą...:) Trzymam kciuki za ciebie... :):) Też mam takie problemy ostatnio... ;/ Ale w innych dziedzinach takich bardziej mniej odległych niż na Polske :P:P No ale jak jedziecie taką grupą to ja myśle że twoi rodzice się zgodzą :D:D

_Anusia_

Hehehe;)
Ja za rok[też mi 18 stuknie] mam zamiar pod namiot jechać albo na kwaterkę ;)
Już się nie mogę doczekać :)

_Anusia_

A ja dam teraz coś od siebie :)

CzarnaKrwinka

ja już spadam... Bede pod wieczor... Paaa :*

PajotynQ

O Kemposiu widzę, że młodsza jesteś odemnie o rok:D

Izuś ja myśle, że mnie puszczą. no ale czeka mnie dużo roboty z nimi. Z tym nudzeniem...:D

_Anusia_

na szczescie u mnie ze starymi nie ma takiego problemu.:) po prostu moja mama gdy miala tyle co ja (17 lat) to jak to powiedziala "zjezdzila juz pol Polski" hehe. wiec za akzdym razem jak cos marudzi to powtarzam Jej jaka Ona byla w moim wieku. ;D
pozdrrooo

PPG

Anuś zajebiście masz... Też bym tak chciała. Ale nawet jak by moja mama w moim wieku wyjeżdżała gdzieś to teraz jak bym jej to przypominała. to by mi mówiła, że w tamtych czasach nie było takiego niebezpieczeństwa jak dziś. Chodzi jej o to by córeczka dzidziusia sobie nie zrobiła. Bo teraz sex młodym tylko w głowie. No ale coś w tym złego czy co?? Przecież są zabezpieczenia:D O kurde ale temat poruszyłam;)

Pozdrawiam ciepluchno(chociaż u mnie deszcz pada;( i chyba nici z siatki;():D

_Anusia_

No nie moge... :D:D zaczynamy nowy temat :D:D "Sex" <lol2> No ale to przecież podtrzymanie rozmowy... :P:P A rodzice i tak zawsze mówią że w dzisiejszych czasach jest bardziej niebezpiecznie niż kiedyś... i to się chyba nie zmieni :P U mnie niestety też brzydka pogoda...;/;/ i jeszcze sie źle czuje...;/;/ Pozdro :)

_Anusia_

u mnie tez juz deszcz i burzaaa. nienawidze jej. :/ moja mama wie ze ja i tak zrobie co bede chciala. chociaz jak sie dowie o mojej ostatniej akcji to nie bedzie taka szczesliwa. :P ahhh...never mind..
pozdro!;]

PPG

hehe... :D:D Kurde chyba wszędzie już jest taka pogoda dupiata za przeproszeniem...;/;/ A jutro jak będzie brzydko to kapa...;/;/

PajotynQ

Wiecie co u mnie jaskółki latają nisko:D Dokładnie nad ziemią:D To oznacza, że będzie padać:D hahahahahahahaha o lol jaki mam dzień dziś:D Hry hry hry;) Pozdro laseczki.

_Anusia_

spoko ze przynajmniej u Ciebie sie uklada.. ale jakos dam rade,soo ne??:P brr...nienawidze burzy!!!!!!!!!!!!!! <przemeblowanie robią chyba tam na górze:D>
pozdro!

Polusia

Dzis przezyłam szok
ide do Babci (ona mieszka na tym osiedlu co ja) a Ona do mnie że cos przyszło do mnie w kopercie takiej użej polconym
ja łapie przesyłkie ucieszona że to autograf- nie nie to nie autograf bo pisze disney polska
otwieram koperte zaglądam a tam Piraci z Karaibów 2 film!! i kartka gratulujemy udziału w konkursie zapraszamy do dalszej
zabawy- zastanawiam sie ocb?? przypomiałam sobie na disney.pl
z okazji premery 3 był konkurs całkiem o tym zapomnialam ale i tak byłam happy gdyby to był aytograf byłabym bardziej!!

Nadia_3

Ja nigdy nic nie wygrałam :\ Taaa... całe moje szczęście... ale nie ważne...
Ciesze się, bu jutro zakończenie :D :D :D <jupi>
Poza tym wychodzi na to, że jestem chyba najmłodsza, bo mam dopiero 15 i pół roku. Eh... Trudno... będę smarkiem ;) a co mi tam? ;)
Co do mojej wolności to ogranicza się ona to rzeczy typu wycieczki szkolne, koncerty czy jakieś inne niewinne wyjścia bądź wyjazdy... (najpóźniej wróciłam po północy, ale to było wcześniej uzgodnione...)
Ja czekam na autograf jak nie wiem na co! Codziennie sprawdzam skrzynkę, ale nic! Jeszcze chyba muszę trochę poczekać...

Kasia9292

Kasia nie przejmuj się ja jestem młodsza- 15 lat skończę dopiero w Sierpniu;)). Ciekawa jestem czy ktoś na autograf czeka dłużej ode mnie bo ja wysłałam list 23 marca.

Madzia92

ja moge mu napisac list po rusku albo po francuzku bo agneilskiego nei znam ;]

Lady_Diana

ja mogę mu napisać list po rusku albo po francuzku bo angielskiego nie znam...

Lady_Diana

Polskiego też nie znasz... ;/
Pisz po "rusku", bo jak widać ten twój "francuzki" nie jest najlepszy ;|

era

Właśnie wróciłam z zakończenia. Całość trwała około 1,5 godziny, ale opłacało się, bo w końcu jestem wolna! <jupi>

Kasia9292

Aha! Ja też sobie zafunduję reklamę :D u mnie nowa notka :D zapraszam :D

Kasia9292

Z największa przyjemnością informuję wszystkich, że dzisiejszego dnia-22.06 zakończył się rok szklony 2006/2007. Jazda!!!!=D Właśnie wróciłam, nastasłam się , naśpiewałam i dostałam promocje z wyróżnieniem do kolejnej klasy!;] i nagrode w postaci książki - "Pan Wołodyjowski". Życzę wszystkim słonecznych, radosnych i pełnych przygód wakacji. Bawcie się dobrze i omijajcie pocztołaki;p Serdecznie pozdrawiam.

Foxi_2

Foxi dałaś takiego posta, że moge sobie pomyśleć, że nas żegnasz?? Ja tu przez całe wakacje będę:D Kochane.... Ciesze się, że rok się już zakończył... hm... nie do samego końca;( Widziałam się dziś z Kamilem chyba poraz ostatni przed wakacjami;( No ale nie ważne;) Laski konic roku. Jakiego schiza dziś miałam w szkole. Idę do wychowawcy po świadectwo a ten do mnie mówi "Anna kiedy Ty się weźmiesz do nauki??" A ja na to" Panie profesorze...:D" I podpisuje, że odebrałam świadectwo i mówię mu "Może w przyszłym roku, niech pan profesor się o mnie nie martwi". Eh... Laski szkoda opuszczać klase na 2 miesiące. Ja pierdziele ale się za nimi stęsknie;( Pozdrawiam;) Trzymajcie się ciepluchno dziewczyny. Czeka nas laba:D Wolny czas... od wszystkiego. Teraz tylko beztroskie życie mi mija;):D ]:->

_Anusia_

Ohh...nie, nie opuszczam Was, jeszcze będziecie się musiały ze mną pomęczyć;p Cieszę się, że sa wakacje ale jakoś nie zabardzo. Sama nie wiem dlaczego. Wiem, że odpoczne sobie, będe więcej czasu spędzać z przyjaciółką ale kiedyś to była radość a teraz... nie będe tęsknić za klasą(oprócz paru osób), troche nudno będzie tak w domu czy na podwórku... ja tam nie wierzę rodzicą, że pojadę do Brukseli ale nie mam też do nich pretensji. Mam nadzieje, że chociaż Wy się cieszycie.

_Anusia_

ja sie tez nastalam w choolere!:D ale mi lza sie zakrecila w oku bo ja sie zegnalam na zawsze z moja klasa...od wrzesnia bede chodzic do Koszalina..;( nie chce sie wyprowadzac!!!!!

PPG

Anuś... współczuje Ci;( Szkoda, że opuszczasz znajomych na zawsze:( Anuś przeżyjesz to:( Kurcze przesrane tak opuszczać przyjaciół. Ja tego na szczęście nie przeżywałam... Ja tam kocham moją wieś(nawet jeśli w niej zasięgu nie ma:D) i dobrze mi się tu żyje z rodzicami. I nie myślimy się nigdzie przeprowadzać;) Anuś trzymaj się kochana;)

_Anusia_

Cholera myślałam, że poprzedniej odpowiedzi nie dodano:( Przepraszam za podwójne to samo;) Pozdro laseczki;)

_Anusia_

Dziewczyny jaką piosenke dorwałam:D Jest cudowna:D Tarja pięknie ją śpiewa:D I w ogóle serce mi wali mocniej jak słucham tej piosenki i w ogóle jak słysze Nightwish:D To takie uczucie mnie przeszywa, że ja tej muzyce się oddaje]:-> Jest przepiękna]:->

Nie wiem dlaczego wam to pisze(bo zapewne interesuje was to jak zeszłoroczny śnieg:|) ale chciałam wam napisać to co czuje:D Takie zajebiste uczucie, że ja pierdziele]:->

_Anusia_

no tez tak mam przy niektorych piosenkach..:) jakos chyba dam rade z ta przeprowadzka.. przerabane,mowie Wam.. najbardziej szkoda mi kumpli i rodziny..jakbym mogla sie z Nimi przeprowadzic... eh..:( ale zostawiamy smutne tematy!! :P to jak tam? od kilku godzin mamy wakacje! :P

PPG

oooj wspolczuje :(
Moi rodzice jakis rok temu chcieli się wyprowadzic z Polski do Włoszech, hmm i pamiętam jak to wtedy przeżywałam, ale na szczęście postanowilismy zostac;)

CzarnaKrwinka

Ja sie chyba nigdzie nie mialam przeprowadzac... uff..... Ale w dawnej szkole mialam kolezanke z Niemiec i kolege z Włoch i mówili że nie zabardzo byli zadowoleni z przeprowadzki ;/;/ No ale teraz już im się chyba podoba :):) 3majcie się :* Pozdro :)

Polusia

Siemka :) Jestem nowa na tym forum i zafascynowana boskim Johnnym.
Kiedyś czytałam opinię na temat jego wyglądu i wylukałam, że "Johnny Depp nie przebije naszego polskiego Rysia z Klanu" Hm... Co prawda to prawda "lol2" xD.
Ale tak na powaznie to kocham Johnny'ego i postanowiłam wysłać do niego list z prośbą o autograf. Jak to ma być dokładnie po kolei..?