Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
hehe Foxi masz racje:P te panie z poczty są zajebiście straszne:P ale ja nie lubie jeść znaczków wole koperty:P
ale tak na serio to takie irytujące jak nie chce sie czytac to się zadaje głupie pytania:p a im sie nie chce :P
Wróciłam z siatki i przeczytałam posty te które mnei o mineły pod moją nieobecność. Laseczki rozumiem was Foxi bardzo dobre odpowiedzi dajesz. I masz racje dawaj głupie odpowiedzi bo oni to zrozumieją na odwrót. Patusia my idziemy sobie szczelić w pałe:| Po prostu ŻAAAAAL!!! Dzieci czytajcie wszystkie posty a później mówcie, że dobrze wysłaliście list!! KU*WA czy to takie trudne do przeczytania. Czy macie problemy z czytaniem mamy PISAĆ DRUKOWANYMI LITERAMI ?? Żebyście nas zrozumieli?? Poczytajcie do jasnej pały wcześniejsze posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ojoj... żadnych błyskotliwych pytań nie ma co do wielce skąplikowanej akcji pod kryptonimem "Wysyłam list do Johnny Depp'a z prośbą o autograf" wszyscy już czają? Bo jak co to ja radami rzucam z rękawa. Wkońcu nie każdy posiada aż tak wielkie kwalifikacje aby samodzielnie wysłać ten list (ja tam sama się wysyłam do Depp'cia ;**),kupiłam
sobie okulary przeciw słoneczne aby nie dopadł mnie wzrok zmutowanych i rządającej naszej krwi pań z poczty <zsikała się w matki ze strachu>, one są gorsze niż lord Voldemort i lord Vader razem wzęci. Ciekawe jakim pytaniam nas zaskoczą??? Jeszcze więcej pytań i zbankrutuje, mój psycholog,bierze dużo za godzinę ale wiem, że on musi dorabiać po godzinach jako pani z poczty bo tylko one mogą być takie straszne. Dziękuje wszystkim osobom za przeczytanie.
Czekaj Foxi zaraz będzie pytanie: Co należy włożyć do dużej koperty?? A jak wyglądają te kupony międzynarodowe?? Co mam zrobić na mojej poczcie nie ma kuponów o jejku to straszne co robić??
No czekajcie dziewczyny jeszcze chwile, zaraz wyleci głupie pytanie. Na które z chęcią odpowiemy(sklniemy!!)
Pozdrawiam Foxi i Patusie. Wytrwałe z was dziewuchy:D Bo ja już fioła dostałam:D hahahahaha A wiecie, że jutro mamusia mi kupi czapeczke ze śmigiełkiem??:D Super no nie:D Załamuje się przy tych ludziach:|
Przewiduje już wcześniejsze pytania więc odpowiadam. Do dużej koperty należy włożysz swoje zęby. Kupony międzynarodowe?! Nie ma czegość takiego! To spisek wszystkich pocztołaków (to panie z poczty, one nie dopuszczają nas do Johnny'ego), trzeba kupić afganistańskie znaczki pocztowe a gdy ich nie ma trzeba poszczuć wszystkich pracowników poczty pokemonami, ewentualnie digimonami. Również pozdrawiam.
o lol.... to było mocne Foxi :D:D Najlepiej mieć przy sobie 2 strzelby jak by komuś znaczków afgańskich nie chcieli sprzedać :P:P
Nie zapominajcie że panie z poczty mają wzrok bazyliszka i pokemony, digimony ani nawet strzelby nic nie zdziałają panie z poczty są nie zwyciężone! :P
Bo jak kurde mamy z wami wytrzymać?? Jak tak idiotyczne pytania zadajecie!! Poczytajcie poprzednie posty. A nie gadajcie głupot. Bo takie tematy jak: Ile znaczków mam nakleić na tą koperte?? To już były!!!!!!! I należy poczytać. Załamujecie mnie naprawde!! Ja jak pierwszy raz weszłam tu. To odrazu wzięłam się za czytanie a nie pytanie się jak to się wysyła!! ŻAL!!
Hmmm może nie na temat spytam :D
Ale widziałyście "Infiltracje" ?:P
Bo ja właśnie skończyłam oglądać i mnie zatkało.. kto nie widział niech czym prędzej nadrobi!!
Ale się naśmiałam z tych waszych postów! Są świetne! Bazyliszki, pokemony, digimony, lord Voldemort i lord Vader! Świetne! Cudowne odpowiedzi...
Ja bteż jak chciałam wysłać list to przeczytałam wszystkie poprzednie strony (a było ich chyba z 15). I wysłałam i czekam na odpowiedź!
Ale się naśmiałam! Dobry początek dnia! Pozdrawiam!
tak se czytam te wasze posty i powiem wam JESTEŚCIE ZAJEBISTE i uwielbiam czytać wasze posty hehe jak ja sie ciesze że trafiłam na ten temat:P
Ps uwielbiam was choć was nie znam:P
Ja wysłałam list 24 maja i wciąż czekam . Mam nadzieje że kiedyś przyjdzie. Do wszystkich z Krakowa idźcie na Pocztę Główną i tam się spytajcie o te kupony i znaczki do USA. Babki są tam bardzo miłe wszystko za was załatwią . Później wystarczy tylko czekać:*
:))
Ahh tam... Ja się muszę przestać denerwować, bo mi to szkodzi... Dzisiaj do pracy idę na 15.15 :/ nie chce mi się :PP
Tak jak już napisałam... Apeluję do osób, które <mysli> są głupie :P
Kiedy nie wiesz jak wysłać list, naciśnij na stronę numer 1 i poczytaj od początku. Tam napewno jest napisane... Proste, nieprawdaż?
No i z czego się brechtacie?! Nie wstyd wam, śmiejecie się z tych biednych dzieci pożuconych na pastwe pocztołaków. One są wśród nas...was tez dopadną. A macie coś do pokemonów lub digimonów?! No,no co?! One też mają uczucia i prosze się z nich nie śmiać. A są dzis jakieś kolejne wyjatkowo inteligentne pytania co wysyłania listu? bo ja już radziłam jak się wysłać do Depp'a, jak uniknąć wzroku pań-bazyliszków itp itd, więc jak widzicie zawsze poradą służę.
(Jak wcześniej już pisałam )to, że Lord Voldemort i lord Vader to mały pikuś w porównaniu do pocztołaków.
Jak ty możesz Foxi pisać o tych pocztołakach? Jeszcze jeden z nich to zauważy i mamy przesrane....;/;/ Mam nadzieje że kogoś nienapadną przy wysyłaniu listu...;/;/ To by było okropne... z nimi to już nawet pokemony sobie nie poradzą....... Życze powodzenia tym którzy są skazani na pójście na poczte... Ten list to będzie wasza ostatnia rzecz jaką w życiu zobaczycie bo z pocztołakami to już żywi z tamtąd nie wyjdziecie.... no tak to jest.... ale naszczęście dowiedzieliście się o niebezpiecznych pocztołakach na tym forum :D:D Pozdrawiam ludzi odpowiadających na inteligentne pytania :D:D
ja mam pocztołaki,których miny wskazuja,że "robią bo muszą", dlatego jak cos sie trzeba zapytac to wysylam mame bo mnie by tam szybciej szlag trafil <lol2>
współczucia... ja też mam takie babki które zachowują się choćby mi łaske robiły.... widać że pocztołaki :P:P
Ciekawe ile maksymalnie wiadomości może liczyć np.ten temat co ciągle na nim piszecie. Pozdro
Właśnie ja mam pytanie o "Benny i Joon" jeszcze..
[do tych, którzy mają TCM-jest ktoś taki?:P]
Jaką macie satelite?:P
Znaczy w czym, bo ja dziś sprawdzałam jeszcze specialnie i napewno tego programu nie mam :(
Nadia! Nadia! do Ciebie teraz piszę:D A przy okazji do wszystkich;)
Słuchajcie: "Bo takich trzech, jak nas dwóch, ani jednego nie ma:D"
Nie wiem po co to napisałam, ale ten text mi się podoba:D
Kempoos ja nie mam satelity, po prostu mam kablówke w UPC a w niej pakiet C a wnim m.in. kanał TCM (wcześniej pisałam, że "Benny i Joon" są 3:00, też są o 21:00, tego samego dnia).
Trzeba się zmobilizować do pracy, w tym przypadku do czytania poprzednich postów a zanim się coś napisze na forum to radzę przemyśleć to trzy razy.
Ja niestety nie mam TCM ;(
Fajne te Wasze wypowiedzi... pocztołaki - świetna nazwa ;)
Pozdrawiam!
Aha! Jeszcze dodam, że między 29 czerwca ale 5 lipca pójdę na piratów!! <jupi>
Foxi daj im już spokój. Niech te dzieci raz pomyślą. Dałyśmy im już za dużo wskazówek. Teraz niech one ruszą tą głową. O ile jeszcze jej nie stracili!!
Kasiu?? Dopiero?? Ja Cię nie moge. Mogłaś już z netu ściągnąć dwa razy:D Ja przecież zaraz jak tylko z kina wróciłam. To powiedziałam bratu by zaczął ściągać piratów. I ściągnął nawet dobra jakość. Nie była najgorsza, dało się oglądać:D
Cześć dziewczyny!!! Właśnie przeczytałam wasze posty i postanowiłam wysłać taki list (jutro ide na poczte). Nawet jeżeli nie będzie tego kuponu na poczcie to jestem w sobowt w Krakowie (niestety egzamin:/) to tam pójde na poczte główną. Przyłączam się do waszej opinii (foxi...), co do niektórych osób. Jak tylko dostanę odpowiedź to d razu dam Wam znać. Pozdrawiam gorąco. :)
Jejku jak się ciesze!! Że przynajmniej jedna mądra osóbka tu weszła i odrazu przeczytała te posty. A nie zadawała durnych pytań!! Dziękuje Ci bardzo!! Ja też jestem z... okolic Krakowa:D Ale w Krakowie jestem prawie co tydzień;) Piękne miasto;) Najpiękniejsze na całym świecie!! Pozdrawiam Cię gorąco;)
No no jedna osoba bez pytan i jest swieto:P
Ja jestem z Ciechanowa na mazowszu, mówia że to miasto ale ja nazywam je wsią:
Dzięki!!! Nie zadaje tych głupich pytań bo po przeczytaniu postów od razu wiedziałam jak to zrobić, zrozumiałam, chyba... (joke :D) jak tylko wróce z poczty to napisze jak mi poszło. Pzodrowienia, a szczególnie dla aniusiadymek :D. Buziaki :*
Ewka dziękuje, że mnie wyróżniłaś w swoim poście:D Dziękuj ze pozdrowienia i sama pozdrawiam;)
To co dziewczyny mogę się pochlastać;(?? TA TĘSKNOTA MNIE ZABIJA!!!;(
eee,spokojnie! ja mam dopiero teraz przesrane!:) jakoś daję radę. nie musicie się o mnie aż tak martwić.. xD buhehehe dobrze, że są jeszcze ludzie,którzy myślą..:P ja wyślę list do Johnnego ale dopiero jak się przeprowadzę do Koszalina.;]
pozdro.:P ;*
Lepiej sie nie chlastaj :P:P Jesteś jedną z nielicznego grona normalnych osób które nie mają głupich pytań więc lepiej żeby te grono się powiekszało a nie odwrotnie :D:D Pozdro :*
Ja też jestem za tym, żebyś się nie chlastała!
Tak dopiero teraz idę na piratów 3, bo wcześniej nie było u mnie w mieście... :/
Pozdrawiam i też doceniam, ze choć 1 osoba nie zadawała zbędnych pytań! Brawo!
hehe... :d ide z Tobą jeszcze raz :D:D Nie no żarcik :D:D Fajniutkie ale 1 i 2 chyba były lepsze :D:D Ale dużo bardziej od filmów są lepsze książki :P:P No przynajmniej ja tak uważam :D:D Pozdro :D
To się nie zgadzacie:( Szkoda a chciałam się chlastać. Bo mnie ta tęsknota zabija;( Never mind
Wróciłam ze siatki dziewczyny jak się zajebiście grało:D To wam mówię:D Przegraliśmy ale było super. No jak w mojej drużynie grało 4 osoby na 5 no to sorry:D Ale fajnie było;) Ile się uśmiałam z kumpla to ja pierdziele;) Pozdro;)
no to super :D:D Mi sie tez dzionek podobał bo z moją ekipą nad wode pojechaliśmy i było zarąbiście.... i oczywiście se rower rozwaliłam ale to szczegół :P:P <antyk> :D A jaki temat leci na "Johnny Depp jako Jack Sparrow"... Normalnie załamka ;/;/ Pozdro :)
Tak wiem czytałam. Dlatego Iza mówię Ci nie zadawaj się z osobami takimi co tam piszą. Bo to są biedne dzieci!! Nie odzywaj się. Ja zauważyłam, że ktoś coś ma znowu do mnie więc ja stwierdziłam, że nie będę się zniżać do ich poziomu:| Strasznie są żałośni. Iza nic nie pisz do nich olewaj, że pytania kierują się do Ciebie nie odzywaj się!! Dobrze Ci radze, a dobrze na tym wyjdziesz;) Pozdrawiam;)
u mnie tez ostatnio zawody miedzyklasowe byly. <lol2> 3 miejsce na 5 mielismy. i to i tak tylko dzieki temu ze w losowaniu kapitan trafil na los,ktory automatycznie dawal nas do nastepnego etapu...tak to na pewno by bylo ostatnie... xD
Te Anuś właśnie jak tam u Ciebie po tych licealiach?? Bo na gg się nie odzywasz nic. A ja jestem ciekawa jak tam było;) Czy to dziś było no tka dziś chyba. O ile się nie myle??:)
Anusia dzięki ci bardzo za rade :D:D Już tam nawet nie wchodze... to naprawde jest żalosne tak jak ta osoba co napisała "Dżak Sparroł" <lol2> Niedorozwuj i niedotlenienie mózgu :P:P No ale coż nie każdy rodzi się inteligentny :P:P To jak byłam na zawodach w powiatowych z siaty to na 5 miejsc mieliśmy 4 bo jedna dróżyna zrezygnowała <lol2> <sieroty no ale kit> A na międzyklasowych 1 miejsce :D:D Ale co tam ta siata... Temtat z Johnny'ego zmienił sie w sporty :P:P Pozdro :)
No bo my gadamy tu u bzdetach:D Żeby ten temat się utrzymał. Bo jest jednym z najlepszych;) A co do siatki. To ja wam pisałam, że nie byłam na żadnych zawodach poszłam do kolegi z kumplami na siatke. Ma w swoim ogrodzie rozwieszoną siatke. I jak jest piekna pogoda to gramy;) Zajebiście się gra. Dobra laseczki ja spadam. Schodze mojemu bratu papa