Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
2 miesiące. ale odrazu widać że to jest podpis prawdziwy, ponieważ na odwrocie widać rozmazanie długopisa z innego zdjęcia <kiedy stawiał te fotki jedne na drugich> a poza tym widać wyżłobienie od długopisu.
Gratuluję!!! Teraz już jestem zupełnie pewna, że każdemu odsyłają. Ja też oglądałam swoje zdjęcie pod różnym kątem, w różnym świetle i zauważyłam to wyżłobienie. Jedno jest pewne - to nie jest nadruk. A co masz na zdjęciu napisane?
Dostaliście ten autograf wielkie gratulacje ^^ Tylko 1 pyt czy wysłaliście go z kuponem międzynarodowym ?
Z całym szacunkiem, ale takie pytania mnie zabijają... :/ Wdech, wydech... Tak, trzeba to wysłać z kuponem, bo musisz sama zapłacić za przesyłkę zwrotną (tą z podpisaną fotką). Hmmm... Czy ja o tym nie pisałam w kilku poprzednich postach...?
Pomyślcie także, że też męczycie Johnnego. Jak dostaje on tyle listów ile ma fanów, to ja już nie chce być sławny....
Boshe Odpłyne zaraz MAM AUTOGRAF JOHNNEGO DEPPA!!!!!!!! Yah....
radosci i szczescie =) =)=)=)
Jestem tu nowa ale czytalam wasze posty i w koncu postanowilam wyslac liscik. Po Miesiacu oczekiwac Otrzymalammmmm i jestem Happy!!
Pozdrawiam czekajacych i wam tez sie uda
Ja wczoraj wysłałam, zobaczymy czy odpisze <buja w obłokach> Jak coś to dam znać!! I dzięki za udostępnienie adresu xD
Gratulacje! Fajnie, że adresik się przydał :D Trzymam kciuki, ale właściwie możecie być pewne odpowiedzi. I podzielam radość tych, co już ją dostali.
Masakra, a co by było jakby się do niego wysłać w paczce? Hahaha, musze coś takiego zorganizowac mojej kumpeli, ona by oszalala. A autograf Nortona?^^
sorki z etak troche nie w temat, ale odwiedzilam ta strone http://www.fanmail.biz/ i sa tam adresy wiekszosci gwiazd... i czy to mozliwe zeby kazda gwiazda miala mieszkanie w beverly hill's????
a nawet i dwa????
wogole o co chodzi z tymi adresami bo sa troche przydlugawe ;/
Hehe... jakie zrobiło się kółko osób co mają autograf i co wysyłają. Jest nas coraz więcej i rośniemy w siłę :D
tu chyba nie chodzi o to ,ze oni tam mieszkają. mi się wydaje, że tam jest taka no.. agencja, w której ludziki czytają i odpisują na lisy fanów. ale nie wiem, czy tak jest:(
Zgadza się. Oni tam nie mieszkają i w ogóle chyba jest niemożliwe, żeby prywatne adresy sławnych osób były opublikowane w necie, tzn. o ile się dobrze orientuję, to można je "kupić" (to dość paskudne :/). Myślę, że Johnny podpisuje plik takich fotek (bo to na pewno nie jest nadruk), a oni je potem rozsyłają. Zresztą pisałam, że to jest taki specjalny adres dla fanów.
A ja mam takie pytanie do osób, które korzystały z kuponów międzynarodowych: ile zapłaciłyście za taki kupon (czy kupony, jeśli trzeba było ich wysyłać więcej)? Jeśli już wcześniej ktoś pisał, to przepraszam, że się powtarzam, ale mam zamiar jeszcze wysłać prośbę o autograf do System of a down i Green Daya.
a w mojej miejscowości nie ma na poczcie kuponów (przynajmniej za kazdym razem jak tam chodze to gadaja ze nie ma...) i co teraz mam zrobic?? ;(
Eeee tam... Bede od was lepszy i skontaktuje sie z samym Johnnym:-)Mozecie watpic, nie wiezyc mi lub mnie wysmiac ale zdobede e-mail Deppa a jak dobrze mi pojdzie to i telefon do niego:-)Jestem juz bardzo blisko osiagniecia tego celu. Zobaczycie, ze juz niedlugo bede mogl sie pochwalic dobra znajomoscia z Johnnym.Niedlogo bede mogl smialo powiedziec, ze Johnny to moj ziomek;D
Zdobyc numer telefonu do jakiejs gwiazdy to nic trudnego, prawdziwy fan jak sie zawezmie to da rade.Znam pewnego dziennikarza(a dziennikarze z gwiazdami umawiaja sie na wywiady przewaznie przez rzeczzjasna telefon). Poznam Johnnego - trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam wszystkich fanow Johnnego Deppa
iron666
Taaa ... xd A ja sie zaprzyjaźnię normalnie z Paris bo wezmę jej tel od Lindsay :P Jak bym była na miejscu Johnnego to bardzo ostrożnie zawierała bym nowe znajomości bo w końcu on jest sławny i może go ktoś lubić za to jakie ma wpływy i kasę ;P Ale życzę powodzenia
johnny ziom jak nic!!! :DDD
powodzenia w szerzeniu znajomosci :))). ja to bym sie jeszcze ubiegala (procz johnnego - rzecz jasna:P) o jeremiego sumptera, devona sawe, wentworta millera, maxa thieriota, davida duchovnego...
mam nadzieje ze nikogo nie pominelam:D
Polusiu podaj mi adres do grenn day i systemu proszę:)) a iron666(jeśli przekreciłąm nick sorry) jak zdobędziesz nr johnnego to nie zapomnij umieścić na forum:P:P:P
Wejdź na Fanmail.biz. Jest tam zarówno adres SOAD, jak i Green Daya. Mam zamiar w najbliższym czasie też im wysłać.
Ja się tak napalłam na ten autograf, że wziełam się do roboty:D Już kupiłam koperty mniejszą i większą od tej tradycyjnej zaadresowałam do Johnnego i do mnie. Z listem do Deppa mam już prawie skończony brakuje mi jednego zdania i przepisać go. Włoże do koperty co trzeba, a jutro pójde na poczte po te kupony i do skrzyneczki. Tylko, żeby te kupony na mojej poczcie były bo jak nie będzie to ja, ja nie wiem co wtedy zrobie. Polusiu dziękuje Ci za wszystko jesteś super, że podałaś ten adres pocztowy. Bo ja naprawde mam takie marzenie by mieć autograf Johnnego Deppa. Tak naprawde to ja tu trafiłam przez przypadek:D Bo ja szukałam jakiegoś autografu Deppa na necie a tu takie szczęście znalazłam:) Normalnie popłacze się. POLUSIA JESTEŚ THE BEST !!!!!!!! Dziękuje jeszcze raz za ten adres:D Pozzdrowienia:D
Aha Polusiu możesz mi jeszcze odowiedzieć na jedno pytanie(naprawde podziwiam Twoją cierpliwość do nas:D). Juto jak pójde na poczte i dostane te kupont międzynarodowe to mam wsadzić je do tej dużej koperty, by Johnny później te kupony wymienił na USA?? A na tą dużą koperte co mam nakleić?? Spytać się baby w okienku jakei mam nakleić i ile?? Jak ta baba w okienku nie będzie dla mnie miła i nie udzieli mi pomocy to będe się z nią kłucić jestem do tego zdolna:D Polusiu czkekam na odpowiedz:D i dziękuje:D
Na poczcie kupisz kupony i wsadzisz je do dużej koperty (Johnny potem sobie je wymieni). Podejdziesz do okienka i powiesz, że chcesz wysłać list do USA. Babka powinna ci zważyć ten list i sprzedać odpowiednie znaczki. A jak babka będzie miała zły humor, to jej go popraw ;)
Dziękuje Polusiu za wszystko! List już ukończyłam, tylko go przepisze na czysto wsadze do koperty i... nic tylko czekać na jutro i po praktykach zaraz pójde na poczte i sobie pogadam z babą z okienka:D dziękuje za udzieloną przez Ciebie polusiu pomoc:)
Jestem tu nowa ale dzięki twoim radom w piątek wysłałam mu list. Babka z poczty dała mi kupon i 3 znaczki. Razem zapłaciłam tylko 3.50. Dziękuje jeszcze raz i POZDRAWIAM WSZYSTKIE FANKI DEPPA!!!!!!
tylko 3.50!! nie wiedziałam, ze ta zabawa jest taka tania :P
tzn. myslalam, ze na poczcie trzeba bedzie zostawic conajmniej dyche :DDD
ej a wy mu napisałysie w tym liście bo ja z angielskim to tak nie bardzo :P i jaki wymiar ma ta fotka?
Fotka ma wymiar zbliżony do formatu A-4. O anglika się nie martw! To naprawdę nic trudnego! Ja go zaprosiłam na imieniny xP Jak coś, to pytaj, myślę, że wszystkie osoby będę chętne, żeby ci pomóc w tłumaczeniu :)
Thx. To bardzo miło z twojej strony. Swoją drogą, to forum jest nie najmłodsze, a jednak wciąż cieszy się powodzeniem :)
Jeśli masz problem z angielskim to moge Ci napisać po angielsku co ja mu napisałam a ty sobie tylko zmienisz dane:D przynajmniej może ty będziesz mieć na swojej poczcie kupony bo u mnie nie ma i nie wiem kiedy będą i płakać mi się chce z tego powodu;(
to napisz jeśli łaska :) i tak wątpie że on czyta te listy :P musze sie zapytac na mojej poczcie czy mają takie kupony...
puksid jutro Ci napisze bo dziś nie mam teraz czasu a musze już schodzić mojemu bratu... Powodzonka jutro Ci napisze:D Jak tylko wróce z praktyk:)
Hyhy hm... Teraz Ci napisze:) to tak na środku listu napisz "Dear Mr Depp" a poniżej " My name's(imie swoje podaj) and I'm(wiek) years old. I'm dreaming about to get your autograph." Teraz możesz jakieś pochwały o nim pisać np. "I love your films. But my favourites film is(np. podaje możesz napisać inny) "Pirates of the Caribbean" of course, because I like when you play character Captain Jack Sparrow. Love,(imie i nazwisko swoje podaj)" To by było na tyle podałam Ci to w takim skrócie. Ja to jeszcze rwozwinełam u siebie, ale tyle wystarczy i tak pewnie tego nie czyta więc... Ja mam tą satysfakcje, że np. napisałam list po angielsku i wyśle do niego jeśli kupony dostane;( Trzymajcie kciuki:) a ja za was mocno trzymam:)
a ten list to na kompie czy własnoręcznie? sory że tak dużo pytań ale chce mnieć szczegółowe informacje ;]
Jestem załamana!! byłam dziś na poczcie i się pytam o te kupony międzynarodowe i babka z okienka mi mówi, że nie ma to się pytam czy są w ogóle sprowadzane na tą poczte to ta mówi, że tak a ja się znowu pytam a nie wie pani kiedy będą a ona nie wiem i kurde zrobiła taką mine jak nie wiem co myślałam, że jej przypieprze;( Nie wiem co robić jestem załamana na max chyba z desperacji pojade do Krakowa po te kupony;( A tak chciałam dziś wysłać;( eh...