Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 282 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

PPG

To może jest jakaś inna poczta obok Twojej miejscowości lub w Twojej miejscowości. ja naprzykład jak wróciłam dziś do domu to zaczełam płakać przez gadacza do mojej kuzynki(bo my takie też przyjaciółki jesteśmy), że jedno z moich marzeń mogłam spełnić a tu nie ma tych zasranych kuponów. A ona do mnie mówi "Młoda(bo tak na mnie mówią) głowa do góry dasz mi jutro kase i pójde na kościuszki na poczte sie popytam o te kupony" Ja nawet nie wiedziałam, że w Wieliczce są dwie poczty uradowałam się niesamowicie, jak będą te kupony to dobrze... a jak nie będzie to poprosze inną kuzynke, że jak kiedyś będzie w Krakowie to mi kupiła te kupony ona "ok". A praktycznie codzinnie jest w krakowie. Więc ja Ci teraz powiem nie martw się pogadaj z kuzynkami lub przyjaciółkami by Ci pomogły;)Pozdrowienia mam nadzieje, że Ci się uda zdobyć te kupony. I wiem, że zdobędziesz:)

_Anusia_

popytam sie kolezanki ktora mieszka w Raciborzu (mam 30 km do niego;] ). zobaczymy jak to bedzie. dzieki za wsparcie.pozdrawiam!:)

_Anusia_

debilki sa na tej poczcie-nie martw sie,dzis wlasnie tez tata mi mowil,jakie miał jazdy u mnie na osiedlu na poczcie,myslal,ze ja tam rozpier** ..

ja jestem z KRAKOWA -love:)) wiec jak cos to na 100% są w Krakowie na Poczcie Głównej (to taki wielki budynek,niedaleko od rynku gł. , dojazd tramwajem 1,4,13,14,15,71,74,75,79 ) więc lajt:)

madzia06

Ja mam taką ochotke na ten list, że wam mówię. A Magda Ty już posłałaś list?? Bo ja tylko czekam na kupony międzynarodowe najwcześniej dostane je jutro a najpóźniej w czwartek, i to mnie tak bardzo boli;( Chce już posłać ten list i tylko czekać na odpowiedz. Nie wytrzymam chyba z desperacji pojadę do Krakowa po kupony jutro po praktykach. Bo nie wytrzymam!!

Polusia

A tak przy okazji polusia, Johnny Depp na stałe mieszka we Francji więc to nie możliwe że podpisuje ci te zdjęcia

Dirty_Sanchez

Skarbie, setki razy pisałam, że to jest ADRES DLA FANÓW. Prawdopodobnie siedzi tam jakaś babka, ma plik podpisanych zdjęć i rozsyła. Wiem gdzie mieszka Johnny Depp, cholera, w końcu jestem jego zagorzałą wielbicielką.

Polusia

dowiem sie ile to kosztuje mniej wiecej bo nie wiem ile kasy mam se zorganizować!!!!!!!!!

Polusia

hmm Ja zapytam prosto z mostu ile za to wszystko żeście zapłaciły?? bo kaske musze se zorganizować!! plisss napiszcie na gg bedzie szybciej oto nr 7890698 bardzo byłabym wdzięczna!!!

LeN_kA

Dziwie się ,że u was na poczcie nie ma kart międzynarodowych, to u mnie w tym zapyziałym Szczecinie było ale i tak na pewno wykombinujecie te karty =p

Foxi_2

No ja się pytałam w zapyziałej Warszawie i nie było xP Przynajmniej na mojej najbliższej poczcie. A babki nie były zbyt rozmowne i trzeba je było dosłownie za język ciągać.

LeN_kA

Ja tylko 3.50 choć musiałam mamę namawiać,żeby wzięła mnie na poczte... Ale opłacało się teraz czekam tylko na odp.

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Hej witam wszystkie fanki i fanów :P Widzę, że tu sporo postów się pojawiło kiedy mnie nie było na kompie ;-) Ja też czekam na ten sweet autograf ;-) chyba się zesikam ze szczęścia jak wreszcie będę trzymać tą kopertę w rękach. Jestem taka zafascynowana Johnny'ym, że kiedy o3mam upragniony autograf, zapiszę do pamiętnika godzinę otwarcia koperty :P To będzie pamiętna chwila... Hmm... Mi z napisaniem listu pomogła pani od angielskiego ;-) przy okazji sama się trochę poduczyłam ^^ Ja za tą całą zabawę z wysyłaniem listu zapłaciłam 9 zł... 4.50 za kupon, reszta za znaczki i koperty. I mieszkam w Krakowie, w którym jest Poczta Główna. Tam po prostu musiały być kupony, bo jest to naprawdę duża "siedziba" ;-) Pozdrawiam

happysad_owa

Tak wiem patusiu:D prawie co sobotę jestem w Krakowie i przechodzę kolo poczty i wiem jaka to wielka "siedziba":D Dlatego jutro chyba pojade do Krakowa i sobie kupię te kupony międzynarodowe:D

happysad_owa

Aha patusia nie wiesz do której poczta główna w Krakowie jest otwarta?? Jak byś mogła to odpisz mi jeszcze dziś bo jutro do godziny 8 nie będzie mnie na kompie:/ i jak byś mogła to odpisz mi teraz:D

Polusia

nie wie ktoś czy w katowicach są te kupony? :)

puksib

Wiesz co haha... Najpierw chciałam napisać na kompie, ale mój brat powiedział, że tuszu nie mamy no to się załamałam(bo ja mam brzydkie pismo) no i zaczęłam pisać na kartce a-4 i nawet ładnie napisałam. A czy w Katowicach są te kupony to nie wiem bo tam ie mieszkam;) Nic nie szkodzi, że tak dużo pytań zadajesz ja bardzo chętnie odpowiadam chociaż jeszcze listu nie wysłałam:D, ale jestem blisko celu:D

puksib

Ja tez mieszkam w Karkowie dlatego mam ułatwione zadanie:) a poczta jest chyba od 9 albo 10 przyjdź koło tych godzin. Pozdrowienia:):):)

Moon_8

No tak tylko, ja w tych godzinach jestem na praktykach w Wieliczce. Więc tak myślę, że jutro po praktykach(a kończę o 5) bym pojechała do Krakowa po kupony. I w tym celu się pytam do której jest otwarta poczta;) Nie wiesz może??

puksib

Hahaha... Wiesz co najpierw chciałam napisać list na kompie;), ale brat powiedział mi, że tuszu nie mamy to się załamałam(bo ja mam brzydkie pismo). No to zaczęłam na kartce a-4 pisać i nawet ładnie mi to wyszło;). A czy kupony w Katowicach są to ja tego nie wiem;). Jeśli masz jakieś pytania to dawaj, ja bardzo chętnie odpowiem, chociaż jeszcze listu nie wysłałam, ale jestem bardzo blisko celu:D

_Anusia_

Ja wyslalam list 23 kwietnia:)Ja napisalam,jestem z siebie dumna,bo ładnie mi to wyszło,a pisałam wszystko sama,wszystko uwzględniłam co chciałam,kolezanka mi tylko looknęła na błedy.Wysłałam i teraz czekam sobie...

Sluchajcie- Poczta Główna W Krakowie jest otwarta: Pon- Pt 7.30 - 20.30
Sob 8.00 - 14.00 :)

madzia06

Jupi ja jej:D Wysłałam list dziś w końcu się wkurzyłam i pojechałam do Krakowa i kupiłam te kupony i znaczki pięknie do skrzynki włożyłam:D Teraz Tylko czekać:D

Polusia

Dokładnie, madzia podała Wam godziny otwarcia Poczty Głównej... ;-) ja napisałam odręcznie, ale wątpię czy Johnny by się doczytał :P

Polusia

a ja za znaczki + kupon zapłaciłam około 9 zł. :D:D:D

Don_Juana

a jak wyglądają te kupony? bo zaraz ide na poczte ^^

Don_Juana

a jak wyglądają te kupony? bo zaraz ide na poczte ^^ kupic znaczki, kupony, czy to i to?:P

Polusia

Jak mi przyjdzie list od Johnnego to się pochwale:D

_Anusia_

3mam Kciuki =))
Powiedzie sie wam tylko troche cierpliwosci kobiety :D

dziuba161

ja też się pochwalę :D już nie mogę się doczekać.. xD niestety z cierpliwością to u mnie różnie :D

Polusia

Hmm mam pytanie, może się wydawać głupie, ale nie jestem rozeznana..
Gdzie mam napisać mój adres?
W liście czy jakoś z drugiej strony koperty?:pp
Z góry dziękuje za odpowiedź:) [byle szybką:PP]

CzarnaKrwinka

siemka czytalam te wszystkie posty i niemoge uwiezyc naprawde wysylaja zdjecia Johnny'ego Depp'a z autografem ??

BK_201

Kempoos ja napisałam na tej drugiej kopercie zaadresowanej do mnie...

happysad_owa

Patusia a kiedy Ty wysłałaś do niego list?? Który to był?? Bo ja już jeden dzień za sobą mam:D

happysad_owa

To mam kopertę w kopertę wsadzić? :D
Dzięki za odpowiedź, mi też możesz tą fotkę wysłać o ile możesz;]
kempoos2@wp.pl

BK_201

No przecież, że tak! Mogę ci pomóc uwierzyć - podaj swojego maila, to ci wyślę zeskanowaną fotkę.

CzarnaKrwinka

Na kopercie, z której "Johnny" skorzysta, kiedy będzie ci odsyłał autograf.

Polusia

oto moj mail milusia99@o2.pl :D:D:D:D

Polusia

Polusia ja mam do Ciebie prośbę:D Dam Ci mój adres e-mail a Ty byś mi wysłała tą fotkę z autografem(jeśli Ci to nie sprawia problemu)?? Mój adres maila to: anusiadymek@wp.pl Z góry dziękuje:)

_Anusia_

JA wysłałam list o ile mnie pamięć nie myli - 21 kwietnia :) Polusia ja Ci wierzę i nie będę chciała byś mi wysyłała, bo wolę ją zobaczyć dopiero jak ją dostanę... :P to będzie dopiero piękne :P

happysad_owa

Patusia ja już widziałam tą fotke;) Ale chce mieć ją jeszcze na kompie:) Wiem jestem rypnięta, ale już tak ze mną jest. Wiecie co wam powiem właśnie czytałam, że Johnny i Vanessa biorą ślub. Załamałam się i płakać mi się chce, ale z drugiej strony bardzo dobrze, że mój kochany Johnny będzie szczęśliwy z Vanessa. Hmm... i tak mu życzę wszystkiego najlepszego. Aha i przepraszam, że naruszyłam nowy wątek. Ale nie mogłam się powstrzymać:D

użytkownik usunięty
Polusia

Polusia dzięki bardzo za adres :) Na pewno skorzystam :)

ja moze wysle ten list zeby miec zdjecie z autografem Johnny'ego Depp'a ale cos nadal nie wieze ale mozna sprubowac najuwyzej strace z 10zl ale mam nadzieje ze dostane autograf ze zdjeciem bardzo bym chciala :):):):)

BK_201

Fanka to co Ty nie wierzysz, że dostaniesz autograf?? O ja pierdziu!! To ja od początku wierze i tak należy myśleć!

_Anusia_

no wieze ale wiesz ja jestem ze szczecina i mieszkam w takie wiosce ze masakra boje sie ze mi niedostarcza moj stuknieci listonosze bo oni sa jacys roztrzepani ale wysle ten lis i bede trzymac kciuki :)

BK_201

Nie Fanka mylisz się... To ja będę trzymać kciuki za Ciebie!! I ja wiem na 100%, że do Ciebie trafi ten autograf. Ja mieszkam na wsi okolice Krakowa i myślę, że trafi ten list do mnie. Listonosz odwiedza nas chyba 2 razy w miesiącu:D Oczywiście z rachunkami:D hehehe Nie martw się Fanka wszystko będzie ok;) Ja to wiem=) Pozdrawiam=)

_Anusia_

dzieki anusiadymek mam taka nadzeje w sobote wybiore sie na poczte i wysle liscik i bede czekac :):)

BK_201

a jeszcze takie male pytanko ja musze dac zdjecie Johnny'ego ??

BK_201

o lolks :D Wiem, czytałam na Onecie.pl że Vanessa i Johnny biorą ślub. Szczerze powiedziawszy nie jestem z tego faktu zadowolona, ale cóż - zdarza się... Każdy zasługuje na miłość ;-) ale tak trochę to gryzie serducho... hmmmm... A ja nie zapeszam jeśli chodzi o list... bo ja niestety zbyt dużo szczęścia to nie mam... może chociaż raz się do mnie szczęście uśmiechnie... <marzyciel> Fanko ja nie wysyłałam zdjęcia ;-)

happysad_owa

aha to ja tez nie wysle :D

BK_201

Fanko ja też nie wysłałam:D A patusiu żebyś wiedziała, serducho gryzie jak nigdy, aż płakać mi się chce. No ale cóż życzę im wszystkiego najlepszego. Pasują do siebie;) I tak go kocham:D

happysad_owa

tutaj macie tez info o Ich ślubie ;] http://www.egoisci.pl/1321/wezma_slub/
ja Im zycze wszystkiego najlepszego!!!:) jak Johnny jest szczesliwy to ja tyz!! ;]
pozdrawiam,zapraszam do siebie! :P