Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
To Richard też grał w "Zagraj dla mnie Cornellu"? No masz... same sławy w tym filmie...
No dobra.
Chuck Norris
Chuck Norris- Zagraj dla mnie Cornelu- Johnny Depp
Łaaaaaaał, ale jestem rozerwana...
Durnie! Nie ma takiego filmu jak "Nie graj dla mnie Cornelu", ona się z nas śmieje ;(((
Lady from Burton world- Zagraj dla mnie Cornelu- Doni Dżep
We are the champions
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions of the...Europe ;DD
hmmm, no puścili Queen na nagradzaniu (zdobieniu?).. ale i tak się wzruszyłam.. ;D i jestem dumna z chłopców :)
Ja sie nie śmieje sie!
Po prostu bawię sie po swojemu naginając zasady gry.
Mistrzostwo Europy - zajebista sprawa
Wszystko ładnie, ślicznie pięknie, nagrody specjalne dla Zagumnego i Grooszki (Gruszka rządzi!!) tylko ten puchar jakiś taki... no sama nie wiem, wygląda tandetnie. Co nie zmienia faktu, że nasi siatkarze są najlepsi!!
Hahahaha... Grucha dostał nagrode, mało nie padłem jak to zobaczyłem, ale co by nie mówić teraz nieźle gra ;)
Weź gosława, skończ te swoje gorzkie żale.
A puchar mi się akurat podobał, fajny taki...oryginalny ;D.
I w ogóle kocham naszych siatkarzy ;*** ;DD.
taak, też ich kocham!! są genialnymi sportowcami i fajnymi ludźmi (co widać w wywiadach z nimi)! :DD ale bym ich wycałowała.. ale nie mogę.. ;PP oby tak dalej, chłopcy ;DD :*
goslawa - i ty mówisz, że się nie użalasz?? yyy? skończ!
puchar oryginalny ale brzydki ;P albo inaczej - mógł być ładniejszy ;D
Zasłużyli na o wiele wiele większy i o wiele ładniejszy
Tan wygląda jakby go świstak w sreberko zawinął ^^
Szkoda tylko, że nie było na tych mistrzostwach Wlazłego. :(
pe es: ani trochę nie odbiegamy od tematu
tak. świderek mój kochany.. ;( a teraz oglądam wywiad z nim na tvn24 :DD
ten gest gumy (gdy założył koszulkę świderka na zdobienie) był piękny. poryczałam się. :))
Eee tam... Puchar, jak puchar, liczy się tytuł, to, że Polacy są mistrzami Europy ;DD Jak grali ten nasz hymn i jak widziałam flagę Polski na tym ekraniku najwyżej(uwielbiam ten widok, a najbardziej jak flaga powiewa na wietrze ;p) to byłam tak dumna, że normalnie łza się w oku kręciła xD
Ja żałuję, że nie było Kadziewicza, no i Świderskiego też w sumie ;p
Pe eS: no nie odbiegamy od tematu, bo w końcu Depp z pewnością oglądał finał, w końcu jego dzieci są pół Francuzami i Van i on też tak jakby we Francji mieszka....
Sebastian najlepszy! noale widać, że sobie nasi chłopcy i bez niego poradzili :DD oby znowu pokazali klasę za rok na mistrzostwach świata już z nim ;P
intuicja podpowiada mi, że jednak nie oglądał tego meczu.. a jeśli już to napewno myślał o swoich nieślubnych dzieciach z polkami
Moje ośmioro nieślubnych dzieci Deppa powiadomiło tą starą ofermę o meczu, więc oglądał.
Ale kibicował Francuzom!!!
No normalnie...depp ;p.
No moje nieślubne dzieci(ja mam tylko trójkę małych deppów ;p) się do niego nie odzywały, bo był za Francuzami.... no ale i tak WE ARE THE CHAMPIONS!!!
No a depp no cóż... musi pogodzić się z porażką ;p
To wszystko Vanessy wina, ona go zfrancuzowała! ;DD
Jeju...ależ jestem dumna z naszych chłopaków ;D ;***. Jakieś to takie nierealne...
No właśnie to wszystko przez Vanessę! Juz ja jej powiem jak ją spotkam kiedyś tam... Jak mogła tak sfrancuzić(?) deppa ?! Trzeba go koniecznie jakoś spolszczyć ;p
No ja też jestem dumna! Ogólnie polscy sportowcy(nie licząc oczywiście piłkarzy xp) ostatnio sobie radzą... Najpierw lekkoalteci, potem kajakarze, a teraz siatkarze... Nie no Polska wymiata i tyle Wam powiem ;D
Ja, ja jestem!
Dać mu ogóra, oscypka, kielicha i niech siedzi i ogląda Samych Swoich albo Seksmisje! :D
A potem na Wawel z nim albo w jakieś inne Tatry czy Mazury