Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~
Ale fajnieee ;PP...
"mad the swine...mad the swine..." co za cudowna pioseneczka ;D (ofkors Queenu, ale dopiero ją odkryłam ;p)
Wiem, ze nie na temat, ale bez przerwy jej słucham, albo nucę...
O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~
O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O
O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~
O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~
Ja pierniczę, ale fajofskie nowe łańcuszki!!!!
http://sikora.art.pl/bin/binaria/video/kopciuszek.html
"Nie ma, nie ma, nigdzie nie ma..." :DD
pierwsza na stronie po raz trzeci. to nie jest pudelek, aczkolwiek nadal jestem z siebie dumna.
to w takim razie, aby iść pod prąd jak zwykle -> jestem anty łańcuszki! złe łańcuszki! precz z łańcuszkami!
~~O~~(...)~~O~~
~`(...)~`
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~
Przepraszam Gehenno, wybacz nierozgarniętej nastolatce ;)).
Jeśli chcesz założę specjalny temat, w którym będziesz się wypowiadać na pierwszych stronach ;D. Chcesz???
O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥
Nie będę wspierać rozrostu rodziny Depp-Paradis
Ja już się przestałam łudzić, że kiedyś będę pierwsza.
Mam na imię Jagna(45l.), pochodzę ze słonecznego Kołobrzegu, mam trójkę dzieci - Jasia Stasia i Kevina, pracuję jako piekarzo-murarz w lokalnym zakładzie pogrzebowym. Po pracy lubię plewić mój ogródek oraz czytać rozwiązane krzyżówki.
Jestem siachnięta.
No tylko mi Pusi nie mów, że mnie nie pamiętasz :(
Ujawniaj ujawniaj... :D:D Może dowiemy się czegoś ciekawego.
http://www.youtube.com/watch?v=P9MNfhSrOZ8
O Matko z córką, odkryłaś mój sekret ;PP... What now???
Nie no, tego to chyba każdy by się domyślił po...hmm...po Lady ;P. Jestem rozczarowana...
No i co narobiłaś! Teraz muszę sobie włączyć tą piosenkę ;D.
Gehenn, ja Ci nie wierzę. Napisałaś tak, żeby wzbudzić zainteresowanie, a pewnie jesteś zwykłą, szarą masą, jak reszta świata, reszta Filmwebu i reszta tego forum ;P.
to forum to nie zwykła, szara masa, lady, tylko przedstawiciele najgorszej schizofrenii tego kraju, nie oszukujmy się.
nie! jesteśmy najlepszymi siachniętymi schizofrenikami w kraju, a może nawet na świecie. tak wiec jak powiedział Paciuniek - bądźmy z tego dumni!!!
no i cudownie. Ja - Jadwiga, dla przyjaciół Jadźka. Moim największym problemem jest brak umiejętności pisania na komputerze i czytania postów powyżej czterech linijek. Jem budyń i piję sok ananasowy z puszki.
o jaa!!! Paciuś jest tatą Yoko?? taka sensacja, teraz? nie zasnę, dostanę pałę z klasówki z niemca i biologii, nie zdam, ni edostanę się na studia, będę bezrobotna a wszytko to będzie wasza wina!! ;P
Yyyhmm.... no taaa eee.. jakby Ci to powiedziec córeczko.... yyy kupie ci sukienkę tylko nic nie mów mamie!!!
No dobra.
Moja rodzina była zafascynowana "Modą na sukces", więc nadali mi imię Brók (spolszczona wersja). Ksiądz dał się na to namówić odpowiednio użytymi "argumentami" ;P. Gdy byłam mała wołali za mną "Brukciu, chodź na obiad, Brukciu umyj rączki, etc...". U kolegów i koleżanek z przedszkola się to nie przyjęło, przezywali mnie próg, buk (jak to drzewo szumiące na wietrze) i tym podobne. Niespotykane imię utrudnia życie, szczególnie w gimnazjum, gdy w klasie są same Kasie i Asie (i Mateusze).
Moje życie zmieniło się wraz z przestąpieniem progu wysokiej szkoły, gdzie to w klasie mam same Kewiny, Esmeraldy, Izaury, Rodzery i tym podobne wynalazki. Jest nawet Rydż. Znalazłam w końcu przyjaciół.
Jeśli chcecie wstąpić do naszego klubu znajdźcie na naszej-klasie profil "Wszyscy z popierdolonymi imionami" i zapiszcie. Przyjmiemy Was z sympatią, bowiem każda Milagros i każdy Samuel zasługuje na szacunek.
Dziękuje.
;DD