Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład

Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp

Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera

gosia2326

O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~

♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~

Ale fajnieee ;PP...

"mad the swine...mad the swine..." co za cudowna pioseneczka ;D (ofkors Queenu, ale dopiero ją odkryłam ;p)
Wiem, ze nie na temat, ale bez przerwy jej słucham, albo nucę...

Lady_From_Burton_World

i chuj, lady, zepsułaś mi!

:<

Lady_From_Burton_World

O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~
O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O
O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~
O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~

♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`
♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~

Ja pierniczę, ale fajofskie nowe łańcuszki!!!!

http://sikora.art.pl/bin/binaria/video/kopciuszek.html

"Nie ma, nie ma, nigdzie nie ma..." :DD

gosia2326

pierwsza na stronie po raz trzeci. to nie jest pudelek, aczkolwiek nadal jestem z siebie dumna.

to w takim razie, aby iść pod prąd jak zwykle -> jestem anty łańcuszki! złe łańcuszki! precz z łańcuszkami!

Gehenn

~~O~~(...)~~O~~

~`(...)~`

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~ ^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~ ^~

gosia2326

Przepraszam Gehenno, wybacz nierozgarniętej nastolatce ;)).

Jeśli chcesz założę specjalny temat, w którym będziesz się wypowiadać na pierwszych stronach ;D. Chcesz???

Lady_From_Burton_World

a o czym będzie??

Lady_From_Burton_World

i sorry, że się wtrancam ;P

gosia2326

Mam duży wybór ;). Dawno nie było tu niczego o miejscu Deppa w rankingu, więc może... ;P

Lady_From_Burton_World

O~~O~~O~~O~~O~~~O~~O~~O~~O~~(...)O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~O~~ O~~O~

♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥ ♥~`♥~`♥~`♥~`♥~`♥~` ♥~`♥~`♥~`♥

Nie będę wspierać rozrostu rodziny Depp-Paradis

Ja już się przestałam łudzić, że kiedyś będę pierwsza.

Yoko_ono

kto powiedział, że te dzieci mają powstać przy pomacy Vanessy.. ;P

gosia2326

To trochę zmienia postać rzeczy...

Yoko_ono

no to jak?? teraz już popierasz?? ;D

gosia2326

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~

Tylko takim małym kawałeczkiem

Yoko_ono

yoko ono kim jesteś? :D czy ja ciebie znam?

tacyssup

Mam na imię Jagna(45l.), pochodzę ze słonecznego Kołobrzegu, mam trójkę dzieci - Jasia Stasia i Kevina, pracuję jako piekarzo-murarz w lokalnym zakładzie pogrzebowym. Po pracy lubię plewić mój ogródek oraz czytać rozwiązane krzyżówki.

Jestem siachnięta.
No tylko mi Pusi nie mów, że mnie nie pamiętasz :(

Yoko_ono

Nie wierz jej!!! Przecież to Yoko Ono- ta szczęściara, co była żona Lennona;* ;P.

Lady_From_Burton_World

Kurde... a już myślałam, że pozostanę anonimowa <peszek>
Lady Ty szczwany lisie :P:P

Yoko_ono

Haaa, za to kim ja jestem nie wie NIKT ;PP.

Lady_From_Burton_World

oprócz mnie. ja wiem ale nie wiem czy mogę ujawnić...

gosia2326

No już... NIKT nie wie, nawet ty, ujawniaj co tam sobie chcesz ;P

Lady_From_Burton_World

Ujawniaj ujawniaj... :D:D Może dowiemy się czegoś ciekawego.

http://www.youtube.com/watch?v=P9MNfhSrOZ8

Yoko_ono

jest za wcześnie.. ;P

gosia2326

już. to ten czas. 21.33. a więc Lady jest.. dziewczyną O.O

gosia2326

O Matko z córką, odkryłaś mój sekret ;PP... What now???

Nie no, tego to chyba każdy by się domyślił po...hmm...po Lady ;P. Jestem rozczarowana...

Lady_From_Burton_World

ja jestem wojtek i mam 12 lat.

a tak naprawdę to jestem pedofilem :3

Gehenn

O Gehenn, aż chce się zaśpiewać "Rape me, rape me my friend" :D:D

Yoko_ono

No i co narobiłaś! Teraz muszę sobie włączyć tą piosenkę ;D.

Gehenn, ja Ci nie wierzę. Napisałaś tak, żeby wzbudzić zainteresowanie, a pewnie jesteś zwykłą, szarą masą, jak reszta świata, reszta Filmwebu i reszta tego forum ;P.

Lady_From_Burton_World

to forum to nie zwykła, szara masa, lady, tylko przedstawiciele najgorszej schizofrenii tego kraju, nie oszukujmy się.

Gehenn

i co u ciebie wojtek??

gosia2326

spoko, ania. umówisz się ze mną?

Gehenn

Tak jest! I bądźmy z tego dumni! :D

paciek

Zachowujecie się jakbyście byli jacyś... jacyś siachnięci O.o

Yoko_ono

nie! jesteśmy najlepszymi siachniętymi schizofrenikami w kraju, a może nawet na świecie. tak wiec jak powiedział Paciuniek - bądźmy z tego dumni!!!

depp09

Nazywam się Izydor i mam problem. Żyję pozytywnie i piję kawę.

Mada_gringo

Chcesz o tym porozmawiać?

Mada_gringo

no i cudownie. Ja - Jadwiga, dla przyjaciół Jadźka. Moim największym problemem jest brak umiejętności pisania na komputerze i czytania postów powyżej czterech linijek. Jem budyń i piję sok ananasowy z puszki.

gosia2326

Jagna, gdybym miała przyjaciół mówiliby do mnie Jagna.

Czyli już się wszyscy znamy.

gosia2326

Mam na imię Jacuś i "kiedyś byłem uzależniony od heroiny, a teraz jestem uzależniony od metadonu."

paciek

Tato? to Ty?!

Yoko_ono

o jaa!!! Paciuś jest tatą Yoko?? taka sensacja, teraz? nie zasnę, dostanę pałę z klasówki z niemca i biologii, nie zdam, ni edostanę się na studia, będę bezrobotna a wszytko to będzie wasza wina!! ;P

gosia2326

Yoko... miałaś nikomu nie mówić... wszystko zepsułaś!!

paciek

jestem w szoku! mogliście nas na to jakoś przygotować a nie tak od razu.. :O

paciek

Ale tatooooo... mówiłeś że jedziesz do Tokio w interesach!!

Yoko_ono

Yyyhmm.... no taaa eee.. jakby Ci to powiedziec córeczko.... yyy kupie ci sukienkę tylko nic nie mów mamie!!!

paciek

Ale ja nie chce sukienki! Obiecałeś, że kupisz mi oryginalna Sake!
Jesteś u matki!

paciek

No dobra.
Moja rodzina była zafascynowana "Modą na sukces", więc nadali mi imię Brók (spolszczona wersja). Ksiądz dał się na to namówić odpowiednio użytymi "argumentami" ;P. Gdy byłam mała wołali za mną "Brukciu, chodź na obiad, Brukciu umyj rączki, etc...". U kolegów i koleżanek z przedszkola się to nie przyjęło, przezywali mnie próg, buk (jak to drzewo szumiące na wietrze) i tym podobne. Niespotykane imię utrudnia życie, szczególnie w gimnazjum, gdy w klasie są same Kasie i Asie (i Mateusze).
Moje życie zmieniło się wraz z przestąpieniem progu wysokiej szkoły, gdzie to w klasie mam same Kewiny, Esmeraldy, Izaury, Rodzery i tym podobne wynalazki. Jest nawet Rydż. Znalazłam w końcu przyjaciół.

Jeśli chcecie wstąpić do naszego klubu znajdźcie na naszej-klasie profil "Wszyscy z popierdolonymi imionami" i zapiszcie. Przyjmiemy Was z sympatią, bowiem każda Milagros i każdy Samuel zasługuje na szacunek.

Dziękuje.

;DD

Lady_From_Burton_World

Lady!, ja mam na drugie Mejsi :D:D

Yoko_ono

Oh Dear...jak się z tym czujesz??? ;DD

Lady_From_Burton_World

Czasami popłakuję w poduszkę, ale mama zawsze mówi mi że mam się nie przejmować i cieszyć się że jestem oryginalna.

Jagna Mejsi Ź. - oryginał jak ja pierdzió