Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
No właśnie już miałam Ci zdradzić parę tajemnic, ale jednak się rozmyśliłam :P
Tylko nie rozczaruj się podczas nocy poślubnej... John ma "malutki" problemik :):)
Co Wy macie z tymi postami?
No widzisz jak to jest... a tu ani wielkość ani jakość, a jeszcze czas go posunął więc życzę powodzenia ;p
No widzisz, bez urazy, ale do tego trzeba dwóch osób, więc...może z Toba cos nie tak było? ;DD
"All You need is love..." ;P
Yoko, przecie nie był aż taki źły ;P
'all You need is love..' - że tak zacytuję klasyka i... Lady ;D
Gośku, a można wiedzieć SKĄD ty wiesz o tym, że nie był taki zły??? :p
A tak w ogóle to może nie wnikajmy w szczegóły, wiem Yoko, że zazdrościsz, but now he's mine ;PP
Zazdroszczę? buhaha
Ja mam sześciu innych nowych piknych że hoho :)
A Ty masz w spadku zużytego Lennonka. No ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje :P:P
Gośka za dużo jednak wie, coś mi się wydaje, że ona ten ślub szykuje dla siebie i wyjdzie skandal w ostatniej chwili.
A teraz waśnie na bok, bo dziś wieczór panieński w LAS VEGAS!
Dobra dobra. Zużytego? Przecież on się nie starzeje ;p
Właśnie, dziś LV ;DD ciekawe co tam będzie się działo...
Ach no i jeszcze jedno- twój Elvis jest jeszcze gorzej zużyty, a Ibisz trzyma się tylko dzięki botoksowi więc... ;P
Yoko, jak możesz mnie posądzać o coś takiego.. wstyd! ;)
Wiem, no bo eee aaa yyy pprostu ;P a ślub urządzam tylko i wyłącznie z dobrego serca i po znajomosci. kiedyś mi i Johnnowi nie wyszło a teraz jesteśmy przyjaciółmi i gitara ;P poza tym mam Frediegio :))
i Lennon się nie starzeje! no.
Las Vegas nadchodzimy! oj będzie się działo :)
aha! no i właśnie przekazuję Wam bilety... już!
Dzięki.:) Odrazu mówię, że od kilku dni jestem abstynentką, więc niczego co posiada jakiekolwiek procenty we mnie nie wlejecie. :P
Oj dziewczyny dziewczyny... co my się mamy z tymi chłopami :P:P
Ja poproszę dużego fioletowego drina i dwa Carlsbergi :)
No i oczywiście czekamy na striptizera strażaka :)
Łohoho, ale dobre ;DD.
Pomarańczowego o smaku malin jeszcze nie piłam...
A może by ktoś jakąś muzykę wykombinował??? ;PP
* nie mogę się doczekać jutra ;DD
mam lepsze ;P
http://www.youtube.com/watch?v=QHkz5hbvqp0
Queen mój ;************************************************************
taaaaa... wiadomo, nie trzeba nic nawet mówić. genialne ;D :** nie tylko Twoj QUEEN- mój też ;)
ale tamta też Ci się podobała ;PP
Jezu, przed chwilą zadzwonił do mnie telefon i słyszę jakiś taki schizofreniczny śmiech ;(( a jestem sama w domu.. :((
znaczy z wami w Las Vegas ale przecież wyszłam do łazienki ;P
Dear...przypomniało mi się, jak kiedyś siedziałam sama w domu i trzy razy pod rząd zadzwonił telefon, a w słuchawce nikt się nie odezwał...nieźle się wtedy bałam :/.
Na szczęście nic się nie wydarzyło ;p.
Nie wiem co mogę Ci doradzić... teraz tez się będę martwiła czy się coś u Ciebie nie wydarzy...;p
oh, kochana jesteś ale nie martw się ;)
teraz Cię rozumiem jak się musiałaś czuc. ja mam wrażenie, że ktoś jest u mnie na górze ale nie wejdę tam. no i pozapalałam wszędzie światła. a najgorsze jest to, że telefon zadzwonił dosłownie sekundę po wyjściu rodziców ;( straszne..
jakby mnie jutro nie było na ślubie tzn., że to coś mnie zabiło.. :( ale mimo to postaram się być a póki co nie wychodzę z pokoju ;D
Zniknąć na parę minut i nikogo już nie ma :(
Gosia, mam nadzieję, że żyjesz, tylko poszłaś już spać ;D.
ooo! jak szlachetnie ;P
też się cieszę, że przeżyłam. no i już za kilka godzin.. ...ŚLUB!!!!!!!!!!!!!!!
co za emocje!!
A o której rozpoczyna się ceremonia???
Bo ja jeszcze jestem niegotowa! Makijaż nie zrobiony, fryzura w proszku, sukienkę trzeba przygotować...dear, tyle mam spraw na głowie! ;DD
dobra, Lady. zaczyna się o 18.30! mamy nie za dużo czasu więc. rzuć mi sukienkę to ją z krawcową poprawię. właśnie Ci przysłałam panią fryzjerkę. jak skończy to daj cynk to rzucę Ci mejkapistkę ;P
o nic więcej się nie martw. ja już tu wszystko ogarniam ;D no i kończę. zostały tylko maleńkie szczegóły. pan młody już gotowy i na miejscu z Timem. goście jeszcze nie dolecieli ale za niedługo powinni być. tylko wiesz - spokojnie i bez nerwów. wszystko pod kontrolą ;)))
No dobrze. Fryzjerka skończyła ;D.
Sukienka z tego co widzę tez już poprawiona...
Jeju...jaki stres...
nie Mada, nie jutro ;DD szykuj się bo to już zaraz :)
Uwaga! Rzucam mejkapistkę! ;P
ej no. ja też się stresuję.
Haha Mada chyba Ci dzień z zyciorysu wypadł ;DD.
Ok, mejkapistka już jest ;P.
Ty się nie możesz stresować, bo jak ty się zestresujesz to ja się rozpłaczę i co z makijażem? ;PP
Tak tak, ja już to zostawiam mejkapowistce ;PP
Ja się tylko martwię, że ktoś ucieknie sprzed ołtarza i tym kimś nie będę ja ;P.
ksiądz nie ucieknie. boi się a poza tym jest fanem Lennona i to dla niego zaszczyt.
dobra. wzięłam persen i zadziałał. Lady, masz! weź ale tylko jedną!!
jak ta mejkapistka? długo jeszcze?? za pięć minut masz być gotowa. potem jeszcze sukienka.
goście już są w kościule. a Ty masz się spóźnić i zrobić mega wejście ;P podejdziesz do ołtarza przy którym bedzie czekał John..no i dalej zobaczysz ;D
UWAGA!!!
kurdę, wiedziałam, że coś się stanie. ksiądz nie dojechał ze swojej wiochy na czas bo utknął w korku. jakieś drzewo się przewaliło czy coś. musimy zatem czekać.
ślub przekładam na godzinę 21.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
a poza tym jeszcze nie wszyscy goście są - nie ma m.i. druhen ;//. tak wiec spokojnie się przygotowywać.
ja tu zara zawału dostanę ;((
:(((
No niestety, Lady muszę Tobie i Johnowi teraz złożyć życzenia, gdyż iż
ponieważ, nie będzie mnie na 21 :((((((
A więc:
Oto dla Was ślubne życzenia
co mają gwarancję spełnienia
-prezentów ładnych
-smutków żadnych
-radości licznych
-potem dzieci ślicznych
-uniesień gorących wielu