Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
Czasami popłakuję w poduszkę, ale mama zawsze mówi mi że mam się nie przejmować i cieszyć się że jestem oryginalna.
Jagna Mejsi Ź. - oryginał jak ja pierdzió
Haha, ok, ale ty musisz być Rydźem, bo tylko ty jesteś tu płci przeciwnej ;PP.
Jagienko Mejsi, nie przejmuj się, to pięknie brzmi ;D.
Mi tam się zaczyna podobać moje Brók Klementyna...
No mogę być :P hmm no tak w sumie to ja jestem tutaj jedynym facetem :D ale jakoś nie czuje się odosobniony..xD
mogę być przypadkowym pedofilem, który pójdzie do brók i oświadczy, że przespał się z rydżem, kiedy ten miał siedemnaście lat.
Paciek, patrz ile osób chce mieć z Tobą romans ;DD.
No to ja, jako Brók, szykuję się do ślubu...z Rydżem ;P.
No z Packiem nie mogę bo to mój Tatuś. Gdyby to był mój brat albo brat mojego męża no to jeszcze no ale tak to nie ma jak.
Ale na Torna to się skuszę :)
w zasadzie to tylko dwie bo Yoko/Mejsi to twoja córeczka.. a ja jestem z tobą w ciąży! więc za późno ostrzegasz.. ;D
Zaplanowałam już nasz ślub ;D.
Wszystko będzie różowe, łącznie z twoim ubraniem Rydżu.
Przed ceremonią pójdziemy do salonu kosmetycznego na wygładzenie zmarszczek ;P.
Zaprosimy też Tejlor, w akcie przyjaźni.
A potem urządzimy różowe wesele nad basenem ;DD.
W sumie to ja muszę być na ślubie, bo muszę poprowadzić tatusia do ołtarza.
A tak na marginesie - co na to Twoja obecna żona a moja mama drogi tatusiu?
z jedenj strony Yoko, z drugiej ja. pasuje idealnie.. tylko co jeśli Gehenn też będzie chciała Cię poprowadzić do Lady?
Rydż, będziesz miał welon?! Hahaha ;DDD
Ależ to będzie piękny ślub.
Aha i jak już się to wszystko skończy to ja chce usłyszeć Beatlesów "All You need is love". Załatwicie? ;P
usłyszysz 'all you...'. będzie tak: koniec ślubu, odwracacie się do ludzi i zza filarów wychodzą ludziki z instrumentami i grają i śpiewają :D czy wolisz oryginał z kaset?? ;P
tak. welon uszyję mu własnoręcznie ;D
Wole, żebyś mi sprowadziła prawdziwych Beatlesów, którzy mi to zaśpiewają, a tak w ogóle to John Cie może zastąpić, drogi Rydżu/Paćku ;P.
spoko. to jutro wam powiem czy mi się udało ich załatwić. dzisiaj zaraz zadzwonie do Johna i spróbuje coś zagadać. pasi??
powiedział, że musi przemyśleć. odpowiedzi na wszystkie pytania da jutro po 16.00 jak do niego zadzwonię. więc musimy czekać...