Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
Czekoladowo-orzechowo ogórkowy :):)
Zapędziłam się trochę z tymi figurkami, przepraszam. ^^
Ale jak będziesz robić ślub mój i Johna to ja zamawiam tort nr 1 :D
spoko ;P a będę robić?? nie no ja chętnie ;)ale dobra. wracając do meritum ;) czekoladowo-orzechowo-ogórkowo-truskawkowo-jagodowy z malinami niech będzie. pasi??
nie czekam dłużej. zamawiam. jak coś posypie się majerankiem z odrobiną cynamonu i wiórek kokosowych i będzie dobrze. ale chyba i tak jest ok.
no niech Ci będzie. na plaży pod wieżą ajfla w montreux obok pomnika Fredunia w afryce na granicy europy, azji i ameryki północnej
na plaży pod wieżą ajfla w montreux obok pomnika Fredunia w afryce na granicy europy, azji i ameryki północnej nad wodospadami Wiktorii. koniec. już nic nie zmieniam. ;D bilety powysyłam wam przez sowy. w poniedziałek powinny dolecieć.
Niestety. Jest taka pogoda, że są zakłócenia na liniach i sowy mogą nie
dolecieć w poniedziałek...:P
Aha, a wiecie jak mój Bono się ucieszył jak powiedziałam mu o zaproszniu?
Powiedział, że musi się odstresować po tym jak Barak Osama dostał Nobla, a
on nie.;p
no i dobrze, się wyluzuje facet ;D
jak nie w poniedziałek to we wtorek. byle do czwartku. z filmwebu leci się 2 godzinki, no dobra.. maksymalnie 7. ale lecimy wszyscy razem więc nudzić się nie będziecie. no i oczywiście w pierwszej klasie
Dziękuję Ci, moja prawa ręko ;DD.
Ach...już nie mogę się doczekać... ;P
Wait! Tim i Helenka są na liście gości???
będą Beatlesi, Nirvana, Kryśka, na specjalne życzenie Gehenn Danny Elfman i przede wszystkim Queen(Lady jeszcze o tym nie wie więc ciiii ;P). A tak to w między czasie orkiestra grająca utwory na zamówienie i didżej (również utwory na zamówienie). no bo przecież beatlesi, nirvana i ta reszta to głównie jako goście. tak dodatkowo coś zaśpiewają, nie?? ;D
No tak. A co z prezentam? Ostatnio modne są takie listy jakie prezenty
życzą sobie państwo młodzi, żeby sie nie powtarzały, typu 3 miksery, 7
żelazek, 4 serwisy do kawy...
Lennon powiedział, że przyjmie wszystko dlatego to Ty, Lady musisz sama zrobić listę co chcesz dostać. potem każdy wybierze co im da. Za tych niepolskich wybiorę sama i napisze im mesa co mają kupić ;P
A właśnie, że nie ;P.
Tzn. od tych, którzy mają zły gust chętnie przyjmę...tzn.przyjmiemy pieniążki ;D.
A od tych, którzy znają się na modzie prosiłabym coś od znanych projektantów, jakieś ładne bluzeczki, spódniczki, spodnie, dodatki...
Da się zrobić, prawda? ;PP
O mikserach, mikrofalówkach i innych tego typu badziewiach zapomnijcie, ja mam zakaz wstępu do kuchni, nie umiem gotować, nie lubię gotować i nie będę gotować, o!
Nie nie, kwiaty muszą być. ;D
Lubie kwiaty.
Ale jak ktoś posypie ryżem to dostanie takiego kopa... ;PP
Paaaaciek, jesteś genialny ;DD.
Gośka, ok, zgadzam się, chociaż z moim szczęściem to wątpię w wygraną... ;P
zaufaj więc w nieszczęście innych gdy stracą wygraną ;P to jak? mam okradać bankomat? będziemy sypać banknotami??
Dobra, możecie sypać fałszywymi ;D.
Efekt będzie podobny...
Aha- takie mam małe życzonko, żeby usłyszeć "I'm going slightly mad" na żywo ;P. Da się zrobić???
Tak Gocha, okradaj, jak potrzebujesz pomocy to możesz na mnie liczyć ;p Pomysł z banknotami jest genialny ;D To kiedy ten ślub ? W czwartek ?
w piątek!! grr.. ;P
Lady, z Fredkiem mamy już wszystko ustalone. zaśpiewa co tylko będziesz chciała ale jeszcze o tym nie wiesz bo to niespodzianka. i nie mów o tym więcej bo stawiasz mnie w kłopotliwej sytuacji żebym nie wyszła na złą organizatorkę a jednocześnie nie zdradzała niespodzianek ;P tak więc oficjalnie nic o tym nie wiesz ;D
banknoty sztuczne pomieszane będą z prawdziwymi. zobaczymy kto ma szczęście ;P
Będą ofkors ;D
Spójrzcie jaaaaaaaakie fajne ;DD
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/30101361/The+Beatles+cake03.png
A będziesz miała suknie slubną??
Przypominam ze na slubie trzeba miec coś starego, pożyczonego, niebieskiego
i costam jeszcze!!
Ach co to będzie za ślub...
Lady, ode mnie prezentu nie dostaniesz, bo w dalszym ciągu nie pogodziłam się z tym, że wychodzisz za mąż za mojego męża.
Lady, mogę wiedzieć jak będzie wyglądała Twoja sukienka?? muszę dopasować ścieżkę prowadzącą do lokallu ;D
A więc: będzie na cieniutkich ramiączkach. Góra mocno dopasowana, na dole leciutko rozszerzona. Żadnych kwiatków, kokardek, falbanek, warstw. Biała.
;D
Do tego welon o długości...do połowy pleców ;P.
A w wiązance białe i kremowe róże.
Tyle informacji wystarczy? ;PP
a więc czarny ;D
Druhny - szykujcie czarne i tylko czarne sukienki bez żadnych kolorowych dziadostw ;P
mogę się obsadzić w roli twojego/waszego świadka??
Tim, Johnny, Kurt, Piotruś Pan czy Paciek?? kogo wybierasz na świadka? (muszę wiedzieć jak was wszystkich posadzić na ziemi ;D)