Na pewno każdy zna zasady
Zaczyna się od jakiegoś aktora filmu w którym grał i tak dalej
przez różnych aktorów do johnnego deppa
Podaje przykład
Hugh Grant-To właśnie miłość-Bill Nighty-Piraci z karaibów-Johnny Depp
Następna osoba niech zacznie od Richarda Gera
Hmm...skoro ty jesteś jednym świadkiem to do Ciebie będzie pasował...może Tim? Nie będzie z Nim problemu- na 100% ubierze się na czarno ;D.
Tak. Tim.
nooo w czwartek. spoko marynia ja już wszystko załatwiłam ;P obecność wszystkich kobiet z listy obowiązkowa - facetom wstęp wzbroniony ;D
tak. z tortu też ktoś wyskoczy ;)
No faktycznie mam problem bo mam 3 miliony osób towarzyszących :)
Kogo by tu wstawić... jeszcze się trochę pozastanawiam i jak wrócę z pracy (bo aktualnie to ciężko pracuję jakby ktoś się pytał :P:P) to kogoś wybiorę.
A na wieczór panieński proponuje striptizera - strażaka i kominiarza :D
Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;D.
Ja mam pierwszy raz od bardzo dawna kogoś innego na avku niż mój kochany Freddie;************
Długo tak nie wytrzyma, ale do piątku muszę ;P.
Na prezent od Hałsa nie licz bo aż tak się nie wysili.
Piotruś pan też nic nie przyniesie bo nie ma stałych dochodów - no chyba że chcesz jakiegoś grzyba z lasu, mech albo banana.
Jeśli chodzi o Freda i Elvisa to może coś tam przyniosą.
Ibisz to debil więc nawet się nie domyśli że coś trzeba przynieść
A Deppcio-klepcio (moja siostra tak mówi) może ci załatwić numer do swojego tatuażysty.
I nikogo więcej nie biorę ze sobą bo akurat mam po jednym na kazdy dzien tygodnia :)
"Ibisz to debil więc nawet się nie domyśli że coś trzeba przynieść "
I tu się mylisz, my dear! Ibisz przyniesie mi perłowy mikrofon ;D.
Heej! A może ktoś zaprosi Turbodymomana? taka osobistość...szkoda by było go pominąć ;PP.
"This is it"...mmm ;)
Ja bym Go nie zapraszała na Twoim miejscu, Ty wychodzisz za 1 Lennona, a jak TurboDymoMen Cie zawstydzi i wyjdzie za 1,5 Lennona? Będzie siara.
;DD
Masz rację...nie mogę tak ryzykować ;P.
Ale Ibisz przyniesie mi perłowy mikrofon, to jest pewne ;P.
głupia Yoko, hałs i tak wystawi cię na weselu, bo kocha KADI.
o! <foch>
ej, no? to co z tym wieczorem panieńskim?
-lady, nie czytaj-
Kadi Sradi :P
Liczy się fakt, że chociaż przez chwilę pokażę się z Nim publicznie, może nawet będą zdjęcia, a jak już mnie wystawi to mam do towarzystwa pozostałą piątkę towarzyszy :)
W@ie@czór pan@i@eń@ski mo##że#my urzą^dz^i%ć w L%a%s V&eg&a&s - P&E&Ł&E&N SZ&A&Ł!
(Te znaczki to szyfr, żeby Lady nie wiedziała o co chodzi ^^ )
Kurza stopa! Złamała szyfr!!
Kadi to dyrektorzyna szpitala, która gdyby miała okazje zgwałciłaby Hałsa już w pierwszym odcinku pierwszego sezonu. Nosi za ciasne kompleciki aby Hałs mógł gapić się na jej jędrne piersi i jędrny tyłeczek :)
Aaach...czyli jakieś wredne babsko.
Mam nadzieję, że nie zjawi się na moim weselu, bo panna młoda wykopie ją osobiście ;P.
Nie no wredna nie jest , jest bardzo dobroczynna i miłosierna.
Jest po prostu bardzo napalona na Hałsa, chciałaby żeby ją ktoś zapłodnił ale niestety jej ciało nie działa tak jak działać powinno.
I nie że jej nie lubię - czasami mnie tylko irytuje :)
No dobrze, nie będę tam między Was wnikać ;P.
To kiedy ten wieczór??? Czwartek był wcześniej w planach... ;D
no jasne, że się nie zjawi. zatrudniłam najlepszych ochroniarzy w wiosce i oni już przypilnują ;)
czyli jedziemy do Vegas!
Yoko, spokojnie. no wiesz, życie. tym razem padło na Ciebie ale pomyśl tylko, jaka ta nasza Lady będzie szczęśliwa ;P. Ty masz kilku innych więc i tak powinnaś się cieszyć - nie każdemu udaje się poderwać Piotrusia Pana ;D
...powiedział też, że nie może doczekać się ślubu i pierwszego spotkania z Tobą oraz ponownego z Yoko ;D
potem była przyjaźń, coś więcej, Yoko o czymś nie wie, i dalej coraz mocniejsza przyjaźń i tak się zrobiło ;D