tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Oj to szkoda...
no ja muszę coś znaleźć jakieś ulotki, albo gazety, bo potrzebuje kasy. zbieram na buty, a mama nie chce mi dać, bo mówi, że jej się nie podobają i mi nie da kasy... no nic dziwnego, bo zbieram na glany ;) hehe
Oooj... glany:P
Ja 2 lata temu kupiłam i też mi mama odradzała, no, ale się zgodziła bez problemu;)
Z czego nosiłam je z miesiąc i hmm.. przestałam, a tak mi się podobały u koleżanek.. nie wiem jakieś nizebyt wygodne były:P
Znalazłam takie coś:
http://www.cdockpirates.com/images/sparrowlic.jpg
Czy przypadkiem nie ten sam adres, na który wysyłamy listy?
to szkoda..:\ naprawde taka praca uswiadamia jak zycie ludzkie jest marne..
ja w swoim zadupiu nie mam McDonald'a. xD moze cos jutro wykombinujemy.:)
pozdro.
Ja na jesień pewnie sobie nowe glanki kupię. Ostatnio miałam takie krótkie. Cudowne! Ale noga mi trochę urosła i już są za malutkie, więc trzeba w kolejne zainwestować... Ale to fantastyczne obuwie. Wygodne, wbrew pozorom.
np. na pocztę torrent to plik, za pomocą, którego pobierasz np. film musisz mieć do tego jeszcze program np. BitComment czy Azures (nie wiem jak to się prawidłowo pisz) i już. zresztą na GG wszystko mogę dokładniej wytłumaczyć ;) 7286818
Dziś (o dziwo) dostałam odpowiedx ze Stanóe po ponad miesiacu czekania przyszedł do mnie list.
W kopercie bylo zdięcie Deppa niby z autografem napisanym srebrnym markierem, ale odrazu odgadłam że to odbitka :( zadengo listu na kopercie nie ma nawet pieczatki że to ze Stanów , ale ciesze sie ze chociaz tyle:P Tymbardziej że mam dzis urodziny
Ja też życzę wszystkiego najlepszego!! A możesz podać dokładną datę kiedy wysłałaś ten list? Proszę, bo chce wiedzieć czy też mogę się już szykować na odpowiedź :D
Na pewno to jest odbitka? Kurcze szkoda :(
Wszystkiego najlepszego!!! Zapewniam cię jednak, że to nie odbitka. Na papierze widać wgniecenia, po tym srebrnym markerze. Zresztą zastanawiam się skąd wzięliby taką srebrną farbę. Normalnie to by im na szaro wydrukowało...
dziewczynki,żegnam sie z Wami...na 2 dni!:D:D jade do kuzynki! tylko nie piszcie za duzo bo nie bede nadazac za czytaniem!:D
pozdro! do piatku!;]
;*;*;*
Witam dziewuszki:D
Przepraszam, że od wczoraj do dziś wieczora się do was nie odzywałam:D Martwiłyście(Na pewno nie, nawet nie zauważyłyście, że moich postów nie ma(Joke))się?? Kochaniutkie wakacje są i ja w domu wysiedzieć nie moge ciągle gdzieś wybywam:D Jutro też mnie w domu nie będzie]:-> Dziś jeszcze pojechałam na malutkim kacu(po wczorajszym:D) do Wieliczki do koleżanki, cały dzień siedziałam z nią i obgadywałyśmy każdego faceta:D Potem jeszcze poszłyśmy na piwo(kto pił to piwo to pił) do zamkowej z innymi kumpelami. I tak mi super minął dzień. Jutro też się wybieram do Wieliczki z Kamilem się zobaczyć. Spróbuje go sobie owinąć(żeby się we mnie zakochał marzenie moje;()... Ale czy mi się to uda to wątpie;(
Słuchajcie nie myślcie;) Przeczytałam wszystkie posty. Dziękuje wam laseczki za to, że życzyłyście mi miłego picia:D I bardzo dobrze mi się piło z moją kompanią(jutro następna impreza, jeszcze dziś miałam iść na jakąś impre:|)... Pośmiałam się i było super;) Kemposiu szkoda, że Ci się nie udało z tą całą Twoją ehm... że tak powiem robotą(dobrze mówię??) No szkoda. Anuś wiem, że szukałaś pracy. No ale coś nie wyszło;( NADIA moja droga ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, szczęścia i zdrowia oraz faceta(chyba, że już masz) o którym marzysz. By się zjawił w twym życiu taki wspaniały jakiego Ty chcesz:D No i czego sobie kochana zażyczysz:D Super, że dostałaś autograf:D Ja niestety nie dostałam i nie dostane go;( No ale nic:D Kasiu Ty to taka obrotna kobita jesteś:D Glany chcesz sobie kupić? Hm... ja w glanach nigdy nie chodziłam i w ogóle nie chce się do nich przymierzać. Nie pasują do mnie takie buty;) No ale jeśli chcesz robote. To nie radze rozdawania ulotek bo, to jest naprawde męczące i jeszcze ludzie niektórzy są nieżyczliwi;(
No ale się napisałam:D Miłego czytania:D Ja sobie jeszcze troche posiedze na forum:D Aha jeśli chce ktoś moje gg to podaję: 1132255
Prosze się przedstawić nickiem i odrazu imieniem. Z góry dziękuję;) Pozdrawiam dziewczynki;)
Aha byłabym zapomniała o mojej kochanej Anuś. Moja droga wracaj do nas jak najszybciej;) Już jesteśmy stęsknione za Tobą:D Pozdrawiam Cię buziaki:*:*:*:*:*
Nadi wszystkeigo najlepszego:*
Kasiu napisze do ciebie to mi wszystko wyjaśnisz dokładniej. A jak bym zapomniała to ci podam na wszelki wypadek moje gg( jest gdzieś tam ale podam jeszce raz) 746524.
A co do wolontariatu to ja miałąm do domu spokojnej starości chodzić ale tez nie wyszło.
A ja naprzekór będe pisać o każdych pierdołach (jak zawsze)więc nie mogę w bibliotece znaleść książki, szlag mnie trafia jakiś debil ją trzytma kupe czasu ale inny egzemplarz jej sobie już zamówiłam;]
No i co tam dziewuszki słychać?? Bo nasz temat gdzieś poszedł w zapomniane. No piszcie co;) Bo całkowicie o nim zapomnimy;) Byłam dziś w Wieliczce... zajebiście było, no ale za krótko byłam;( Rodzice zadzwonili do mnie i kazali mi natychmiast wracać do domu;( Jaka byłam wściekła:D Łooo to ja nie mogę;) A gadało mi się dobrze z Kamilem i Karoliną;) To mi kazali wracać;( eh... chyba się tu zanudzę:/ Na szczęście jutro też jadę do WLCK by się dowiedzieć czy kuzyn dostał się do liceum...
Taka cholera cisza tu zapadła jak Anusia(PPG) pojechała... To co się stanie jak ona pojedzie do Koszalina!! I nie będzie miała z nami kontaktu;( To wtedy wszystko będzie zapomniane;( Eh... Laski laski. Piszcie co... bo jak nie to zaraz rozkręcę tu impreze, a wtedy będzie taka biba, że normalnie nie ma porównania:D No to trzymajcie się laski;) Pozdrawiam;)
Kolejne pierdu pierdu z mojego życia: Idę ogladać Miodowe lata i coś wszamać, mam bałagan na biurku i kurde dziś się obudziłam przed ósma!!! bo nowa sąsiadka zadzwoniła, porąbało ja czy co? otej godzinie.. co za ludzie..spadam bo mi serial leci. Trzymajcie się
Foxi Ty to dopiero nie nagadana jesteś:D Ja też mam burdel na biurku i pełno jedzenia w klawiaturze. Pod literą X mam pizze, a pod literą Q mam bułeczke:D Nie no joke;) Śmiać mi się chce;) Eh Foxi Foxi;) Wariatko jedna;)
Hehe...Anuś to ja dopiero mam tam pod klawiaturą bajzer, paprochy, a nawet żółtko jajka. Oglądnełam "Miodowe lata"-lubię to. A teraz popijam soczek i słucham starej piosenki po francusku<-piękny to język.
A co to? Tylko my tu pierdu-pierdu? Już Was dziewczyny wymiotło na wakacje?
Chyba wszystkich wymiotło:( A my same sobie tylko gadamy:( No nie dość, że na gg to jeszcze na forum:D A tak nawiasem mówiąc nie wiecie co się dzieje z Patusia_ Depp?? Bo jakoś nie widze jej na gg ani na forum:| Gdzie ona jest??
Wiem kemposiu już odpisałam:)
A patusi depp tez dawno nie widziałam. Foxi a był tu jakiś co sie dowalał?
Pozdrawaim
Chwaliłam się już w innym temacie to pochwalę się tu i od razu baardzo podziękuję Polusi!! Doszedł do mnie dzisiaj ten autograf... Byłaam baardzo happy! I kto by pomyślał, że bede miec autograf deppa hehe... ;) Dzięki wielkie wszystkim za pomoc^^
Echhh:(
Ja dziś się nie powinnam wypowiadać, bo mam okropny dzień:(
Jeden z najgorszych:(
Z każdym się kłocę i to najgorsze, że wcale tego nie chcę :((
Po prostu sił nie mam:(
Co się stało Kemposiu?? Że ze wszystkimi się kłócisz?? Trzym się...
Cholera laski ja się dziś w domu zanudzę!! Nie jade dziś nigdzie do żadnej Wieliczki czy tam gdzieś. Przecież mnie coś trafi jak tak będę siedzieć:(...
A czujesz, że jest lepiej?? Hej laska trzymaj się:D Jutro będzie... lepiej(zawsze mówie "Gorzej":D) Trzymaj się:D
Ja się nudze... Zanudze się w domu:(
Kemposiu mam do Ciebie pytanie:D Wysłali już do Ciebie te filmy które sobie zamówiłaś. Na tej stronie co nam tu podawałaś;)??
Co za chamy... I oszukiści jedni:D:D:D:D Słuchajcie Dziewczyny jaki schiz:D Co czytałam na allegrao:D hahahahaha Gościu wystawił do sprzedania autograf Deppa. Powiedział, że ma dwa autografy i jeden chce sprzedać. Wysłał podobno do niego list i dostał dwa:| jedne mu podpisał z piratów:D No i wstawił ten autograf. I ja nie wiem co za ludzie biją się o ten autograf:D 61 złotych jest teraz stawka. Nie wiem wczoraj sprawdzałam, zaraz zobacze jaka teraz jest cena:D hahahahahaha... Ale mam polew z nich hahahaha:D
Pomyłka...:D hahahaha 51 złotych zaraz wam dam link:D
http://www.allegro.pl/item206969371_hit_johnny_depp_piraci_z_karaibow_autograf_. html
ludzie są nienormalni:D:D:D hahahaha
Niee... To jakieś nie porozumienie jest:D hahahahahaha. O lol jak mi się śmiać chce to ja pierdziele;) Pozdrawiam;)
hahaha jaka beka:P
nie no sorry
ale ten koleś co sprzedaje ten autograf to jaja odwala:P
takie same zdiecie dostają inny po wyslaniu listu na ten adres
Johnny Depp
c/o PMK/HBH
700 San Vincente Ave.
# G - 910
W Hollywood, CA 90069
USA
zamierzam tez tu wysłać:P
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?f=2&t=60144&hilit=johnny+depp
WSYYŁAJA TAKŻE INNE POD TYM ADRESEM
W KAZDYM RAZIE ZOBACZCIE ŻE TE PODPISY SA TAKIE SAME ZNACZY TO ODBITKA TO POLEGA NA TYM ŻE MASZYNA ODCISKA NAPIS NA ZDIĘCIU:p
JAKA JAZDA
TO TEN SAM KOLEŚ CO GO DOSTAŁ GO SPRZEDAJE HHEEE WYSZŁAM NA GLUPKA
ALE I TAK TWIERDZE ŻE AUTOGRAF WYGLADA TAK SAMO NA KAŻDYM ZDIECIU I NA MOIM TEŻ
JAKA JAZDA
TO TEN SAM KOLEŚ CO GO DOSTAŁ GO SPRZEDAJE HHEEE WYSZŁAM NA GLUPKA
ALE I TAK TWIERDZE ŻE AUTOGRAF WYGLADA TAK SAMO NA KAŻDYM ZDIECIU I NA MOIM TEŻ