tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
popatrz na różne autografy przysłane od niego na większości podpisy nie różnia sie nawet kropką czy plamka w innym miejscu
Witam Panie serdecznie! Nie było mnie przez jakiś czas, bo musiałam kompa oddać do naprawy! Al;e mam dobrą wiadomość! DOSTAŁAM AUTOGRAF!! Jaka jestem szczęśliwa! Jeszcze nie przeczytałam postów napisanych pod moją nieobecność, ale mam zamiar to zrobić! Aha! I jeszcze jedno idę dzisiaj na Pirat.ów 3 :D :D :D
Eh... może Johnny był tak wyćwiczony, że bez żadnego potknięcia podpisywał wszystkie zdjęcia. Ale to jest głupie no nie:D:D:D:D:D hahahaha
No widzicie kolejna szczęściara co dostała autograf... eh... jak ja bym chciała go dostać;( Jak bym dostała autograf od niego to ja pierdziele chybabym się poryczała z radości...:)
Ohh...jestem padnięta ale się dziś z przyjaciółką nachodziłam. Z jedego krańca miasta na drugi. Bo z nas to takie Jasie wędrowniczki. Ale dziś były brechty;]]] jeszcze takie padnięte poszłyśmy do kumpeli i...wyżarłyśmy jej bombonierke=D. Zaraz idę do przyjaciółki by oglądnąć film- "Aleksander". Gratuluje kolejny szczęśliwym posiadaczką autografu i trzymam kciuki za resztę.
Eee Foxi ale jesteś... Jak mogłaś koleżance zjeść wszystkie bombonierki:D?? No wiesz co:D hahahaha trzymcie się laski;)
Łooo Anusia wróciła:D:D:D:D:D:D:D No i teraz jesteśmy happy:D Witamy Cię Anuś spowrotem;) i jak było??
Aleksander coś mi ten film mówi, ale nie pamiętam czy go oglądałam??
Nie wiem Kasiu chyba go nie oglądałam:(
No HELOŁ!!:D
wrocilam :D
tesknilyscie Lole,co nie???? ;) ;* moje mordziuchy kochane..;* <lol2>
i tak mnie nie bedzie bo o 18 jest u mnie na "wiosce" Kabaret Moralnego Niepokoju. :D:D
ale jaja beda.;] Anus,dzieki za to,ze napisalas iz beze mnie jest cicho.;]
pozdro!;*;*
Wiecie co dziewczyny. byłam na jednym blogu tutaj na filmwebie... I była tam fotka Orlanda Blooma, na której zauważyłam, że Bloom wskazuje palcem na drugą swoją rękę, na której były 3 kolory... Zielony, żółty i czerwony. A wiecie co to oznacza?? Że gość słucha muzyki reggae. nie no jak zobaczyłam tą fotke to bardziej polubiłam Blooma za tą muzyke i w ogóle za całokształt:D On jest the best;) Ale przepraszam, że zaczęłam gadać o innym aktorze:D Ale musiałam wam to napisać:D Hehehe]:->
Pozdro:*:*:*
dzieki za ladne powitanie!! ;* na kabarecie bylo swoetnie! ale sie nasmialam!! ;D
ja tez lubie reggae.;] a w szoku jestem ze Boom tez to lubi;]
pozdro mordeczki! ;D ;*
anusiadymek - ZMIENIŁAS AVATAR HEHE JUZ SIE PRZYZWYCZAIŁAM A TAK MYSLE NIE MA ZNACZENIA CZY TE AUTOGRAFY PODPISYWAŁ ON LEPIEJ MYŚLEĆ ŻE ON JE PODPISYWAŁ BO TO DAJE WIECEJ RADOCHY:p
HEHE
He he ;) ja mam nadzieję, że to on choć trochę w to wątpię, ale nadzieja matką głupich (bez obrazy oczywiście; może to tylko w moim przypadku? ;))
Nadia zauważyłaś. Tak też się przyzwyczaiłam do tamtego. Ale teraz stwierdziłam, że należy coś zmienić...Ciągle ta sama mordeczka:D Teraz innego kochasia sobie dałam:D hahaha
Pozdrowionka;)
Dziewczyny wiecie jak się boje;( kurwa mać(przepraszam za słownictwo ale inaczej być nie może;() Słuchajcie... Kuzynka napisała mi esa, że ma dla mnie materiały do nauki po polsku i po angielsku, do tej mojej roboty;(
Dziewczyny ja mam dwa dni do wyuczenia się tego. A jeszcze nie dostałam tych materiałów;( I o ile się nie myle na pewno dostane je w niedziele(bo wtedy kuzynka do mnie przyjedzie)... Kurde i jak mam się tego nauczyć. Pisała mi jeszcze, że tego jest w pizdu i jeszcze troche;( Dziewczyny jak się boje to sobie nie wyobrażacie;( robota robotą zajebiście, że zarobię, ale jak pomyśle, że musze się tego na pamięć uczyć i jeszcze po angielsku(co mam małe trudności w tym fachu;() to mnie tak brzuch boli, że masakra;( Boje się i to bardzo;(
Hmmm właśnie aż byłam ciekawa kto jest na Twoim avatarku Anusiu :D
Uuuj wolę Johnny'ego jednak:PP
ooojć, a jak będziesz w końcu pracować, że tyle materiałów do nauki?
Kuuurde, wlasnie probowalam maila do tego dvdkomisu napisac, zeby im przypomniec o moich filmach i piszę, że nie ma takiego adresu mailowego :| :(((((
Anuś,to masz niemiło w tym momencie.. :/ a nie możesz miec malej sciagi? kartke w cos wlozysz i w razie wpadki ebdziesz miala skad zerznac.:)
3maj sie. ;*
A tak z tym podpisem to sie zastanawiam czy nawet jak to nie maszynowo to czy nie przypadkiem ktoś inny to podpisuje:(
Pozdrowienia:)
Co tak nadajecie na Orlanda??:D Teraz go sobie dałam(nie martwcie się jak mi się znudzi to Johnnego dam:D) bo mi zaimponował normalnie na jednej fotce jak zobaczyłam, to byłam w mega szoku. I postanowiłam go dać, bo też jest bardzo przystojny i w dodatku jaki dobry(bardzo dobry) aktor:D
Co do tej nauki... To Anuś i Kasiu chyba widocznie zrobie sobie ściąge:D Tak trzeba sobie przypomnieć czasy szkoły... Kiedy to ja ostatnio ściąge robiłam?? Nie pamiętam, bo ściągi zawsze kseruje od koleżanek]:-> ale ja to jestem jednak szprytna;D Teraz bdę musiała sobie sama zrobić. Tylko, że z języka angielskiego. Bo z polskiego jak raz przeczytam to mi to wejdzie do głowy. To przecież historia jest;) A historia szyko wchodzi mi do głowy(tylko nie po angielsku;() No nic laseczki trzymcie za mnie kciuki... bo w poniedziałek mam pierwszy dzień roboty... Co do tego to też bym się kłóciła:P W poniedziałek jak pójdziemy do Zamku z moją kuzynką, zaraz nas wyślą do Kopalni Soli i zjeżdżamy na 3 poziom do muzeum Żup Krakowskich i tam będziemy mieć wykład z jakieś godziny. No, a później to pewnie kierowniczka nam będzie tłumaczyć co i jak. z godzina zleci. To 3 godziny w plecy. Godzina 10 mamy być dodać 3 godziny na naukach to 13:00 i do godziny 16:00 robimy. to się znaczy kuzynka robi do 16:00 ja do 16:30. No i pracy mamy tylko 3 godziny;) No ja 3,5 godziny;) Cholera musiałam wam to napisać;) Hehehe;) Trzymajcie się laseczki i pozdrawiam;)
Hehehe ale sobie teraz robótke znalazłam:D Jak mi się laski nudzi;) Teraz idę myć samochód, sama nudzi mi się pierońsko. I powiedziałam, że chce umyć samochód. Uwielbiam pucować mój lanosik;) Będę może za jakieś 2 może 3 godziny;) Bo troche mi zejdzie z nim;)
ja wstalam dopiero. <lol> uwielbiam spac do 12 hahahaha ]:->
ja lubilam z tatem myc samochod ale ojciec ostatnimi czasy sie rozleniwil i woli pojechac na myjnie.;]
pozdr.;*
Do Katarzyny-92: "Aleksander" był by całkiem dobrym filmem (fajne sceny walk był)gdyby pominieno wątek gejostwa. Bo w tym filmie Aleksandra przestawiono jako wielkiego wodza i jako geja...do dziś nie mogę z przyjaciółką z tych dwuznacznych scen;p
Hehe, widzę, że Anuśka zmieniłaś sobie Johnny'ego na Orlanda. Ty Zdrajco, jak mogłaś!!! hehe...żarcik to był;]. Lubię Bloomcia, nie zły aktor ale najbardziej to go lubię za tą buzkie=D
Mi się osobiście "Aleksander" niezbyt podobał, chociaż przyznam, że sama historia jest ciekawa i głównie to ratuje film. Bo gra aktorów na średnim poziomie. Trochę się podnudziłam... A sam Aleksander nawet gdyby gejem nie był, to i mimo wszystko wygląda na homo xP
Polusia, ja to wymiękam z jego kąpielowego. Wszyscy mieli kąpielowe a on jedyny orginał miał kąpielowego;p
He, he. Gejowska historia z tego Aleksandra. Na to wychodzi. Dziewczyny odkryłam, że na moim autografie tez jest z tyłu wgniecenie <jupi>
Nie oglądałam Aleksandra... Ale oglądałam Troje;) Bardzo dobry film, też nie cierpnie Brada... Nie cierpię go, ale oglądałam film ze względu na to, że kocham historie. Tylko dlatego. I film był bardzo fajny. Podobał mi się;)
Skończyłam właśnie polerować mój wozik;) Hehehe co za peszek właśnie deszcz zaczął padać. Na szczęście ani kropelka nie spadła na lanosa;) A sam wóz się błyszczy jak psu jaja:D Znaczy się pozytywnie, nie negatywnie;) Pozdro;)
Aha a tak nawiasem mówiąc... Pytanie dotyczy się Kasi;) Kasiu słuchaj no;) Ty w końcu widziałaś tych piratów? Czy nie?? Bo ja widziałaś to zapraszam na mój blog i skomentowania mojej paskudnej notki na temat piratów 3:D I za to też zmieniłam avatar;) hahaha;) <--(((((((((((((joke)))))))))))))
ja tez lubie historie, uwielbiam filmy o II wojnie swiatowej kocham serial kompania braci mam na jego punkcie bzika:P
a co do samochodu ja nienawidze myć samochodów i jak juz skończe i zamiast błyszczeć to sa wymazane
Nadia słuchaj mnie... Ja to kocham samochody. Samochody, historia i Nightwish to całe moje życie;) Normalnie kocham je;) A swój wozik już tak kocham, że musi lśnić... no jak go oczywiście myje. A że dziś mnie taka ochotka wzięła na to mycie to sobie nie wyobrażasz:D I musiałam go umyć(a nie był wcale taki brudny) ale jak Anusia sobie ubzdurała myć wozik to postawiła na swoim:D No i reszte znacie:)
Jeszcze jedno jeszcze jedno mam pytanie do Kasi:D:D:D Kasiu słuchaj bo byłam u Ciebie na blogu i patrze sobie co Ty tam masz w ulubionych filmach... No i patrze i nie mogę dowierzyć... Dziewczyno jaką Ty masz psychike zajebista:D Tyś oglądała PIŁE?? Ja odrazu mówię nie oglądałam filmu ale coś o nim słyszałam(mój brat jest psychopatą<-- Joke;)) Opowiadał mi o tym filmie i jak sobie pomyślałam, co za psychol musiał to kręcić. To naprawde ale gość co wyreżyserował ten film to chyba uciekł z wariatkowa:D No no Kasiu podziwiam Twoją psychike. bo jak ja bym zobaczyła ten film to bym chyba umarła, ze strach:D Pozdrawiam;)
ja ogladalam wszystkie 3 czesci Pily. i 3 mi sie podobala chociaz byla bardzo krwawa.:P mozesz sprobowac obejrzec.;]
buzki ;*
yuck:P
Inaczej nie umiem tego ujac:P
Ja jak slyszę o tych Pilach i Hostelach to padam:P
Rezyser jak to Anusia powiedziala musi byc psychopata:P
Nie wiem co ludziom może się w tym podobać [bez obrazy oczywiscie;)]
Anusia jauwielbiam historie, kino i konie
w rozdział kino wchodzi Depp, Bloom i Kompania Braci i nni żeby była jasność:P
Samochody... jakos specjalnie mnie nie interesuja:P
A co do piły oglądałam 2 a 3 tylko do połowy bo była nudna, coprawda obrzdliwa straszna i tak dalej ale nudna:P i tak wogóle to niejestem zakochana w niej:P
Anuś to Ty chcesz bym się tu już nie udzielała??:D hahahaha przecież przy tym filmie to ja bym wysiadła nerwowo:D Nie nie to nie dla mnie film;) Nie dla mnie horrory;) A szczególnie takie jak piła. Jednego horroru się panicznie boje:D i oglądałam go. To jest "The ring"... Po tym horrorze to ja telefonów nie odbierałam przez rok:| Tak się jego przeraziłam...
no co Ty.<lol2> na mnie wrazenie zrobil film Egzorcysta z 1973 r. i Klątwa. i moze Egzorcyzmy Emily Rose. moze cos tam jeszcze zapomnialam;]
ale ja przewaznie wmawiam sobie ze to fikcja i daje rade przy ogladaniu.:P
Oooj ja po "The Ring" cały tydzien się bałam :PP
Heheh a "Pila" to przeciez nie horror tylko gore :D
Hmmm kurde, bo nie mogę teraz tej wypowiedzi znależć, która z Was lubi "Kompanie Braci"?
Bo ja tego nigdy nie widziałam, a z tego co słyszałam to Tom gra? ;]
Horror nie horror ten film jest dla psychopatów:D nie obrażam tu nikogo wiedzcie o tym!!!!!!!! Tylko śmieje się z mojego brata, że jest psychopatą;| Bo ten uwielbia horrory oglądać i uwielbia kiedy mu się koszmary śnia:D No czyż nie jest psychopata??:D hahahahahahahaha;) Egzorcystów też nie oglądałam, bo mi się źle kojarzy:( Niegdyś oglądałam film pt."Stygmaty". Wiecie co to są stygmaty?? No jak oglądałam ten film to miałam z 10 lat(?) może i mniej. Ale strasznie się przeraziłam na nim. Poryczałam się i wybiegłam z pokoju z rykiem... Bo nie mogłam patrzeć na to jak druga osoba cierpi. A wiem dobrze, że to film. Jednak w realu stygmaty się zdarzają ludziom... No i od tamtego czasu nie oglądam, żadnych filmów tego typu. Oczywiście... Już troche z tego wyrosłam... No ale nadal, się boje. Nawet jak oglądałam piratów z Karaibów: Skrzynie Umrzyka to jak chłostali Willa. To ja myślałam, że tych 5 batów nie przecierpie w kinie. Serce mi waliło, brzuch mnie bolał... straszne to dla mnie uczucie:( No i tak to jest ze mną. Jestem bardzo wrażliwą osobą... Pozdrawiam;)
Ps. Po zobaczeniu stygmat nie mogłam spać po nocach. Bo ciągle o tym myślałam, miałam problem z zaśnięciem:/ Cała ja;) Już troche wiecie o mojej psychice:D
Ja tam nie muszę oglądać horrorów, wystarczą mi moje sny. Ktoś coś wspominał o Pile(czytałam Wasze komenty piąte przez dziesiąte bo mi się nie chciało tego wszystkiego ogarnąć) Ja uwielbiam Piłe;p jest świetna lecz dwójka już słabsza;/ a trójki nie widziałam.