tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Ja lubię, a co? :D
Dziewczyny załamałam się... znalazłam tu temat na forum o Johnny'm i to żałosne dziecko napisało zamiast Johnny Depp to cytuję "Dżony Deep"! Żałosne! Tu macie link do tematu:
http://www.filmweb.pl/topic/422505/D%C5%BCony+Deep+czy+brad+Pitt++Kt%C3%B3ry+lep siejszy+men+.html
Straszne jak dla mnie... Błąd w imieniu i nazwisku... dobrze, że z dużych liter... załamka po prostu...
albo prowokacja albo 12-letnie dziecko.;]
ja juz jestem w domu.:( tak fajnie bylo,ale wroce do Holandii jeszcze na tych wakacjach.:D tymczasem ide sie rozluznic bo mam za soba 12 h jazdy i zmeczona jestem strasznie.
ja uwielbiam Włatców móch.;]
pozdro!
Dżony Depp...ale marna prowokacja;/ szkoda, że nie Dżony Jeep;p
To nie jest Johnny Deep <--głęboki, tylko Johnny Depp <--po niemiecku idiota;]
Widziałam gdzies jej inny temat, tez ja pojechali za Dżonego Deepa xD
A ona na to:
"miłośc ogłupia tak bardzo, że aż kurewsko i tak bardzo, że powoduje analfabetyzm "
Apropo - ten temat http://www.filmweb.pl/topic/422502/Zgadnijcie+co+mi+stan%C4%99%C5%82o+przed+ocza mi+gdy+jaki%C5%9B+czas+temu+prawie+si%C4%99+nie+utopi%C5%82am+na+basenie+.html dzisiaj sie natknęłam O.O
Nie no, to jest za mocne. Ale ten temat powyżej to jest żałosny;/Ta osoba nie umie żadnego nazwiska poprawnie napisać np.Orlando Blum (czy jak tam on napisała) ale myśle, że to nie jest prowokacja.
Mam pytanie, ma ktoś adres poprzedniego tematu? (Chcecie miec autograf Johnny'ego?) Bo ta wyszukiwarka jest jakaś zryta ;d
Witam laseczki piękne:D:D:D Wróciłam z roboty jestem tak styrana, że nie mam sił;(!! Wykorzystują mnie jak chcą mam dość!!
Patusia ja kocham włatcy móch:D Moja ulubiona bajka dla dorosłych. Najbardziej uwielbiam Czesia:D No prze debeściak:D A higienistka też jest dobra:D Jak mówi te słowa "O jasna dupa":D no polewka na max:D Czesio"Prosze pani..." "Jakiś pan jest na drabinie" hahahaha "Dzień dobry nazywam się Czesio" hahaha maxymalny jest:D
Patusia wiesz co Ty już nie wytrzymujesz, a ja walnęłam notke u siebie, że autografy dostałam to każdy się mnie pyta o adres i jak wysłać list. Każdemu kurde tłumacze. Ludzie dajcie mi już spokój co ja jakaś informacja jestem czy co?? Dobra ide coś zjeść bo umieram:(
Wiecie co dziewczyny my z anusiadymek to mamy juz wizje jak by nasze spotkanie wyglądało z naszymi ciachami. Nawet wiemy co byśmy i powiedziały , ja Depp'owi a Anusia Bloom'owi. Dużo to tego by nie było;D;D;D Ale to nasza tajemnica;]]] ale się uśmiałam;p mamy nie równo pod sufitem
http://www.filmweb.pl/topic/471406/Depp+jest+oble%C5%9Bny..html
Johnny jest sweeeeeeeeeeeeeet... Na pal ją :D:D
Anuś współczuję Ci, ja mam spokój. Też idę coś zjeść, bo umieram.
Czesio jest fajny, ale higienistka miażdży :D:D
Oj laseczki!! Dobrze, że ja się chapnełam za dziubaska Bloomeczka:D hahahahahahaha:D Foxi jajcary jesteśmy tak nienormalne, że masakra z nami:D Nierealne nasze marzenia;( Napisze do Blooma jeszcze raz list i mu powiem pare słów prawdy!!<lol2> hahahahahahahaha chyba padne:D Na gg gadamy i na forum, ale cichosza cicho teraz. Bo mnie brzuch boli już od śmiechu:D:D:D:D Foxi ja już Tobą nie będę gadać!!:D Ty świrusie jeden!! Ty masz nie równo pod sufitem wariatko jedna!!!!!!! No niczym ja:D hahahahaha Trzymcie się laski
Aha Kasiu dziękuje za pozdrowienia od Kemposi. Też ją ucałuj odemnie:D Ale jestem samolubna:D hahahaha joke:D Ucałuj ją przez komórke od nas!! Dziękuje!!
Oj, Anuś Ty święta też nie jesteś;] Ty,Ty,Ty diable wcielony;p Ja wiem jakie z Ciebie ziółko=D hehe...
Oj Ty Ty Ty(jejku jak ja uwielbiam gwałcić tego shifta:D) hahahaha:D:D:D Ale o jakie ziółko Ci chodzi? taką maryche do palenia:D ooooo ale czadu daje marycha niczym ja:D A Ty nie lepsza jesteś:D!! Też dajesz po garach i to bardzo:D Wariocie jeden Ty diabełku:D:D Pozdro;)
Anka ja wiem, że Ty to nie tylko lubisz gwałcic shifta;]]] teraz ja się wyżyje na shifcie: ToBiE tO TyLkO jEdNo w GłOwiE!!! ;p
Agatko moja droga koleżanko jedyna w swoim zboczonym rodzaju:D Ja wszystko wiem:D Normalnie kiedy będziesz na gg bo musze pogwałcić shifta(i nie tylko):D hahahaha
Caro co Ty chcesz od nas?? To że my jakieś wariatki jesteśmy to ja już ostrzegałam, że na tym forum sami wariaci są!!:|
Nadia dobrze określone:D:D:D
Agatko odezwiesz się do mnie na gg bo mi smutno jest:( A musze sobie z Tobą pogwałcić shifta:D Kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi się chce płakać, ale nie pokonam się moim łzą!! Nie ma ze mną tak łatwo!!!!!!!!! Będę twrada:D Nie no jestem pierdolnięta:D Przepraszam pierdoły gadam bo z Agatą nie gadam:( hehehehe:) Pozdrowienia dla laseczek i dla mega kumpeli Foxi:D:D:D
No widzę, że miałyście 'napad'. Jak mi czasami odbije to nie moge przestać... ale wtedy jest fajnie :D
Dziewczyny oglądała któraś Deep Sea 3D? Tam lektorem jest Johnny... widziała to któraś z Was?
Anuś przecież Ci pisałam, że będę tęsknić za Tobą:D:D:D Kobito!!!!!!! Świrusko jedna. A jak tego nie napisałam to chyba zapomniałam dodać do jakiegoś posta mojego:( Przepraszam. Cholera dziś jest 14 lipca;(;(;(;( Racja jutro jedziesz Anuś;( Kurwa jego mać;(;(;(;( Czy tak to szybko musiało minąć;(?;(;( Laska my tu chyba bez Ciebie zemrzemy;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Już mi łezki lecą;(;( Cholera, że taka fajna osoba nas opuszcza na jakiś miesiąc;( To jest jakieś nie pojęte;(;(
Nie martw się Anuś nie napiszemy się tutaj za bardzo bo cholera nie będziemy w stanie pisać;( Bo nie będzie tak fajnie jak dawniej;( Zawsze jak ktoś zostawia nas na jakiś czas to nie możemy się zgadać:| No dobra koniec laski płakania;( Ja już się dziś nie udzielam;(
Poprawka:D hahahahahahaha z Anusia pisze teraz na gg:D Ale gapa:D Jedzie dopiero w środe:D Uf... To jeszcze się z nami pomęczy:) Nie no joke;( Trzym się Anuś:)
Ty roztrzepana swirusko!;P siejesz panike po ludziach. :P
jeszcze troche musicie sie nameczyc ze mna.;) <joke ofkors>
ide cos amać. <rotfl>
papapapapapaaaa,do nastepnego postu! ;P
No tak anusiadymek racja ;)
PPG jasne, że będziemy tęsknić! Jeszcze pytasz? Ale nie bój się jak wrócisz to nie damy Ci spokoju ]:D
Patusiu,my za Toba tez tesknilysmy..nie wiedzialysmy gdzie jestes...:( a do mnie napisaly tylko z grzecznosci ze za mna tesknia,bo wypada napisac,skoro dziecko sie samo upomina!xD jestes jedna z podstaw tego forum i nie wyobrazam sobie jego bez Ciebie...:/ mam nadzieje,ze tez wiesz iz jak masz problemy to mzoesz sie do nas zwrocic..w koncu tutaj mmy swoj swiat i jestesmy tak jakby rodzina..:)
a teraz,glowa do gory! ;*;*;*
No Kasiu dobrze powiedziane:D Nie damy Ci spokoju:D:D:D:D:D:D Już masz przesrane:D hahahahahaha:) Wariaci chciałabym wam oświadczyć, że chce wam coś napisać... A więc chce wam napisać: PoZdRaWiAm WaS (jAk Ja KoChAm GwAłCiĆ sHiFtA:D:D:D:D:D)
Wielki powrót gwałciciela ShIfTóW...HaHaHa, spożywam zupke pomidorową w kubeczku. A co tam u Was??? Bo mi to wczoraj zdrowo odbijało;] nie tylko mi;p
Agata czy ten Twój post tyczy się mnie??:D:D:D:D Ja wczoraj zachowywałam się całkiem normalnie:D:) To że troche napisałam za dużo to nic nie znaczy:D Nic nie piłam:D byłam całkowicie trzeźwa:D A że mi się dobrze pisało o głupotach wczoraj to no:D Rozumiesz:D:D:D:D hahaha
Dobra, dobra Anka, ja wiem;] tak pisze by coś robić;] ZaBić CzAs (i przy okazji wyrzyć się na shifcie=D) ok, nie będę już nawijać o tym shifcie, wyrwe go z klawiatury i nie będzie mnie kusił;p
A sweet :))) Dziękuję za te miłe słowa :) Wiem, że do Was się mogę zwrócić z problemami, ale niełatwo mi o nich mówić.
Ej laski, ja muszę wreszcie odebrać tą kasę z Echo i kupuję sobie książke "Johnny Depp - Współczesny buntownik" :) Się tak napaliłam na nią, że dramat.
Wiesz co Patusiu ja też mam chrapke na tą książkę ale mi kasy szkoda;p muszę sobie najpierw kupić kostium kapielowy i kapelutek a potem od taty wyrzebrać mp3 i dopiero wtedy może kupie sobie ta biografie...mnie też kusi;]
A ja muszę sobie kupić ramkę na zdjęcie Deppa, tą książkę i H&M za 20 zł jest ta bransoleta ze skóry, którą depp nosi :))
Mi szkoda kasy na książki;P Sory że tak się wtrącam;) Ale rozumiem, jak miałam fazę na Harry'ego Pottera to też koniecznie musiałam, a właściwie MUSIAŁAM mieć "Księcia Półkrwi".Na szczęście mania minęła;)Teraz po prostu pójdę wypożyczyć;P Ale książki z Johnny'm raczej nie będzie w bibliotece...Hehe xD
Ja też się cholera napaliłam na tą książke:D:D:D No ale, też mi szkoda kasy:D Hehehehe:D Chciałabym w końcu kupić sobie nową komórke;( Kurwa kasy nie ma i do roboty musze chodzić:/ I jeszcze do Ostródy jadę to jakieś 500 złotych pójdzie na ten reegae festiwal:/ Eh...;( Kurde potrzebuje HAJSU !!!!!!!!!!!!!!
Ja już miałam kase odłożoną, ale w księgarni nie było i nie mam gdzie kupić ;(
patusia_depp coś pisałaś coś o tej bransoletce... dasz jakiś link ;) bo chciałabym zoabczyć... i da się to zamówić? bo jak tak to ja pewnie kupie ;)
Co dz książki to jak kupie glany to kupie tą książkę przez neta... wbijać w to, że zapłace podwójnie, bo jeszcze za przesyłke... ale trudno.. :/
Caro94 ponad 30 zł...
Ja chce ale najpierw muszę glany kupić, a potem dopiero książkę... i to z allegro :/