Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

candyyy

Ej laski lubicie "Włatcy Móch"? :D:D:D

<za krótkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>

happysad_owa

Ja lubię, a co? :D
Dziewczyny załamałam się... znalazłam tu temat na forum o Johnny'm i to żałosne dziecko napisało zamiast Johnny Depp to cytuję "Dżony Deep"! Żałosne! Tu macie link do tematu:
http://www.filmweb.pl/topic/422505/D%C5%BCony+Deep+czy+brad+Pitt++Kt%C3%B3ry+lep siejszy+men+.html
Straszne jak dla mnie... Błąd w imieniu i nazwisku... dobrze, że z dużych liter... załamka po prostu...

Kasia9292

albo prowokacja albo 12-letnie dziecko.;]

ja juz jestem w domu.:( tak fajnie bylo,ale wroce do Holandii jeszcze na tych wakacjach.:D tymczasem ide sie rozluznic bo mam za soba 12 h jazdy i zmeczona jestem strasznie.

ja uwielbiam Włatców móch.;]

pozdro!

PPG

O Boże, ale dziecko :/ Jaaa.. Dżony...<załamka>

A jaką postać lubicie? Ja higienistke :D:D:

PPG

Dżony Depp...ale marna prowokacja;/ szkoda, że nie Dżony Jeep;p
To nie jest Johnny Deep <--głęboki, tylko Johnny Depp <--po niemiecku idiota;]

PPG

Widziałam gdzies jej inny temat, tez ja pojechali za Dżonego Deepa xD
A ona na to:
"miłośc ogłupia tak bardzo, że aż kurewsko i tak bardzo, że powoduje analfabetyzm "

Apropo - ten temat http://www.filmweb.pl/topic/422502/Zgadnijcie+co+mi+stan%C4%99%C5%82o+przed+ocza mi+gdy+jaki%C5%9B+czas+temu+prawie+si%C4%99+nie+utopi%C5%82am+na+basenie+.html dzisiaj sie natknęłam O.O

candyyy

Nie no, to jest za mocne. Ale ten temat powyżej to jest żałosny;/Ta osoba nie umie żadnego nazwiska poprawnie napisać np.Orlando Blum (czy jak tam on napisała) ale myśle, że to nie jest prowokacja.

Foxi_2

No wiecie są ludzie i taborety..., ale żeby klamka? O_o

Kasia9292

buhahahaha ;d

candyyy

Mam pytanie, ma ktoś adres poprzedniego tematu? (Chcecie miec autograf Johnny'ego?) Bo ta wyszukiwarka jest jakaś zryta ;d

candyyy

http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html

to chyba to

PPG

Witam laseczki piękne:D:D:D Wróciłam z roboty jestem tak styrana, że nie mam sił;(!! Wykorzystują mnie jak chcą mam dość!!

Patusia ja kocham włatcy móch:D Moja ulubiona bajka dla dorosłych. Najbardziej uwielbiam Czesia:D No prze debeściak:D A higienistka też jest dobra:D Jak mówi te słowa "O jasna dupa":D no polewka na max:D Czesio"Prosze pani..." "Jakiś pan jest na drabinie" hahahaha "Dzień dobry nazywam się Czesio" hahaha maxymalny jest:D

Patusia wiesz co Ty już nie wytrzymujesz, a ja walnęłam notke u siebie, że autografy dostałam to każdy się mnie pyta o adres i jak wysłać list. Każdemu kurde tłumacze. Ludzie dajcie mi już spokój co ja jakaś informacja jestem czy co?? Dobra ide coś zjeść bo umieram:(

_Anusia_

Wiecie co dziewczyny my z anusiadymek to mamy juz wizje jak by nasze spotkanie wyglądało z naszymi ciachami. Nawet wiemy co byśmy i powiedziały , ja Depp'owi a Anusia Bloom'owi. Dużo to tego by nie było;D;D;D Ale to nasza tajemnica;]]] ale się uśmiałam;p mamy nie równo pod sufitem

_Anusia_

http://www.filmweb.pl/topic/471406/Depp+jest+oble%C5%9Bny..html

Johnny jest sweeeeeeeeeeeeeet... Na pal ją :D:D

Anuś współczuję Ci, ja mam spokój. Też idę coś zjeść, bo umieram.

Czesio jest fajny, ale higienistka miażdży :D:D

happysad_owa

Te, Foxi, Johnny is mine >:

PPG

Oj laseczki!! Dobrze, że ja się chapnełam za dziubaska Bloomeczka:D hahahahahahaha:D Foxi jajcary jesteśmy tak nienormalne, że masakra z nami:D Nierealne nasze marzenia;( Napisze do Blooma jeszcze raz list i mu powiem pare słów prawdy!!<lol2> hahahahahahahaha chyba padne:D Na gg gadamy i na forum, ale cichosza cicho teraz. Bo mnie brzuch boli już od śmiechu:D:D:D:D Foxi ja już Tobą nie będę gadać!!:D Ty świrusie jeden!! Ty masz nie równo pod sufitem wariatko jedna!!!!!!! No niczym ja:D hahahahaha Trzymcie się laski

Aha Kasiu dziękuje za pozdrowienia od Kemposi. Też ją ucałuj odemnie:D Ale jestem samolubna:D hahahaha joke:D Ucałuj ją przez komórke od nas!! Dziękuje!!

_Anusia_

Oj, Anuś Ty święta też nie jesteś;] Ty,Ty,Ty diable wcielony;p Ja wiem jakie z Ciebie ziółko=D hehe...

Foxi_2

Oj Ty Ty Ty(jejku jak ja uwielbiam gwałcić tego shifta:D) hahahaha:D:D:D Ale o jakie ziółko Ci chodzi? taką maryche do palenia:D ooooo ale czadu daje marycha niczym ja:D A Ty nie lepsza jesteś:D!! Też dajesz po garach i to bardzo:D Wariocie jeden Ty diabełku:D:D Pozdro;)

Foxi_2

Tutaj wszyscy maja nierowno pod sufitem.xD chcialam tylko to zauwazyc...

PPG

Anka ja wiem, że Ty to nie tylko lubisz gwałcic shifta;]]] teraz ja się wyżyje na shifcie: ToBiE tO TyLkO jEdNo w GłOwiE!!! ;p

Foxi_2

Na miejscu waszych shiftów wolałabym popełnić samobójstwo ;d Bidaki ;d

candyyy

Dzięki NaDia za dares tamtego tematu, życie mi uratowalaś xD Buziaki za to;*;*;*

candyyy

Dzięki NaDia za ten adres, życie mi uratowałaś xD Buziaki za to ;*;*;*

PPG

Agatko moja droga koleżanko jedyna w swoim zboczonym rodzaju:D Ja wszystko wiem:D Normalnie kiedy będziesz na gg bo musze pogwałcić shifta(i nie tylko):D hahahaha

Caro co Ty chcesz od nas?? To że my jakieś wariatki jesteśmy to ja już ostrzegałam, że na tym forum sami wariaci są!!:|

_Anusia_

ja tez jestem wariatką ;d

candyyy

PROSZĘ BRADZO:*

MY WSZYSTKIE JESTESMY PIERDOLNIĘTE:p

Nadia_3

Nadia dobrze określone:D:D:D

Agatko odezwiesz się do mnie na gg bo mi smutno jest:( A musze sobie z Tobą pogwałcić shifta:D Kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi się chce płakać, ale nie pokonam się moim łzą!! Nie ma ze mną tak łatwo!!!!!!!!! Będę twrada:D Nie no jestem pierdolnięta:D Przepraszam pierdoły gadam bo z Agatą nie gadam:( hehehehe:) Pozdrowienia dla laseczek i dla mega kumpeli Foxi:D:D:D

_Anusia_

No widzę, że miałyście 'napad'. Jak mi czasami odbije to nie moge przestać... ale wtedy jest fajnie :D
Dziewczyny oglądała któraś Deep Sea 3D? Tam lektorem jest Johnny... widziała to któraś z Was?

Kasia9292

Kasiu no nie widziałam:D:D:D:D:D:D:D:D Ale czy to nie o to chodzi byśmy były pojebane??:D:D:D:D

_Anusia_

ja zrozumialam,ze nikt nie bedzie za mna tesknil...;(

PPG

Anuś przecież Ci pisałam, że będę tęsknić za Tobą:D:D:D Kobito!!!!!!! Świrusko jedna. A jak tego nie napisałam to chyba zapomniałam dodać do jakiegoś posta mojego:( Przepraszam. Cholera dziś jest 14 lipca;(;(;(;( Racja jutro jedziesz Anuś;( Kurwa jego mać;(;(;(;( Czy tak to szybko musiało minąć;(?;(;( Laska my tu chyba bez Ciebie zemrzemy;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Już mi łezki lecą;(;( Cholera, że taka fajna osoba nas opuszcza na jakiś miesiąc;( To jest jakieś nie pojęte;(;(

Nie martw się Anuś nie napiszemy się tutaj za bardzo bo cholera nie będziemy w stanie pisać;( Bo nie będzie tak fajnie jak dawniej;( Zawsze jak ktoś zostawia nas na jakiś czas to nie możemy się zgadać:| No dobra koniec laski płakania;( Ja już się dziś nie udzielam;(

_Anusia_

Poprawka:D hahahahahahaha z Anusia pisze teraz na gg:D Ale gapa:D Jedzie dopiero w środe:D Uf... To jeszcze się z nami pomęczy:) Nie no joke;( Trzym się Anuś:)

_Anusia_

Ty roztrzepana swirusko!;P siejesz panike po ludziach. :P
jeszcze troche musicie sie nameczyc ze mna.;) <joke ofkors>

ide cos amać. <rotfl>

papapapapapaaaa,do nastepnego postu! ;P

_Anusia_

No tak anusiadymek racja ;)
PPG jasne, że będziemy tęsknić! Jeszcze pytasz? Ale nie bój się jak wrócisz to nie damy Ci spokoju ]:D

Kasia9292

dzieki!;* uwielbiam jak mnie molestujecie!! <lol2> hahahaha

Kasia9292

Szkoda, że za mną tak nie tęskniłyście :(

Idę oglądać "Włatcy Móch" na necie...

happysad_owa

Patusiu,my za Toba tez tesknilysmy..nie wiedzialysmy gdzie jestes...:( a do mnie napisaly tylko z grzecznosci ze za mna tesknia,bo wypada napisac,skoro dziecko sie samo upomina!xD jestes jedna z podstaw tego forum i nie wyobrazam sobie jego bez Ciebie...:/ mam nadzieje,ze tez wiesz iz jak masz problemy to mzoesz sie do nas zwrocic..w koncu tutaj mmy swoj swiat i jestesmy tak jakby rodzina..:)

a teraz,glowa do gory! ;*;*;*

PPG

No Kasiu dobrze powiedziane:D Nie damy Ci spokoju:D:D:D:D:D:D Już masz przesrane:D hahahahahaha:) Wariaci chciałabym wam oświadczyć, że chce wam coś napisać... A więc chce wam napisać: PoZdRaWiAm WaS (jAk Ja KoChAm GwAłCiĆ sHiFtA:D:D:D:D:D)

_Anusia_

Wielki powrót gwałciciela ShIfTóW...HaHaHa, spożywam zupke pomidorową w kubeczku. A co tam u Was??? Bo mi to wczoraj zdrowo odbijało;] nie tylko mi;p

Foxi_2

Agata czy ten Twój post tyczy się mnie??:D:D:D:D Ja wczoraj zachowywałam się całkiem normalnie:D:) To że troche napisałam za dużo to nic nie znaczy:D Nic nie piłam:D byłam całkowicie trzeźwa:D A że mi się dobrze pisało o głupotach wczoraj to no:D Rozumiesz:D:D:D:D hahaha

_Anusia_

Dobra, dobra Anka, ja wiem;] tak pisze by coś robić;] ZaBić CzAs (i przy okazji wyrzyć się na shifcie=D) ok, nie będę już nawijać o tym shifcie, wyrwe go z klawiatury i nie będzie mnie kusił;p

Foxi_2

A sweet :))) Dziękuję za te miłe słowa :) Wiem, że do Was się mogę zwrócić z problemami, ale niełatwo mi o nich mówić.

Ej laski, ja muszę wreszcie odebrać tą kasę z Echo i kupuję sobie książke "Johnny Depp - Współczesny buntownik" :) Się tak napaliłam na nią, że dramat.

happysad_owa

Wiesz co Patusiu ja też mam chrapke na tą książkę ale mi kasy szkoda;p muszę sobie najpierw kupić kostium kapielowy i kapelutek a potem od taty wyrzebrać mp3 i dopiero wtedy może kupie sobie ta biografie...mnie też kusi;]

Foxi_2

A ja muszę sobie kupić ramkę na zdjęcie Deppa, tą książkę i H&M za 20 zł jest ta bransoleta ze skóry, którą depp nosi :))

Foxi_2

Mi szkoda kasy na książki;P Sory że tak się wtrącam;) Ale rozumiem, jak miałam fazę na Harry'ego Pottera to też koniecznie musiałam, a właściwie MUSIAŁAM mieć "Księcia Półkrwi".Na szczęście mania minęła;)Teraz po prostu pójdę wypożyczyć;P Ale książki z Johnny'm raczej nie będzie w bibliotece...Hehe xD

julita92

Ja też się cholera napaliłam na tą książke:D:D:D No ale, też mi szkoda kasy:D Hehehehe:D Chciałabym w końcu kupić sobie nową komórke;( Kurwa kasy nie ma i do roboty musze chodzić:/ I jeszcze do Ostródy jadę to jakieś 500 złotych pójdzie na ten reegae festiwal:/ Eh...;( Kurde potrzebuje HAJSU !!!!!!!!!!!!!!

_Anusia_

A ile ona mniej wiecej kosztuje?

_Anusia_

Ja już miałam kase odłożoną, ale w księgarni nie było i nie mam gdzie kupić ;(
patusia_depp coś pisałaś coś o tej bransoletce... dasz jakiś link ;) bo chciałabym zoabczyć... i da się to zamówić? bo jak tak to ja pewnie kupie ;)
Co dz książki to jak kupie glany to kupie tą książkę przez neta... wbijać w to, że zapłace podwójnie, bo jeszcze za przesyłke... ale trudno.. :/

Kasia9292

Caro94 ponad 30 zł...
Ja chce ale najpierw muszę glany kupić, a potem dopiero książkę... i to z allegro :/

Kasia9292

Kasia wyślę Ci link do zdjęcia, gdzie Johnny ma tą bransoletkę ;-) Poczekaj chwilę... A tą bransoletę można kupić w Galerii Kazimierz ;-) w Krakowskiej nie ma :(