Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

PPG

Laski;( Byłam u koleżanki na forum i wiecie co wyczytałam?? Zaraz wam podam;(

Czyli nie pożegnaliśmy sie z Piratami .

" Według brytyjskiej prasy, producenci czwartej części ?Piratów z Karaibów? próbują zaoszczędzić. W tym celu mają zamiar uśmiercić którąś z głównych postaci pirackiej sagi. Nie jest to jeszcze pewne ale konieczność opuszczenia obsady hitu może spaść na Orlando Blooma." - wp

"Piraci z Karaibów? okazali się wielkim hitem i wszyscy zaangażowani w tę produkcję zarobili na niej fortunę. Ten sukces jest w głównej mierze zasługą Johnny?ego Deppa, który zagrał kapitana Jacka Sparrowa, chociaż dużą popularnością cieszy się również Elizabeth Swann, czyli Keira Knightley".-?The Daily Star Sunday?

Rozumiem gdyby w ogóle nie pokazali w filmie rodziny Turner'ów. Ale oni chcą się pozbyć tylko Will'a !?

Pożyjemy , zobaczymy...

Taka była nowa notka u mojej kumpeli;( Załamałam się jak mają zamiar uśmiercić Willa;( Przecież film bez niego to nie film;(;(;(;(;(;(;(;( Jak będzie ta 4 i jak zobacze znowu śmierć Willa(Orlando Blooma) to ja się chyba zarycze w kinie;( Ja pierdziele... Jak oni mogą?? Oni nie wiedzą, że łamią serca wielu fanek;( a w ty mnie??:D<lol2> Nie no joke...
Ale jestem załamana tym... jak mogą uśmiercić Blooma?? Czemu akurat na niego padło?? Czy nie mógł być to jakiś typek?? Tylko właśnie Bloom??;( Przecież tak pięknie Willowi i Elizabeth się ułożyło, synka mieli... TO NIE KURWA BO MUSZĄ TO ZNISZCZYĆ!!!!!!! Nienawidzę ich;( NIE WYOBRAŻACIE SOBIE JAK JA ICH NIENAWIDZĘ!!!!!!!!!!

jednak mam małą nadzieje, że im to się odwidzi;( Niech nie zabijają Willa czym on zawinił??;( hahahaha ale głupoty już pisze<lol2>:D:D:D Mam nadzieje, że im się odwidzi w ogóle kręcenia 4 części...

_Anusia_

o tych przypuszczeniach czytałam przed premierą:/ i wkurwiły mnie

ale uważam że to bzdury, chociaż jesli akcja będzie sie dziać w ciągu "tych 10 lat" to Bill`a może nie być w filmie wcale:/

Nadia_3

Will'a jak coś Nadia;( Walić... Może im się odwidzi w ogóle kręcenia 4 części bo to już jest bezsensu:|

_Anusia_

Też mam nadzieje, że im sie odwidzi kręcenia tej 4 części... Już trzecia moim zdaniem nie byla rewelacyjna... (Tym bardziej, że oglądałam ją w kinie z klasa, a przed nami jakaś para się całowała no i robili tyle szumu, że nic nie zaczailam z tej 3 części ;()

candyyy

Wiecie co ja się jednak obawiam, że nakręcą czwórkę, bo im się to po prostu opłaca i jakby nie patrzyć to, nie wiem jak Wy, ale ja i tak poszłabym na tą 4 część...
Co do ślubu Johnny'ego i Vanessy to też nic nie słyszałam i całkiem możliwe, że się już odbył, a my dowiemy się o nim za jakiś miesiąc, bo to miało nie być nagłaśniane...

Kasia9292

No właśnie Kasiu i to jest nasz ból. Że każdy kto ma słabość do piratów i choćby ludzie nie wiem jak krytykowali tą 3 to i tak pójdą do kina na piratów, z nadzieją, że będzie ona najlepsza lepsza od 3 lepsza od 2 i 1;( I ja też bym cholera poszła na tych pieprzonych piratów, chociaż na krańcu świata dostał ocene odemnie 4/10 i dalej się zastanawiam czy nie za wysoką dałam ocene!! Bo po prostu 3 to było badziewie:| Na 4 bym poszła na piratów znając mnie:( Bo mam słabość do nich;( I do Depp'a znowu chciałabym zobaczyć go jako Kapitana Jack'a Sparrow'a. Popieprzone to wszystko:( Kurde, że oglądałam tych piratów:( Po cholere mój brat mi pokazywał to Klątwe Czarnej Perły:( Teraz jestem jak by niewolnikiem tych pieratów:( Uwolnić się nie moge:/

Co do ślubu to ja już nie wiem:/:D

Kasia9292

mi tam na Bloomie nie zalezy (wybacz Anusiu;]). moze ginac, robic co tam chce. wiadomo, ze najcharakterystyczniejsza postacia jest Jack Sparrow i moze w pewnym stopniu Elizabeth Swann. Jednak za Chiny nie jestem za tym zeby robili 4 cz! Boze, czemu Oni mysla tylko o kasie?! Johnny bedzie gral w kazdej czesci bo polubil ta postac i gra tam dla swoich dzieci wiec Mu zwisa czy film odniesie sukces czy nie.. ja jestem zla nie dlatego,ze nie bedzie Bloom'a czy innej z glownych postaci tylko dlatego ze wogole zabieraja sie za kolejna czesc...:/

PPG

Wiem, że nikt nie lubi mojego Bloomeczka. Może troche lubi go Foxi:D:D:D:D<lol2> Ale się uśmieje hahahahahaha:D:D:D:D A Anuś masz racje co do 4 części, też mnie to wkurza, że kręcą kolejną część. Ja jednak dalej mam iskierke nadziei, że im odwidzi się ten pomysł...:(

Cholera paluszki przed chwilą wpieprzałam i jakoś jeden mi się gdzieś tam zaczepił w jamie ustnej i nie chce zejść:( Jak mnie to wkurza:D:D:D hahahaha

_Anusia_

Te laski wiecie co ten paluszek co był w mojej jamie ustnej, co się tam gdzieś zaczepił wiecie co zrobiłam:D Musiałam pomóc sobie moim paluszkiem i poszedł dalej:D połknęłam:D Ten niedogryzek paluszka<hahahaha> ale jestem głupia. Straszna historia mojej jamy ustnej:D:D:D:D Dobra koniec żartów:D Ale musiałam wam o tym napisać:D

_Anusia_

Te laski wiecie co ten paluszek co był w mojej jamie ustnej, co się tam gdzieś zaczepił wiecie co zrobiłam:D Musiałam pomóc sobie moim paluszkiem i poszedł dalej:D połknęłam:D Ten niedogryzek paluszka<hahahaha> ale jestem głupia. Straszna historia mojej jamy ustnej:D:D:D:D Dobra koniec żartów:D Ale musiałam wam o tym napisać:D

_Anusia_

Dziewczyn w lipcowym Bravo jest wywiad z Depp'em. Nie czytam takich debilnych gazet ale specjalnie wzięłam ją by przeczytać ten wywiad. Jest plakat Blooma, tak pisze jakby któraś plakaty zbierała ale to i tak ciacho Anusi;]]]

Foxi_2

A jest tam plakat Johnny'ego? Ja tez nie czytam takich gazet, ale plakatu z Johnny'm to kupię ;) Napisz jeszcze ile kosztuje i co piszą w wywiadzie ;)

Kasia9292

Stara dupa ze mnie, a przedzwoniłam właśnie do mamy by mi kupiła bravo<zalamka> <lol2>hahahahahahahaha Dzięki Agata za informacje;)

Kasia9292

Stara dupa ze mnie, a przedzwoniłam właśnie do mamy by mi kupiła bravo<zalamka> <lol2>hahahahahahahaha Dzięki Agata za informacje;)

_Anusia_

O dzięki Foxi.. Kupię sobie tylko i wyłącznie dla tego wywiadu...

_Anusia_

Nie ma tam niestety plakaciku mojego pierniczka;]]] czyli Depp'cia ale jest z nim wywiad a plakat jest Will'a Turnera. A co ja będę pisać co tam w wywiadzie, kupicie to zobaczycie a ta gówniana gazeta kosztuje 1,99zł. Wszystko jasne?

Foxi_2

Plakat Deppa był w poprzednim bravo :) Kupiłam sobie tylko dla niego... Ale wkurza mnie to, że jak dają plakat Johnny'ego Deppa, to zamiast dać Johnny'ego Deppa, dają postać, którą gra - Jacka Sparrowa. Ja bym wolała Depp'cia, a nie...

happysad_owa

kurdesz,musze to kupic ;D ostatnio byl plakat ale Jack'a Sparrow'a.. zgadzam sie z Patusia-ja wole plakat Johnny'ego.

dzisiaj wracam do Polski..w srode wyjezdzam..eh...bede tesknic dziewczynki.;* ale neta jeszcze pare dni bd miec.;]

pozdro!

happysad_owa

Cholera do dupy właśnie!! Ja bym wolała osobe Blooma a nie graną postać. Czemu ja sobie poprzedniego bravo nie kupiłam:( Tam był Johnny;( Walić:/ Kurde ja pierdziele gazete kupować tylko i wyłącznie dla plakatu<zalamka>:D:D:D Czyż my nie jesteśmy popieprzone??:D hahaha

_Anusia_

Już w środe;( Anuś będziemy tęsknić;( Trzym się laska;( Dobra ja spadam kosić trawe bo rodzice inaczej będą się darli:/ Oho już tata krzyczy:D

_Anusia_

Ja nie lubię Jacka Sparrowa (znaczy lubię, ale nie tak bardzo jak Johnny'ego) tylko Johnny'ego. W TV gadają plakat Johnny'ego a patrzysz a tam Jack Sparrow i do tego jeszcze podpisany Johnny Depp :/ Ja na ścianie mam pełno plakatów Johnny'ego jako Jacka Sparrowa. A samego Johnny'ego mam jakieś 4-5 plakatów :/

happysad_owa

Ja już kupiłam bravo! W zeszłym wydaniu był plakat Jacka Sparrowa. Nie kupowałam gazety, ale plakat mam od koleżanki, która chyba to zbiera. Więc mi dała...
Co do wywiadu... to wywnioskowałam, że ślubu nie było i że czwarta część piratów nie jest aż takim pewniakiem...

PPG

Co ja miałam powiedzieć??<myśli2>...

Aha już wiem. No to tak:D Agata dziękuje Ci bardzo, za informacje o Bravo. Orlando Bloom(Will Turner;() już jest powieszony na szafie... Ale to brzmi hahahaha jak bym powiesiła Bloom'a hahahaha:D Ale wiecie o co mi kaman??
Kasiu mam nadziej, że 4 część nie jest pewniakiem jak mówisz. Czytałam wywiad z Johnnym i też coś tam wspomniał o piratach więc... Nie wiadomo:D Jest nadzieja:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Patusia, masz racje;( Cholera, czy ich aby nie pojebawszy?? Zawsze Jack Sparrow przecież to nie AKTOR!! Tylko postać;( Przez taką postać ludzie już nie wiedzą kto jest aktorem czy Johnny Depp czy Jack Sparrow:| Szczególnie te faneczki Sparrowa myślą, że Jack jest aktorem nie Johnny:| Żal po prostu żal;(

Laski Elizabethtown mi się już praktycznie ściągnął:D:D:D Jaka jestem happy:D:D:D mam już 90%:D:D:D Kasiu a to wszystko Twoja sprawka:D Dziękuje Ci bardzo za pomoc:D:D:D Buziaki dla Ciebie:*:*:*:*:* Pozdrawiam;)

_Anusia_

Anusia, a co Ty napisalaś w tym liście do Johnnego? By chyba do niego wyśle xD Strasznie mnie wzięło...

candyyy

Biedny Johnny, nigdy się od nas nie uwolni :D:D

happysad_owa

Oh...zaczynają się te wyjątkowo kreatywne pytania co wielce tródnej akcji pod kryptonimem "autograf od Depp'a." Czy ja mam jeszcze raz pisać o wysłaniu się do Depp'a, o znaczkach afganistańskich i o bazyliszkowym wzroku pocztołaków?!;p

Foxi_2

trudnej* ..................... .......................

Foxi_2

pisz! Bo ja nie wiedzialam xD ...................

candyyy

To było pytanie retoryczne. .........<za krótki>..........

Foxi_2

Anusiadymek nie ma sprawy co do filmu ;)
Jak coś to pisz na GG...

Foxi_2

Ja może się nie będę odzywać :P ................................

happysad_owa

Echhh ja Was dziewczęta na 18 dni zostawiam, bo wyjeżdzam :((
Echh, a zupelnie mi się nie chce:(
Nie będe się rozpisywać, papa:*
Życzę miłych wakacji :)

happysad_owa

Dziewczyny opuszczam was na dwa tygodnie:( Jadę nad morze i nie bede miała dostepu do netu. O karolinko też wyjeżdżasz:(
Pozdrawiam

Moon_8

A co do blooma to faktycznei mogą sie go pozbyć. A Kasiu bloom wtedy wracał nazawsze nie tylko na jeden dzień. Wracał nazawsze bo ta lizi była wierna i dlatego on mógł wrócić nazawsze:P

PPG

Anusia wiem że Will`a to była drobna (ale wazna ) pomyłaka:/

ech... ale miałam pechowy dzień:/

rano poszłam z mama i jej koleżanka na zakupy, tam jakieś laski rozdawały ulotki że jest skup uzywanych podreczników i wypłacajągotówke od ręki - a ja mam dużo książek ze szkoły bo mam rodzeństwo- jak nic trzeba iść:/
do koleżanki mamy zadzwoniała koleżanka i ona powiedziała że jest u nas w mieście (małym miescie)praca sezonowa dla 16 latków za 1000 zeta w churtowni Bakomy- trzeba iść myśle , póżniej pujde na skup:/
poszłam 5 kilometrów a tam okazuje sie że u nas w mieście jest tylko magazyn z którego rozwożą regionalnie:/ a ta praca to pod Wawą a to 100 kilosów od nas:/ - taka byłam zdenerwowana a tu jeszcze wracaj 5 kilosów z powrotem , telefon mi sie rozładował i nie mam jak zadzwonic żeby po mnie przyjechali:/
Jak już doszłam do domu to zebrałam ksażki ( ze 30) i poszłam na pieszo z kolezanką (ojciec jest w pracy a tylko on ma samochód).
Jestem na tym skupie i okazuje sie że to prywatnie ktos skupuje a kolejka jaka długa:/ poszłam na poczatek i pytam się - Czemu nikt nie wchodzi) a oni mówią że czekają już 2 godziny i nikogo nie ma:/
jak sie zdenerwowałam- zaciągnełam koeżankę i pytamy sie piętro wyżej co sie dzieję, a ona nam że ci co mieli skup książek zrezygnowali po 30 min i powiedzieli że im sie nie opłaca - tam nikogo nie ma i niepotrzebnie ludzie czekaja te 2 godz:/ normalnie zdenerwowałam sie jeszcze bardziej i jak z tym wszystkim wróciłam do domu to wszystkim ciskałam jak - aż ciężko to ująć :/

mam teraz taki zjebany nastruj że pobije kogos chyba://///

Nadia_3

Co do ślubu Johnny'ego i Vanessy - odbył sie, jak słałam list to wysyłałam im zyczenia z okazii ejścia w nową droge życia

Nadia_3

ech... chyba w tym liscie sie pomylilam, właśnie wyczytałam że odbedzie się ale w następne wakacje we Francji

Nadia_3

Nadia nei amrtw sie o ten liścik ja im tam zupełne bzdury popisałam:P Napewno to jakoś zrozumieją.

Nadia_3

Nadia nei amrtw sie o ten liścik ja im tam zupełne bzdury popisałam:P Napewno to jakoś zrozumieją.

Nadia_3

Moon_8

Nadia trzymaj się laska:) Życie jest brutalne, no ale masz racje, też bym się wkurzyła:/ Co za chamstwo dajcież spokój...

Moon mogłabyś nie pisać, że mogą uśmiercić Willa i takie tam co do Orlando Blooma. Jeśli go nie lubisz to pisz o nim jak tylko Ci się podoba, ale wiedz o tym, że uraziło mnie to:( To mój ulubiony aktor. Tak Orlando Bloom jest moim ulubionym aktorem!! Wszyscy już chyba na tym forum wiedzą o tym:| Tak bym ładnie prosiła nie obrażać Blooma:D Dziękuje!!:D

No to tyle trzymajcie się dziewczyny:)

_Anusia_

Obydwie Karolinki będziemy tęsknić za wami;( Już tęsknimy:(:(:( Ale zaraz wrócić:D Minie to raz dwa:D:D:D A my się tu nie rozgadamy za bardzo:D:D:D

Caro co ja miałam napisać w liście do Depp'a?? Po angielsku napisałam troche o sobie jak mam na imię, ile mam lat, skąd jestem. I przede wszystkim wychwalałam Depp'a, że uwielbiam filmy z jego udziałem. i na końcu poprosiłam go bardzo o autograf. On jednak nie mógł mi tego zrobić, by mi autografu nie odesłać:D:D:D Dostałam autograf:) Ale prosze was nie męczcie mnie tym wszystkim... Wiecie dziewczyny co ja musiałam przechodzić jak napisałam u mnie na blogu te dwie notki. Ludzie to pisali do mnie jak należy wysłać list i jeszcze na meila pisali:| Ja pierdziele. I każdemu tłumaczyłam po kolei. I ciągle te same regułki rzygać się chce!! Caro jeśli chcesz wiedzieć jak należy wysłać list to wejdź na jakiś blog co ludzie prosili mnie jak należy to zrobić. I tam przeczytaj. Albo ja Ci skopiuje co należy zrobić tylko, że jutro bo dziś nie chce mi się po tych ludziach chodzić:|

Patusia czemu się nie chcesz odzywać?? Przecież jest tak fanie:D Zaczyna się znowu wypytywanie jak to należy zrobić z tym listem... Do zwariowania idzie:D

_Anusia_

No racja... zaczyna się... ale ja już tego nie komentuję...
Jutro sobie obejrzę jakiś film z Johnny'm :D coś mnie tak ostatnio wzięło :D Anusiadymek jak tam Twoj "Elizabethtwon"??

Kasia9292

Więc Kasiu już wiesz:D Bo gadamy na gg:D Ściągnął mi się już mój Elizabethtown:D:D:D Jestem happy:D widziałam pare urywków, jakość filmu jest piękna:D:D:D No Kasiu dziękuje Ci, że mi dałaś link do innych torrentów:D

Spadam do roboty cholera, że akurat jeszcze robie dziś jako Św. Kinga:/ No nic najwyżej w sukni się ugotuje:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Dziewczyny u mnie nowy post! Zgapiałam od **KfiateQ'a PirateQ'a**, ale mam nadzieję, że się nie pogniewa... jak coś to usunę...

Kasia9292

Kasiu ja już się wypowiedziałam:D:D:D:D:D

_Anusia_

No to QAnusia możesz potem to skopiować, zobaczy sięę...
To ja wczoraj oglądałam Benny & Joon i powiem wam szczerze, że poprostu wspaniały film! Naprawde polecam! Johnny mnie zaczarował w tej swojej roli xD

candyyy

Oj, Nadia widzę, że miałaś kiepski dzień. Ale to się zdarza, nawet najlepszym. Ja miałam najgorszy dzień, jak byłam pierwszy raz w pracy w Echo Miasta. Nie dość, że stałam 5 godzin ubrudzona tuszem do gazet na twarzy w słońcu to jeszcze picia nie miałam... Suche gardło miałam strasznie. A Nogi to mi do dupy wchodziły. To jeszcze musiałam zapieprzać na halę po baleriny. To było okropne, jak wróciłam to ino roz do łóżka spać :P

Anuś, nie odzywam się dlatego, bo wiesz jak ja reaguje na osoby, które pytają się co mają napisać, jak wysłać list :) Tracę cierpliwość - krótko mówiąc.

Caro proponuje poszukać postu pt "Chcecie autograf Johnny'ego Deppa?" autorstwa Polusi (to jest kontynuacja, bo tam zabrakło już miejsca)- a na samiutkim początku, Polusia 30 razy wyjaśnia jak trzeba wysłać list. :) Uwierz, że nikomu się nie chce od początku tego tłumaczyć. A treść Twojego listu to chyba Twoja indywidualna sprawa. Napisz co chcesz, oni i tak tego nie czytają tylko wkładają autograf jak leci i odsyłają :)

happysad_owa

Dziewczyny macie pozdrowienia od Kemposi ;) Wymieniłyśmy sie numerami komórek ;) i napisała mi, ze mam Was pozdrowić ;)

Kasia9292

Ok, dzięki za radę - poszukam :) No i racja przecież to wszystko napewno robi jego sekretarz (?) :)