tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Laski;( Byłam u koleżanki na forum i wiecie co wyczytałam?? Zaraz wam podam;(
Czyli nie pożegnaliśmy sie z Piratami .
" Według brytyjskiej prasy, producenci czwartej części ?Piratów z Karaibów? próbują zaoszczędzić. W tym celu mają zamiar uśmiercić którąś z głównych postaci pirackiej sagi. Nie jest to jeszcze pewne ale konieczność opuszczenia obsady hitu może spaść na Orlando Blooma." - wp
"Piraci z Karaibów? okazali się wielkim hitem i wszyscy zaangażowani w tę produkcję zarobili na niej fortunę. Ten sukces jest w głównej mierze zasługą Johnny?ego Deppa, który zagrał kapitana Jacka Sparrowa, chociaż dużą popularnością cieszy się również Elizabeth Swann, czyli Keira Knightley".-?The Daily Star Sunday?
Rozumiem gdyby w ogóle nie pokazali w filmie rodziny Turner'ów. Ale oni chcą się pozbyć tylko Will'a !?
Pożyjemy , zobaczymy...
Taka była nowa notka u mojej kumpeli;( Załamałam się jak mają zamiar uśmiercić Willa;( Przecież film bez niego to nie film;(;(;(;(;(;(;(;( Jak będzie ta 4 i jak zobacze znowu śmierć Willa(Orlando Blooma) to ja się chyba zarycze w kinie;( Ja pierdziele... Jak oni mogą?? Oni nie wiedzą, że łamią serca wielu fanek;( a w ty mnie??:D<lol2> Nie no joke...
Ale jestem załamana tym... jak mogą uśmiercić Blooma?? Czemu akurat na niego padło?? Czy nie mógł być to jakiś typek?? Tylko właśnie Bloom??;( Przecież tak pięknie Willowi i Elizabeth się ułożyło, synka mieli... TO NIE KURWA BO MUSZĄ TO ZNISZCZYĆ!!!!!!! Nienawidzę ich;( NIE WYOBRAŻACIE SOBIE JAK JA ICH NIENAWIDZĘ!!!!!!!!!!
jednak mam małą nadzieje, że im to się odwidzi;( Niech nie zabijają Willa czym on zawinił??;( hahahaha ale głupoty już pisze<lol2>:D:D:D Mam nadzieje, że im się odwidzi w ogóle kręcenia 4 części...
o tych przypuszczeniach czytałam przed premierą:/ i wkurwiły mnie
ale uważam że to bzdury, chociaż jesli akcja będzie sie dziać w ciągu "tych 10 lat" to Bill`a może nie być w filmie wcale:/
Will'a jak coś Nadia;( Walić... Może im się odwidzi w ogóle kręcenia 4 części bo to już jest bezsensu:|
Też mam nadzieje, że im sie odwidzi kręcenia tej 4 części... Już trzecia moim zdaniem nie byla rewelacyjna... (Tym bardziej, że oglądałam ją w kinie z klasa, a przed nami jakaś para się całowała no i robili tyle szumu, że nic nie zaczailam z tej 3 części ;()
Wiecie co ja się jednak obawiam, że nakręcą czwórkę, bo im się to po prostu opłaca i jakby nie patrzyć to, nie wiem jak Wy, ale ja i tak poszłabym na tą 4 część...
Co do ślubu Johnny'ego i Vanessy to też nic nie słyszałam i całkiem możliwe, że się już odbył, a my dowiemy się o nim za jakiś miesiąc, bo to miało nie być nagłaśniane...
No właśnie Kasiu i to jest nasz ból. Że każdy kto ma słabość do piratów i choćby ludzie nie wiem jak krytykowali tą 3 to i tak pójdą do kina na piratów, z nadzieją, że będzie ona najlepsza lepsza od 3 lepsza od 2 i 1;( I ja też bym cholera poszła na tych pieprzonych piratów, chociaż na krańcu świata dostał ocene odemnie 4/10 i dalej się zastanawiam czy nie za wysoką dałam ocene!! Bo po prostu 3 to było badziewie:| Na 4 bym poszła na piratów znając mnie:( Bo mam słabość do nich;( I do Depp'a znowu chciałabym zobaczyć go jako Kapitana Jack'a Sparrow'a. Popieprzone to wszystko:( Kurde, że oglądałam tych piratów:( Po cholere mój brat mi pokazywał to Klątwe Czarnej Perły:( Teraz jestem jak by niewolnikiem tych pieratów:( Uwolnić się nie moge:/
Co do ślubu to ja już nie wiem:/:D
mi tam na Bloomie nie zalezy (wybacz Anusiu;]). moze ginac, robic co tam chce. wiadomo, ze najcharakterystyczniejsza postacia jest Jack Sparrow i moze w pewnym stopniu Elizabeth Swann. Jednak za Chiny nie jestem za tym zeby robili 4 cz! Boze, czemu Oni mysla tylko o kasie?! Johnny bedzie gral w kazdej czesci bo polubil ta postac i gra tam dla swoich dzieci wiec Mu zwisa czy film odniesie sukces czy nie.. ja jestem zla nie dlatego,ze nie bedzie Bloom'a czy innej z glownych postaci tylko dlatego ze wogole zabieraja sie za kolejna czesc...:/
Wiem, że nikt nie lubi mojego Bloomeczka. Może troche lubi go Foxi:D:D:D:D<lol2> Ale się uśmieje hahahahahaha:D:D:D:D A Anuś masz racje co do 4 części, też mnie to wkurza, że kręcą kolejną część. Ja jednak dalej mam iskierke nadziei, że im odwidzi się ten pomysł...:(
Cholera paluszki przed chwilą wpieprzałam i jakoś jeden mi się gdzieś tam zaczepił w jamie ustnej i nie chce zejść:( Jak mnie to wkurza:D:D:D hahahaha
Te laski wiecie co ten paluszek co był w mojej jamie ustnej, co się tam gdzieś zaczepił wiecie co zrobiłam:D Musiałam pomóc sobie moim paluszkiem i poszedł dalej:D połknęłam:D Ten niedogryzek paluszka<hahahaha> ale jestem głupia. Straszna historia mojej jamy ustnej:D:D:D:D Dobra koniec żartów:D Ale musiałam wam o tym napisać:D
Te laski wiecie co ten paluszek co był w mojej jamie ustnej, co się tam gdzieś zaczepił wiecie co zrobiłam:D Musiałam pomóc sobie moim paluszkiem i poszedł dalej:D połknęłam:D Ten niedogryzek paluszka<hahahaha> ale jestem głupia. Straszna historia mojej jamy ustnej:D:D:D:D Dobra koniec żartów:D Ale musiałam wam o tym napisać:D
Dziewczyn w lipcowym Bravo jest wywiad z Depp'em. Nie czytam takich debilnych gazet ale specjalnie wzięłam ją by przeczytać ten wywiad. Jest plakat Blooma, tak pisze jakby któraś plakaty zbierała ale to i tak ciacho Anusi;]]]
A jest tam plakat Johnny'ego? Ja tez nie czytam takich gazet, ale plakatu z Johnny'm to kupię ;) Napisz jeszcze ile kosztuje i co piszą w wywiadzie ;)
Stara dupa ze mnie, a przedzwoniłam właśnie do mamy by mi kupiła bravo<zalamka> <lol2>hahahahahahahaha Dzięki Agata za informacje;)
Stara dupa ze mnie, a przedzwoniłam właśnie do mamy by mi kupiła bravo<zalamka> <lol2>hahahahahahahaha Dzięki Agata za informacje;)
Nie ma tam niestety plakaciku mojego pierniczka;]]] czyli Depp'cia ale jest z nim wywiad a plakat jest Will'a Turnera. A co ja będę pisać co tam w wywiadzie, kupicie to zobaczycie a ta gówniana gazeta kosztuje 1,99zł. Wszystko jasne?
Plakat Deppa był w poprzednim bravo :) Kupiłam sobie tylko dla niego... Ale wkurza mnie to, że jak dają plakat Johnny'ego Deppa, to zamiast dać Johnny'ego Deppa, dają postać, którą gra - Jacka Sparrowa. Ja bym wolała Depp'cia, a nie...
kurdesz,musze to kupic ;D ostatnio byl plakat ale Jack'a Sparrow'a.. zgadzam sie z Patusia-ja wole plakat Johnny'ego.
dzisiaj wracam do Polski..w srode wyjezdzam..eh...bede tesknic dziewczynki.;* ale neta jeszcze pare dni bd miec.;]
pozdro!
Cholera do dupy właśnie!! Ja bym wolała osobe Blooma a nie graną postać. Czemu ja sobie poprzedniego bravo nie kupiłam:( Tam był Johnny;( Walić:/ Kurde ja pierdziele gazete kupować tylko i wyłącznie dla plakatu<zalamka>:D:D:D Czyż my nie jesteśmy popieprzone??:D hahaha
Już w środe;( Anuś będziemy tęsknić;( Trzym się laska;( Dobra ja spadam kosić trawe bo rodzice inaczej będą się darli:/ Oho już tata krzyczy:D
Ja nie lubię Jacka Sparrowa (znaczy lubię, ale nie tak bardzo jak Johnny'ego) tylko Johnny'ego. W TV gadają plakat Johnny'ego a patrzysz a tam Jack Sparrow i do tego jeszcze podpisany Johnny Depp :/ Ja na ścianie mam pełno plakatów Johnny'ego jako Jacka Sparrowa. A samego Johnny'ego mam jakieś 4-5 plakatów :/
Ja już kupiłam bravo! W zeszłym wydaniu był plakat Jacka Sparrowa. Nie kupowałam gazety, ale plakat mam od koleżanki, która chyba to zbiera. Więc mi dała...
Co do wywiadu... to wywnioskowałam, że ślubu nie było i że czwarta część piratów nie jest aż takim pewniakiem...
Co ja miałam powiedzieć??<myśli2>...
Aha już wiem. No to tak:D Agata dziękuje Ci bardzo, za informacje o Bravo. Orlando Bloom(Will Turner;() już jest powieszony na szafie... Ale to brzmi hahahaha jak bym powiesiła Bloom'a hahahaha:D Ale wiecie o co mi kaman??
Kasiu mam nadziej, że 4 część nie jest pewniakiem jak mówisz. Czytałam wywiad z Johnnym i też coś tam wspomniał o piratach więc... Nie wiadomo:D Jest nadzieja:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Patusia, masz racje;( Cholera, czy ich aby nie pojebawszy?? Zawsze Jack Sparrow przecież to nie AKTOR!! Tylko postać;( Przez taką postać ludzie już nie wiedzą kto jest aktorem czy Johnny Depp czy Jack Sparrow:| Szczególnie te faneczki Sparrowa myślą, że Jack jest aktorem nie Johnny:| Żal po prostu żal;(
Laski Elizabethtown mi się już praktycznie ściągnął:D:D:D Jaka jestem happy:D:D:D mam już 90%:D:D:D Kasiu a to wszystko Twoja sprawka:D Dziękuje Ci bardzo za pomoc:D:D:D Buziaki dla Ciebie:*:*:*:*:* Pozdrawiam;)
Anusia, a co Ty napisalaś w tym liście do Johnnego? By chyba do niego wyśle xD Strasznie mnie wzięło...
Oh...zaczynają się te wyjątkowo kreatywne pytania co wielce tródnej akcji pod kryptonimem "autograf od Depp'a." Czy ja mam jeszcze raz pisać o wysłaniu się do Depp'a, o znaczkach afganistańskich i o bazyliszkowym wzroku pocztołaków?!;p
Echhh ja Was dziewczęta na 18 dni zostawiam, bo wyjeżdzam :((
Echh, a zupelnie mi się nie chce:(
Nie będe się rozpisywać, papa:*
Życzę miłych wakacji :)
Dziewczyny opuszczam was na dwa tygodnie:( Jadę nad morze i nie bede miała dostepu do netu. O karolinko też wyjeżdżasz:(
Pozdrawiam
A co do blooma to faktycznei mogą sie go pozbyć. A Kasiu bloom wtedy wracał nazawsze nie tylko na jeden dzień. Wracał nazawsze bo ta lizi była wierna i dlatego on mógł wrócić nazawsze:P
Anusia wiem że Will`a to była drobna (ale wazna ) pomyłaka:/
ech... ale miałam pechowy dzień:/
rano poszłam z mama i jej koleżanka na zakupy, tam jakieś laski rozdawały ulotki że jest skup uzywanych podreczników i wypłacajągotówke od ręki - a ja mam dużo książek ze szkoły bo mam rodzeństwo- jak nic trzeba iść:/
do koleżanki mamy zadzwoniała koleżanka i ona powiedziała że jest u nas w mieście (małym miescie)praca sezonowa dla 16 latków za 1000 zeta w churtowni Bakomy- trzeba iść myśle , póżniej pujde na skup:/
poszłam 5 kilometrów a tam okazuje sie że u nas w mieście jest tylko magazyn z którego rozwożą regionalnie:/ a ta praca to pod Wawą a to 100 kilosów od nas:/ - taka byłam zdenerwowana a tu jeszcze wracaj 5 kilosów z powrotem , telefon mi sie rozładował i nie mam jak zadzwonic żeby po mnie przyjechali:/
Jak już doszłam do domu to zebrałam ksażki ( ze 30) i poszłam na pieszo z kolezanką (ojciec jest w pracy a tylko on ma samochód).
Jestem na tym skupie i okazuje sie że to prywatnie ktos skupuje a kolejka jaka długa:/ poszłam na poczatek i pytam się - Czemu nikt nie wchodzi) a oni mówią że czekają już 2 godziny i nikogo nie ma:/
jak sie zdenerwowałam- zaciągnełam koeżankę i pytamy sie piętro wyżej co sie dzieję, a ona nam że ci co mieli skup książek zrezygnowali po 30 min i powiedzieli że im sie nie opłaca - tam nikogo nie ma i niepotrzebnie ludzie czekaja te 2 godz:/ normalnie zdenerwowałam sie jeszcze bardziej i jak z tym wszystkim wróciłam do domu to wszystkim ciskałam jak - aż ciężko to ująć :/
mam teraz taki zjebany nastruj że pobije kogos chyba://///
Co do ślubu Johnny'ego i Vanessy - odbył sie, jak słałam list to wysyłałam im zyczenia z okazii ejścia w nową droge życia
ech... chyba w tym liscie sie pomylilam, właśnie wyczytałam że odbedzie się ale w następne wakacje we Francji
Nadia trzymaj się laska:) Życie jest brutalne, no ale masz racje, też bym się wkurzyła:/ Co za chamstwo dajcież spokój...
Moon mogłabyś nie pisać, że mogą uśmiercić Willa i takie tam co do Orlando Blooma. Jeśli go nie lubisz to pisz o nim jak tylko Ci się podoba, ale wiedz o tym, że uraziło mnie to:( To mój ulubiony aktor. Tak Orlando Bloom jest moim ulubionym aktorem!! Wszyscy już chyba na tym forum wiedzą o tym:| Tak bym ładnie prosiła nie obrażać Blooma:D Dziękuje!!:D
No to tyle trzymajcie się dziewczyny:)
Obydwie Karolinki będziemy tęsknić za wami;( Już tęsknimy:(:(:( Ale zaraz wrócić:D Minie to raz dwa:D:D:D A my się tu nie rozgadamy za bardzo:D:D:D
Caro co ja miałam napisać w liście do Depp'a?? Po angielsku napisałam troche o sobie jak mam na imię, ile mam lat, skąd jestem. I przede wszystkim wychwalałam Depp'a, że uwielbiam filmy z jego udziałem. i na końcu poprosiłam go bardzo o autograf. On jednak nie mógł mi tego zrobić, by mi autografu nie odesłać:D:D:D Dostałam autograf:) Ale prosze was nie męczcie mnie tym wszystkim... Wiecie dziewczyny co ja musiałam przechodzić jak napisałam u mnie na blogu te dwie notki. Ludzie to pisali do mnie jak należy wysłać list i jeszcze na meila pisali:| Ja pierdziele. I każdemu tłumaczyłam po kolei. I ciągle te same regułki rzygać się chce!! Caro jeśli chcesz wiedzieć jak należy wysłać list to wejdź na jakiś blog co ludzie prosili mnie jak należy to zrobić. I tam przeczytaj. Albo ja Ci skopiuje co należy zrobić tylko, że jutro bo dziś nie chce mi się po tych ludziach chodzić:|
Patusia czemu się nie chcesz odzywać?? Przecież jest tak fanie:D Zaczyna się znowu wypytywanie jak to należy zrobić z tym listem... Do zwariowania idzie:D
No racja... zaczyna się... ale ja już tego nie komentuję...
Jutro sobie obejrzę jakiś film z Johnny'm :D coś mnie tak ostatnio wzięło :D Anusiadymek jak tam Twoj "Elizabethtwon"??
Więc Kasiu już wiesz:D Bo gadamy na gg:D Ściągnął mi się już mój Elizabethtown:D:D:D Jestem happy:D widziałam pare urywków, jakość filmu jest piękna:D:D:D No Kasiu dziękuje Ci, że mi dałaś link do innych torrentów:D
Spadam do roboty cholera, że akurat jeszcze robie dziś jako Św. Kinga:/ No nic najwyżej w sukni się ugotuje:D Pozdrawiam;)
Dziewczyny u mnie nowy post! Zgapiałam od **KfiateQ'a PirateQ'a**, ale mam nadzieję, że się nie pogniewa... jak coś to usunę...
No to QAnusia możesz potem to skopiować, zobaczy sięę...
To ja wczoraj oglądałam Benny & Joon i powiem wam szczerze, że poprostu wspaniały film! Naprawde polecam! Johnny mnie zaczarował w tej swojej roli xD
Oj, Nadia widzę, że miałaś kiepski dzień. Ale to się zdarza, nawet najlepszym. Ja miałam najgorszy dzień, jak byłam pierwszy raz w pracy w Echo Miasta. Nie dość, że stałam 5 godzin ubrudzona tuszem do gazet na twarzy w słońcu to jeszcze picia nie miałam... Suche gardło miałam strasznie. A Nogi to mi do dupy wchodziły. To jeszcze musiałam zapieprzać na halę po baleriny. To było okropne, jak wróciłam to ino roz do łóżka spać :P
Anuś, nie odzywam się dlatego, bo wiesz jak ja reaguje na osoby, które pytają się co mają napisać, jak wysłać list :) Tracę cierpliwość - krótko mówiąc.
Caro proponuje poszukać postu pt "Chcecie autograf Johnny'ego Deppa?" autorstwa Polusi (to jest kontynuacja, bo tam zabrakło już miejsca)- a na samiutkim początku, Polusia 30 razy wyjaśnia jak trzeba wysłać list. :) Uwierz, że nikomu się nie chce od początku tego tłumaczyć. A treść Twojego listu to chyba Twoja indywidualna sprawa. Napisz co chcesz, oni i tak tego nie czytają tylko wkładają autograf jak leci i odsyłają :)
Dziewczyny macie pozdrowienia od Kemposi ;) Wymieniłyśmy sie numerami komórek ;) i napisała mi, ze mam Was pozdrowić ;)