tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D 

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
O widzę ze w nasze szeregi wdarła sie znowu jakaś kłótliwa osoba ale my ją pokonamy w jedności siła:P hahaha. Ja już mam dośc takich ataków gdzie wejdę na to forum widzę ataki albo na mnie albo na innych:( 
A Caro(nie pamiętam co tam było dalej):P masz śliczne foteczki a i dodaje cię do ulubionych:) 
Kemposiu podasz swoją foteczke? 
Anusiu tak twoje imie znałam wcześniej:) 
Pozdrawiam:*
Ale Wy się dziewczyny rozpisałayście a jak ja jestem to kurde zgnilizną tu wali=] nie ma mnie to nawalaja w tą klawiatura ile wlezie;p nie no żartuje. Wy znacie moją robote i przyświecające jej zasady, nie chciało mi się wszystkiego czytać. Widzę, że jakś nowa tu. Do Caro :Cześć!!! A i uważaj na pocztołaki a Depp'cio to mój pierniczek;]]] ...Wiem odwala mi;p...
Foxi, nie nawalamy na Ciebie...Tylko na ludzi bez kultury którzy wchodzą na forum żeby się powyżywać i ponabijać z innych. 
Pozdr.
Źle mnie zrozumiałaś Angel, ja żartowałam, że ja mnie nie ma na forum to nawalacie w klawiature ile wlezie;] tak się rozpisałyście.
Wybacz ale nie mam umysłu 14 latka ale co ja będę pisał, też nie mam zamiaru się z Wami kłócic. Wszedłem tutaj po to, żeby zobaczyc co piszecie i po prostu to skomentowałem. Z Deppem widziałem pare filmów (Edwarda, piratów, Jeźdźca, Blow, Dziewiąte Wrote <te 2 ostatnie nawet mi się podobały) więc to nie jest tak, że jestem 'antyfanem' Deppa, który wszedł tutaj, żeby zburzyc Wasze idylliczne forum. 

Czemu piszesz "a co ci do tego?" Z tego co wiem to filmweb współtworzą WSZYSCY jego użytkownicy - więc jednak coś mi do tego... 

P.S. Jak skasowac opcję "obserwowanie tematu"? Bo na maila dostałem już ze 100powiadomień... 

pozdrawiam
Co za miła odmiana... ;) "Obserwowanie tematu" wyłącza się na samej górze forum... 
Myślałam, że jesteś całkowicie wrogo do nas nastawiony i do Depp'a też, a tu widzę szansę na ugodę :D 
Pozdrawiam!
Caro uwierz mi pierw obejrzyj "Co Gryzie.." to najpiękniejszy film jaki kiedykolwiek powstał:P 

Może i gadam obsesyjnie, ale kocham ten film :)
Laski czy was aby nie pojebawszy?? Jak żeście się rozpisały:D:D:D:D Przeczytałam wszystko:D O lol Czyta i czytam te komenty i końca nie ma;| Jestem zmęczona tą nudą w robocie:) A tu widzę jakieś nowe koleżanki nas odwiedzają i widzę, że szybko się za... koleżankowałyśmy:D 

Laski wchodzę już na to forum niechętnie:( Przedtem jakoś mi się swobodnie gadało, a jak nasune jakiś temat to zaraz mnie ktoś zjedzie;( Chyba już nie będę się nic odzywać i tylko o Deppie gadać:| Albo w ogóle się nie odzywać:( Trzymajcie się...
Anusia, Ja sie nie zgadzam bo bez Ciebie to smutśno będzie... A odzywać sie musić i nie pozwolimy zeby ktos zjechal twoje tematy - prawda dziewczyny :>?
Anusia, Ja sie nie zgadzam bo bez Ciebie to smutaśno będzie... A odzywać sie musisz i nie pozwolimy zeby ktos zjechal twoje tematy - prawda dziewczyny :>?
Despero - bardzo mila odmiana. Cieszę się, że zmienileś nastawienie do mnie i innych użytkowniczek (ale chyba przedewszystkim do mnie ;( )
Never mind... Dziewczyny ie mam humoru by jakoś dowcip walnąć i już pisałam na gg Agacie, że chyba kończe z filmwebem... Bo jakoś się źle czuje już tutaj... Pozdrawiam... I prosze nie użalać się, że Anuś odchodzi, pieprze to całe forum... Zrobiło mi się smutno... :( Nie ważne co się stało!! Wie tylko jedna osoba na tym forum, ale ją prosze o dyskrecje... Kończe z tym forum. Ale będziecie mogli mnie zastać na moim blogu!! Żegnam!!
Never mind... Dziewczyny ie mam humoru by jakoś dowcip walnąć i już pisałam na gg Agacie, że chyba kończe z filmwebem... Bo jakoś się źle czuje już tutaj... Pozdrawiam... I prosze nie użalać się, że Anuś odchodzi, pieprze to całe forum... Zrobiło mi się smutno... :( Nie ważne co się stało!! Wie tylko jedna osoba na tym forum, ale ją prosze o dyskrecje... Kończe z tym forum. Ale będziecie mogli mnie zastać na moim blogu!! Żegnam!!
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jak się Ani humor poprawi to do nas wróci... 
Ja oglądnęłam dzisiaj dwa filmy z Johnny'm "From hell" i "Człowiek, który płakał" 
Aniu nie zostawiaj nas!
O kasiu from hell uwielbiam da mnie świetny film. Anusiu przyłączam sie do prośby kasi nie opuszczaj nas!!! 
Desperado jak chcesz to przyłącz sie do nas i rozmawiaj na naszym temacie tylko nas nie obrażaj. 
Nie Anusia... To ja odchodzę... Bedziesz miała spokój, bo w końcu ja jestem tą złą... I przez ten mój wyjazd już nikt nie zauważa moich postów!
Dziewczyny mam pomysł... może po prostu uznamy, że tamtego nie było? patusia_depp przecież wszystkie piszemy tu rzeczy nie związane z Johnny'm a to, że Anusia_dymek napisała coś o Nightwish'u i Bloom'ie - mi to w ogóle nie przeszkadza... nie wiem jak Wam...?
Wiecie co:D:D:D Tak naprawde chciałam zobaczyć waszą reakcje:D hahahaha:) Dobry joke:D Widzę, że już za mną tęskniliście:D Buhahahahahahaha:D To był big Joke. Ale wiecie, że kiedyś i tak się ze sobą pożegnamy. Bo wyrośniemy z tego wszystkiego:D Patusia wyjaśniłyśmy sobie wszystko:) Trzym się laska:D Ale jestem jebnięta ja pierdole:/
Nie, bo i tak mnie nie zrozumiecie... Będziecie się tylko litowały. A ja nienawidzę litości. Nigdy nie zrozumiecie mojej sytuacji, bo macie cudowne życia...
Zdziwiłabyś się! Naprawdę... ale dobra skoro nie chcesz się z nami dzielić swoimi problemami to nic na to nie poradzimy... 
Ale jak chcesz pogadać o zapraszam do mnie na GG. Numer znasz...
Tak, nie chcę! Bo i tak tego nie zrozumiecie! Z resztą co Wy możecie o tym wiedzieć? Macie rodziców, którzy Was kochają i macie w nich oparcie, co Wy możecie wiedzieć, o takim życiu jak moje? 

Nie chcę litości...
Echhh.. ile znowu postów jak mnie nie było:( 
Nie martw się Patusiu ja też często mam okropne ontakty z rodzicami, echhh.. taki wiek.
Anus to wcale nie było śmieszne jestes tu od początku i jak bys odeszła to bym sie załamał (choc ja nie jestem tu od poczatku)
patusia- a co ty możesz wiedzieco naszych rodzicach? 

jesli nie chcesz abysmy Ci pomogły - trudno 
ale jeśli uwazasz że nie potrafimy- moze sprawdzisz???
Tylko, że swoim rodzicom nie wszystko mozna powiedzieć... A niekiedy nie mają dla Ciebie czasu... Wspaniałego życia nikt nie ma, nikt...
Właśnie laski nie pochwaliłam się:) 
Byłam dziś na poczcie głównej, kupiłam kupony[tak! tak!] i wysłałam listy do Toma Hanksa i Leo :D 
Teraz tylko czekam na autografy :]] 
Chociaż znając moje szczescie cos sie stanie:P 
Heheh, a jak Johnny za jakis miesiac nie dojdzie to i do niego napisze znowu :)) 

Aaajj lecę ogladać "Niebianska Plaze" [wstyd, ale jej nie widziałam :(] 

p.s. Kasiu napisz mi na gg co wymyslilas, ze tak to ujme;) 
Ja ok. 10 jutro bede, o ile nie zaspie;)
Do Deppa jest taki: 

Johnny Depp 
9100 Wilshire Blvd. 
Ste. 500 CA, 90212 USA 

Mam jeszcze do Blooma(co się sprawdził, byłam królikiem doświadczalnym:D i dostałam autograf) i Keiry też mam:D:D:D 

Karolina ciesze się, że Ci się udało z tymi kuponami, bo te baby na poczcie są naprawde nie miłe;( Szczególnie w Wieliczce:( Bo w Krakowie na poczcie głównej to zawsze nam pomogą:D:D:D 

A laski tak nawiasem mówiąc... ehm... Bo mamy lipiec prawda:/... w czerwcu tego roku(o ile się nie myle:|) Johnny i Vanessa mieli brać ślub:| Ja nic nie słyszałam, żeby oni brali ślub? Wiadomo wam coś na ten temat??:| Jak znowu odłożyli, to po prostu załamka na max:| W takim razie Johny powinie chapać się za Orlando Blooma:D Razem tak ładnie wyglądają:D hahahahahahahahahahaha Widać to na fotkach u mnie na blogu hahahahahahahahaha nie no joke:D Tylko mnie nie bijcie!! :D
Dzieki ;* 

Kempoos - prosilabym o numer gg, bo chcialabym obgadac sprawe Beksy (wiem natręciuch ze mnie :)) 

A co do Blooma i Deppa to mam nadzieje, że to tylko żart ;)
Zaskoczę Was, oglądałem jeszcze Gilberta (film "ukradł" DiCaprio) i Donniego Brasco (znowu Depp zostaje w cieniu Pacino) oraz Pluton (ale tam to raczej Depp nie gra na nawet 3 skrzypiec). Nie "przekonałem" się do Was, ponieważ (tu się powtórzę) nie wchodziłem na ten temat z celem "zaatakowania" jednostek tutaj bytujących. 
pozdrawiam
8049017 
;) 
Buuu.. laski zdałam sobie dzisiaj sprawę, że jutro wyjeżdzam na 18 dni:( 
Kuurde nie chce mi się jak nigdy:/ 
Az w dolku jestem:( 

Echhh w ogole wczoraj "Niebianska Plaze" widzialam i powiem Wam, ze strasznie mi się spodobała, nie mowiac o tym, ze jestem pod coraz wiekszym wrazeniem Pana DiCaprio, a nie powinnam o tym na forum Johnny'ego pisac:P 
Karolina czemu nie powinnaś pisać to o Twoim ulubionym aktorze?? Ja tu nawijam co po chwila o moim cukiereczku:D buhahahahahahaha:D:D:D:D I każdy tu gada o czym mu się żywnie podoba:D Oglądałam niebiańską plaże widziałem ten film, ale mi się nie podobał:/ Ne ważne:D 

Karolina gdzie jedziesz?? Czemu nam tego wcześniej nie mówiłaś??