Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

julita92

Buhahah ja mam wakacje z filmami Johnnego Deppa <Troche tego jest xD>

candyyy

No to spoko ;-) Hehehe xD

A jaki jest wasz ulubiony film poza tymi z Johnny'm?

candyyy

No to spoko ;-) Hehehe xD

A jaki jest wasz ulubiony film poza tymi z Johnny'm?

julita92

Ja nie oglądałam Charliego :( Buuu...

Za krótkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

julita92

O widzę ze w nasze szeregi wdarła sie znowu jakaś kłótliwa osoba ale my ją pokonamy w jedności siła:P hahaha. Ja już mam dośc takich ataków gdzie wejdę na to forum widzę ataki albo na mnie albo na innych:(
A Caro(nie pamiętam co tam było dalej):P masz śliczne foteczki a i dodaje cię do ulubionych:)
Kemposiu podasz swoją foteczke?
Anusiu tak twoje imie znałam wcześniej:)
Pozdrawiam:*

candyyy

Ooo, też mam zamiar Charlie'go obejrzec ;-D

<za krótki>

julita92

Ale Wy się dziewczyny rozpisałayście a jak ja jestem to kurde zgnilizną tu wali=] nie ma mnie to nawalaja w tą klawiatura ile wlezie;p nie no żartuje. Wy znacie moją robote i przyświecające jej zasady, nie chciało mi się wszystkiego czytać. Widzę, że jakś nowa tu. Do Caro :Cześć!!! A i uważaj na pocztołaki a Depp'cio to mój pierniczek;]]] ...Wiem odwala mi;p...

Foxi_2

Foxi, nie nawalamy na Ciebie...Tylko na ludzi bez kultury którzy wchodzą na forum żeby się powyżywać i ponabijać z innych.
Pozdr.

julita92

Źle mnie zrozumiałaś Angel, ja żartowałam, że ja mnie nie ma na forum to nawalacie w klawiature ile wlezie;] tak się rozpisałyście.

Foxi_2

Wybacz ale nie mam umysłu 14 latka ale co ja będę pisał, też nie mam zamiaru się z Wami kłócic. Wszedłem tutaj po to, żeby zobaczyc co piszecie i po prostu to skomentowałem. Z Deppem widziałem pare filmów (Edwarda, piratów, Jeźdźca, Blow, Dziewiąte Wrote <te 2 ostatnie nawet mi się podobały) więc to nie jest tak, że jestem 'antyfanem' Deppa, który wszedł tutaj, żeby zburzyc Wasze idylliczne forum.

Czemu piszesz "a co ci do tego?" Z tego co wiem to filmweb współtworzą WSZYSCY jego użytkownicy - więc jednak coś mi do tego...

P.S. Jak skasowac opcję "obserwowanie tematu"? Bo na maila dostałem już ze 100powiadomień...

pozdrawiam

Despero

Co za miła odmiana... ;) "Obserwowanie tematu" wyłącza się na samej górze forum...
Myślałam, że jesteś całkowicie wrogo do nas nastawiony i do Depp'a też, a tu widzę szansę na ugodę :D
Pozdrawiam!

candyyy

Caro uwierz mi pierw obejrzyj "Co Gryzie.." to najpiękniejszy film jaki kiedykolwiek powstał:P

Może i gadam obsesyjnie, ale kocham ten film :)

PPG

Laski czy was aby nie pojebawszy?? Jak żeście się rozpisały:D:D:D:D Przeczytałam wszystko:D O lol Czyta i czytam te komenty i końca nie ma;| Jestem zmęczona tą nudą w robocie:) A tu widzę jakieś nowe koleżanki nas odwiedzają i widzę, że szybko się za... koleżankowałyśmy:D

Laski wchodzę już na to forum niechętnie:( Przedtem jakoś mi się swobodnie gadało, a jak nasune jakiś temat to zaraz mnie ktoś zjedzie;( Chyba już nie będę się nic odzywać i tylko o Deppie gadać:| Albo w ogóle się nie odzywać:( Trzymajcie się...

_Anusia_

No to ja już tego w ogóle nie rozumiem... Ble ble ble... brzuch mnie boli...

_Anusia_

A czemu miałby ktos Cię zjechać??
................................

_Anusia_

Anusia, Ja sie nie zgadzam bo bez Ciebie to smutśno będzie... A odzywać sie musić i nie pozwolimy zeby ktos zjechal twoje tematy - prawda dziewczyny :>?

candyyy

Anusia, Ja sie nie zgadzam bo bez Ciebie to smutaśno będzie... A odzywać sie musisz i nie pozwolimy zeby ktos zjechal twoje tematy - prawda dziewczyny :>?

candyyy

Despero - bardzo mila odmiana. Cieszę się, że zmienileś nastawienie do mnie i innych użytkowniczek (ale chyba przedewszystkim do mnie ;( )

candyyy

Never mind... Dziewczyny ie mam humoru by jakoś dowcip walnąć i już pisałam na gg Agacie, że chyba kończe z filmwebem... Bo jakoś się źle czuje już tutaj... Pozdrawiam... I prosze nie użalać się, że Anuś odchodzi, pieprze to całe forum... Zrobiło mi się smutno... :( Nie ważne co się stało!! Wie tylko jedna osoba na tym forum, ale ją prosze o dyskrecje... Kończe z tym forum. Ale będziecie mogli mnie zastać na moim blogu!! Żegnam!!

candyyy

Never mind... Dziewczyny ie mam humoru by jakoś dowcip walnąć i już pisałam na gg Agacie, że chyba kończe z filmwebem... Bo jakoś się źle czuje już tutaj... Pozdrawiam... I prosze nie użalać się, że Anuś odchodzi, pieprze to całe forum... Zrobiło mi się smutno... :( Nie ważne co się stało!! Wie tylko jedna osoba na tym forum, ale ją prosze o dyskrecje... Kończe z tym forum. Ale będziecie mogli mnie zastać na moim blogu!! Żegnam!!

_Anusia_

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jak się Ani humor poprawi to do nas wróci...
Ja oglądnęłam dzisiaj dwa filmy z Johnny'm "From hell" i "Człowiek, który płakał"
Aniu nie zostawiaj nas!

Kasia9292

O kasiu from hell uwielbiam da mnie świetny film. Anusiu przyłączam sie do prośby kasi nie opuszczaj nas!!!
Desperado jak chcesz to przyłącz sie do nas i rozmawiaj na naszym temacie tylko nas nie obrażaj.

_Anusia_

Nie Anusia... To ja odchodzę... Bedziesz miała spokój, bo w końcu ja jestem tą złą... I przez ten mój wyjazd już nikt nie zauważa moich postów!

happysad_owa

Dziewczyny mam pomysł... może po prostu uznamy, że tamtego nie było? patusia_depp przecież wszystkie piszemy tu rzeczy nie związane z Johnny'm a to, że Anusia_dymek napisała coś o Nightwish'u i Bloom'ie - mi to w ogóle nie przeszkadza... nie wiem jak Wam...?

happysad_owa

Wiecie co:D:D:D Tak naprawde chciałam zobaczyć waszą reakcje:D hahahaha:) Dobry joke:D Widzę, że już za mną tęskniliście:D Buhahahahahahaha:D To był big Joke. Ale wiecie, że kiedyś i tak się ze sobą pożegnamy. Bo wyrośniemy z tego wszystkiego:D Patusia wyjaśniłyśmy sobie wszystko:) Trzym się laska:D Ale jestem jebnięta ja pierdole:/

_Anusia_

Anka!nie mozesz odejsc!! ;( przeciez Ty jestes jedna z podstaw tego forum!!!!!!!!!!!! ;(

PPG

Nic nie rozumiecie...

Wy nic nie rozumiecie...

happysad_owa

patusia_depp wytłumacz nam ;)

<za krótki> ;/

happysad_owa

patusia_depp wytłumacz nam ;)
<za krótki> :/ :/ :/

Kasia9292

Nie, bo i tak mnie nie zrozumiecie... Będziecie się tylko litowały. A ja nienawidzę litości. Nigdy nie zrozumiecie mojej sytuacji, bo macie cudowne życia...

happysad_owa

Zdziwiłabyś się! Naprawdę... ale dobra skoro nie chcesz się z nami dzielić swoimi problemami to nic na to nie poradzimy...
Ale jak chcesz pogadać o zapraszam do mnie na GG. Numer znasz...

Kasia9292

Tak, nie chcę! Bo i tak tego nie zrozumiecie! Z resztą co Wy możecie o tym wiedzieć? Macie rodziców, którzy Was kochają i macie w nich oparcie, co Wy możecie wiedzieć, o takim życiu jak moje?

Nie chcę litości...

happysad_owa

Echhh.. ile znowu postów jak mnie nie było:(
Nie martw się Patusiu ja też często mam okropne ontakty z rodzicami, echhh.. taki wiek.

Kasia9292

Anus to wcale nie było śmieszne jestes tu od początku i jak bys odeszła to bym sie załamał (choc ja nie jestem tu od poczatku)

Nadia_3

patusia_depp ja się nie lituję... chciałam pomóc

Kasia9292

Przepraszam:D:D:D Nie no przepraszam wszystkich:D Jestem jebnięta nastolatką:D

Nadia_3

patusia- a co ty możesz wiedzieco naszych rodzicach?

jesli nie chcesz abysmy Ci pomogły - trudno
ale jeśli uwazasz że nie potrafimy- moze sprawdzisz???

Nadia_3

Tylko, że swoim rodzicom nie wszystko mozna powiedzieć... A niekiedy nie mają dla Ciebie czasu... Wspaniałego życia nikt nie ma, nikt...

candyyy

świetnie powiedziane:P
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

_Anusia_

Anusiu nie opuszczaj forum:(

_Anusia_

Anusiu nie opuszczaj forum:(

CzarnaKrwinka

To był tylko fałszywy alarm :)

<za małoo>

candyyy

Właśnie laski nie pochwaliłam się:)
Byłam dziś na poczcie głównej, kupiłam kupony[tak! tak!] i wysłałam listy do Toma Hanksa i Leo :D
Teraz tylko czekam na autografy :]]
Chociaż znając moje szczescie cos sie stanie:P
Heheh, a jak Johnny za jakis miesiac nie dojdzie to i do niego napisze znowu :))

Aaajj lecę ogladać "Niebianska Plaze" [wstyd, ale jej nie widziałam :(]

p.s. Kasiu napisz mi na gg co wymyslilas, ze tak to ujme;)
Ja ok. 10 jutro bede, o ile nie zaspie;)

CzarnaKrwinka

Buhahah, to jaki jest adres Johnnego :>?

candyyy

Do Deppa jest taki:

Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA

Mam jeszcze do Blooma(co się sprawdził, byłam królikiem doświadczalnym:D i dostałam autograf) i Keiry też mam:D:D:D

Karolina ciesze się, że Ci się udało z tymi kuponami, bo te baby na poczcie są naprawde nie miłe;( Szczególnie w Wieliczce:( Bo w Krakowie na poczcie głównej to zawsze nam pomogą:D:D:D

A laski tak nawiasem mówiąc... ehm... Bo mamy lipiec prawda:/... w czerwcu tego roku(o ile się nie myle:|) Johnny i Vanessa mieli brać ślub:| Ja nic nie słyszałam, żeby oni brali ślub? Wiadomo wam coś na ten temat??:| Jak znowu odłożyli, to po prostu załamka na max:| W takim razie Johny powinie chapać się za Orlando Blooma:D Razem tak ładnie wyglądają:D hahahahahahahahahahaha Widać to na fotkach u mnie na blogu hahahahahahahahaha nie no joke:D Tylko mnie nie bijcie!! :D

_Anusia_

Dzieki ;*

Kempoos - prosilabym o numer gg, bo chcialabym obgadac sprawe Beksy (wiem natręciuch ze mnie :))

A co do Blooma i Deppa to mam nadzieje, że to tylko żart ;)

candyyy

Zaskoczę Was, oglądałem jeszcze Gilberta (film "ukradł" DiCaprio) i Donniego Brasco (znowu Depp zostaje w cieniu Pacino) oraz Pluton (ale tam to raczej Depp nie gra na nawet 3 skrzypiec). Nie "przekonałem" się do Was, ponieważ (tu się powtórzę) nie wchodziłem na ten temat z celem "zaatakowania" jednostek tutaj bytujących.
pozdrawiam

candyyy

8049017
;)
Buuu.. laski zdałam sobie dzisiaj sprawę, że jutro wyjeżdzam na 18 dni:(
Kuurde nie chce mi się jak nigdy:/
Az w dolku jestem:(

Echhh w ogole wczoraj "Niebianska Plaze" widzialam i powiem Wam, ze strasznie mi się spodobała, nie mowiac o tym, ze jestem pod coraz wiekszym wrazeniem Pana DiCaprio, a nie powinnam o tym na forum Johnny'ego pisac:P

CzarnaKrwinka

Karolina czemu nie powinnaś pisać to o Twoim ulubionym aktorze?? Ja tu nawijam co po chwila o moim cukiereczku:D buhahahahahahaha:D:D:D:D I każdy tu gada o czym mu się żywnie podoba:D Oglądałam niebiańską plaże widziałem ten film, ale mi się nie podobał:/ Ne ważne:D

Karolina gdzie jedziesz?? Czemu nam tego wcześniej nie mówiłaś??

_Anusia_

Ja tez oglądałam tą Niebiańską plażę, nawet dobre ;)