Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D

Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić

Astartte

Hm...to całkiem inna piosenka. No i ta jest ładniejsza:)

_LadyGirl_

Nie chodzi o sama piosenke tylko o zdiecia Lilly i Jacka :)

Astartte

Nio to też ładniutkie ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ :)
Ej a wiecie cio to za piosenka:
http://carmen2255.wrzuta.pl/film/2tYJYvFvxf/untiled_-_spharrabeth_pirates_of_the _caribbean_dead_man_s_chest
Tak mi sie ona podoba, że szok:)

_LadyGirl_

Ja już mykam Aniołki na drogę krzyżową. No to PAPA

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

No hejo Aniołki, przepraszam za nieobecność xP Trochę się tu pozmieniało widzę xD Azgadnijcie co własnie robie?? Wkładam płyte do stacji dysków i już zaraz będę oglądała Sweeeney Todd :DD:D::D:DDD

Raissa zazdroszczę ;). A zgadnijcie co ja robię? Słucham "One" Vanessy. Chyba muszę przesłuchać więcej jej piosenek, bo są super!!! Polecam wszystkim!

Lady_From_Burton_World

To prawda. Vanessa ma fajne piosenki. Ja mam je wszystkie na komputerze i ciągle ich słucham. A tak poza tym bardzo ją lubię (ale to już nie w tym temacie).

Jutynka

Wiesz, ja kiedyś średnio za nią przepadałam. Ale ostatnio zainteresowałam się jej muzyką i trzeba przyznać, że ma naprawdę duży talent :). Zdecydowanie jest lepszą piosenkarką niż aktorką (chociaż jej aktorstwu tez nie można nic zarzucić :))

Lady_From_Burton_World

Szczerze to nie oglądałam żadnego filmu, w którym grała. Ale piosenkarką jest bardzo utalentowaną :)

Jutynka

A ja oglądałam jeden ;) ale dobre i to ;) może postaram się obejrzeć jakiś jeszcze, bo ciekawi mnie jak zagrała w innych filmach

Lady_From_Burton_World

Mogłaby zagrać w filmie z Johnny'm. Tego na pewno nie przegapiłybyśmy ;D

Jutynka

A znacie może tytuł tego filmu w którym zagrała? Bo mnie zaciekawiło:)

_LadyGirl_

Zagrała w kilku filmach. Wejdź na jej strone na FilmWebie i zobacz :)

Jutynka

A no tak:) Heh ja dzisiaj w ogóle nie myślę, a jak myślę to całkiem o czymś innym. Dzisiaj jak się rozmyśliłam na matmie o Deppie. A jak już całkowicie nie kontaktowałam ze światem to nauczycielka zawołała mnie do tablicy. Heh ja takie oczy i nie wiedziałam co robić, na tablicy było narysowane jakieś kółko a w środku trójkąt;/ ale jakoś dałam sobie rade:)

TODDka

http://www.filmweb.pl/Person?id=5180&msg=thank.you.for.voting
tutaj znajdziesz wszystkie filmy :] ;))
hmm... nie wiedziałam, że grała też w filmach... trzeba się tym zainteresować... ;))

eM_Barrie

Ja widziałam z nią "Jak kochają czarownice". Fajny film, taki lekki, w sam raz na nudny wieczór ;) no i niezastąpiony Jean Reno, którego także bardzo lubię :). Bardzo chciałabym obejrzeć "Dziewczynę na moście" ale pojęcia nie mam gdzie i kiedy mogą emitować ren film ;/

Lady_From_Burton_World

A tak przy okazji-
http://pl.youtube.com/watch?v=joPgGwgif8g&feature=related

Moja ukochana piosenka + mój ukochany Johnny ;)- czego chcieć więcej? ;))

eM_Barrie

Dzięki. ŁaŁ aż w tylu grała? Myślałam, że w jednym/dwóch filmach

_LadyGirl_

Vanessa jest wszechstronnie uzdolniona. Podobnie jak Johnny. Świetnie się dobrali. :]

Jutynka

No wiec tak, co do tego filmiku co dala Aldonka to bardzo fajny :) Ale normalnie jak widze ile ta Sparrabeth naprodukowala tych filmow to mi sie jej zal robi, zwlaszcza, ze w kazdum jest pocalunek Jack'a i Elizabeth xD Ona robi z tego filmu jakis dramat obyczajowy o bolesnym zyciu i smierci piratow, na ktorym nalezy plakac xD Ja wole luzniejsze filmiki :) I jeszcze jest jakas Willabeth <hahaha> :D Ja moge byc Rouxabeth w koncu ja mam Roux'a niah niah :P :)
Po drugie Van ma bardzo ladny glos, taki spokojny, a co do jej grania w filmach to nie wiem, bo widzialam ja tylko chwile w "Jak kochaja czarownice", ale wydal mi sie glupawy i wylaczylam ;P

użytkownik usunięty
TODDka

Haj Aniołki. Ja oglądam po raz kolejny Piorata Zjeba ^^

Niezła przeróbka.

użytkownik usunięty
TODDka

Jak wy gadacie o Vanessie i johnnym to może i ja coś zapodam:
http://pl.youtube.com/watch?v=p1Fw17hryws&feature=related

Witam Aniołki :D
Dwa dni mnie nie było o tu tyle stron... :D Pirat Zjeb <3 matko jak ja to lubię :D

użytkownik usunięty
oyster

http://pl.youtube.com/watch?v=yaOuki3G8GI&feature=related Van nieźle sie wije :P

A ja coś mam :)- wierszyk oczywiście ;)
Johnny Depp- moja miłość- i nie śmiejcie się z tego ;)!
Każda z Was chciałaby dla siebie Johnnego.
To dla niego pani Lovett ludzi na ciastka przerabia.
On swym urokiem sam dziewczyny zwabia ;)!
To dla niego Katrina niemal straciła głowę.
Dla niego fanki piszą obok nazwiska Depp- LOVE XD.
Nawet z nożycami zamiast rąk potrafi oczarować.
Przy nim Efrony z HSM mogą się schować ;)!
Jako Willy z Fabryki Czekolady raczy nas słodkościami,
Wspaniały w roli Sama- ze swoimi sztuczkami :).
Chwiejnym krokiem Sparrowa przechadza sie po ekranie,
Przez co zostawia swe fani w przedzawałowym stanie XD. (wiem, durny rym ;))
Czasem rozpustny, marzycielski nieraz.
Zawsze ogromne wrażenie wywiera!
I na dodatek gra na gitarze.
Więc teraz stwierdzić się odważę,
Że nie jestem zupełnie sama.
Każda z Was chciałaby takiego Don Juana! ;))

Lady_From_Burton_World

Fajny wierszyk Winonka:)

_LadyGirl_

Uwielbiam czytac Twoje wiersze ^^

Astartte

Dziękuję za słowa uznania ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Świetne! :D

Pamiętacie jeszcze hity O-Zone?
http://pl.youtube.com/watch?v=BgU_m3SuYPE&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=rz4Hx4WP89Y&feature=related

Teraz jeden z nich to Arsenium, a drugi Crazy Loop xD A trzeci to chyba nikim nie jest ... :|

użytkownik usunięty
TODDka

Jest tu jeszcze ktoś? Uwaga dziewczyny! Pisz o nim w gazetach! Nowy "idol" nastek!
Danny...
http://pl.youtube.com/watch?v=VG2-Z3BkXDw&feature=related
("Viva girls!" się chce dziewczynom podlizać pff...)

Zauważyliście jakie on ma zęby na dole krzywe? :|

użytkownik usunięty
TODDka

Jaki nick ma teraz NonaT? Bo zapomniałam, a mam do niej pytanie...

Wino forever :). Fajny moim zdaniem ;). No chyba, że znów zmieniła.

Lady_From_Burton_World

Wiecie co... Przeglądałam youtube piraci z karaibów i trafiłam na "piraty z karajebów"... To troche obrazliwe do Deppa, ale... fajne teksty są... wejdzcie w you tube i wpiszcie "Jack spierdala z kicia"

użytkownik usunięty
xXKruczeQXx

Nom, też to widziałam :D hehe

użytkownik usunięty
xXKruczeQXx

A możesz dać link, bo chyba są dwie części tego. Ja znalazłam takie coś pisało: (II)

Zaraz podam bo Peji słucham... :D Jest część
Początek przygody
Jack spierdala z kicia
Mamy nową łajbę
Załoga Jacka
Skrzynia Matkojebców
i jeszcze jakies ale nie pamietam...

Lady_From_Burton_World

troche spóźnione, ale piosenka o Lily-Rose jest śliczna^^
ten nasz JOhnny to ma jednak talent. wiecie, kupiłam Świat KObiety z artykułem o Johnnym. naprawde ciekawy, bez porównania z Bravo Girl ;/ chociaz wszystko co tam napisali już wiedzialam, to warto^^ teraz artykuł do segregatora, a zdjęcie na ściane ;))

kamilakamila

Hm, przesłuchałam sobie te piosenki, które wcześniej polecałyście. Bardzo ładne. Do tej pory z repertuaru Vanessy znałam tylko "Joe Le Taxi". Też fajna piosenka, nie rozumiem czemu znalazła się w trójkowej Liście Najgorszych Przebojów. xD

blumenkohl

Kto tu wielbi Peje oprocz mnie i Werci?

kamilakamila

Witam:)
widze, ze wrocila wam wena:0 wasze wierszyki sa piekne
filmy tez mi sie podobaly
jezeli chodzi o Vanesse to nie ogladlam z nia zadnego filmu, a jej piosenki bardzo mie sie podobaja:)
bylam na waszych blogach, sa swietne:))

Miss_from_the_Neverland

Trusskawka nie wspominaj mi o żadnej peji sreji itp. ty to nazywasz muzyką?

kamilakamila

Dayah- wiesz co to tolerancja? Tolerancja= TruSskawka nie obraża naszej muzyki, a my nie obrażamy jej ;). Tez nie lunie PeJi, ale każdy słucha tego co lubi. Ja np. słucham Vanessy Paradis (od dziś jestem jej wielką fanką :)). Ale toleruje to, że ktoś może słuchać czegoś innego. I wymagam tego od innych osób. To tyle :).

Lady_From_Burton_World

*winonka* thx za tolerancje... :D hehe... Ja np. Vanesse lubie, ale... jeśli chodzi o śpiewanie nie zbyt :D hehe najbardziej lubie Nightwish i Ewanescense czy jakos tak... Dżem może być, TSA, ACDC, Farben Lere,

kamilakamila

muzyka-rap... a wiec jednak muzyka Dayah... :D Wole Rock i Metal, ale rap też... On ma fajne teksty... ;D

xXKruczeQXx

Evanescence- też ich bardzo lubię :). Słucham niemal na okrągło ;) ale dziś się przestawiłam na coś lżejszego :)

Lady_From_Burton_World

Hej dziewczyny :) Na prawde nie mam nic przeciwko takiemu pisaniu, bo sama kiedyś z moimi dobrymi koleżankami DEPPomankami pisałyśmy na forum o Johnnym i ciągle tworzyłyśmy nowe tematy. No bo przeciez co w tym złego, Johnny jest waszym 'guru' i to przewaznie o nim piszecie i o swoim życiu. Ale dużo osob bedzie sie was czepiało. Wiec polecam stworzyc sobie jakiegos bloga i pisac w komentarzach, albo darmowe forum z hasłem tylko dla wtajemniczonych :) 'My' tak zrobiłysmy i teraz nikt nas sie nie czepia ;) Mysle, że to bylo dobre rozwiazanie ;*

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie ;*;*;*

candyyy

Spox!

candyyy

Jak na razie nikt się nie czepia ;) a niech tylko zacznie- już my ich przegonimy ;)) nas jest więcej :))