Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D

Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić

użytkownik usunięty
TODDka

Może do jutra przejdzie... :)

Gdzie pozostali?

Może na obiad wybyli.

TODDka

ŁaŁ już kontynuacja:) jak szybciutko:)

_LadyGirl_

Trzeba tu siedzieć dzień i noc, żeby nadążać z czytaniem i pisaniem :)

TODDka

No tak:) ja niestety tak długo nie mogę:( mocny wiaterek u mnie jest i co chwilka prąd znika, więc wpadłam tylko na chwilkę (nie wytrzymałam i musiałam.

_LadyGirl_

A ja lubię takie dramatyczne sytuacje kiedy np prądu nie ma :)

TODDka

Lol:) Niestety wtedy nie mogę na forum zobaczyć ani długiego filmu pooglądać, nio tylko te które mam na mp4. Ok ja już znikam.
PAPA:*

_LadyGirl_

Pa pa!!!!!!!

użytkownik usunięty
TODDka

Papa! Wiecie, coś mi się wydaje, ze zaraz nam Szara wykład zrobi.

i ja do jej wykladu sie od razu dołączam, bo mi już brak słów. jakie pierdoly, lanie wody, syf. jezu ubaw po pachy. ja sie odłączam i przestaje w takim razie utozsamiać z tym wszystkim.

Do Szarej, Winony, Kurci, Gosi, Kate i innych "starych" aniołków-jak pojedziecie do Francji dajcie znać! ;))
pozdrawiam.

użytkownik usunięty
kamilakamila

To i ja się dołączam. Wiem, że pewnie się zdziwisz Dayah... I postanowiłam tu przez jakiś czas nie wchodzić.

Ejjj co jest?

Ps.U mnie wichura!! Pewnie prad nam oddetna :///...weekend do dupy za przeproszeniem (a miałam wyjść) ale się boję już:((

Ulcia_6

Dayah to zaproponuj kiedy możesz? I kto kradnie pociag? ja tak mam cały lipiec wolny :D możemy jechać i szukać akurat zdążę się nauczyć podstaw francuskiego
A może dałby ktoś wierszyk? bo coś stoi twórczość aniołków?

P.S. mnie też wkurza takie "co tam u ciebie?" "nic, to samo" ble ble ble... Nie bierzcie do siebie, nie chcę tu nikogo obrażać;)

Mrs__Lovett

ej nie piszcie tu po prostu rzeczy niezwiazanych z Johnnym, z filmami w ktorych wystapil, z podrożą, lub czymkolwiek innym odnaszacym sie do Johnnego-wtedy bedzie git, a od rozmow o wietrze miejcie gg

Mrs__Lovett

Mi tam to nie przeszkadza :) mi tam obojętnie...Bo sama taka pisze zawsze :)

Ulcia_6

Wiecie co :((...Ja już w tym temacie lepiej nie będe pisać...Co by się nie napisało to już piszecie ,że musicie nadrabiać itd ,ze Was to denerwuje. Znaczy ja będe śledzić tematy ale lepiej już się w nich nie UDZIELAĆ papap miłego pisania

użytkownik usunięty
TODDka

ja tak samo ja Ulcia.
Dodam jeszcze że życzę Wam powodzenia.
Nie zadawajcie pytań, bo i tak nie odpiszę.
Dziękuję
Dowidzenia.

To po co ta kontynuacja? Nie rozumiem Was. Ale wnioskuje z waszych wypowiedzi, że Aniołki Johnnego już nie istnieją, tak? Nie wiem, kiedyś było tu fajnie, rozmowy toczyły się na temat Johnnego, ale nie były sztywne jak w niektórych tematach. Myślałam, że nadal będzie fajnie, ale ten temat to równia pochyła. W tym wszystkim szkoda mi naszych wierszy i planów, ale skoro już macie odchodzić to niech ten temat ktoś zablokuje :(( ;(

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Wiesz Winona, kiedyś było fajnie, Aniołki itd, ale potem przestało tak być. Miałam nie odpisywać, ale uważam to za stosowne. Ty przecież możesz zostać. Tak jak napisałaś - ten temat to równia pochyła. Poczekam trochę, może coś się zmieni. To był jeden powód dla którego "odchodzę". Drugi jest taki, że nie mam zamiaru wysłuchiwać komentarzy na mój temat od Szarej i Wionony, które za wszystko czepiają się mnie. Nie tylko ja pisałam "papa", "cześc" itd... Ale mnie się dostało. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam Winonę :)

użytkownik usunięty

Przepraszam, nie Szarej i Winony, tylko Szarej i Dayah* :)

Jeżeli wszystkie "Aniołki Johnnego" się zgodzą mam pewien pomysł. Może powinnyśmy jasno określić co można a czego nie można pisać w tym temacie? Może taki wspólny regulamin, żeby nie było takich sporów? Ja próbowałam Was pogodzić już w tamtym temacie, ale widzę, że nic z tego, może gdyby jasno było ustalone "do czego" jest ten temat byłoby mniej kłótni?

Lady_From_Burton_World

Okej Winona...Dziewczyny dzisiaj mamy wizyte u Allana,wichura musi minąć,bo na polu moze nas przewiać (wiatr jak cos;p)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Nie wiem czy to wypali, Dayah lubi zjeżdżać wszystkich... Właśnie czytam temat, na którym również zjechała autorkę.

Bodysnatchers

Joon ten temat i tak jest nie na temat ;) więc mam pytanie- gdzie jest nasz temat, w którym gadałyśmy z Allanem???

użytkownik usunięty

Cholera, się czepiają. Komu to przeszkadzało? Przecież temat był na temat Deppa więc o co chodzi?

Lady_From_Burton_World

widze, ze atmosfera zaczela sie tu troche psuc i bardzo mi przykro z tego powodu:)) skoro mowa o regulaminie to mam probozycje na pierwszy punt:
1. Nie moze wzajemnie sie obwiniac i oskarzac!

mysle, ze to glownie przyczynilo sie do katastrofy tego tematu ale moza a nawet trzeba to naprawic! Bo szkoda zostawiac to wszystko tak po prostu: nasze plany i wiersze sa naprawde WSPANIALE!!!!!!!!!
Jesli chodzi o lipiec to ja tez mam wolny:)) 0 planow i chetnie wybiore sie do Francji w poszukiwaniu Johnny'ego :D

Miss_from_the_Neverland

punkt 2.Starać patrzeć się na wszystko z innej strony.

użytkownik usunięty
TODDka

Nie wiem dlaczego tak przeżywacie moje i Ulci odejście. Przecież Aniołki Dżonego nadal są, a wnioskując po wypowiedziach Dayah i Szarej to będzie jeszcze lepiej i ciekawej, bo one wypisują ciągle "stary" skład i wspominają tak to kiedyś było wspaniale...

punkt.3- jeśli dajemy ciekawe linki to na tematy związane z Johnnym :)
punkt.4- NADAL PISZEMY NASZE CUDOWNIUŚNE WIERSZYKI :)))

Madzia- ja na przykład nie chcę żebyście odchodziły, bo polubiłam zarówno Ciebie jak i Ulcię, ale dobrze byłoby też czasami wziąć przykład z naszego pierwszego tematu i popisać coś o Johnnym, bo takie offtopy mogą niektórych wkurzać ;)

Lady_From_Burton_World

5.Nie czepiac sie o byle Gówno
6.Staramy sie nie ,,gnoic''

Bodysnatchers

Madzia i Ulcia nie zostawiajcie nas,bo sie nudno zrobi:(((

Lady_From_Burton_World

Madziu po prostu aniolkiem zostaje sie na cale zycie i nie mozna tak sobie odejsc. Ja tez lubie ciebie i Ulecie i nie bardzo podoba mi sie kiedy wierne fanki Johnny'ego sie kloca. Jemu na pweno by sie to nie podobalo!
Ale warto jest sie dostosowac (nie zawszexD) i zareagowac na prosby innych:))

Miss_from_the_Neverland

Ja też Was lubie :((((

użytkownik usunięty

Ale posłuchajcie, ja się mogę dostosować do ich próśb, ale jak one za każdym razem będą mi wytykały wszystko co napiszę, to sory, ale dziękuję bardzo... i nie robię z siebie męczennicy ;) Ale ja wy byście się czuły?

ps. Widzę że tu się nudno zrobiło... :|

ignoruj ich po prostu,powiedz zeby sie spuscili w kiblu :/

Bodysnatchers

Jak Wy tak to ja tak samo- mam gdzieś ten temat- ODCHODZĘ

może przede wszystkim nikt nikogo nie obwinia i nikt się nikogo nie czepia tym bardziej jezeli tak jak tutaj np. nie jest to jedna osoba(Madzia) każda z nas czasem zrobiła jakiś offtop a obwiniana jest tylko madzia, przecież każdej się to zdarza, nie chcę żeby Madzia i Ulcia odchodziły bo was polubiłam więc prosze was przestańmy się kłócićtylko róbmy to co poprzednio: piszemy wiersze i wszystko to co nam przyjdzie do głowy na temat JOHNNY'EGO okey?

P.S. Madzia i Ulcia nie odchodźcie jakoś się przecież dogadamy, a po za tym od aniołków nie można odejśc, jesteśmy jak mafia:P

Mrs__Lovett

Skoro Winona,Ulcia i Madzia odchodzą-To ja też.

Bodysnatchers

Ej chcecie żeby to wszystko przepadło? Nasze wiersze, marzenia? Aniołki? Chcecie żeby Johnny już nie miał tak wspaniałych fanek jak wy, które przyjadą do niego? Damy rade;) Johnny by dał, a wy nie dacie?

Mrs__Lovett

Powiedz to Madzi,Winonce i Ulci,ja zdaję się na ich łaskę...

Bodysnatchers

Mrs.Lovett dodaję do ulubionych:)

pozdrawiam

Bodysnatchers

Mówie to do wszystkich, dzięki Joon że chociaż Ty jesteś ze mną:) jeżeli wy odchodzicie to aj też ale naprawde chcecie żeby to sie tak skonczyło? kłótnią o byle "gówno"? o jakieś offtopy? i dlatego mamy przestać marzyć? no przestańcie, naprawde tego chcecie?

Mrs__Lovett

No to niech ktoś da jakiś wiersz do cholery ;) i zaczynamy od nowa- to jest- małe offtopy są dozwolone, ale nie nagminnie. Dayah i Madzia, ponieważ między Wami były największe spory radzę się w ogóle nie kontaktować przez parę dni. No, i chce tu widzieć przyjazną miłą atmosferę a nie jakieś głupie pretensje i kłótnie, zrozumiano?! ;)

Mrs__Lovett

Jeste...wcześniej nie mogłam pisać...

No więc ogłaszam ,że NIE ODCHODZĘ!! Madzia pewnie też wróci :)

Ulcia_6

No i Winona :) też... :)))

Ulcia_6

No to Winona czekam na wierszyk, bo Ty masz tutaj zawsze największą wenę twórczą;) A na pocieszenie http://pl.youtube.com/watch?v=nRQ3-7NZCJ4&feature=PlayList&p=72334BC735465E13&in dex=0
macie zrobić to samo co Johnny i Tim! śmiać się! :P

P.S. Joon też Cię dodaje;)

Ulcia_6

W takim razie ja też zostaje,pozdrawiam Ulcia,Winona i Madzia i Mrs.lovett;p

(Olewajcie tych pacanow,powiedzcie zeby sie w kiblu spuscili...xD)

Bodysnatchers

Joon :) ok :) hehe ;)

Bez Aniołków by było nudno i szkoda ,żeby się rozpadły ;) A wogóle Was lubie :)