Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
Ach, zapomniałam! Cholera- teraz możecie mnie zjechać za to co tam nawypisywałam ;) ;p
www.johnny-wspolczesny-buntownik.blog.onet.pl
oto adres ;)
http://www.filmweb.pl/topic/804843/Dalsza+kontynuacja+o+Johnnym.html?page=14#193 8091
http://johnny-wspolczesny-buntownik.blog.onet.pl/
"ulubione słowo-dlaczego" nie do wiary! identycznie jak ja! cala rodzina wie, ze na wszystko ja zawsze mowie dlaczego;)
Wow dziewczyny, dzięki za komentarze!!! Jesteście super!!! ;))Wiecie ten blog to taki niewykończony jeszcze jest ;) bo nie wiem jak zmienić ten obrazek, żeby zamiast kwiatków był Dżoncio ;) i w ogóle nic nie wiem...ale mam oryginalny tytuł XD
no właśnie ja też nigdy nie wiedziałam jak zdjęcia wstawiać:/ ale nigdy nie było mi to potrzebne bo prowadziłam/prowadzę bloga z poezją:/
Siemka jeny ale mnie tu dlugo nie było....
Aniołki dlugo na forum byly,
a ja przez to w czytaniu mialam straszne tyly...
Pewnego razu aniołki Johnny'ego
poszły się przejść do kina swego.
Leciał tam bowiem "Swenney Tood",
wzięły więc popcorn i poszły na przód.
W końcu zaczęła się wielka premiera,
wszyscy podziwiali pomysł Tima reżysera.
Nareszcie na ekranie pojawił się Johnny,
nasz aniołek w świętości nieskończony.
Wszyscy wstali i klaskać zaczęli
ujrzeć w roli Tooda Johnny'ego zaszczyt mieli.
Pod koniec filmu ze wzruszenia łzy się lały,
a niektóre aniołki nawet się trochę bały.
W wielkich emocjach wyszły z kina,
ale ze smutnej na szczęśliwą
wnet zmieniła im się mina.
Ujrzały bowiem aniołka swego
naszego pięknego, kochanego Johnny'ego.
Wszystkie pędem do niego podleciały
i autograf bardzo chciały.
Depp chętnie podpisy porozdawał
i aniołki na wspólny wyjazd namawiał.
Aniołki się zgodziły
i zapakować szybko popędziły.
Potem z Johnnym pobiegły na przystanek,
był to piękny, upalny poranek.
Nagle wszystkie hurkiem zapytały:
-Długo będziemy na przystanku jeszcze stały?
I wnet pociągi nadjechały.
Potem jechały, jechały i jechały,
znudzone jazdą minki miały.
.............................
Narazie tyle wymyśliłam i to przed chwilą... :D Hehe! Mówiłam ze mam wenę... Aleee.........................................................
Nie mówiłam ze będzie to ładny wiersz, więc proszę się ze mnie nie śmiać.
Winonko, blog ciekawie się zapowiada. :) Jeżeli nadal nie wiesz jak sprawić aby w nagłówku zamiast niebieskich kwiatuszków była fotografia Johnny'ego to mogę zaraz stworzyć jakąś krótką instrukcję. ;-)
Wchodzisz w "ramki" na tej żółtej belce, później klikasz w "ustawienia", które powinny pojawić się gdzieś koło tych kwiatuszków, później klikasz na kwiatuszki, no i powinna się pokazać opcja "obrazek w tle". Klikasz na ten mały kwadracik, wrzucasz zdjęcie z kompa albo wklejasz adres z neta i już. :) Mam nadzieję, że da się coś zrozumieć z tej mojej instrukcji. xD
Właśnie zrobiłam BlOgAsKa o DePPiE... Jesli macie czas to sobie wejdzcie oto link:
http://johnnydepp1963.blog.interia.pl/
Winona - jeżeli nie będziesz czegoś wiedziała to i ja mogę pomóc. Nie ma bloga co prawda, ale miałam z 10 :P Co założyłam jeden to mi się znudził, przyszły wakacje i nie miałam czasu, albo po prostu nie miało co pisać.
Dzięki Ciara jakby co będę pytać ;) co do twojego komentarzu pod fotkami to wiesz- mogłam dać Aniołki ale nie wszyscy by zrozumieli o co chodzi, więc uznajmy, że były wśród gości ;))
Wiara jest tu ktos? Niedługo to forum zostanie całkowicie opuszczone bo nikogo nie ma... Nie może do tego dojść :D
No wreszcie jesteście... :D Już myślałam, że nie przyjdziecie...
ps. Mój blog jest taki see... Nie miałam jeszcze blogu któryby mi się podobał... :D Jedyne co w nim ładne to fotki. W końcu z Deppem.
TruSskawka - a o czym tak marzysz? Pewnei jakiegoś soundtracku słuchasz :) Ja teraz słucham "Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing" kocham tą piosenkę... mmm... Z filmu Armagedon.
xXWronQaXx - ja jak miałam kilka blogów, to nikt na nie nie chodził hehe ale twój jest fajny :)
Mam pytanie - Czy Ty TruSskawka i xXWronQaXx się znacie?
Fajnie, że wam się podoba mój Blog... :D Tak znamy się... :D Ja namówiłam Kingę (TruSskawkę) żeby sobie konto założyła... :D zaraz wracam ide do sklepiku!
Hmm... Marzę ooo... Takim jednym chlopaku co mi w oko wpadł... :D A słucham właśnie Nightwish nasz ulubiony zespół z Wercią...! Rock, Metal... :D
A mi i kumpeli się dzisiaj w szkole nudziło i tak jakoś pioseneczkę zaczęłyśmy pisać:
"Moja Historia z Jonnym"
To był piękny , słoneczny dzień
Ale nic nadzwyczajnego nie zapowiadało się.
I w tedy zauważyłam CIĘ
A TY zwyczajnie usiadłeś obok mnie.
"Cześć Aldonka"-miło przywitałeś się
(Nie wiedziałam skąd znał imię me)
Blask Twych oczu
Serce me zamroczył
Na spotkanie zaprosiłeś mnie
Nic innego...Zgodziłam się
Gdy znów w telewizji u Szyjki ujrzałam CIĘ
Tak jak ona jeszcze bardziej zakochałam się
Teraz me myśli zakrząta imię TWE
Na sprawdzianie i w zeszycie widzę CIĘ