Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D

Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić

Ulcia_6

Mika podziel się swoimi wierszykami z Nami nie wstydź się :))) napewno są super :)

Ulcia_6

PS4. Nożycoręka witam stęsniłyśmy się za Tobą miło ,że wróciłaś :D

Ulcia_6

Może jakiś napiszę wieczorem, może dalej historię.... :D
Teraz czeka na mnie wypracowanie z polskiego... :/
Żegnam się z Aniołkami na kilka godzin :)

Ulcia_6

to moze ja też wróce, i spróbuje opanowywać sie troche ;p
ja chce do FRANCJI! ;))

Madzia ok. nie bede na ciebie najeżdzać ;))
Nożycorękaxd! Kope lat!!! hahha ;)) ciesze sie ze znowu z nami;)
pozdrawiam: uwaga WSZYSTKICH.<boze co za poświęcenie> ;DD

kamilakamila

sorka ze dwa posty ale:
naszej radosnej twórczości jest UWAGA: 35 stron!^^ Nożycoręka, jesli chcesz wszystko przeczytać, podaj meila, to ci wyślę;) ale nie jest jeszcze skończone <mam nadzieje>;))

TODDka

Witam!
Nożycoręka, a co tam przeskrobałaś, że szlaban miałaś?
Nawet mi się zrymowało ;)

TODDka

Piratka- zmieniła nick? Fajny, podoba mi się :) ja też kiedyś miałam Piratka, ale szybko mi się znudził XD
Cieszę się, że fotki Wam sie spodobały, ja jedną z nich już ustawiłam na tapetę :) i oczywiście zapisałam sobie- teraz już mam 544 zdjęcia Deppa w komputerze XD

Lady_From_Burton_World

Najpierw zmieniłam avatar a że Piratka nie pasowała do obecnego zmieniłam nick na TODDka.

TODDka

o, tez ładnie :) TODDka mi się kojarzy z maniakalną fanką Todda xDD ciekawe czemu... ;]

Dayah-prześlij mnie też proszę Cię na maila wszystkie wiersze; może nawet je wydrukuje w przyszłości i schowam dla potomnych ^^ ...
mail: gosia1603@interia.pl

eM_Barrie

wyobrażacie sobie? nasze dzieci (córki) może będą fankami Jacka ;) Jak zostanie aktorem lub może założy swój zespół, jak sie w tatę wda ;)

TODDka

o Boże, to by piękne było xDD
nasze pokoje obwieszone plakatami Johnny'ego, a naszych córek pokoje plakatami Jacka... xDD

eM_Barrie

a na koniec wojna pokoleń, który lepszy? ;)

NonaT

Hejka! O jejku jak Wy pędzicie wczoraj dopiero był początek, a teraz już 3 strona:) TOODka ładny nick:)

_LadyGirl_

hej aniolki:))
Winona sliczne zdjecia:))) od razu zmienilam tapete:D
Piratka a raczej TODDka fajny nick :))
fajnie bybylo gdyby maly Jakc poszedl w sldy tatusia i byl tak zdolny jak on:)))
nasze opowidanie nie dlugo zajmie miejsce Pana Tadeusza na polakch:))

Miss_from_the_Neverland

Aniolki, nie pozostaje mi nic innego jak tylko posypac glowe popiolem. To, ze cos mi sie moze nie podobac, to nie znaczy, ze moge Wam rozwalac zabawe. Z reszta... ja tez pewnie ludzi niezle wkurzylam. Nastepnym razem sie 2 razy zastanowie, zamim cos napisze. Przepraszam wszystkie Aniolki za zachowanie niezgodne z kodeksem... (oo :D) "Musimy przestrzegac kodeksu" :) No wiec... pakt? :D
Wczoraj kupilam sobie te dwie gazety, pan w Empiku sie dziwnie na mnie popatrzyl jak mu podalam Bravo girl w 2 palcach xD Za duzo rozowgo jak na mnie :> Dzisiaj obejrzalam kinomaniaka i byl swietny :D Sweeney Dostal 8/10 ;> To spisek powinien miec 10/10! I bylo pytanko w jakich filmach Johnny spiewal. Mozecie obstawiac tu, a jak chcecie, to piszcie na adres kinomaniak@tv4.pl i odpowiadajcie mozna wygrac plyte z soundtrackami ^^
Szara dziwna sie zrobila - byla jak bies,
Wszystko przezywala jak mrowka okres,
Ale juz zrozumiala, ze Aniolkiem zostaje sie raz na wieki,
Wiec znow myslami wyruszyla do Afryki,
Gdzie Johnny czekal wraz z Aniolkami,
Dziewczyny nie zasypywaly jej wyrzutami :)

Niech zadna nie odchodzi...

Astartte

Fajne wierszyki Dziewuszki, ale wy się chyba powinnyście nazwać Diabełkami, a nie Aniołkami!!! :D

xXKruczeQXx

No tak, przez to nasze forum już mi się wszystko miesza. Wczoraj sprawdzałam telegazete i w piątek mają być "Aniołki Charliego". Fajny film, więc zapisałam sobie w notatniku wielkimi literami- Piątek, Polsat- "Aniołki Johnnego"!!! Zorientowałam się dopiero jak przeczytałam jeszcze raz to co napisałam ;) XD. Szara- super wierszyk :). Masz rację- nikt nie powinien stąd odchodzić. Ja Bravo Girl też kupiłam. Wyrwałam stronę z wywiadem a resztę rzuciłam gdzieś do biurka, bo mało mnie interesują kolejne sercowe rozterki Zakusia ;)

TODDka

ja zgaduje że Johnny śpiewał tylko w 1 filmie-"Sweeney Todd..." bo w "Beksie" miał przecież podkładany głos... podobno. ;))

eM_Barrie

A ja podeszlam bardziej szczegolowo do tego bo przeciez w piratach tez spiewal "I have jar of dirt!" xD W Gilbercie i Arizona Dream tez xD

Astartte

Szara- dzięki za komentarz :). Jeśli tylko będę miała chwilę czasu, to pójdę do biblioteki i zapytam o tą książkę, problem jeszcze jest w tym czy mi ja wypożyczą. Kiedyś chciałam wziąć jedną książkę, a bibliotekarka na to, że jeszcze NIE MOGĘ. A ta książka to naprawdę nie było nic złego, nie myśl sobie ;).Więc, wnioskując po filmie, tej też może mi nie dać i trzeba będzie się uciec do podstępu, to jest iść do publicznej i wypożyczyć na kartę mojej mamy ;))

Lady_From_Burton_World

ŁaŁ a mi mamusia kupiła bravo :)a jej koleżanka załatwiła mi 2plakaty johnnego:)

_LadyGirl_

Nie słyszałam o tym, że w "Beksie" ktoś podkładał głos Dżonemu jak śpiewał. Heh a ja myślałam, że to on :)

_LadyGirl_

noo tak, troche mnie nie ma i już świat się wali xD ale to by było niemożliwe, żeby Aniołki (w końcu to płeć żeńska) się w życiu nie pokłóciły :D

rose_18

EE przepraszam ale ja nie w temacie, Kto odszedł? i Kto sie pokłócił?

_LadyGirl_

z tego co czytałam to chyba w końcu nikt, bo Aniołki to niezwyciężona siła jest, fanki Deppa są the best! :D

rose_18

Oczywiście, że są:)

_LadyGirl_

DEPPresja trwala tylko chwile ^^

Astartte

Hm..cały czas się zastanawiam, czy wysłać e-maila do polsatu (poczta@polsat.com.pl--chyba poprawny?) z prośbą i pytaniem, czy by mogli emitować serial 25 jump street. Jak mówicie wysłać? bo ja normalnie nie wytrzymam jak tego nie obejrzę:)

_LadyGirl_

za emaila cie nie zamkną, a najwyżej nam serial puszczą :D
wg mnie, DO IT. ja moge napisać do tvn :)

rose_18

Oh dziekuje, teraz już się nie waham:) Już zaczynam pisać:)

_LadyGirl_

Ojejku właśnie wysłałam im e-maila:) Ja już Aniołeczki mykam. PaPa:)

_LadyGirl_

O.o...
Jakies pol godziny temu zaczelam dokladnie w tym temacie pisac, ze widzialam pare filmikow na youtube z tego serialu i ze moznaby gdzies sie odezwac, bo to byloby o wiele ciekawsze niz te wszystkie chlamy "M jak milosc" "Na wspolnej" itd. Patrze, a Wy o tym samym O.o Az sprawdzilam, czy w koncu nie napisalam teko posta, ale nie...
Wniosek: Aniolki porozumiewaja sie telepatycznie :)

Astartte

Aldonka- 21 Jump Street, nie 25 Jump Street ;))

TODDka

ło matko, byłoby wspaniale...! już myślałam o ściągnięciu odcinków, ale musiałabym tez poszukać w necie listy odcinków wszystkich :| trochę czasu by mi to zajęło... :|
a myślę, że mogliby to emitować-skoro teraz jest "Beverly Hills" xDD to czemu nie "21 Jump Street"? ;))

użytkownik usunięty
TODDka

1) Witam
2) TODDka - fajny nick Piratko ;)
3) Kto to jest naDEPPnięta?
4) Moje wrażenia po filmie ("Pokuta"):
spodziewałam się czegoś lepszego, ale było okej :) Bardzo fajny film, trochę smutny, ale też śmieszny (na początku...). Ogólnie mógł być.

NaDEPPnięta to Joon :)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Okej :D Czyli jeszcze ja zostałam... Zara coś wymyślę ... :P

TODDka

czemu Ty jeszcze zostałaś? o co chodzi? o zmiane nicka, tak? bo nie wiem czy dobrze rozumiem :]

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Tak tak :D Bo mi sie "Madzia" znudziła hehe :P

Madza, wprowadziłam Cię w błąd. Joon to poDEPPtana a NaDEPPnięta to...po prostu NaDEPPnięta. Kolejna fanka Johnnego ;). Sorki

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Aha, okej :D A eM Barrie to dziewczyna Marzyciela czyli gosia :) Widzę, że wszystkie zmieniają nicki, żeby być dziewczynami Deppa... ^^

e tam zaraz co zrobiłam;P
wywiadówka była hahaha
no i oczywiście coś nie pasowało(ale nie mnie:D)
rany, ale wy jesteście zdolne;*

TODDka

to ja też zmieniłam :D a co :D teraz bardziej z Johnnym moge skojarzyć... ^.^

uwielbiam Marzyciela... <wspominałam wam o tym? xDD>

Aniołki, Johnny i jego rodzina-ferajna cała
do Tunezji wedle życzenia pana Deppa znów zawitała.
Tym razem jednak nie tylko na chwile,
bo postanowili czas tam spędzić mile.
Z hotelu widoki były imponujące:
zachody-słońce w morzu tonące,
wschody-stopniowe oświetlenie.
Na plaży słychać fal stonowane brzmienie,
morska woda słona, ciepła,
lazur kusi-na pewno są daleko od piekła...
dalej być nie można, tak bym nawet rzekła!
Było im jak w raju,
niemalże jak w ojczystym kraju <patriotyzm ^^>.
No i dziewczęta są przecież grzecznymi Aniołkami
a nie złośliwymi Diabełkami... ;)
Dnia pewnego
jak zwykle słonecznego
gdy chciały ćwiczyć taniec brzucha xDD
denerwowała je pewna mucha.
Polowały na nią cały ranek,
przy czym rozlały na perski dywan porzeczkowego soku pełniuśki dzbanek!
Dyrekcja hotelu patrzyła na nie złowrogo,
ale niczego im zrobić nie mogą-
mają w zanadrzu przecież Johnny'ego-
wybawiciela z opresji swego :D.
Tak więc polowanie w końcu ze skutkiem takim zakończyły:
mucha uciekła, a dziewuchy się zmęczyły.
Wściekłe na siebie że czas zmarnowały
niezwykle wręcz zmarkotniały.
Johnny z Vanessą postanowili je rozbawić-
"Proszę nam na plaży ogromny namiot rozstawić!
Do rozpalenia ogniska przygotować
i do LA zatelefonować!"
Johnny'emu przywieziono kostium Sparrowa
"Żaden Aniołek oprzeć się nie zdoła!"
Vanessa przyniosła rumu butelek kilka
i Aniołki lada chwilka
już miały minki tak rozweselone
że i bez rumu były do zabawy rozochocone... ;))

nudziło mi sie strasznie... wybaczcie... :)

eM_Barrie

O Matko, ten wiersz jest super!!! Nie mogę się przestać śmiać! :)) ;)

"Dnia pewnego
jak zwykle słonecznego
gdy chciały ćwiczyć taniec brzucha xDD
denerwowała je pewna mucha. "

od tego momentu jest coraz lepiej ;))

TODDka

tak, wiem że jestem dziwna xDD jebnięcie ludzkie nie zna granic :]
no ale tak to już bywa jak sie:
A.planuje podróż do Francji, bez zgody rodziców, z tłumem klaunów, kradzionym pociągiem
B.pisze rozprawki o ogórkach kiszonych
C.konwersuje z innymi ludźmi tego samego pokroju na publicznych forach <:p xDD>
D.ma się za ulubionego aktora gościa, który mówi policji, że pokój zdemolował pancernik
także musicie to jakoś ścierpieć xDD

eM_Barrie

Oj tak, z tym pancernikiem to było zajebiste ;) trzeba kiedyś wypróbować ;)) XD

Lady_From_Burton_World

Właśnie zobaczyłam, że zacytowałaś moje słowa w opisie- miło mi ;) jeszcze nikt mnie nie cytował :))

Lady_From_Burton_World

I już jestem! Oj przepraszam jak mogłam tak sie pomylić (chodzi mi o to 25). Wybaczycie?

TODDka

ahaha-jestem pierwsza haa^^ nie ma sprawy-były mi one niezwykle potrzebne do tego :)
w sumie to mogłam Cię najpierw spytać...
mogę? x)