Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
A ja dzisiaj jak szłam na przystanek:) Jakoś mu wesolutko było:)
(chyba podobała mu się imprezka w Nibylandii)
Pod lozkiem? Chyba nie moim, tam ja zajmowalam miejsce. Na lozko bylo za wysoko, a na podlodze za twardo, wiec poszlam spac pod lozko - po takiej imprezie to i tak logiczne jak na mnie rozumowanie :P
No, nareszcie udało mi sie znaleźć chwilę czasu. Johnny pod łóżkiem? Zaraz zaraz...a ja cała noc zastanawiałam się kto tak głośno chrapie ;). Już miałam do sąsiadów iść ;) jak widać imprezka była udana ;)) XD
oj, przepraszam, już się poprawiam. Szara pisałaś, że Johnny spał pod Twoim oknem, no i przecież ambitnie chcialas mu wymarzyć obiad! Jak mogłam zapomnieć! moja wina, moja wina!
Ale potem go zabrala Dayah i nie wiem co z nim zrobila. Moze go wlasnie wsadzila pod lozko i poszla, a ty przyszlas patrzysz i o.O Tak sie rodza nieporozumienia xD
no, to by wszystko wyjaśniało! ja się zaoferowałam żeby się Johnym zająć, ale jak go Dayah dorwała to nam zaginął i dopiero dzisiaj został przypadkiem odnaleziony! ładnie, ładnie!
Dobrze że sie w ogóle odnalazł- reżyserzy i Vanessa by nas pozabijali gdyby sie nie odnalazł :P
miałam się Wam pochwalić-kupiłam sobie bravo gerl nareszcie ^^ z czarnymi super spaśnymi kól trendy diamencikami ^^ jeden miałam na czole, cztery na butach ^^ i jak byłam w pizzeri to jeszcze czarne serduszko na nosie xDD jaki szpan...! ha! xDD
Winona i Wronqa- blogi są świetne :)
eM Barrie- dzięki za komentarz! Ja też mam czarne diamenciki ^^ i tak:
dwa miałam na powiekach ;p
dwa na paznokciach :)
jedno na czole ;)
jedno na nosie ;)
dwa na butach
i dwa ostatnie zachowałam sobie na jakąś fuuzy impre ;))
eee Jaki szpan. Ja też mam czarne to możemy reprezentować ten cool (pseudo) rockowy koreski zespół Tokijo Hotel : ^^
łe tam lepsza charakterystyka niż fizyka :]
ja nie chce tokio hotel... mój kolega mówi że on był na wojnie w wietnamie czy gdzieśtam a tokio to niedaleko... i ja sie boje :P xDD
mozemy stworzyć ugrupowanie "czarne diamenty siejące zgrozę wśród szarych obywateli tegoż to kraju" a;bo coś w tę deseń xD
Oj fizyka to debilstwo... Nie pisałam spr na którejś tam lekcji i mi powiedziała babka że mam 2 tygodnie na napisanie. Nic nie umiałam, ale koleżanka mnie nauczyła i wykułam wszystko! (ona też miała pisać, a ją nauczyła siorka cioteczna) i przychodzimy sobie pytamy facetki co ze spr...A ona do nas: "Nie ma, było, minęło". Myślałyśmy, że jej po prostu zaje*iemy! Moja koleżanka miała się poprawiać bo miała 2, ale ja dostałam 1 za nic. :/
O mój Boże, właśnie dostałam jutrzejszy prezent urodzinowy!!! Giga plakat kpt.Sparrowa!!! O matko taki śliczny!!!!! Normalnie nogi mam jak z waty!!!!! Jejku już nie moge, ale jestem happy!!!:):):):)
Jutro masz urodziny? No to wszystkiego naj! :D Ja mam 24 marca... Może też dostanę jakiegoś Johnnego ;)
Naj Naj Naj Naj Naj Aldonko! :D
Też dałabym Ci prezent, ale nie mam jak :(
(A jakie ma wymiary?)
Dzięki Ciara:)
A wymiary hm...? Na pewno duże ale tak konkretnie to nie wiem,w dł. to na pewno więcej niż 1m.
Aha :D Czyli taki gdzieś jak mój :D No ale prezent to nie to samo co kupienie samemu :D
Na allegro widziałam takie zaje bisty na całą ścianę mojego pokoju. Chyba 3m x 2m z Jackiem Wróblem oczywiście :D Ale 100 zł...
następnym razem od razu zbijaj albo do wychowawcy albo do rzecznika praw ucznia albo do dyrektorki ze skarga
albo jak chcesz sama to załatwiać, to szukaj statusu szkoły szybko i jej pokaż że uczeń ma na napisanie 2 tygodnie i musi Ci dac napisac-jak nie to przyjdziesz z mama i złozysz na nią skargę o uniemożliwianie Ci spełniania podstawowych obowiązków ucznia i uniemożliwianie przestrzegania statusu szkoły. :]
nienawidze takich nauczycieli
<to pewnie jeden z powodów, dla których Johnny rzucił szkołe xDD>
Byłyśmy u wychowawczyni to powiedziała żeby na nią nikogo nie nasyłać (tak powiedziała fizyczka) a wychówa : No wiecie, zawsze pamiętajcie żeby szybko załatwiać sprawy ... No ale okej, Odpowiadałam jej i dostałam 4 to może jakoś będzie ;)
http://www.allegro.pl/item319973461_piraci_z_karaibow_i_love_jack_plakat_61x92cm .html o matko... Ale różowy :/
ale za to jaka prawdziwa treść... xDD haa ^^ ja bardzo chciałam miec koszulke z napisem I <3 Johnny Depp ale niestety w Polsce ich chyba nie ma ... :| buu!
czarną koszulke. z białym napisem. :)
Wlasnie ja tez myslalam o czyms takim, ale znajomi mi powiedzieli, ze jak sobie zainstaluje taka koszulke i wyjde na miasto to mnie w niej pochowaja xD Tak naprawde to pewnie jakby byla dostepna gdzies w miescie, to by mi sami taka kupili :) Zostaje allegro, ale zeby cena nie byla "europejska" :P
"by mnie w niej pochowali" xDD
myslałam juz o kupieniu prasowankowych liter i serca i czarnej koszulki i bym sobie sama naprasowała... :))
Ciara- takie sweet różowiuśne plakaty ^^ sa najlepsze ;)) a tak na poważnie to pomimo całego mojego uwielbienia do Deppa nie powiesiłabym tego w pokoju ;) sorka za bardzo mi dode przypomina ;)
O... Kate dzieki wielkie za namiary, a nie mialam pomyslu skad taka wytrzasnac... Teraz juz wiem, ide z niej zedrzec ta koszule, jeszcze raz dzieki :* xD
Ależ proszę. ;> Już widzę te nagłówki w gazetach "Amy Winehouse napadnięta przez fanatyczną fankę Johnnyego Deppa..." xD
Widzę, że bez analizy się nie obędzie ;)
Serce z napisem Love czy jakoś tak (nie pamiętam ;)) otoczone jest kwiatuszkami (żeby było ładnie) i splątane przez dwie macki Krakcia, co oznacza, że autorce tego dziełka pękło serce po zjedzeniu Jacka przez Krakena :) Jasne jak noc ;)
Wiecie, na pierwszy rzut oka też nie zauważyłam tych macek :/ Ale faktycznie są.
Zapomniałam o drugim serduszku! A więc drugie serduszko jest z napisem Jack- czyli Jack Sparrow czyli że plakat został wykonany przez jakąś napalona na naszego pirata małolatę XD
Winona - napisałaś że zgadzasz się z Lady Rose czy jak jej tam. Przecież ona pisała też o nas.
Nie napisałam, że się zgadzam. Napisałam, że mogłabym się z nią zgodzić, gdyby nie to, że jej temat i tak nic nie da ;)
Mi tam to obojętne. Dla innych mogę być pustą małolatą, siksą co na widok Deppa mdleje, różową idiotką, żałosną infantylna pseudofanką, słitaśną panną która na dobranoc całuje jego plakaty i co tam jeszcze sobie inni wymyślą. Mam to w dupie tak samo jak i te wszystkie żalące sie tematy. Ja wiem że tak nie jest ;)
Pieknie powiedziane ^^ To mozemy sie czuc teraz na wyzszym poziomie egzystensjalnym, bo MY wiemy... wszyscy we wsi wiedzo!!! xD
Aniołki, nie wiecie przypadkiem jaki jest tytuł piosenki, którą Vanessa nagrała dla Lilly Rose? A tak poza tym to witam ;)
Hehe...ale sie rozpisałyście...mnie chyba 4 dni na forum nie było (znaczy nieraz coś napisałam jak miałam chwile czasu) ale tak ogólnie to będe rzadko na forum bo same sprawdziany mam i tak DUŻO nauki ;(...ehh...już na dwór nie wyłaże bo nie mam czasu na nic...:(... ALE dzisiaj w końcu wolne i ide zaraz na dwór :) i na droge krzyżową eh...wyśpię się jutro hyhyhy ;) okk ja będe wieczorem tak o 21-22...;D Papa Aniołeczki (dzisiaj leca aniołki charliego na polsacie)hehehe :D
Hehe musimy nagrać film pt,, Aniołki Johnnego'' kto będzie reżyserem hyhy ;) a kto operatorem kamery ;D ??
Hej Aniołki! Tu macie ta piosenkę. Na wrzucie chyba jej nie ma. A z youtube też można ściągnąć:)
http://pl.youtube.com/watch?v=wqiNMBlRnUY
Piosenka sliczna, taka nastrojowa :) az sobie poszukalam jeszcze i znalazlam to:
http://pl.youtube.com/watch?v=Ms7uiH8LFl8&NR=1
Jak oni slicznie wygladaja razem, no obrazek jak z bajki :>
I pierwsze na co zwrocilam uwage, to ze Jack jest podobny do Johnnego jak byl taki maly :) Po drugie tak patrzylam na to zdjecie na ruchomych schodach w jakiejs galerii, to pomyslalam, ze tam to juz ludzie sa przyzwyczajeni :) Inczej Van by nie mogla przejsc :D A juz o takim wozeniu sie ruchomymi schodami nie wspomne! xD