Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 718 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D

Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić

TODDka_2

Jak to nic innego??? A nasza podróż o Francji :))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

O niej też możemy (tylko) pomarzyć :P Ale w marzenia trzeba wierzyć! :D I myślę, że dzięki wyobraźni znamy też Tim'a Burton'a :) No i bez wyobraźni nie byłoby nic! Nawet portalu FilmWeb, bo ktoś musiał przecież go wymyślić!\ :D

TODDka

Winonko śliczny wiersz...
wiecie co-ja uważam że naprawde możemy pojechac do tej Francji. każde marzenie można spełnić!
pewien chłopak powiedział, że chciałby mieszkać na Marsie ale to niemożliwe... i dziewczyna mu odpisała, że owszem możliwe-we Francji jest miejscowość MARS (a nawet 4[!])więc może sobie wybudować dwupiętrowy dom i patrzeć na Mars z balkonu-byłby wtedy niemalże na Marsie :)

i któraś z Was chyba dawała też link do filmiku z Johnnym:
http://pl.youtube.com/watch?v=tDMSrkv5ZqM
i ta piosenka w tle... wsłuchajcie się w nią... "move along, move along just to make it through"...
to też mnie inspiruje i pomaga pozytywnie mysleć :)

eM_Barrie

Znów mi poprawiłyście humor swoimi postami :)). Szczególnie z tą miejscowością Mars i tym, że nawet Filmweb ktoś musiał wymyślić ;))

TODDka

"Potem to wszystko i tak się kończy, znika, ale dziewczyny! Cieszcie się że macie wyobraźnie! gdyby nie to, nas by tu nie było, nie byłoby wierszyków o Dżonym, żadnych tras, map itd... ! :D"
Madziu ślicznie to ujęłaś... :) :*
wiecie co-ciesze się, że się tutaj zapisałam. na Filmweb. :)

użytkownik usunięty
eM_Barrie

"wiecie co-ciesze się, że się tutaj zapisałam. na Filmweb. :)" no a jak! My cieszymy się z Tobą :D Gdyby nie Ty, to nie brakowałoby nam jednego Aniołka ;)

eM_Barrie

Ja też. Już niedługo będzie rok mojej obecności tutaj :))

eM_Barrie

Ja właściwie przypadkowo tu wpadałam. I myślę sobie "czemu by nie założyć profilu?" a że akurat bardzo lubiłam Deppa (i dalej lubię oczywiście) wpisałam w wyszukiwarkę jego nazwisko, pokazało się forum a dalej to już jakoś samo się potoczyło.

użytkownik usunięty
TODDka_2

FilmWeb zawsze mi się wyświetlał, jak szukałam jakiegoś filmu, albo aktora. No i sama nie wiem jak to było, ale zarejestrowałam się. Miałam login chyba m4dzi4.

Pamiętam że to było około 24 grudnia po obejrzeniu Edwarda Nożycorękiego. Weszłam na jego forum i napisałam jakąś opinię. Potem weszła tam jakaś użytkowniczka i napisała że nasze opinie nic nie znaczą itp itd już dokładnie nie pamiętam. To była też moja pierwsza kłótnia na FilmWebie, ale parę osób mnie wtedy poznało.

A potem to już jakoś poszło, że Ojciec Polak dał ciekawe tematy ;)

użytkownik usunięty
TODDka

"Marzenia Są Lekkie I Ulotne ALe DZięki Nim Życie Jest Piękniejsze" to ma moja koeleżnka na fbl :)

Czytam wasze posty od jakiegoś czasu i... Szczerze Was podziwiam.
Jesteście Wielkie!

użytkownik usunięty
TODDka

Patrzecie co znalazłam:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.bertur.pl/normal_blue_dream.jpg &imgrefurl=http://www.bertur.pl/okno_rejsypokaraibach.html&h=300&w=400&sz=26&hl= pl&start=2&tbnid=e1-j6ECNsdAo6M:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Ddream%26gbv %3D2%26hl%3Dpl%26sa%3DG :) A jakie foty, ah... Przeważnie ta:
http://www.bertur.pl/normal_blue_dream.jpg
I Aniołki: Zapamiętajcie sobie raz na zawsze, forever and ever! W takich wodach będziemy pływać! I takimi statkami! I będziemy brązowe od słoneczka! :D I tak właśnie będziemy żyć :D Choćby w marzeniach...

A ja się boję rybek :D

TODDka

i prawda- bo część ludzi nie wierzy w spełnianie marzeń i jak Ci ktoś mówi "to się nie uda... nie da rady... daj sobie spokój" to po pewnym czasie też wątpisz i tylko tyle z tego zostaje że nawet w wyobraźni już tego nie masz i...
dorastasz.

użytkownik usunięty
eM_Barrie

i Ty eM_Barrie jesteś naszym dobrym przykładem, bo wkońcu jesteś Marzycielką ;)

TODDka

no nie wiem czy brązowe bo ja to jestem tak blada jak Johnny jako Edward ^^ może aż tak nie, ale niewiele brakuje :) :D

eM_Barrie

Oj, coś mi się wydaje, że na widok Deppa w kąpielówkach od razu się zarumienisz ;)) XD

Lady_From_Burton_World

Ja też mogłabym się tak zarumienić.

użytkownik usunięty
TODDka_2

Ja bym się nie zarumieniła, ale strzeliła buraka ;)

Prędzej Johnny by strzelił buraka jakby nas zobaczył.

użytkownik usunięty
TODDka_2

Hehe, ja myślę, że to by wyglądało tak...

-Kanibale (my, Johnny's Angels)
-Jack Sparrow (Johnny Depp)
...

http://ladyofbloodydarkness.files.wordpress.com/2007/12/jack-sparrow.jpg

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Winonka - dobre :)

A jak już jesteśmy w temacie o marzeniach, to eM Barrie - wyobraź sobie że jesteś niezłą laską (a pewnie i tak jesteś) na złoto opaloną w 'muchach' i chodzisz sobie tak w bikini po plaży i czarujesz urodą i spojrzeniem facetów ;)

I Johnny'ego ;)

eM_Barrie

Zaraz wiosna, słoneczko to się opalisz.

TODDka_2

Ja bym sie nie zarumienila. Mnie by trzeba bylo wyrzucic za burte do zimnej wody, zebym ochlonela xD
A tak juz calkiem szczerze to ja tez sie ciesze, ze moge gadac z takimi dziewczynami jak Wy, te podroze do Francji, te wierszyki, te imprezy xD Z takimi jak Wy pojechalabym nie tylko do Francji, ale i na kraniec swiata i dalej! :D Jestescie swietne jednym slowem ^^

użytkownik usunięty
Astartte

Zawsze możemy popłynąć po Wodę Życia i tak zacząć 4 część PzK :)

użytkownik usunięty
TODDka

Aha, i tak na marginesie:
To będzie już chyba 3 kontynuacja, a ponieważ tą i poprzednią założyła TODDka (Piratka) to proponuję, aby i ona założyła następną ;)

Nie może niech ktoś inny założy.

TODDka

jakbym Johnny'ego w kąpielówkach zobaczyła to by mnie zatkało z wrażenia xD i zdjęć bym mu tysiące zrobiła xDD

eM_Barrie

Ja mogę założyć :))

Lady_From_Burton_World

kontynuację oczywiście ;)

Lady_From_Burton_World

A ja myslalam, ze kapielowki xD

użytkownik usunięty
Astartte

gdyby o kąpielówki chodziło, to Winonka napisałby: ja mogę ściągnąć :P

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Okej :D No a która to część będzie? Warto by napisać, ot tak ku pamieci.

TODDka

no to dajesz Winonko bo w takim tempie to dzisiaj jeszcze do trzech stron nowej kontynuacji możemy dojść ;))

eM_Barrie

Tak niech Winonka założy taki ładny wierszyk wymyśliła!

użytkownik usunięty
TODDka_2

I niech napisze coś o kolejnym temacie i streści to, co było w poprzednich ;)

Streści? haha trudno będzie :D

TODDka_2

Ok, to założę (kontynuację) i ściągnę przy okazji (kąpielówki ;)) wiadomo komu XD ale jak na razie piszmy tutaj, aż się limit wyczerpie

eM_Barrie

to będzie nasz czwarty temat, kontynuacja trzecia :]

eM_Barrie

Cieszę się że trafiłam tu przez przypadek!

TODDka

jakby napisać same poematy to już z 10 stron by było xD a co tu mówić o planach dotyczących podróży... ^^ ;)

eM_Barrie

Nie ma sensu, za duzo tego wszystkiego ^^

eM_Barrie

kochane, strona dobiega końca :D

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Winoan, nie rób tego, nie chcemy aby na Pudelkach i innych pieskach pojawiały się tematy: szalone wanki napadły na Depp'a i na pełnej plaży ściągnęły mu kąpielówki! Dobrze że Johnny miał dwie pary xD

TODDka

ja tu szukałam czegoś o Johnnym i zauważyłam obraźliwy wobec niego temat-no to się zapisałam, żeby stanąć w jego obronie... ;)) i później temat "Może Wam się to wydać śmieszne..." i poszło! :D

eM_Barrie

Oj Aniołki ale się rozpisałyście. Już 20str:)

eM_Barrie

No, kontynuacja założona- kąpielówki (na razie) nie ściągnięte ;) ale to kwestia czasu ;) małe streszczenie dodane ;)

użytkownik usunięty
TODDka

jeśli chodzi o streszczanie to chodziło mi o wyprawę do Francji i marzenia :).
Jest 997 odpowiedzi - policyjna liczba ;)